![]() |
#281 |
Guest
|
![]()
Maja jest śliczna, wszytko w niej mi się podoba, nawet ten niezbyt pasujący cień do powiek
![]() Roksana jest ładna, kolor włosów może być, ale ta fryzura mi sie nie podoba, przez nią wydaje się jakby simka miała małą twarz i zbyt pociągłą głowę. |
|
![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
Mauro - z twarzy fajny, w dodatku pasuje na "zwykłego, nieśmiałego chłopaka"
![]() Podoba mi się też ubranie, natomiast włosy już nie bardzo. I to właściwie jedyny zarzut jaki mam. Maja jest prześliczna. Podoba mi się w niej dosłownie wszystko. Piękna fryzura, oczy, usta, błyszczyk i piegi. Wyglada na osóbkę z charakterem. Wiosenne imię znakomicie podkreśla bluzka. Roksana też jest urocza. Śliczna buzia, oczy, usta, błyszczyk. Włosy też mogą być, tylko akurat nie bardzo pasują do tej właśnie simki. Ubranie i fryzura sugerują szaloną i pewną siebie dziewczynę, natomiast z twarzy simka wygląda na nieco zagubioną i nieśmiałą. |
![]() |
#283 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zwykle prezentacja najwyższej jakości !
![]() Szczególnie spodobała mi się simka Maja , która ma wyjątkowo realistyczną mimikę twarzy ! Trudno uzyskać taki efekt , ale Tobie znakomicie to się udało . Świetnie dobrane dodatki , fryzura i ubranie . ![]() Roksana ma piękną twarz , ale fryzura ( nie chodzi mi o kolor ) trochę ujmuje simce realności . Twarz wydaje się być nienaturalnie mała w stosunku do takiej obfitości włosów . ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
maja jest cudowna ....bardzo mi się podoba jednak Roksana nie jest w Twoim stylu , mało tego jej poważna piękna twarz w ogóle nie pasuje to stylu w jakim jest zaprezentowana...
nie mniej jednak Twoje prace zachwycają mnie niezmiennie i chyba szybko nie przestaną zachwycać... |
![]() |
#285 |
Reputacja: 11
|
![]()
A w jakim?
![]() niepokorna, Oblivion, Wikki, Upadła Dusza, Callineck, aniołek, simka1, dziękuję :* Jeszcze ktoś się wypowie? ![]()
![]() |
#286 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#287 |
Reputacja: 11
|
![]()
![]() |
#288 |
Reputacja: 13
|
![]()
Jade jest genialna, ma mocne, zdecydowane, ale tez kobiece rysy. jest drapiezna, ale ma wszystko na swoim miejscu. nie wiem co mam jeszcze powiedziec, w kazdym razie - bardzo mi sie podoba.
fedora tez jest ok, z tym ze nie zachwycila mnie tak bardzo jak druga pani. no cusz. |
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]()
Fedora jest w porządku, a Jade jest po prostu super!
9/10 ![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
Fedora - jest ładna, makijaż jest bardzo dobry, w pierwszej fryzurze jest jej ładniej.
Jade - ma ładne usta, makijaż ok, ładny kolor oczu, jedynie fryzura mi się nie podoba. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|