![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z zewnatrz bardzo mi sie pdba, ale co do wnętrza mam parę zastrzeżeń. Chodzi mi głównie o kuchnię i łazienkę. Mianowicie w kuchni ściany są smutne, dałabym tam jakieś obrazy lub zmieniła je na inny kolor. Łazienka znów wydaje mi sie taka pozbawiona dodatków (zawieszonych ręczników, jakiś kosmetków itp.). Przyczepię się jeszcze do kanapy w salonie, nie pasuje mi tam. Psuje charakter tago pomieszczenia.
Rozumiem, że dom jest tylko maxisowy i ciesze sie, że stworzyłeś coś ładnego bez dodatków z neta. Ocena: 8,5/10 |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domu jest ciekawa i zgrabna bardzo spodobało mi się w jaki sposób ułożyłeś dach .
Ogród jak dla mnie to pusty a właściwie go nie ma tylko kilka grządek i jedno drzewko nawet jak na minimalistyczny ogród to mało . Wnętrze bardzo ładne choć mało sprawiają wrażenie przestronnych . Ciepłe barwy szczególnie w salonie i sypialni . Łazienka jest strasznie zimna . Ogólnie bardzo spodobała mi się twoja praca ale nadal czekam na jakiś większy projekt w twoim wykonaniu w tedy udowodnisz że naprawdę jesteś dobrym architektem Bryła 9\10 - te dziwne małe balkoniki nie są za bardzo praktyczne . Ogród - 4-10 - jak wspominałem świeci pustkami ale grządki mi się spodobały przed domem Wnętrze - 9\10 -minus za łazienke Ogół 7.3
|
|