![]() |
#342 |
Reputacja: 10
|
![]()
Figo... jesteś mistrzynią i niezaprzeczalnie zasługujesz na pierwsze miejsce pośród wszystkich simowych twórców.
Twoje simki i simowie zdają się być prawdziwi, a ich realizm osiągnął najwyższy poziom. Potrafisz zaprezentować różne typy urody i nadać charakteru tworzonym postaciom, to wielka sztuka ... Trevor- kolejny przystojniak Twojego autorstwa ![]() Bardzo mnie cieszy, że postanowiłaś czasem powracać to tworzenia w TS2. |
![]() |
![]() |
#343 |
Guest
|
![]()
Chyba jest to pierwszy twój sim, który nie przypadł mi do gustu.
Nie podoba mi się nos i fryzura, chyba w innej byłoby mu lepiej, no i brwi też nie bardzo. Co do reszty to jest ok ![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
Trevor jest cudny, ale brwi mi się troszkę kłócą z resztą
![]()
#345 |
|
![]()
Ika jest cudowna, wersja w długich włosach jest mega.
Trevor ma swój urok, typ inteligentnego mięśniaka. fajny fajny, ma ładne oczy 10
#346 |
Reputacja: 11
|
![]()
Irys dziękuję
![]() Wikki dzięki za pochwałę, taka zdolna to ja nie jestem, aż mi głupio ale i miło zarazem ![]() Upadła Dusza, niepokorna, Kocur - dzięki ![]() Co do sima to zgadzam się z opiniami o brwiach, nie bardzo pasują do takiej fryzury. Pozdrawiam
![]() |
#347 |
|
![]()
Miło znowu coś obejrzeć w " dwójce " zwłaszcza, że Twoja twórczość należy do moich ulubionych tematów.
![]() Trevor - fajny, o chłopięcej urodzie sim ! Świetne wykonanie, ale brwi i fryzura w moim odczuciu nie dobrane trafnie. ![]()
Ostatnio edytowane przez cerastes : 13.07.2009 - 19:07 |
![]() |
![]() |
#348 |
|
![]()
Dziękuję aniołku za Twóch komentarz
![]() Dziś sim do Trójki... nie jest to ideał ale od czegoś w końcu trzeba zacząć. Jest pierwszy sim jakiego pokazuję na większych forach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz pastwijcie się nad nim ![]()
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
wydaje mi sie że ma za "długie" oczy i za duże...a także za nisko brwi (?) ale wydawać mi się może xD 9/10
|
![]() |
#350 |
|
![]()
Dzięki za opinię
![]() Czytając rózne opinie naniosłam pewne poprawki: oczy mniejsze i krótsze (na zdjęciu słabo to widać), buzia szczuplejsza u dołu, zmniejszony troszkę czubek nosa. Co do brwi to nie zmieniam bo mi się podobają ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez figa : 14.07.2009 - 19:05 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|