![]() |
#21 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
<_< ja spodziewałam sie więcej od tej dzielnicy w abrakadabrowie
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
tak tylko kosz i skrzynka inne niż normalnie. no i nie ma trawy. i mniej sąsiadów. ogólnie kicha!!
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Rzucanie zaklęć i ich efekty też mają coś wspólnego z umiejętnościami gotowania.
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
z gotowaniem jest tak
![]() i wiecej sim ma gotowania tym wiecej razy moze rzucic zaklacie ![]() przyklad: jak sim ma 1 gotowania to sobie zrobi 1 uropuchowienie, a jak ma full to sobie zrobi 10 urpuchowien ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
No w the sims abrakadabra, jest fajne lecz mi sie dodatki tego typu nudzom
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
A mi się tam abrakadabra podoba, niektórzy mówią ze to nierealne ale przecież to tylko dodatek, urozmaicenie więc to nic złego.A z resztą uważam że trochę mogli by ulepszyć ten dodatek
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
mogliby, mogliby ulepszyc...hmmm...a tak wlasciwie to....abrakadabra to tylko magia i nic, oni nic nie zmienili tylko dodali magimony, kazdy ma swoje zdanie i mi sie nie podoba....
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
nie tylko magimony bo są nowe rzeczy i są czary przedewszystkim.A ja w abrakadabrze najbardziej lubie te magiczne pojedynki bo zawsze wygrywam a one daja dużo magimonów
![]() [COLOR=blue]No a za magimony kupuje nowe składniki i smoki |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Hmm ale jak maja wyrosnąć te muchomory żeby dziecko je miało?? Ja nie ma czerwonego krzesełka w białe kropki (mówieliście że to jakiś muchomor).
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|