|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Monika jest bardzo udana, ma śliczne oczy, ładny skin i dopasowaną fryzurę. Podoba mi się błyszczyk, idealnie pasuje. Śliczne zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Umarłem i nie mogę zmartwychwstać
![]() To wszystko przez Twoje Simki! ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dziękuję za wszystkie ocenki
![]() Jinchüüriki-Ty się nie wygłupiaj i nie umieraj... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Kasia - jest piękna,nie zaprzeczę. Jedyne co bym w niej zmieniłą to fakt,że moim zdaniem ma za małe usta.
Jasek - cudny,rasowy facet. Moło widzieć prawdziwego faceta,a nie simowego lalusia. Tylko oczy ma takie mgliste. Zmieniłąbym mu tęczówki na jakiąś bardziej konkretną barwę. Monika jest fantastyczna,nawet te patrzące w górę oczy do niej pasują. Zmieniłąbym tylko kolor błyszczyka (czy pomadki) na ciemniejszy. Poza tym jest świetna.
#6 |
|
![]()
Justka- dziękuję
![]() Adriana ![]() Ostatnio edytowane przez Wikki : 25.06.2009 - 15:42 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() ![]() ![]() A wiesz co ci powiem? Czego ona jest na łóżku, bo dość dziwnie to wygląda ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Simka Adriana bardzo mi się podoba, ładne połączenie dodatków świetne pozy , rewelacyjna prezentacja, jakościowo lepsza od poprzednich!
![]() ocena 100/10 ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Adriana - udana simka, ma dobrze wykonaną twarz. Dobór dodatków odpowiedni poza kolorem tęczówek. Jakoś mi nie pasują do tego odcienia skóry, to oczywiście moja subiektywna opinia. Ładna prezentacja.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Adriana - bardzo ładnie wykonana simka !
![]() W mojej ocenie simka ma idealną twarz , pięknie i bardzo starannie dobrane dodatki dzięki , którym wygląda niezwykle realistycznie . ![]() Świetna fryzurka i nienaganny makijaż ! Również bardzo podoba mi się pomysł na prezentację ! Fajne scenki z simowego życia , które ożywiły całość . Prezentacja jest ładna i ciekawa . Widać , że jej twórca tworzy z ambicją i ceni perfekcjonizm . ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|