Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > Forum i Scena The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.07.2014, 17:01   #371
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

dlaczego zamknęliście offtopica? serio kochani admini mają tylko 1 metode?
- smieszne rozmowy zamknięte, offtopic zamknięty, księga zażaleń zamknieta. co następne? moze w ogóle zamknijcie całe forum. zostawcie sobie tylko lipny dział dla adminów, a co!
apo, polecam zobaczyc 1 stronę w offtopicu - możemy pisać O CZYM CHCEMY. nosz *****, o mojej randze też nie moge? moze jakis regulamin o czym wolno nam gadac, a o czym nie. Jeśli masz apo słynny ból dupy to zrób z tym coś innego a nie zamykasz offtopa. buziaki ;* a nie sorka. lepiej - żegnam. bo jeszcze gdzieś podteksty wypłapiecie.

La Tortura jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.07.2014, 17:07   #372
Rainbow
Administrator

Reputacja: 33

ha!

a mi się wydaje, że ktoś tu zaraz zarobi bana, bo to nie jest zwykłe "wyrażanie zdania" a wywoływanie gównoburzy. po raz pierwszy i ostatni chciałabym tylko przypomnieć, ze istnieje w Regulaminie punkt:
Cytat:
Napisał Regulamin
2. Administratorzy/Moderatorzy mają prawo do ukarania użytkownika nawet, jeśli nie złamał żadnego z punktów regulaminu, jednak jego zachowanie przeszkadza w jakiś sposób sprawnemu działaniu naszej społeczności.
jak się dokopię do czegoś jeszcze to powlepiam miesięczne bany. bo póki co nikt nie robi takiego zamieszania tylko wasze kółko wzajemnej adoracji.

aha no i czekam na wiecej wulgarnych raportów, wtedy na pewno pootwieramy tematy

Ostatnio edytowane przez Rainbow : 30.07.2014 - 17:14
Rainbow jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2014, 17:15   #373
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51

przepraszam, w czym przeszkadza w funkcjonowaniu słowo "narkotyki"? słowo jak każde inne. ocenzurujmy od razu "papierosy", "alkohol", "tytoń", skoro to takie brzydkie słowa.

po drugie, jakie kółko wzajemnej adoracji? no sorry, ale co ma do tego fakt, że część osób z forum się kumpluje poza forum? rly? to tak, jakby userzy posądzili adminów o dawanie banów, bo "kółko wzajemnej adoracji".

jeśli chodzi o zamykanie tematów, to serio, naruszacie wolność słowa. zamykanie tematów "bo ktoś ma do kogoś jakieś wąty" to lekka przesada. ale wam chyba przeszkadza to, że wąty są do was.
+ pierwsza strona offtopa:
http://i.imgur.com/8EBawbO.png?1
i co? zadnych interwencji? mozecie rozmawiać o czym chcecie? no właśnie widzę...

Meryam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2014, 17:17   #374
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

Cytat:
2. Administratorzy/Moderatorzy mają prawo do ukarania użytkownika nawet, jeśli nie złamał żadnego z punktów regulaminu, jednak jego zachowanie przeszkadza w jakiś sposób sprawnemu działaniu naszej społeczności.
ziomek, ale admini zawsze mają rację, nawet jak nie mają, a tutaj tej racji nie widzę, noale.
stare 30.07.2014, 17:27   #375
Rainbow
Administrator

Reputacja: 33

@ciepła woda wiedziałam, ze nie zrozumiesz ja mam to gdzieś czy wy sie kumplujecie poza forum czy nie. po prostu stwierdziliscie chyba, ze super zabawą bedzie robienie niepotrzebnego zamętu na forum.
nie, to nie jest zamykanie tematu, bo "ktoś ma do mnie wąty bo sie smieje z mojego nicka". to jest po prostu jakieś sianie nienawiści, tylko dlatego, ze zabrałam nic nie wartą we wszechświecie rangę. ja serio mam dystans do siebie i jeśli żartujemy na luzie, bez jakiejś widocznej spiny, to i sama się chętnie pośmieję.
offtopic to nie jest jakiś trzeci świat, zeby tam nie dosiegała 'ognista moc regulaminu'

@krewetka kurde faktycznie nie mam racji... no to sorry, najeżdżajmy na siebie i zróbmy tu gnój. w koncu wolność słowa
stare 30.07.2014, 17:31   #376
Paździoch Menda Złośliwa
Archeolog Renesansu

