![]() |
#211 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyznam, że z tych pierwszych 7/10 simek podobała mi się jedynie Renata. Podoba mi się jednak, że eksperymentowałaś z różnymi wyrazami twarzy, ułożeniem warg oczu etc. Do gustu przypadły mi bez wątpienia Hanna a zwłaszcza Asia
![]() ![]()
|
![]() |
#212 |
|
![]()
Dziękuję Wam.
Pamela- dla Ciebie wszystko ![]() ziomal1992- no nie wiem... ![]() Figa, Upadła Dusza- dziękuję. Irys- fryzurka jest z Peggy Volturia- wymieniłaś imiona simek, które dodałam bardzo dawno i nie ukrywam, że zależy mi raczej na ocenianiu tych ostatnio dodanych. |
![]() |
![]() |
#213 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#214 |
|
![]()
Kamila - przepiękna simka !
![]() Kamila wyróżnia się spośród Twoich simek bardzo dużą niepowtarzalnością rysów twarzy i moim zdaniem jest jedną z najpiękniejszych simowych postaci , które dotychczas stworzyłaś . Wspaniałe tło prezentacji . Można odnieść wrażenie , że jest trójwymiarowe . ![]() Muszę jeszcze podkreślić , że doskonale sportretowałaś simkę ! Całość może posłużyć za wzór ! ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]()
A mi się Kamila nie podoba. Ma za wąsko położone oczy i kanciastą twarz. Nie za udana.
|
![]() |
#216 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Anatomicznie bez zarzutu! Cechy urody-boskie! Wikki masz wielki talent, mało kto potrafi tworzyć takie przepiękne simki! Kamila jest bardzo udana, jestem pełna podziwu dla piękna tej prezentacji! ![]() |
|
![]() |
#217 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
aniołek, symfonia- dziękuję bardzo
![]() Volturia - dziękuję i mam nadzieję, że nie przymusiłam Cię do oglądania moich nowszych simek, tak tylko wspomniałam... ![]() Aya de Chat- zawsze szanuję opinię innych i rozumiem odmienność naszych gustów. Nie dopatrzyłam się jednak "kanciastości twarzy", ale nieważne. |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]()
Kamila jest jedną z najpiękniejszych Simek, jakie widziałam
Po prostu szczęka opada. ![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
Czemu ja jeszcze nie napisałam, że simka świetna?!
![]()
|
|