|
|
#41 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Takie określenie nie kojarzy się dobrze, a simka jest całkiem niezła, choć poprzedniczki bardziej mi się podobają. Simka ma bardzo ładne oczy, ale nieco za długi nos i za krótką dolną część twarzy.Z poprzednich, Ewelina jest moją faworytką. Lubię u simów takie idealne, lalkowate twarzyczki. Poza tym, bardzo ładnie dobrana fryzura do twarzy. Iza (już za samo imię plus ), wygląda w tej gamie kolorów neonowo, ale też jest ładna i bardzo ciekawie wykreowana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Moderator
Reputacja: 48
|
O, nowa simka :3
Niezła, ma piękne oczy i włosy, w miarę naturalna jak dla mnie. Bardzo mi się spodobała, jest śliczna!
|
|
|
#43 |
|
|
Bardzo mi się podoba, simka jest piękna, cudna fryzura! Pamiętasz może skąd ją pobierałaś? Ogólne wrażenie zrobiła na mnie bardzo dobre, nie wiem już co napisać.
Jedyne co mi się nie podoba to trochę nos, ale właściwie taki jej pasuje.
|
|
|
|
#44 |
|
|
Meona, fryzura : http://www.spring4sims.com/2010/11/h...-over-by-cazy/ Milo, ze się podoba ;d
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Reputacja: 39
|
O, nawet niezła
![]() Ma ładny owal twarzy, nos i usta, oczy też nawet spoko, ale są położone trochę za wysoko, a usta nieco za nisko, co zaburza proporcje buzi. Ma też zbyt wyskubane brwi. Nie podoba mi się fryzura i ubranie, nie pasują do niej.
|
|
|
#46 |
|
Reputacja: 14
|
Bardzo ładna simka, taka 'z charakterem'
Trochę mi się tęczówki nie podobają, ale pozatym nie ma się do czego przyczepic. Poprzednia simka również b. udana
|
|
|
|
#47 |
|
|
Khm, wiesz, że link nie działa? Blog Cazy od dawna nie istnieje.
Simka ładna, chociaż generalnie nie w moim stylu. Czy ona zawsze ma taką wkurzoną minę?
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Reputacja: 11
|
Ostatnia Simka jest przepiękna... Naprawdę bardzo, bardzo mi się podoba
![]() Jest nieprzeciętna, ma w sobie coś co przyciąga. Śliczna, delikatna twarz plus nieco ostrzejszy makijaż daje ciekawy efekt. Nosek też mnie urzekł Ładna, naturalna fryzurka. Ubranie także bardzo fajne, buty mam ale musisz mi powiedzieć skąd jest ta sukienka? Bo będę błagać do skutku
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
|
Ostatnia simka naprawdę mnie urzekła. Jest piękna. Cudowna fryzura. Wszystko ze sobą gra, bardzo mi się podoba.
10/10 |
|
|
|
|
|
#50 |
|
|
KarolinaJ, postaram sie dowiedziec skad ja mam, duzo pobieram i pozniej nie mam pojecia skad co mam
![]() Nowy wytwor, Paulina. Bardzo chcialam zmienic skin, ze wzgledu na jasny efekt na udach i innych cz. ciala, ale moja gra tak sie zwalila, ze nie moge nic zmieniac ... I nie moglam sie zdecydowac na zdjecie z "bliska" to wstawiam 2 ![]() 1) ![]() 2) ![]() 3)
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|