Reputacja: 74

Hemmm hemmm... ja to widzę tak:
Administracjo, ponarzekaliby sobie w offtopie i temat by ucichł. Ktoś tam napisał coś obraźliwego bezpośrednio do was? Jeśli ugodziło to starczyło wlepić warna, tudzież ładnie poprosić o uciszenie się albo powstrzymanie od pewnego typu komentarzy. Średnia wieku tego forum jest trochę większa niż 13 lat (przynajmniej w metryce, mentalnie to wiem, że różnie bywa) i sądzę, że użytkownicy zrozumieliby przekaz. Szczególnie, że kilka razy padła prośba właśnie w offie o niewszczynanie gównoburzy i jakoś użytkownicy potrafili się do tego zastosować.
Sprawa z księgą zażaleń wyglądała zupełnie inaczej - shitstorm użytkowników nie pozwalał nawet administracji dojść do głosu, do tego był zwykłym spamem w miejscu, które miało służyć rozstrzyganiu sporów. Zdaje się, że off był jedynym miejscem, gdzie można było spamować do woli. Nie sądzę, żeby jego zamknięcie było dobrym krokiem.
Ale ja się mogę nie znać

edit: dodam jeszcze, że rzadko kiedy czytam pierdoły, które ludzie mają powypisywane pod nickami, temu nie zauważyłam, żeby ktokolwiek miał jakąś gorszącą rangę. Ale z tego co pamiętam rangę nadają administratorzy (użytkownicy chyba nie mają możliwości jej zmiany w każdej chwili?). Nadać rangę i po 2 tygodniach uznać, że z rangą jest coś nie tak? Zasadniczo mnie to gila, ale rozumiem nie tyle bulwers co chęć darcia łacha.
W ich wieku też bym darła.

Ostatnio edytowane przez Paździoch Menda Złośliwa : 30.07.2014 - 17:33
Paździoch Menda Złośliwa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2014, 17:34   #377
La Tortura

Reputacja: 23

no apropos rangi to napisałam ci jaką chcę więc możesz mi ją łąskawie ustawić, bo wątpie zebys mi mogla na stale zabrac nagrode z konkursu w ktorym ciężko pracowałam na wygraną.
zostawcie nasze kółeczko wzajemnej adoracji w spokoju, zazdrościcie czy jak? bo widzę, że nie możecie przetrawić tego że trzymamy się razem.

Min'Gorad dobrze prawi. W ogóle zamykanie tematów jest imho bez sensu.
Co do Księgi, chodzi o to, że miała być otwarta gdy forum ochłonie, a minęło kilka miesięcy i nie widać żeby ktokolwiek kwapił się by ją otworzyć. jeśli tak samo będzie z offtopiciem to ja pozdrawiam.

La Tortura jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2014, 17:35   #378
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51

Cytat:
Napisał M'in Gorad Zobacz post
Hemmm hemmm... ja to widzę tak:
Administracjo, ponarzekaliby sobie w offtopie i temat by ucichł. Ktoś tam napisał coś obraźliwego bezpośrednio do was? Jeśli ugodziło to starczyło wlepić warna, tudzież ładnie poprosić o uciszenie się albo powstrzymanie od pewnego typu komentarzy. Średnia wieku tego forum jest trochę większa niż 13 lat (przynajmniej w metryce, mentalnie to wiem, że różnie bywa) i sądzę, że użytkownicy zrozumieliby przekaz. Szczególnie, że kilka razy padła prośba właśnie w offie o niewszczynanie gównoburzy i jakoś użytkownicy potrafili się do tego zastosować.
Sprawa z księgą zażaleń wyglądała zupełnie inaczej - shitstorm użytkowników nie pozwalał nawet administracji dojść do głosu, do tego był zwykłym spamem w miejscu, które miało służyć rozstrzyganiu sporów. Zdaje się, że off był jedynym miejscem, gdzie można było spamować do woli. Nie sądzę, żeby jego zamknięcie było dobrym krokiem.
Ale ja się mogę nie znać
Popieram.
Sorry, ale moim zdaniem każdy udzielający się na forum użytkownik wie co to seks, wie co to narkotyki, i nie wydaje mi się, że gdy zobaczy na forum słowo "dildo" albo "narkotyki" to nie poczuje się jakoś wybitnie zdeprawowany. za to avatar z trzema liżącymi się językami (który był obrzydliwy) był spoko dopóki nikt tego nie zraportował, to sorry, ale jaka to jest sprawiedliwość?

Meryam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2014, 17:35   #379
Paździoch Menda Złośliwa
Archeolog Renesansu

Reputacja: 74

ale pomysł na zamknięcie księgi sama im podsunęłam. Bo to co się tam działo to przechodziło ludzkie pojęcie.
stare 30.07.2014, 17:36   #380
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

Cytat:
Napisał M'in Gorad Zobacz post
ale pomysł na zamknięcie księgi sama im podsunęłam. Bo to co się tam działo to przechodziło ludzkie pojęcie.
raz admin, zawsze admin. zostało Ci to (ofk, pozytywnie )

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania