Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.03.2004, 15:26   #21
likagirl
Guest

Domyślnie

U mnie simy rzucają sobie zaklęcia na wzajem np wygnanie ale simka jest mądrzejsza od sima więc nie udało mu się jej wygnać ale za to ona go wygnała(ale tykko na chwilke ).Oni i tak się bardzo kochają i mają 2 dzieci i 1 kota i 1 psa i zyje im się dobrze a mieszkają w abrakadabrowie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.03.2004, 16:46   #22
agma
Guest

Domyślnie

<_< ja spodziewałam sie więcej od tej dzielnicy w abrakadabrowie

stare 21.03.2004, 17:52   #23
Czajniczek
Guest

Domyślnie

tak tylko kosz i skrzynka inne niż normalnie. no i nie ma trawy. i mniej sąsiadów. ogólnie kicha!!

stare 22.03.2004, 11:39   #24
Kubeczek
Guest

Domyślnie

Rzucanie zaklęć i ich efekty też mają coś wspólnego z umiejętnościami gotowania.

stare 22.03.2004, 12:25   #25
Szynszyl
Guest

Domyślnie

z gotowaniem jest tak
i wiecej sim ma gotowania tym wiecej razy moze rzucic zaklacie
przyklad: jak sim ma 1 gotowania to sobie zrobi 1 uropuchowienie, a jak ma full to sobie zrobi 10 urpuchowien (oczywiscie jednorazowo)

stare 22.03.2004, 16:35   #26
Tygrysica
Guest

Domyślnie

No w the sims abrakadabra, jest fajne lecz mi sie dodatki tego typu nudzom , som bez zadnego celu, simy umiejom czarowac... :unsure: , no wienc powinnie sie skupic na ulepszaniu poprzednich wersji.... <_<

stare 22.03.2004, 16:49   #27
likagirl
Guest

Domyślnie

A mi się tam abrakadabra podoba, niektórzy mówią ze to nierealne ale przecież to tylko dodatek, urozmaicenie więc to nic złego.A z resztą uważam że trochę mogli by ulepszyć ten dodatek

stare 22.03.2004, 17:00   #28
Tygrysica
Guest

Domyślnie

mogliby, mogliby ulepszyc...hmmm...a tak wlasciwie to....abrakadabra to tylko magia i nic, oni nic nie zmienili tylko dodali magimony, kazdy ma swoje zdanie i mi sie nie podoba....

stare 22.03.2004, 17:05   #29
likagirl
Guest

Domyślnie

nie tylko magimony bo są nowe rzeczy i są czary przedewszystkim.A ja w abrakadabrze najbardziej lubie te magiczne pojedynki bo zawsze wygrywam a one daja dużo magimonów

[COLOR=blue]No a za magimony kupuje nowe składniki i smoki

stare 13.04.2004, 21:39   #30
Houndourka
Guest

Domyślnie

Hmm ale jak maja wyrosnąć te muchomory żeby dziecko je miało?? Ja nie ma czerwonego krzesełka w białe kropki (mówieliście że to jakiś muchomor).

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania