Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.01.2011, 10:19   #61
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Tu go wstaw:

http://www.mediafire.com/

I podaj linka w temacie, albo wyślij link w PW temu komuś, kto chce Bahuna.

Ja natomiast myślę, czy na jakiś czas nie opuścić Anastazji i Jasona, i nie pograć trochę Matiką i Fengiem. Zapomniałam już, jaki z Fenga przystojniak...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.01.2011, 10:43   #62
brzos

Reputacja: 11

kontynuując: Lee spłodziła trzecią córkę, którą maxis nazwał Tina (miała być Franny, ale przegapiłam dzień porodu pykając inną dziewczyną - kochanką Matthewa mianowicie), a kiedy dzieciątka podrosły, tzn. Jon i Jeremy do młodego dorosłego, Tina do nastolatki, wtenczas przyszedł czas na sesję pogrzebową.

śmierć zabrała hurtem i Lee, i Matthewa. było trochę płaczu, śmierć rodziców latorośle poróżniła i... Jeremy się wyprowadził, założył własną rodzinę i teraz pewnie pracuje w jakiejś korporacji.

nastoletnia Tina poznała pianistę Ebenezera Clavier, w którym się zakochała. z wzajemnością. co prawda związek stał się dojrzały dopiero po kolejnych urodzinach Tiny, ale miłe pogawędki odbywali wcześniej.

tymczasem Jon poznał w klubie jakąś lasencję, której imienia nie pamiętam. bodajże Lara? full-maxis. zakochali się, oświadczyny, bara-bara...

marzenia o ślubie, który się nie odbył. Lara zmyła się tak szybko, jak się pojawiła, zostawiając po sobie Ritchiego - dziecko, które sam Jon miał w zadzie.

Tina musiała opiekować się bratankiem, toteż szybko stała się dojrzała. przeszła na wyższy poziom związku z Ebenezerem. jednak nie udało im się stworzyć normalnej rodziny, jaką byli rodzice Tiny, czyli zmarli Lee i Matthew. Ebenezer oświadczył się Tinie, już miał się wprowadzać, kiedy wypadł mu służbowy wyjazd na koncert do starych Kwitnących Wzgórz. w tym czasie u Tiny pokazały się objawy ciąży. niedługo miał przyjść na świat mały, czarnoskóry Sinus. ale Ebenezer zginął w katastrofie lotniczej. ktoś zaplanował zamach na samolot z gwiazdami sceny muzycznej!

Jon bardzo stresował się obecną sytuacją w rodzinie. okazało się, że jest chory na ZPS, czyli zespół przedwczesnego starzenia. wkrótce stał się trzydziestopięcioletnim staruszkiem i... umarł. Tina bardzo się tym przejęła, ponieważ w tej sytuacji została sama na świecie (na Jeremiego nie było co liczyć). sama z Ritchiem, synem Jona.

...i jak się okazało (właściwie zaplątałam trochę teraz), również z Sinusem. lekarz potwierdził ciążę. zaczęło się.

tymczasem Ritchie stał się małym dzieckiem i Tina pozcuła obowiązek wychowania go na dobrego, mądrego i inteligentnego człowieka. małemu zdawało się, że to Tina od zawsze była jego matką. jednak kiedy podrósł, dziewczyna wyjaśniła mu, że jego prawdziwa mama go zostawiła, a ona jest jego ciotką. to Ritchie pierwszy z całej dzieciarni posiadł wszystkie umiejętności, a Tina wydała fortunę na książki dla dzieci, które czytała mu przez całe dnie.

kiedy Sinus się jeszcze nie urodził, a Ritchie był całkiem wyedukowany (również muzycznie i logicznie), Tina postanowiła adoptować małego smyrgla. tak też zrobiła. nie miała nikogo, kto mógłby odwieść ją od tego pomysłu. trafiła się piękna, jasnowłosa Cassidy.

"rozrywka", jaką dla Tiny było adoptowanie małych dzieci, bardzo jej się spodobała. po Cassidy przyszła jeszcze Leonore (faza, jakie imię). tak we czwórkę bawili się razem, a Tina robiła za przedszkolankę. teraz Leonore, Cassidy, Sinus i Ritchie są dziećmi, wzorowymi uczniami!
(na zdjęciu od lewej: Cassidy, Leonore {okazała się czarnowłosa, również ładna}, TINA i Sinus {syn przez Ebenezera poczęty!}, Ritchiego ucięło)
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2011, 11:50   #63
Natix

