![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piszę w sprawie siostry. Prosiła mnie o przekazanie informacji, że nie może brać dalej udziału w konkursie, bo leży w szpitalu. Nie wiem, czy piszę w dobrym miejscu, jak nie to proszę o przekazanie info do dobrych osób.
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 25
|
![]()
Spoko, wykreślam ją. Życz ode mnie szybkiego powrotu do zdrowia!
![]() Co do akcji z tymi pracami, myślę, że decyzję ostateczną podejmie Cherrie. |
![]() |
![]() |
#63 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Sprawa się pokomplikowała. Przede wszystkim przepraszamy, na forum sporo się działo i zwyczajnie zapomnieliśmy o tym. Jesteśmy tylko ludźmi, więc miejcie to na uwadze.
Z drugiej strony, skoro Pinki pisał o utrudnieniach i takowe się nie pojawiły to można było zapytać, czy można robić prace czy jeszcze poczekać. Ale skoro już część osób zrobiła prace to musimy je przyjąć. Jako, że utrudnienia się pojawią mam pewną propozycję: jury będzie oceniać liczbowo (zgodność z tematem, wykonanie, itp.). Proponuję, żeby te utrudnienia to był jeden, maksymalnie dwa punkty w ocenie. Czyli prace zostaną przyjęte, ale nie zostanie im przyznany punkt w kategorii utrudnienia. Zgadzacie się? |
![]() |
![]() |
#64 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
![]() prawie połowa nie ma nic wspólnego z ''Bitwą o Sima'' Czyli patrząc, z góry możemy być przekreślone ![]() da się coś z tym jeszcze zrobić, czy to Wasza ostateczna decyzja? @upupup: Życz zdrowia! ![]()
![]() |
#65 |
Reputacja: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Admin Emeryt
|
![]()
Najważniejsze jest wykonanie simów, zgodność z opisem, wykonanie komiksu jest na końcu. Nie uważam, że jesteście z góry skreślone.
|
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]()
temat zadania jest cholernie trudny, wykonanie go - jeszcze gorsze
nie zdajesz sobie sprawy, jak np.: w TS4 ciężko o dobrego sylwestra... do tego dojdą utrudnienia, które nie wiem, jak bardzo utrudnią, ale jak jeszcze bardziej mnie to ograniczy, to omg... mówicie tak o tych utrudnieniach, termin oddawania prac się zbliża, a my dalej nie wiemy jakie one są mimo, że już oddałam prace, chciałabym wiedzieć jakie są te utrudnienia może jakbym znalazła czas, koło 4-6 stycznia to bym oddała pracę zastępczą, ale w to wątpię (wyjazdy wyjazdy wyjazdy) dlatego apeluję o pozostanie przy tej tematyce zadania, zostanie przy indywidualnej pracy, ustalenie konkretnego terminu i pozostawienie innych osób biorących udział w konkursie w spokoju, żeby nie musiały się martwić Cytat:
Napisałaś też, że za utrudnienia są max 2 punkty, czyli osoby które oddały już pracę mają narzuconą maksymalną ilość 8/10
![]() Kamil Mikołajem Ata bohaterem Ania maturowiczem Marcel ma trzy podbródki wspołlokatorka Fetysza ma brudne majtki a Nacia wiecznie zakochana ![]() Ostatnio edytowane przez konformistyczny lodzik : 29.12.2014 - 13:55 |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Admin Emeryt
|
![]()
Nie napisałam, że są max 2 pkt, tylko, żeby to propozycja.
Dajcie nam czas do wieczora, wszystko uscislimy i podamy konkrety. |
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() Cytat:
![]() tylko, żeby nie było jeszcze gorzej niż jest, prosze...
![]() |
#70 | |
Reputacja: 23
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|