Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.08.2008, 22:48   #21
Callineck
Guest

Domyślnie Odp: Luskusowa posiadłość by BJORK

Cytat:
Napisał Szczur Zobacz post
ale kurde kto ma lakier w dżungli. XD'
No cóż zawieruszł się w bagażu taki transparentny do paznokci, ale został zużyty na wannę

No cóż moja droga, półka z książkami w salonie nie pasuje kolorem do reszty mebli, wanna jest jaśniejsza niz pozostałe urządzenia w łazience a to ustrojstwo na zewnątrz szumnie nazwane "kibelkiem" wygłąda jakby ktoś czegoś w nim szukał (może i tak jest - o ile wcześniej połknął coś cennego)

A tak serio - zapoznałam się kiedyś z możliwościami "Bezludnej wyspy" i jestem pod wrażeniem tego co dało się stworzyć tak skromnymi środkami

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.08.2008, 15:31   #22
Holly
Guest

Taaa, jak na dom w buszu to niezły luksus 10/10

stare 20.08.2008, 22:07   #23
cerastes

Reputacja: 10

Szczególną uwagę zwróciłam na otoczenie domu , gdyż często w prezentowanych domach wygląda ono sztucznie . Tutaj widzę starannie dobraną roślinność : trawa , krzewy , drzewa - ( niepomylone ) wszystkie tropikalne gatunki . Pokrycie terenu jest też " zadbane " . Widać ścieżki i podejście przed domem pokryte ciemnieszym kolorem , co wygląda bardzo naturalnie . Również nadbrzeże stawu jest zaznaczone kolorem piasku. Roślinność przenika się nawzajem , dzięki czemu tworzy efekt naturalnej głębi krajobrazu . Kolejną rzecz, którą chcę podkreślić to detale we wnętrzu . Bardzo dobrze są dobrane , nawet dywany przypominają te z trawy morskiej , a sztaluga i płótno idealnie współgrają z całością elementów tworzących klimat domu i otoczenia .
Pomysł i jego realizację oceniam : 10/10 .
cerastes jest offline  
stare 21.08.2008, 07:52   #24
Rose_Rozyczka
Guest

ThumbsUp Odp: Luskusowa posiadłość by BJORK

[QUOTE=aniołek;848918]Szczególną uwagę zwróciłam na otoczenie domu , gdyż często w prezentowanych domach wygląda ono sztucznie . Muszę się z tąbą zgodzić bo reszta domów wygląda dla mnie bardzo sztucznie jedynie bjork nie robi sztucznych i za to ją podziwiam 11/10 za to że zrobila bardzo ładny domek )

stare 21.08.2008, 12:20   #25
Adam
Guest

Suuper Chatka i ten klimacik ... Nic dodać, nic ujać

Ocena 10/10

stare 22.08.2008, 20:53   #26
Gio

Reputacja: 15

Przecież obiecałaś na PM, że mini rzut będzie. No i...
stare 22.08.2008, 20:57   #27
nyu

Nooo jestem pod wrażeniem
Swietne meble ;q
I jakie ładne bagno ^^
Poprostu cud xD!
nyu jest offline  
stare 23.08.2008, 12:36   #28
haughton

Masz talent do budowania domów, z których każdy jest oryginalny, ma unikalny klimat i swoisty urok. Bardzo podoba mi się Twoja twórczość w tym dziale - sam lubię eksperymenty dlatego tym bardziej doceniam to, że każdy Twój projekt jest inny od poprzedniego i zawsze pozytywnie mnie zaskakuje.

Nie inaczej jest i w tym temacie - bambusowe ściany, bujna, tropikalna roślinność, pasujące do siebie dodatki i mieszkańcy w "strojach regionalnych". Otoczenie domu spodobało mi się chyba nawet bardziej niż wnętrza - idealnie oddałaś klimat wakacyjnej wyspy. Kawał dobrej roboty.

P.S. Jeziorko na tyłach domu? Co ja bym dał, żeby mieć luksus schodzenia z tarasu wprost do wody...
haughton jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania