![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Wspaniały dom! Po prostu gratulacje!! 10/10
Podoba mi się w nim wszytsko, a zwłaszcza to, że jest zabytkowy z konsekwetnie urządzonymi wnętrzami. Komuś się tu wcześniej nie podobał brak ogrodu. No ale przecież na zdjęciach widać, że to jest działka miejska - nie każdy mieszka w takim miejscu, żeby sobie pozwolić na ogród - zwłaszcza w centrum miasta. Dlatego są tu elementy czysto "chodnikowe". Wszystko świetnie do siebie pasuje. Ostatnio edytowane przez haughton : 22.03.2009 - 13:16 Powód: w tym dziale nie pytamy o pochodzenie dodatków |
|
![]() |
#22 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo ciekawie, ale nie podobaja mi się te białe kominki... Mimo wszystko 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
no ładnie ładnie ...
wszystko super tylko jakoś tak kominek wydaje się być za nowoczesny ale to nie zmienia faktu że cały dom jest cudny 10/10 |
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 12
|
![]()
O.0
Muszę się pozbierać Z/W To jest cudo ! 10/10 Wszystko jest Łał.. Z niecierpliwością czekam na twój kolejny dom ![]()
#25 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle wszystko dopracowane w najdrobniejszych detalach, przez co projekt wygląda bardzo realistycznie
![]() Świetnie oddany klimat. |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bryła całkowicie mnie urzekła. Nie dość, że uwielbiam kamienice to jeszcze ta wyszła Ci naprawdę fantastycznie. W dodatku jest bardzo realistyczna.
Co ja bym dała móc żeby móc zamieszkać w takim domu... Ogród - odpierając niektóre zarzuty - w miastach orgodów nie ma, jedynie trawniki przed blokiem. A ja bardzo chętnie zamienię tą trawnikową "psią ubikację" na perfekcyjnie utrzymane drzewka. Natomiast rośliny w środku całkowicie zaspokajają potrzebę kontaktu z naturą ![]() Wnętrza są naprawdę piękne. Nie ma pomieszczenia, które by mi się nie podobało i nie mam żadnych zastrzeżeń. Żeby nie wychwalać wszystkich pomieszczeń skupię się na drobiazgach, na które zawsze zwracam uwagę, a które u Ciebie są doskonale dobrane i użyte. Bardzo podobają mi się tapety - takie zwykle wzory kojarzyły mi się dosyć ponuro i zawsze czułam się przytłoczona w podobnych wnętrzach. Patrząc na Twoje projekty zmieniłam zdanie - mam jedynie wrażenie dobrego gustu i ponadczasowej elegancji. Kuchnia - pęki ziół nad kuchnią i wisząca suszarka do naczyń Jadalnia - obrus na stole i zegar w kształcie kwiatu. Salonik - rzeźba w kącie i kredens z fotografiami Łazienka - porześliczny parawan Sypialnia - pudło na kapelusze i skrzyneczka do robótek ręcznych Łazienka - ręczniczek i półeczka przy umywalce. Gabinet - drobiazgi z biurka (szczególnie ten "zestaw apteczny") i obraz. To kolejny gabinet w Twoim wykonaniu w którym są naprawdę piękne dekoracje. Muszę jeszcze całościowo pochwalić sypialnię - jest tak piękna, elegancka i kobieca, że ma się wrażenie, że czuć w powietrzu zapach drogich perfum jej właścicielki. Ostatnio edytowane przez Callineck : 23.03.2009 - 19:40 |
![]() |
#28 | ||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gorąco dziękuję za kolejne komentarze . ![]() |
||
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Brak mi słów...
Masz piękne dodatki to po pierwsze... Ślicznie je ze soba komponujesz to po drugie... Jest jeszcze lepszy niż ten poprzedni, konkursowy to po trzecie... Ocena: 10000000000000000000000000000000000000(i jeszcze więcej)/10 |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
O kurczaki, to jest niesamowite...
Boskie. 10000000000000.../10
|
|