Wróæ   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum > Cztery ¯ywio³y
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Zamkniêty Temat

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 12.11.2013, 13:20   #11
Hebe

Sk±d: z planety Ziemia
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 39
Domy¶lnie Odp: Cztery ¯ywio³y - zg³oszenia

1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Poniewa¿ mam potrzebê wykazania swoich talentów oraz chcê poznaæ bli¿ej u¿ytkowników forum. Poza tym od dawna czai³am siê na jaki¶ konkurs zwi±zany z TS.

2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz?

Zainstalowane:
TS3: WP, CPR, RW, SwP.
Niezainstalowane:
TS3: Pokolenia, S¯, NZT¦ (w razie potrzeby mogê zainstalowaæ).

3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz?
My¶lê, ¿e dobrze mi idzie tworzenie simów oraz robienie zdjêæ. Mogê równie¿ zajmowaæ siê obróbk± zdjêæ, ale tu ju¿ jestem mniej do¶wiadczona. Dodam jeszcze, ¿e moje zdolno¶ci architektoniczne/dekoratorskie w skali 1-10 wynosz± mniej wiêcej 2, wiêc nie radzê przydzielaæ mi projektów zwi±zanych z t± dziedzin±. Nigdy te¿ nie pia³am ani nie zajmowa³am siê filmami, wiêc to te¿ raczej odpada.

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 12.11.2013, 14:00   #12
Cytry¶nia

Reputacja: 12

bo to jest ¶wietna zabawa. Bra³am udzia³ w tamtym roku i w ogóle nie ¿a³ujê. Pozna³am bardzo fajnych ludzi,nie tylko z ziemi [zna³am mo¿e z trzech uczestników].
No i bardzo lubiê konkursy dru¿ynowe! Mam mnóstwo wolnego czasu.

The Sims 2 wraz ze wszystkimi dodatkami i akcesoria moda z H&M oraz serie the sims historie z ¿ycia wziête/¶wiata zwierz±t/bezludnej wyspy.
!posiadam, ale ze wszystkich bêdê mog³a w pe³ni korzystaæ jako¶ od po³owy grudnia.

S±dzê, ¿e ca³kiem nie¼le radzê sobie z pisaniem [wierszy i nie tylko].
Mo¿e to nie umiejêtno¶æ, ale tak¿e mam czêsto fajne i pomys³y, lubiê zawsze siê wyró¿niæ.
No i mo¿e trochê umiem obrabiaæ zdjêcia, ale to tylko trochê, takie podstawy ;x

a je¶li wszyscy wiêkszo¶æ prosz± to mi odpowiada³aby druzyna bjork, bo j± lubiê, a do powietrza nawet nie proszê, bo to przecie¿ dru¿yna VIPów :< niewa¿ne...

Ostatnio edytowane przez Cytry¶nia : 17.11.2013 - 18:04
Cytry¶nia jest offline  
stare 12.11.2013, 14:22   #13
redmoon

Sk±d: miejsce w czasie i przestrzeni
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
Domy¶lnie

1. Czemu chcê wzi±æ udzia³ ?
¦ledzi³em poprzedni± edycjê i spodoba³o mi siê. Poza tym lubiê gry zespo³owe. Mogê po¶wiêciæ oko³o 1,5 godziny dziennie :3
2. Jakie gry posiadam ?
Wszystkie dodatki do The Sims 2 z wyj±tkiem Czasu Wolnego. Ewentualnie mogê co¶ sprawdziæ w TS3.
3. Jakie mam umiejêtno¶ci ?
Podobno robiê ³adne maxisowe simy :3. Budowaæ kompletnie nie umiem. Jak bêdzie trzeba zrobiæ jakie¶ zdjêcie w TS2 to dla mnie nie problem. Na technicznej stronie gry siê nie znam za bardzo i w obróbce graficznej jestem zielony.
redmoon jest offline  
stare 12.11.2013, 15:30   #14
Kenny McCormick

Sk±d: Gdañsk
Reputacja: 12

Rok temu konkurs pomimo wszystkich zgrzytów bardzo mi siê spodoba³. Z¿y³em sie z moj± by³± dru¿yn± i w tym roku chcia³bym to powtórzyæ :3 Pozatym cierpiê na nadmiar wolnego czasu - wracam ze szko³y i siê nudzê[*] ;/

2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Ca³e ts1, ca³e ts2 (za wyj±tkiem RiO) i TS3 - wszystkie dodatki i akcesoria do Pokoleñ, po Pokoleniach wszystkie dodatki bez akcesoriów. Jeszcze Historie z Bezludnej wyspy i Ze ¶wiata Zwierz±t.

