![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]() Ardewick Castle Ardewick Castle to zamek położony na skalistym wybrzeżu. Do fortecy można dostać się jedynie przez most , który prowadzi do bramy wschodniej i północnej . Główną inspiracją projektu był dla mnie wygaszacz ekranu od 3planesoft o nazwie Ancient Castle oraz zamki, miasta z gry The Elder Scrolls IV: Oblivion (polecam grę jak i również wygaszacz). Prace nad projektem trochę czasu mi zajęło ale głównie przez kiepską wydajność gry.Dla przykładu obrócenie kamery o 180 stopni zajmowało mi z 5-10 sek. Zapraszam do oglądnięcia zdjęć. Zacznijmy od widoku na dwa wodospady. ![]() ![]() ![]() Droga prowadząca do warowni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sala tronowa ![]() ![]() Zdjęcia przy zachodzie i wschodzie słońca oraz w nocy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec rzut całej parceli ![]() Dziękuje za uwagę. Pozdrawiam Kowalino.
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 03.04.2011 - 17:10 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|