![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Urzekł mnie ogólny syf w domu! Wnętrze wypełnione w 150%.
Bryła bardzo, ale to bardzo udana. Bark mi słów. Nie potrafię skomentować każdego pomieszczenia oddzielnie; pierwsze primo: trochę ich jest, drugie primo: wszystkie są świetne. Tak świetne, że brak mi słów. Jedyne, co mi się nie podoba, to siłownia. Jakaś za pstrokata. Dużo zieleni, tak w ogrodzie, jak i w domu. Fajnie ![]() 10/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Świetny projekt. Już dawno żaden dom nie spodobał mi się tak bardzo jak ten. Muszę też dodać, że to chyba Twoje najlepsze dzieło w simowej twórczości. Wszystko prezentuje się tu bardzo spójnie i ładnie. Podoba mi się bryła, otoczenie jak i wnętrza - wszystko widać przemyślane: kolorystyka, dobór mebli, dekoracje. Pomieszczenia są wyjątkowo ładnie "ogrzane" dużą ilością niebanalnych, dekoracyjnych przedmiotów. 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Ja chcę taki w realu!
Domek jest czarujący...przestronny, nowoczesny, przytulny...normalnie same ochy i achy ![]() Niektórzy z tego forum powinni zostać projektantami wnętrz albo architektami. Bardzo dopracowany projekt. Aż nie mogę się napatrzeć na to wszystko. Salon jest idealny! ![]() ![]() W jadalni nie pasują mi krzesła/fotele(?). Są troszkę za duże jak na mój gust i zasłaniają stół. Szklany dach ![]() Drugie pytanie ![]() ![]() Bryła ma ciekawy kształt. Sama robie jak najbardziej ekstremalne i takie mi się podobają. Jeśli chodzi o ogródek to strzał w dziesiątkę. Lepiej chyba być nie mogło. Typowe nowoczesne meble ogrodowe i ten basen ![]() Domek zaliczam do mojej osobistej listy ulubionych ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
O tak again,again ....xd Chcę ciągle oglądać ten mistrzowski domek! Cudny modern.Pokazałeś że nowocześnie nie znaczy zimno i pusto! 100/10
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
eee. moze dzial Downloads? Pleeeaaase?
![]() Szalenie spodobala mi sie bryla, ten basen z tylu domu - nawet on jest juz swietny. Salon, a wlasciwie jeden z salonow (chyba pierwszy) jest b.udany, przestrzenny. Caly dom jest naprawde niezly, aczkolwiek jak dla mnie jednak troche za duzo tu wszystkiego, lekki przepych - jesli chodzi o wystroj. Pozdrawiam V. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|