Budowanie domów, gospodarowanie przestrzeni, robienie simów, cykanie fotek. Z doskoku mogê zrobiæ wszystko

No i tak na marginesie baaardzo proszê o to, aby przydzielono mnie do powietrza. By³em tam rok temu i by³o ¶wietnie. Có¿ no... Mam sentyment. Pozatym ³adny kolor nicka ma powietrze

EDIT: aaa... no i chcê byæ z lubiczem :3

EDIT 2: Je¶li nie zmieszczê siê do powietrza, to proszê o przydzielenie mnie w miare mo¿liwo¶ci do wody

Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 12.11.2013 - 20:41
Kenny McCormick jest offline  
stare 12.11.2013, 15:33   #15
La Tortura

Sk±d: £ód¼
Reputacja: 23

Ponieeewa¿ jest to ciekawa zabawa, a ja mam czas : )
The sims 3, wymarzone podró¿e, kariera, zwierzaki, cztery pory roku, supernatural, po zmroku, pokolenia.
3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz*?
Pisanie oraz budowanie. Poza tym wydaje mi siê, ze robie ³adne simy, ale to tylko moje zdanie wiêc xD

i dodam tylko, ¿e chcia³abym nale¿eæ do powietrza lub wody. super by by³o, gdyby¶cie dali mnie do jednej dru¿yny z Fallen, Kenym i Lubiczem :3

Ostatnio edytowane przez La Tortura : 17.11.2013 - 11:17
La Tortura jest offline  
stare 12.11.2013, 16:58   #16
alpherainn

Sk±d: gdzie diabe³ mówi dobranoc

Lubiê gry zespo³owe. Rywalizacja sprawia mi wielk± przyjemno¶æ. Chcia³bym wzi±æ tak¿e dlatego, ¿e mo¿na popracowaæ z innymi u¿ytkownikami. Ponadto dysponujê ogromn± ilo¶ci± wolnego czasu.
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz:
The Sims 2 - W³asny Biznes, Cztery Pory Roku, Rezydencje i Ogrody (w razie potrzeby mogê zainstalowaæ: IKEA urz±dza dom, M³odzie¿owy Styl oraz Szyk i elegancja.
3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz:
- umiem robiæ do¶æ dobre zdjêcia
- posiadam zdolno¶ci literackie
- ogromna wyobra¼nia ()

Tak przy okazji - bardzo chcia³bym byæ w powietrzu. Uwa¿am, ¿e tam by³aby wrêcz ¶wietna atmosfera do pracy oraz wspólnej, dru¿ynowej zabawy. Poza tym, jeszcze tam nie by³em ( i w niektórych te¿ xD).
edit: Móg³bym byæ tak¿e w dru¿ynie wody. Powietrze i woda to dru¿yny do których najbardziej chcia³bym nale¿eæ. Powody napisa³em wy¿ej.

Ostatnio edytowane przez alpherainn : 13.11.2013 - 15:24
alpherainn jest offline  
stare 12.11.2013, 17:24   #17
Yuki

Sk±d: z Afganistanu

Ostatnio mam trochê wolnego czasu, jednak trudno mi go sensownie wygospodarowaæ, wiêc maj±c w perspektywie konkurs i okre¶lone zadania, by³abym w stanie produktywnie spêdzaæ czas. Zreszt± uwa¿am, ¿e jest to dobra zabawa, choæ nie bra³am udzia³u w zesz³ym roku. No i generalnie konkursy tutaj na forum s± udane i ciekawe, wiêc z chêci± podejmê siê paru wyzwañ.

