![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
nieeeeeeee
nie podoba mi się ![]() wyznaję zasadę - albo mocne usta,albo podmalowane oczy,nigdy razem,bo wychodzi efekt komiczny pomaluj ją jakoś inaczej,bo sama w sobie jest ładna,ale makijaż ją zabija prezentacja trochę gorsza od poprzednich,może dlatego że przy świetle dziennym,spróbuj w nocy w świetle świec,powinno być bardziej mhrocznie |
![]() |
#23 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pierwsze dwie simki wyglądają pięknie i niezwykle, mają śliczne stroje
![]() Trzecia simka jest trochę za chuda na buzi, prezentacja ładna. Simka Ira została także wspaniale zaprezentowana ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Właśnie miało być bardziej mrocznie, ale jeden dodatek mi rozwalił grafikę, i musiałam nieco popuścić
![]() Dziękuje Wam bardzo, ktoś jeszcze?=p |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Ciekawa prezentacja, nacechowana nierealnością i przypominająca scenkę baśni ....
![]() Simka również kojarzy mi się z baśniową postacią. Ładnie wygląda na czwartym zdjęciu ; wyrazisty makijaż pasuje do jej fryzury, choć w realistycznej prezentacji kontrast byłby niekorzystny. Całość bardzo mi się podoba. ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Jeśli chodzi o Irę, to zgadzam się z innymi; nos z lekka dziwny, makijaż zbyt mocny. Jak na moje oko ma zbyt trójkątną twarz.
![]() No i uczepię się oczu. Może miały być nierealistyczne, ale jak na moje oko nie pasują i pokombinowałabym z innymi. ![]() Prezentacja jak zwykle boska, czego chyba mówić Ci nie muszę. ;p |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Ma zbyt zadarty nos ale i tak jest piękna na swój sposób. I sceneria też bardzo ciekawa.
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy to była efekt zamierzony, ale Ira ma straszny nos. Nawet trudno go opisać zadarty, ale szeroki.
Ogólnie simka jest jakaś dziwna. Nie podoba mi się. |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
No to po kolei.
U dołu ma zbyt wąska twarz. Straszny nos ![]() Brwi - nie nie nie! Za wąskie i zbyt sztuczne. Za mocny róż na policzkach i ogólnie makijaż. Ta zasada, którą podała Chryz jest chyba ogólnie przyjęta ![]() ![]() Ogólnie 6/10. Fajna prezentacja. |
![]() |
#30 |
|
![]()
Wszystkie świetne... no oprócz 3 , jej twarz jest taka... za szpiczasta :>
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|