|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Non stop chodzę simami na cmentarz, strasznie podoba mi się muzyka ;p
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mi się cmentarz podoba -
Takie fajne urozmaicenie gry ![]() A moja simka znalazłą tam: Tajemniczego Pana Gnoma czy cuś Książke morderstwo w miłowie dwa nasiona których zasadzić nie moge To wszystko, Bo częściej boi sie niedżwiedżia Niż znajdzie coś :> |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
A co można z tego srebra zrobić ?
Zauważyłam też, że duchy świecą się na rożne kolory. W książeczce od gry pisali, że czasem wprowadzając się do domu możemy mieć niespodziankę w postaci ducha , ktoś chyba nawet coś pisał, że mu się jakiś pokazuje na parceli, ale nie wiedział dlaczego. Maxis dał nam prezencik w postaci domów z duchami, komuś się coś takiego przytrafiło ?
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 15.06.2009 - 13:08 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Przetopić na sztabkę i... chyba nic więcej.
U mnie duchy często przebywają też na parceli szpitalnej i w okolicy ratusza. Podobnie jak w TS2, kolor ducha zależy od jego śmierci - i tak: niebieskie z fakturą wody będą topielcami, żółte z błyskawicami - ofiarami porażenia prądem, a płonące w kolorze czerwonym - simami, które zginęły w pożarze. Są podobno jeszcze zielone, ale nie wiem w jaki sposób zginęły (może śmierć głodowa?). Białe oczywiście, są skutkiem śmierci ze starości. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
agnieszka, ja tak miałem
![]() W Riverview nad rzeką jest taki domek, i miałem tam cmentarzyk i kamyczki... |
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Moja Simka znalazła ten kwiat śmierci przy murze. Ale miała jeszcze za niski poziom ogrodnictwa. Za nim go poprawiła, kwiat znikł z jej wyposażenia. Roślina na cmentarzu jest martwa. Czy ta roślina rośnie również gdzie indziej? Jeśli nie to czy mogę gdzieś znaleźć kwiat śmierci do posadzenia? Np. w katakumbach? Czy jest możliwość dostania kwiatu śmierci po śmierci mojego Sima, nawet jeśli ten Sims nie miał kwiatu w wyposażeniu? Muszę mieć tą roślinkę
Ostatnio edytowane przez magTom : 23.08.2009 - 15:34 |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|