Aktualnie posiadam tylko The Sims 3:
The Sims 3
The Sims 3 Wymarzone Podró¿e
The Sims 3 Kariera
The Sims 3 Po Zmroku
The Sims 3 Pokolenia
The Sims 3 Zwierzaki
The Sims 3 Zostañ Gwiazd±
The Sims 3 Nie z tego ¦wiata
The Sims 3 Cztery Pory Roku
The Sims 3 Skok w Przysz³o¶æ

Akcesoria:
Szybka Jazda
Impreza w Plenerze

Najpewniej czujê siê w tworzeniu simów, robieniu zdjêæ w grze, budowaniu oraz pisaniu. Zdecydowanie w tych dziedzinach mogê siê wykazaæ, choæ gusta bywaj± ró¿ne. Na forum mo¿na zobaczyæ wiele moich prac zwi±zanych w³a¶nie z tymi umiejêtno¶ciami, je¶li tak wynio¶le mo¿na je nazwaæ. Ewentualnie mogê edytowaæ/nakrêciæ/zmontowaæ film, ale w tym jestem nieco gorsza.

Yuki jest offline  
stare 12.11.2013, 17:57   #18
ajditia

Sk±d: Hidden Springs
Domy¶lnie Re: Cztery ¯ywio³y - zg³oszenia

Podoba mi się inicjatywa i chcę sprawdzić jak mi pójdzie w wykonywaniu różnych zadań
Bardzo lubię też pracę w grupach

The Sims 2, Osiedlowe Życie, Zwierzaki, Własny Biznes, Podróże
The Sims 3, wszystkie dodatki, Luksusowy Wypoczynek, Miejskie życie, Nowoczesny Apartament, Film

Tworzenie Simów, ew. budowanie domów, robienie zdjęć, ew. obróbka zdjęć

Ostatnio edytowane przez ajditia : 12.11.2013 - 17:59
ajditia jest offline  
stare 12.11.2013, 19:17   #19
Nightfall

Bra³em udzia³ w tym konkursie 2 lata temu (zlecia³o jak z bicza strzeli³!) i bardzo mi³o go wspominam. Skoro jest okazja, to czemu by jej nie powtórzyæ? ;]
TS3
Ponoæ przejawiam zdolno¶ci literackie, tote¿ w czasie trwania zadania sprawdzaj±cego talenty pisarskie móg³bym skleciæ co nieco. Ewentualnie mogê zrobiæ zdjêcia i je po swojemu obrobiæ.
Innych talentów czy zdolno¶ci nie przejawiam, a przynajmniej o tym nie wiem ;D

*Nie mogê umotywowaæ tej pro¶by niczym innym, ni¿ sentymentem i szczerze w±tpiê, by zosta³a ona pozytywnie rozpatrzona (dodatkowo maj±c na uwadze fakt, i¿ do tej dru¿yny chce nale¿eæ tyle osób xD), ale kieruje mn± w³a¶nie pewnego rodzaju sentyment do tego konkursu i nie powiem, ¿e nie zale¿a³oby mi, ¿eby ponownie znale¼æ siê w Powietrzu na czas jego trwania ;]
+ Livka chcia³aby byæ ze mn± w dru¿ynie, a ja chcia³bym byæ w dru¿ynie z Livk± - nie rozdzielajcie nas :<

Ostatnio edytowane przez Nightfall : 12.11.2013 - 19:35
Nightfall jest offline  
stare 12.11.2013, 21:16   #20
Everlasting

Sk±d: Gdañsk

Chcia³bym bardziej "z¿yæ" siê z tym forum i jego u¿ytkownikami. Ponadto bardzo lubiê pracê w dru¿ynie.
The Sims 2:
podstawa, Nocne ¯ycie, Podró¿e, Czas Wolny, Osiedlowe ¯ycie, W³asny Biznes, Kuchnia i £azienka, Ikea, H&M, Cztery Pory Roku, Na Studiach.
The Sims 3:
Podstawa i Cztery Pory Roku
S³abo budujê domy i robiê zdjêcia. Za to umiem robiæ jakie¶ tam simki oraz obiekty (The sims 2, ale bez przeszkód mo¿na by by³o przekonwertowaæ do "trójki" ) Co¶ tam piszê, w koñcu jestem redaktorem w gazetce
Chyba do Ziemi chcia³bym trafiæ ;p bo Libby chocia¿ trochê znam. I lubiê kolor zielony... xD

Ostatnio edytowane przez Everlasting : 12.11.2013 - 21:21
Everlasting jest offline  
Zamkniêty Temat

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 2 (0 u¿ytkownik(ów) i 2 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:45.