![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
Tak, w Kevinie też mi się nie podoba fryzura. Ale nie tak zupełnie, nie podoba mi się tylko górna część, bo ta grzywka opadająca na oczy jest urocza.
Standardowo już piękne brwi i oczy, ale jeszcze podobają mi się usta, nos i zarost ![]() |
![]() |
#203 |
Reputacja: 11
|
![]()
Długo się zastanawiałam jaką Kevin powinien mieć fryzurę...
A jak myślicie, wyglądałby dobrze jako łysy? Dziękuję za oceny ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#204 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Reputacja: 10
|
![]()
Midori - Ma dziwne brwi ^^ Zmieniłabym jej też troszkę makijaż, ale simka śliczna < 3
Shozo - Świetny, aczkolwiek dałabym ciemniejsze włosy, lub jaśniejszą bródkę ^^ Pozdrawiam ;*
#206 |
|
![]()
Midori - bardzo poprawna azjatka .
![]() ![]() Oczy oraz ich makijaż - doskonały ! ![]() Shozo - bardzo udany sim jednak dolna część twarzy odbiega od zaplanowanej stylizacji . Pomimo moich uwag , prezentacja " z górnej półki " . ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
Moja opinia właściwie pokrywa się z tym co napisała aniołek, ale dodam jeszcze parę uwag
![]() U Midori nie podobają mi się te brwi, ale ma przepiękną sukienkę i buty oraz świetną fryzurę ![]() Jeśli zaś chodzi o ubranie Shozo to góra jest świetna, jednak nie znoszę dzwonów u facetów. Ale rozumiem, taki komplet ![]() |
![]() |
#208 |
|
![]()
Midori przeciętna.
Lecz jeśli chodzi o Shozo... mmm xd A te oczy ... <zakochana> Nie no śliczne simy 10/10.
#209 |
Guest
|
![]()
Midori nie wygląda na Japonkę (najwyżej na pół-Japonkę), ale ma bardzo oryginalną urodę i przepiękne spojrzenie. Właściwie mam takie same zastrzeżenia jak aniołek :)
Shozo wyszedł ci naprawdę świetnie, jedynie dałabym mu troszkę ciemniejsze włosy. Jak zwykle zachwyciła mnie prezentacja, perfekcyjna w każdym calu :) |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Oboje są świetni, a szczególnie Shozo. Dałabym mu jednak jaśniejszą bródkę/ciemniejsze włosy ;)
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|