Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.01.2010, 00:26   #31
cerastes

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Detektyw Georgia Roberts

Zawsze się uśmiecham kiedy czytam Twoją twórczość nawet, jeśli jest tak późno jak teraz... Odcinek mi się bardzo podoba. Pomysł na Georgię jest fantastyczny !
Podoba mi się również to, że robisz tak dużo zdjęć, i że udaję Ci tak wiernie odtworzyć opisy sytuacji. Mam nadzieję, że nie zaniechasz tego, bo jest to ważna część fotostory.

Georgia na razie jest dominującą postacią, trochę wiadomo o Kate ( spokojna, logicznie myśląca... ), natomiast panowie bytują trochę w cieniu. Ciekawi mnie, który z nich odegra ważniejszą rolę Tom, czy Roy... ? ;>

Życzę pomysłu na kontynuację.
cerastes jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.01.2010, 00:29   #32
ddo bwayo

Panowie wcale nie wyglądają na takich mądrali i bystrzaków :< Wiadome, że kobiety są lepsze :3 Czekam na next xD
stare 02.01.2010, 08:16   #33
Mika.

Tyle czekałam na ten odcinek!!! I nareszcie jest, tak sobie czy tami i patrzę jest Kate, przepraszam, zę w naszym fs też znajduje się postać o takim imieniu, ale to nie ja je wymyślałam xD Pozdrawiam i czkam na kolejny odc :*
stare 02.01.2010, 09:58   #34
Sherlock
Guest

Cytat:
Takim osobą jak ona często coś wypada.
osobom

Cytat:
- To by było dobre- zaśmiał się pod nosem Tom, wyobrażając sobie ich zwierzchniczkę przykręcającą koło.
hah, ja też się zaśmiałem

Cytat:
Gerogia podjechała swoim białym Fordem
Szkoda, że nie srebrnym

---

Hm. Ciekawi mnie co to za sprawa, skoro to nie takie znowu zwykłe morderstwo. Czekam na kolejny odcinek. Jeszcze sprawdzę godzinę twojego posta... Nie, nic szczególnego
O, zapomniałbym! Dlaczego żaluzje u Georgii są takie krzywe?! Dobra, nieważne, załapałem

EDIT: Teraz jak przeczytałem swój komentarz, to coś zauważyłem:

Cytat:
Napisał Sherlock Holmes
Cytat:
Napisał Gio
Gerogia podjechała swoim białym Fordem
GE - OR - GIA!

Ostatnio edytowane przez Sherlock : 02.01.2010 - 15:44
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2010, 16:57   #35
Gio

Reputacja: 15

Dziękuję za tyle komentarzy w jeden dzień (który się jeszcze nie skończył!)

Avonlea

Cytat:
Aha i jeszcze jedno- ręka jej wchodzi w poduszkę, a blondynowi noga w stolik! he he
Ot, takie małe niedopatrzenia Po za tym zdjęcia robiłem chyba trochę na szybko Dziękuję za zajefajny komentarz

Auroella

Cytat:
dobrym posunięciem było to, by przedstawić panią detektyw z trochę innej strony - nie tylko jako pewną siebie, chamską manipulantkę.
Po prostu nie chciałem dopuścić do tego, żeby wykreować główną bohaterkę na bezuczuciowe monstrum- bo tak może się wydawać po pierwszym odcinku. Dzięki za komentarz

karmin

Cytat:
No i oczywiście ten mój pomysł sama wykorzystam w swoim FS.
Nie no, nie mógłbym ukraść Twojego pomysłu. A nawet choćbym go wykorzystał, to tym samym pogrzebał bym całe swoje FS- bo niby co by było dalej? Thx za koma

aniołek

Cytat:
Mam nadzieję, że nie zaniechasz tego, bo jest to ważna część fotostory.
Nie, z tego nie zrezygnuję, bo odkryłeś własne, że jak jest więcej porządnych zdjęć, bo FS czyta się o wiele milej

Cytat:
Georgia na razie jest dominującą postacią, trochę wiadomo o Kate ( spokojna, logicznie myśląca... ), natomiast panowie bytują trochę w cieniu. Ciekawi mnie, który z nich odegra ważniejszą rolę Tom, czy Roy... ? ;>
To tylko tak na początku stoją w cieniu. Odcinek byłby za długi gdybym opisywał myśli każdego z osobna (i tak wyszło aproporcjonalnie do akcji- 5,5 strony . I myślę, że każdy z nich odegra równą rolę... choć zależy w których momentach Dziękuję za komentarz.

