![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eee. Cegła. Tak, cegła.
Bryłka nie ma zbyt ciekawego kształtu. Zwykła kwadratowa budowla z płaskim dachem jeżeli mnie wzrok nie myli. Wnętrza też nie są specjalnie ładne. Nie podoba mi się i tyle. Sciany i podłogi są nieumiejętnie dobrane i w ogóle takie pstrokate na tych pierwszych zdjęciach. Nie podoba mi się. Po za tym jakoś mało przystrojone są te pomieszczenia. Może jakieś kwiaty, albo obrazy (plakaty)? Więcej półek, regałów? I śmieszą mnie niektóre nazwy, np. sklep cukierkowy, torebkowy czy też ubraniowy. Jest w ogóle coś takiego?
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Bardzo ubogie w produkty centrum handlowe. Jedyne co rzuca się w oczy to kilka samochodów.
3/10 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Mi się nie podoba...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
nic szczegolnego, duzo przestrzenie niewykorzystanej a w marketach i tego typu sklepach w rzeczywistosci polka stoi przy polce, stoisko przy stoisku a tu jest jakos dziko
3,5/10 |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
za duże to C.H
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Hmm.. Mi sie niezbyt podoba. Zbyt pusto, przez co wydaje sie nieprzytulnie. Ta roznorodnosc okien nie jest fajna. A w sklepie z ubraniami dlaczego nie postawilas tez tym Maxisowskich wieszakow? Byloby ciekawiej
![]() Pozdrawiam i zachecam do dalszej pracy, Kiss ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ludzie prosze was ,nieodnawiajcie tamatu zprzed 2 lat..jest wiele więcej tematów do uznania-świeższych,nowszych...najperw popatrzcie na date dodania a potem odpisujcie opinie...
Pzdr.Sheba |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|