![]() |
#382 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Guest
|
![]()
Bruno jest uroczy ;p
|
![]() |
#384 |
Reputacja: 10
|
![]()
$$liczny.
![]()
#385 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo fajny sim, ale nie podoba mi się jego nos - jest taki mało męski.
![]() Zdjęcie, które uwidacznia profil najmniej mi się podoba, ale na pozostałych fotkach Bruno prezentuje się świetnie ! ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Guest
|
![]()
Fajny sim, jedynie brwi mi się nie podobają.
trzecia fotka od końca jest świetna ![]() |
![]() |
#387 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Bruno jest cudny... Zakochałam się
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
![]()
Bruno jest fenomenalny, więc 10/10
![]() Jednak przyznam (nie, żebym coś do 3 miała ;d), że przyjemniej było oglądać twoje wytwory z dwójki. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#389 |
Guest
|
![]()
Powiem Ci szczerze, że oczywiście podobają mi się twoje trójkowe twory, ale nie umywają się do dwójkowych. Simy z trójki wyglądają sztucznie imo, poprostu jestem przeciwna.
|
![]() |
#390 |
Reputacja: 11
|
![]()
Holly, Mostilia, aniołek, Upadła Dusza, Nysia, Engang, Voldemort - dziękuję serdecznie
![]() Wygląd simów w Trójce mi też nie za bardzo odpowiada i szukam jakiegoś sposobu by go urealniać ale właśnie jak tak patrzę na te twarze moich "dzieł" to daleka droga (jeśli w ogóle). Poza tym do Dwójki były ekstra dodatki, nie ukrywam, że to miało znaczący wpływ na wyglą simów, a do Trójki dopiero zaczynają się różne rzeczy pojawiać. Po długiej przerwie zapraszam do ocenienia dwójki simów, Monika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam PS. Nie wiem kiedy znowu coś wstawię, tak się składa, że czasu nie mam za dużo i pomysłów też póki co. Ostatnio edytowane przez figa : 13.09.2009 - 15:00 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|