![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co jakiś czas zaglądam na ten dział pooglądać simy i pomyślałam, że może czas podzielić się moimi podopiecznymi z resztą świata
![]() W tej prezentacji mocno inspirowałam się Falloutem, bo post-apokaliptyczne klimaty to coś, co mnie bardzo wkręca ![]() Siostry Niedowiarek W 2274 roku Rebeka i Amanda Niedowiarek przybyły do Dziwnowa w poszukiwaniu tajemniczego składnika umożliwiającego stworzenie lekarstwa całkowicie hamującego rozwój choroby popromiennej. Zamieszkały w pamiętającym czasy zimy nuklearnej domu, gdzie prowadzą swoje badania. ![]() ![]() Amanda Niedowiarek. Trzeźwo myśląca w każdej sytuacji, nieraz ratowała Rebekę przed daniem nura w radioaktywne bajoro. ![]() ![]() Rebeka Niedowiarek. Niektórzy mówią, że przez wypicie dwóch łyków skażonej wody w dzieciństwie, mózg się jej odwrócił na lewą stronę. Chociaż Rebeka żyje w swoim świecie, ma niebywały talent matematyczny, a jej skóra wydaje w nocy delikatną zieloną poświatę. I siostry jeszcze raz ![]() ![]() Libby edit: Zmniejsz zdjęcia! Lovettbon edit: Ja wohl! Ostatnio edytowane przez LovettBon : 06.03.2013 - 19:11 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|