Inko

Cytat:
Panowie wcale nie wyglądają na takich mądrali i bystrzaków :< Wiadome, że kobiety są lepsze :3 Czekam na next xD
Bo panowie chcą jeszcze cieszyć się młodością. A jak widać Kate jest już dojrzała Dzięki za komcia.

Mika_Cute^^

Cytat:
I nareszcie jest, tak sobie czy tami i patrzę jest Kate, przepraszam, zę w naszym fs też znajduje się postać o takim imieniu, ale to nie ja je wymyślałam xD
Nie masz za co przepraszać Niestety na naszym świecie jest zbyt mało imion i lubią się one często wszędzie powtarzać Dziękuję za komentarz

Sherlock Holmes

Cytat:
GE - OR - GIA!
Jak ja mogłem tutaj popełnić błąd!

Cytat:
"Gerogia podjechała swoim białym Fordem"

Szkoda, że nie srebrnym
Wiem, już to zauważyłem jak czytałem odcinek FioLkowskiego Jednak postanowiłem nie zmieniać. W końcu po świecie jeździ dużo srebrnych i białych fordów

Cytat:
O, zapomniałbym! Dlaczego żaluzje u Georgii są takie krzywe?! Dobra, nieważne, załapałem
Bo nieźle zapuściła swoje mieszkanko Thx za komentarz i słowa krytyki

Na razie jeszcze nie potrafię odpowiedź kiedy następny odcinek i czekam jeszcze na więcej Waszych opinii

Ostatnio edytowane przez Gio : 02.01.2010 - 17:00
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2010, 18:21   #36
Ellie
Guest

biale samochody sa beznadziejne :{{ no ale ja nie o tym.
odcinek fajny, podejrzewam, ze ta rodzinke georgii spotkala jakas tragedia, nono, fajnie, juz myslalam, ze ona taka po prostu jest. odcinek udany, podobala mi sie akcja z tym szukaniem klucza.
ah co do house'a, to przeciez on tez jest tak bezwzgledny i bezczelny : DD
co oczywiscie przemawia na jego i georgii korzysc.
haha i nawet ma na imie gregory (czy jakos tak ), wiec mam juz 2gie podobienstwo!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2010, 21:15   #37
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

O kurcze... Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona zmianami jakie w tym odcinku wprowadziłeś. Pokazałeś Georgię jako prawdziwą kobietę kryjącą się pod maską sprytu i wyrafinowania. Zapewne jest jej ciężko... Podoba mi się, że pan Wilson wychodzi z cienia i wydostaje się spod pantofla zadziornej, wszystko wiedzącej pani detektyw. Co do praktykantów... Mam wrażenie, że obaj panowie chcą czerpać korzyści z inteligencji Kate. Swoją drogą ona z nich wszystkich jest najinteligentniejsza i uważnie słucha pani Roberts. Ale pora już skończyć, bo znowu okaże się, że czegoś nie rozumiem
Chociaż mam nadzieję, że teraz przeczytałam dokładniej

Ps. Tak żeby nie było. Fs bardzo mi się podoba (zresztą wszystko czego się dotkniesz Ty nie miewasz złych fs-ów... )

Pozdrawiam
Charionette jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2010, 10:32   #38
Invidia Semper

Muszę powiedzieć, że jest to Twoje pierwsze FS jakie czytam, poprzednio rzucałam tylko okiem na Dark Room, czy Niepokorne.
Podoba mi się Twój styl pisania. Ma on w sobie coś, co zachęca do dalszego czytania. Sam temat opowieści- niebanalny, ale kryminały to śliski temat, dlatego z ciekawością będę obserwować czy się nie przewrócisz.
Świetna bohaterka tytułowa. Żal mi jej, choć przypomina mi ona House'a,z tym wyjątkiem, że nie jest kulawa. Świetne zdjęcia- na te w FS również zwracam dużą uwagę. Czekam na kolejne odcinki
Królewnę myszka zjadła.

Atelier
Ostatni Strz
Invidia Semper jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2010, 15:41   #39
aneurysm

Świetny ten odcinek ;3 masz talent do pisania Gio.... tak się zastanawiam co stało się z rodziną detektyw, i myśle że jej rodzina też została zabita przez jakiegoś przestępce i dla tego została detektywem... odcinek świetny ale nie chciało mi się go czytać bo troche za długi ;x ale ciekawy ^^
stare 03.01.2010, 18:52   #40
Castaway

Reputacja: 18
Smile Odp: Detektyw Georgia Roberts

Ja nic nie powiem oprócz tego, że czekam na kolejne odcinki :p
Hmm i wg. mnie Georgia podobna jest do serialowego dr Housa, zimny drań ale potrafi okazać uczucia, to samo dotyczy się jej.. :p
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania