![]() |
#222 |
Reputacja: 10
|
![]()
U Ingrid Podobają mi się te zaróżowione policzki,bardzo ładnie dobrany makijaż.Ładne ubranie,w wersji max bardziej mi się podoba.
#223 |
|
![]()
W przypadku Twoich prezentacji nie wypada nawet wspominać o stronie technicznej - zawsze jest doskonała ! .
![]() Ingrid - przepięknie i kunsztownie wykonana simka ! Idealne rysy twarzy i niesamowity realizm ! Wspaniale wykreowana karnacja : aksamitna twarz , piękne oczy , subtelny makijaż i do tego świetnie dobrany kolor włosów ! ![]() Simka bardziej podoba mi się w upiętej fryzurze , która odsłania jej twarz i biżuterię . Koneserska jakość ! ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Piękna ^^ Z jakiej strony masz makijaż? :] I oczęta?
|
![]() |
#226 |
Guest
|
![]()
Ingrid ma fantastyczne oczy
![]() Świetna biżuteria. Ogólnie rzecz biorąc, nie widziałam u Ciebie jeszcze postaci, która by mi się nie podobała ![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Ingrid jest bardzo ładna.
Bardziej mi się podoba w II fryzurze : )) |
![]() |
#228 |
|
![]()
Ingrid, świetna simka, jednak nie przepadam za tymi tęczówkami.
Ogólnie robisz wspaniałych simów, idealnie dopieszczonych ![]()
#229 |
Guest
|
![]()
Ej,nie obraźcie się,ale wiecie o tym że jakby wszystkim tym simkom "ściągnąć" dodatki z neta,to wszystkie byłyby takie same i nijakie?
są bardzo ładne,ale niestety tylko dzięki skinom,makijażom,oczom,ubraniom,fryzurom.. rozumiem że ktoś potrafi dobrze łączyć dodatki z neta,ale to nie znaczy że robi piękne simy,po prostu ściąga dobre dodatki z neta które stworzył ktoś inny,i to jemu powinniście pisać pod downloadem że skin/ubranie/fryzura/oczy/whatever jest piękne... ogólnie to tak,nie lubię dodatków z neta,ale nikomu nie zamierzam zabraniać ich stosować ;p tylko czasami nie rozumiem czym tu się zachwycać |
![]() |
#230 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dokładnie nie wiem ale masz tu skład może jakoś znajdziesz te dodatki
![]() Chryzantem Złocisty, to tak ogólnie piszesz o wszystkich simkach czy tylko o moich? Wydaje mi się, że ogólnie więc powiem tak: dodatki w necie są dlatego, że wszystkim lub prawie wszystkim znudził się Maxis i chcą by simy wyglądały inaczej, naturalniej, piękniej, śmieszniej - co kto woli. Dzięki dodatkom mozna sobie zrobić simkę jaką się chce, na przykład podobną do siebie. Znajdujesz podobne włosy, oczy, odcień skóry i zostaje Ci tylko w Warsztacie zrobić odpowiednie rysy twarzy. Co do chwalenia twórców dodatków... Jak ktoś pisze np. - ładne tęczówki to chwali dzieło nie moje tylko tego kto te tęczówki zrobił. Ja tak to odbieram i to normalne. Ja ewentualnie mogę dostać pozytywny komentarz za to, że te oczy pasują simce albo mają dobry kształt. Dzięki serdeczne za wszystkie wypowiedzi, może ktoś jeszcze zanim dodam sima? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|