Stała się rzecz straszliwa : Scarlett Burnwhat straciła wszystko : umiejętności, pracę, gwiazdki, znajomości... Ten straszny błąd najpierw mnie załamał, ale potem stwierdziłam, że to doskonała okazja! Wyprowadziłam Scarlett od Matta (niech sobie sam radzi z kochankami, które ostatnio dały mu popalić odwiedzając go w domu) zmieniła image,cechy i w końcu wprowadziła się sama do Willi Werandowych. Czy ktoś poznałby teraz Scarlett?
[IMG]http://i53.************/35n0nix.jpg[/IMG]
Ze spokojnej rudowłosej osóbki - mega gwiazdy, choć udzielającej się publicznie to bez specjalnego entuzjazmu zmieniła się w blond imprezowiczkę.
Na razie ma tylko 3 gwiazdki, ale już śmiga codziennie do najmodniejszych klubów i stała się obiektem zainteresowania paparazzich.
[IMG]http://i55.************/34y2tes.jpg[/IMG]
Na razie Scarlett w nowej skórze czuje się świetnie. Flirtuje z uzdolnionymi pianistami :
[IMG]http://i52.************/282dwck.jpg[/IMG]
A także sama uczy się gry i chętnie muzykuje w miejscach publicznych :
[IMG]http://i56.************/14dgaig.jpg[/IMG]
Co ciekawe, w drzewie genealogicznym Scarlett nie ma jej matki - Sary. Na mieście królują celebryci, którzy lata swojej świetności przeżywali za życia Sary, a za życia Scarlett nierzadko mieli już wnuki. Tak więc gra uznała chyba, że Scarlett to moja nowa simka. Szkoda, ale w sumie...
Cóż, ona nieświadoma dawnej sławy i znajomości szybko poznała całe miasto (skrzynka pocztowa). Zaprzyjaźniła się z kilkoma znanymi ludźmi, do grona jej bliskich przyjaciół zaliczają się teraz : Lola Belle, Tom Wordy, Matthew Hamming, cała rodzina Stickerów (czy jakoś tak). Często wykorzystuje swoje znajomości i imponuje coraz to nowym osobom. W klubach często spotyka znajomych :
[IMG]http://i51.************/1567906.jpg[/IMG]
Lubi pić drinki i bardzo często stawia kolejki innym :
[IMG]http://i55.************/mjprv8.jpg[/IMG]

Czy Scarlett zostanie Mega Gwiazdą i czy połączy ją coś więcej niż tylko przyjaźń z młodym pianistą Bartkiem?

Edit: Ludzie, macie takich fajnych ludzi...
Piękni, sławni, kochani i bogaci - czego chcieć więcej?

Aha i bonusik :
[IMG]http://i52.************/209sxf7.jpg[/IMG]

Świetlana przyszłość...

Ostatnio edytowane przez Natix : 26.01.2011 - 14:02
Natix jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2011, 13:12   #64
kalafjor

Reputacja: 16

Niszcząc mój pierwotny plan, Mad zaszła w ciążę. Rozważałem taką możliwość.

Przerwała pisanie najnowszej powieści humorystycznej i przygotowywała się do narodzin.

Ale dużo ludzi się pod księgarnią zeszło.

Po szczęśliwym porodzie na świat przyszła Noemi. Otrzymała ode mnie cechy: Artystka i Neurotyczka. Tutaj już na urodzinach.

Na rączkach u mamusi. Naomi ma długie i zdrowie włosy. Kolor po tatusiu.

Swoją drogą trafił mi się głupi błąd. Noemi w stroju codziennym ma buty, które normalnie noszą dorosłe simki.

Mam nadzieję, że po zmianie stroju codziennego, to się zmieni.
kalafjor jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2011, 14:01   #65
Kamis

Może trochę nie na temat, ale muszę znać wasze zdanie
Którego z tych oto młodych chłopców, zostawić z rodzicami, a któym grać, i zamienić w wampira?
Dante?

A może Vincent?

!

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2011, 14:02   #66
Połówka

brzos - ta Tina ładna .
Seth - ale to ciekawie wygląda, z tymi butami
chcesz moją rodzinkę ? ; o .

EDIT : Kamis - mi sie wydaje, że Vicenta zostawić
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2011, 17:53   #67
Saheli019
Guest

http://www.mediafire.com/?sx6xg3w0raaakot

Mam nadzieję,że bedzie działać

Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 26.01.2011 - 18:09
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2011, 17:57   #68
Chryzantem Złocisty
Guest

ojaaa,kocham Cje :*

zastanawiam się,gdzie ma zamieszkać Florence jak dorośnie.
myślę nad Bridgeport albo Sunset Valley.
jak sądzicie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2011, 20:15   #69
anie_1981

To zależy od Ciebie. Ja teraz gram w zasadzie wyłącznie w BP i uważam, że ta mieścina ma klimat. Ale w Sunset są starzy znajomi, Kawalerowie, Ćwiry, Zadki.... Dlatego ja mam dwa zapisy, ale gram na razie tylko Bardami. Oni w BP mieszkają. Jak chcesz spokojnej wioski, to SV. Jak wolisz poszaleć w prawdziwym mieście, a nie na prowincji, to BP.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2011, 20:50   #70
Natix

Kamis : ja uważam, że Vincenta zostawić
Chryzantemo Złocista : zgadzam się z anie_1981.
Uważam, że BP ma klimat... taki wielkomiejski. Z kolei do SV ja jestem przywiązana i wszystkich tam znam
Ale kto by tam słuchał mojego zdania

No a żeby nie było, że bez zdjęcia, to wrzucam Scarlett w Przybytku Walusia
[IMG]http://i51.************/2wbygyt.jpg[/IMG]
Pracuję nad wyglądem, może jeszcze uda mi się ją 'podreperować'.
Aha, już jest zauroczona w Ashtonie - miała takie pragnienie
Natix jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania