![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Akcja nareszcie się rozkręciła.
Próżniowe opakowania he he- dobrze, że nie chlebak.... he he Zauważyłam też, że na przedostatnim zdjęciu jakoś dziwnie rękaw zachodzi na włosy kobiety. Jakie jedno skrzydło bramy? Na załączonym obrazku widzę tylko jedno skrzydłowe drzwi ![]() No nic innego nie widzę. Ps. Według mnie było by ciekawiej, gdybyś wymyślał więcej oryginalnych wątków. A nie typu 1:0,które jest bardzo fajne, ale ściągniętych z serialu.
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dziurawiec
No tak, to jest zupełnie coś innego niż OZDK ![]() I dziękuję za miły komentarz ![]() Sandra Co do Georgii- w tym odcinku wykreowałem ją na wyjątkowo miłą ![]() ![]() Hmmm... dlaczego wy wszyscy podejrzewacie tego bogu ducha winnego klechę! ![]() Odcinek za jakiś tydzień, pozdrawiam i dziękuję za komentarz ![]() Inko Dobra, druga osoba za księdzem. Ja nie wiem dlaczego wy go tak podejrzewacie ![]() niet hmm... ksiądz i company? Faktycznie mogło się trochę skojarzyć, no ale w końcu ksiądz to też człowiek i może występować w różnych FS- i nie jest to chyba nic oryginalnego ![]() ![]() Nie wiem dlaczego Ci się te zdjęcia nie wyświetlają, u mnie jest wszystko ok... dzięki za komentarz i pozdrawiam ![]() Avonlea No tak, na zdjęciach jest zazwyczaj najwięcej błędów rzeczowych ![]() No i jeszcze: może FS nie jest szczytem oryginalności, ale plagiatem też nie jest ![]() No i oczywiście czekam jeszcze na następne Wasze opinie ![]()
![]() |
#53 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Hm... Odcinek naprawdę fajny. Tylko dziwię się temu księdzu, że pozwolił, aby zwłoki leżały tyle czasu w kościele (no chyba, że leżał mniej, a pastor się nie odezwał
![]() ![]() - Thomas! Do mnie! Nigdy więcej nie weźmiesz do ręki aparatu!" To mnie powaliło ![]() Ogólnie zobaczymy jak to się dalej potoczy. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Tak, musi być komentarz jeszcze ode mnie, bo jest to 3 FS na tym forum, które zaciekawiło mnie na tyle, by nazywać siebie stałą czytelniczką.
Czytając odcinek miałam tyle myśli i uwag, a teraz wszystko pozapominałam, jak zwykle. Po pierwsze- DNA pastora- skąd oni je wytrzasnęli, żeby porównać z włosem znalezionym na ofierze? Po drugie- główna bohaterka jest po prostu fenomenalna, koniec Po trzecie - ten Tom jest po prostu paskudny ![]() Po czwarte -widzę, że starasz się utrzymać tą opowieść w 'nowoczesnym, angielskim kryminale' - te mile, pastorzy i brzydkie kobiety... Po piąte- końcówka świetna, choć nie bardzo ją rozumiem. Reasumując- akcja się rozkręca, chociaż jeszcze nic nie wiemy o trupie ani o samej sprawie. Dlatego czekam na kolejny odcinek, wyłapałam kilka błędów językowych, ale nie będe psuć mojej bardzo pozytywnej opinii o tym odcinku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() *** Ja myślę, że to nie pastor ![]() ![]() A, zapomniałem dodać - jak czytam o tej drugiej Georgii, tej miłej i zabawnej, to aż mnie coś... tak porusza czy co ![]() ![]() Czekam na 4 odcinek ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 | ||
|
![]()
Cailleach
Cytat:
![]() ![]() I dwaj panowie nie są głupi, tylko dziecinni ![]() ![]() Dzięki za komentarz ![]() Invidia Semper WOW ![]() A teraz trochę wyjasnienia: Cytat:
![]() Ależ śmialo, zepsuj wszystko ![]() ![]() Dziękuję za komentarz ![]() Sherlock H. Ok, o tym apostrofie to już do końca życia nie zapomnę ![]() A ja właśnie myślałem, że w tym odcinku Georgię zrobiłem aż za dobrą- wręcz miłą ![]() ![]() Dzięki za komentarz ![]() Czwartego odcinka raczej szybko nie będzie, gdyż internet chodzi mi jak ******** i nie mam jak go wstawić ![]() Po za tym do tego jest jeszcze jakoś mało komentarzy... ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
argh, masz stałą czytelniczkę!
Ta ostatnia scenka to po prostu rozwala na łopatki ![]() suuuper, akcja się rozwija, ale Georgia taka miła że aż ciary przechodzą po plecach ![]()
![]() |
#58 | |
|
![]() Cytat:
![]() Muszę przyznać, że sprawnie idzie Ci kontynuacja tego opowiadania. Fabuła tego odcinka podoba mi się. Co do zbrodni to mam przeczucie, że morderca jeszcze się nie pojawił. Pastor jako pozornie podejrzany występuje chyba tylko w celu zmylenia czytelnika. ;> Piszesz prosto, ale potrafisz zaciekawić. Znasz siłę zastosowania słownej prowokacji i życzę Ci, abyś wykorzystał ją właściwie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Karmin
O dziękuję ![]() ![]() W sumie sam się zastanawiam, jak ja napisałem ten odcinek, że aż ciarki po plecach przechodzą (już inna osoba mi o tych ciarach na plecach pisała ![]() Aniołek Muszę powiedzieć, że na Twój komentarz czekałem chyba najbardziej ![]() ![]() Zastanawiam się tylko ,dlaczego odcinki , które moim zdaniem, są najgorsze, okazują się jednymi z najlepszych. Może jestem zbyt przywiązany do tych moich opisów, które porzuciłem na rzecz stylu pisania współczesnego? (ale teraz wymyśliłem) Nie wiem jak Ciebie, ale mnie właśnie taka ubogość języka, o której wspomniałaś, trochę przeraża. W zasadzie to w tej chwili zazdroszczę takim osobom jak Hnat czy Invidia, że potrafią uzyskać jakieś dłuższe opisy, np. charakteru. Mi to już jakoś nie idzie ![]() W każdym bądź razie dziękuję za komentarz ![]() A teraz Wam się czymś pochwalę- zupełnie nowym plakacikiem! <wszyscy na kolana ![]() ![]() [IMG]http://i50.************/282hmwh.jpg[/IMG] edit: Ale mi "Marilynowo" wyszło
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 11.01.2010 - 19:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() "Marilynowo"? Ja bym powiedziała, że Georgia wyszła tutaj jakoś tak męsko... Ale może to po prostu przywidzenia moich zmęczonych oczu ^^
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|