|
|
#41 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
A według mnie wygląda bardzo lalkowato! I jeszcze ta poza
![]() Fajny screen Bardzo podoba mi się scenografia, aczkolwiek gdyby nie taki tytuł chyba nie wpadłabym na to, że to strych. Bardziej przypomina mi to stary, opuszczony dom Z pewnością jednak ma klimacik ![]() Dobra robota
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Tym razem coś innego niż zwykle, ale może wreszcie odpowiedniego do tego działu.
![]() Za namową Liv, która już nie mogła patrzeć na mnie marnującego życie w CAS TS3, spróbowałem znowu zrobić własną simkę w TS2. Z kolei dzięki Mefisto uznałem, że pokażę ją na forum. Screeny może i proste, ale szczerze mówiąc w przypadku simów bardzo lubię tego typu prezentacje. No ale dobra, screeny poniżej: ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 03.07.2017 - 22:44 |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Rety, wygląda lepiej niż w warsztacie!
![]() Co prawda trochę przesadziłeś z tym różem na policzkach, jednak nie zmienia to faktu, że simka ma bardzo ładne rysy twarzy i wgl wygląda uroczo :> Imo najkorzystniej (xD) wyszła na pierwszym i ostatnim zdjęciu Proste tło okazuje się być dobrym rozwiązaniem 9/10 |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Moderator
Reputacja: 48
|
Jej, jaka piękna! *w* Naprawdę nie wiem, czemu mówiłeś, że tworzenie simów Ci nie idzie. Jest śliczna, wygląda bardzo naturalnie. Oczy i fryzura są super! :3
Może tylko ten róż na policzkach za mocny, jak już wspomniała Liv, ale daję 10/10. ![]() Wstaw jeszcze kiedyś jakąś simkę, ta jest cudowna ![]() Ps. Właśnie się zorientowałam, że w tym temacie zostawiam swój 500 post
|
|
|
#45 |
|
Reputacja: 11
|
O raaaaany! Charlotte jest prześliczna, taka delikatna i kobieca. Faktycznie lekko przesadziłeś z ilością różu na policzkach, ale to nie zmienia faktu, że simka mi się bardzo podoba! Uwielbiam kształt jej ust i fryzurę.
Podzielam zdanie Livki - najlepiej wyszła na pierwszym i ostatnim zdjęciu, a proste tło wcale nie jest złe. ![]() Mimo tego różu, 10/10.
|
|
|
#46 |
|
Reputacja: 12
|
Jest śliczna!
![]() Jedyne co w niej przeszkadza, to ten właśnie róż ![]() najbardziej podobają mi się włosy, poza tym jej ciało nie wygląda tak jak każdej innej simki z dwójki c: bardzo mi się podoba.
|
|
|
|
#47 |
|
Reputacja: 15
|
Heeej! Czuję się(chociaż w 10%) tworzycielką tej simki!
Dobra, wiesz, że jest przepiękna. Jesteś moim zastępcą, uwielbiam. A przedostatnie zdjęcie jest naaajs. |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Jej, a więc mogę uznać, że simka się spodobała.
Tak myślałem nad tym różem, czy aby nie za mocny, ale z drugiej strony podobało mi się to, jaki dawał efekt cieni, no ale lekcja zapamiętana. Co do następnych simów to sam nie wiem. Może jak będę miał wenę, ale na razie nie.Cytat:
![]() Oj tak! I w ogóle gdyby nie ty Charlotte nigdy by się tu nie pojawiła. ![]() Nie chcę być zastępcą, tylko uczniem. Dawaj nowego sima do tematu znużonych. :C Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.11.2013 - 14:33 |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Reputacja: 10
|
Mnie też bardzo podoba się ta simka, a jeszcze bardziej jej stylizacja - elegancja w stylu Chanel.
Świetne zdjęcia, ale najbardziej podoba mi się drugie, to ze stolikiem. 10/10
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Cóż mogę napisać... Simka jest śliczna
. Ma piękne usta. Może trochę przesadziłeś z tym różem, ale to nic . Nie marnuj się więcej w TS 3! Chcę więcej simów!
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|