|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Stoliki się za bardzo 'gryzą' z resztą apartamentów. Ale znając życie tak miało być ![]() 9/10 |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
To jest dosłownie identyczne ! Wyobrażam sobie ile czasu zajęło ci znalezienie odpowiednich mebli... Podziwiam xD
Aczkolwiek jest chyba za mało tego przepychu i bogactwa.
Ostatnio edytowane przez avenly : 22.04.2008 - 16:39 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Teraz skomentuję apartament i prywatną promenadę. Acha. Zapomniałem dodać, że dziękuję za odpowiedzi. A więc.
Co tu długo by gadać. APARTAMENTY: Tragicznie! Zawiodłeś mnie! 4/10 (bo mimo wszystko w porówaniu co do NIEKTÓRYCH...). PRYWATNA PROOMENADA: Bardzo tragicznie! Wie, że na zdjęciu to tak wygląda i chciałeś jak najlepiej odwzorować, ale nie ma w tym, takiego jakby ducha. Daję 3/10! Srednia 2cz. "powrotu na titanica" 3.5/10 ŚREDNIA 1 i 2 CZ. "POWROTU NA TITANICA: 5.5 PS. Jak pisałem poprzednio. Przyłóż się bardziej. A propo? Co będzie następne? Liczę na odpowiedź! Na pewno ocenię kolejne części! No i jak zwykle o czymś zapomniałem. Otóż, dlaczego za oknami, które są na prywatnej promenadzie jest tak szaro, a przecież odpowiadając mi napisałeś: "Jeśli to ma być autentyczne musi być wszystko odwzorowane najlepiej jak się da" ![]() ![]() No i jeszcze musze coś dodać. Dlaczego ja zawsze musze pisać najdłuższę odpowiedzi i oceny?! Może dlatego, że zawsze coś dopisuję, tak jak teraz np. :wacko: No i muszę jeszcze coś dodać! Ja to mam sklerozę, a mianowicie, co mi się nie podoba na jednym ze zdjęć. (pokusiłem się o małą przeróbkę twojego zdjęcia): ![]() Teraz już wiesz co mi się nie podoba na tym zdjęciu? Następnym razem będzie lepiej... ![]() Ostatnio edytowane przez Gio : 22.04.2008 - 16:49 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Swietnie. Całkiem wierne odwzorowanie. Co tu dużo pisać 10/10
|
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I dlaczego niby uważasz że to co powiedziałem nie było szczere? Słuchaj, Titaniciem interesuję sie od dziecka, wiem o nim wszystko, więc zależy mi żeby wszystko było zrobione najlepiej jak sie da... Co do zdjęcia: 1. Co ci sie nie podoba w tych drzwiach? Pasują przecież.... 2. Ten mebel to taka leżanka, powinna być odwrócona oparciem w stronę drzwi... 3. Krzesło do czego nie pasuje? Do podłogi? Podłoga taka była w kabinach. No chyba że do powietrza nie pasuje... |
|||
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ej, ej, spokojnie, bo chłopak (dziewczyna?) Ci nieźle radzi ![]() Nie ma co się oburzac, bo to co postanowiłes zrobić jest samo w sobie tak niesamowite, ze i tak bije na głowe wszystko co do tej pory widziałam ![]() Zdecydowanie zgadzam się, ze jadalnio-salon Ci wyszedł pieknie. Sypialnie niestety już nie... :/ Nie ma tego klimatu co na fotkach. Na zdjeciach oryginału króluje przepych, ciezkie materiały i gruba forsa. Na Twojej rekonstrukcji tego brakuje, głownie dlatego, że nie znajdziesz takich mebli w maxisie... :/ Gdzie te baldachimy itd.? ![]() Spróbuj poszukać mebli po necie! (chyba,ze załozyłes sobie, ze to bedzie projekt 'clean' ![]() |
|
![]() |
#7 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Nom wszystko pięknie ale przydałby się sufit ... 10\10
#8 |
Guest
|
![]()
Apartamenty i prywatna promenada też Ci się udały, więc nie zaprzeczaj. Owszem, np. w tej pierwszej sypialni jest inna lampa, i krzesło, a w drugiej krzesła inaczej są w innym kierunku, jeśli miałabym porównywać szczegóły.
![]() Ale i tak mi się podoba, wiem, że nie łatwo zrobić wszystko tak samo, więc jestem pod wrażeniem. ![]() Ocena: 10/10 |
![]() |
#9 |
|
![]()
Zgadzam się DzikąŚwinią, pomieszczenia są piękne, ale jest zdecydowanie za mało przepychu. Dobrze by było, gdybyś przy następnych pomieszczeniach postarał się to zmienić.
#10 |
Guest
|
![]()
bardzo ładne i w ogóle ciekawy pomysł ale jak wyżej. Za mało przepychu i jeśli mówisz że wszystko musi być dokładnie to rób dokładnie szare za oknami musi być a w pierwszej sypialni krzesło totalnie nie pasuje, w ogóle to tam nie ma fotela? w drugiej ? lampy... kinkiety. Więc jeśli mówisz ze wszystko musi być zgodne z jakmiś tam obrazkiem to rób żeby wszystko było zgodne. Albo jedno albo drugie musisz się zdecydować. Ogólnie ciekawe i nawet nawet
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|