![]() |
#251 | |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
@Damian nawet ja ci z przyjemnoscia usune to konto, bo udajesz takiego buntownika, że pożal sie boze
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 08.10.2013 - 17:21 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#252 |
Guest
|
![]()
Dziękuje Apocalypsa, proszę je usunąć
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
jedynie jakie dane zostają to np. email i IP, które po usunieciu konta i tak zostaje na forum pod nickiem osoby, która sie usunęła. wiec w tę, czy wewtę i tak nie robi to różnicy raczej jeśli chodzi o jakieś "przechowywanie danych osobistych"
@down Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 08.10.2013 - 17:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Reputacja: 14
|
![]()
Senoy - kiedyś nie było najmniejszego problemu, bo kiedy ktoś usuwał konto, to zazwyczaj już na stałe. Ale teraz zrodziła się dziwna moda na usuwanie sezonowe. Ktoś sobie usuwa, robiąc przy tym zamieszanie jakby umierał, a nie usuwał konto, po czym następuje kilka tygodni/miesięcy ciszy i huczny powrót pod nowym, albo tym samym nickiem. Niektórzy na forum mają już trzecie, czwarte, albo jeszcze kolejne konto, bo poprzednie zostały usunięte pod wpływem chwilowego "zwątpienia".
Co do Damiana, to pochlebiam sobie, że to dzięki mnie teraz tak hejtuje ![]() ![]() EDIT: widzę, że się spóźniłem xD Teraz nikt nie powie, że administracja nie przychyla się nigdy do próśb użytkowników ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 08.10.2013 - 17:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
W takim razie, jeżeli w regulaminie obecnie nic nie ma o tym, proponuję:
Dopisać nową zasadę w regulaminie rejestracji forum, że raz założone konto nie będzie można później usunąć i że wraz z akceptacją regulaminu forum użytkownik zgadza się na przetrzymywanie danych osobowych w postaci IP i adresu e-mail. Ponadto dodałbym jeszcze możliwość oswojenia się z tą myślą przez np. miesiąc czasu, żeby ci użytkownicy, którzy jednak nie chcą być w naszej społeczności, mogli usunąć swoje konta. Nie byłoby to możliwe jednak dla osób już wcześniej wykluczonych ze społeczności za pomocą bana. Przez ten miesiąc czasu byłaby informacja na górze strony o zmianach w regulaminie forum. A, no i usuńcie w takim razie Pleple to konto, on się sam zbanował, więc może. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Reputacja: 14
|
![]()
Senoy, znam inne fora, gdzie taki przepis funkcjonuje już bardzo długo i do tej pory nie słyszałem o tym, że to niezgodne z prawem. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, co w tym takiego
![]() Edit: w sumie dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że takie rzeczy powinny być przedyskutowywane gdzie indziej xD Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 08.10.2013 - 18:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
MPS, każdy obstaje za tym, co uważa za słuszne. Ja np. nie chcę mieć tu konta na wieczność
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
Apo - zdziwił mnie po prostu fakt otrzymania niepunktowanego ostrzeżenia za ten występek od motyki, a po jakimś czasie ban za to samo. nawet jeśli po otrzymaniu ostrzeżenia nic nie napisałem.
oczywiście że liczę się z konsekwencjami ![]() ![]() do usłyszenia za 20 dni ![]() boszzz co ja zrobię ze swoim nołlajfowym życiem! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|