![]() |
#751 |
Reputacja: 21
|
![]()
W sumie trudno określić czy brak tych zdarzeń to dobre czy złe wyjście. Czasami przez nie tracimy sima w najmniej oczekiwanym momencie, ale czasem chcemy upozorować śmierć sima (pozbyć się go) aby wyglądała naturalnie (a nie topienie go w basenie otoczonym ścianami dajmy na to).
Jeśli włosy będą rosnąć to potrzebny będzie też fryzjer :3 (a przynajmniej byłoby fajnie gdyby był) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#752 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mi się wydaje, że te "zdarzenia losowe" będą przez nas kontrolowane, na przykład chcesz, by sim się utopił, idziesz zmęczony popływać, no meteor w ciebie nie walnie, chyba, tak jak w ts3, ale tam trzeba było dużo przez teleskop lukać, czy coś takiego.
![]() |
#754 |
Reputacja: 21
|
![]()
Najlepiej to by było gdyby dodali opcję włączenia/wyłączenia zdarzeń losowych.
Poza tym to nie tylko meteoryty, są jeszcze te składane łóżka (w podstawie raczej ich nie będzie, ale w dodatkach czemu nie), porażenie prądem (to niby można wywołać samemu, ale mnie się nigdy nie udało), albo zwykły pożar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mnie sie wydaje, że z tymi włosami to nie będzie tak, że będą 'płynnie' z dnia na dzien sobie rosnąć, tylko będą 3-4 'długości' danej fryzury i w miarę upływu czasu włosy będą 'przeskakiwać' na dłuższą długość
![]()
![]() |
#756 |
|
![]()
Trzeba poczekać do jakiegoś pełniejszego gameplaya, na dzienniku twórców nie było za wiele możliwości dla falowania włosów na wietrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
|
![]()
Uważam, że brak zdarzeń losowych nie jest dobrym pomysłem...Osobiście nie odbierałabym grze tej nutki nieprzewidywalności. Lubię, kiedy wypadki chodzą po simach
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez cerastes : 14.09.2013 - 22:52 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
|
![]()
Śledzę Wasze komentarze w tym wątku i widzę, że wielu z Was przywiązuje wielką wagę do szczegółów, na które ja nigdy nie zwróciłabym uwagi, dla mnie liczy się przede wszystkim grywalność, ale zgodzę się z tym, że każdy ma inne wymagania względem tej gry. Niestety twórcy nie mogą spełnić oczekiwań wszystkich fanów. Jeśli chodzi o grafikę, mam mieszane uczucia, jest kreskówkowa i zabawna, ładna, ' dwójkowa', ale zbyt infantylna. Jeszcze nie tak dawno sądziłam, że czwórka nie powstanie, ale mogłam się domyślić, że twórcy zaserwują nam powtórkę z rozrywki. Jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy świętować wydanie setnego pudełka ze znaczkiem The Sims! Już na chwilę obecną jest chyba z 50 gier na sam PC, wliczając jedynkę, dwójkę, dodatki i akcesoria do niej oraz trójkę z rozszerzeniami. Cóż, chyba jest to po prostu specyfika tej serii, choć podchodzi to według mnie pod bezduszne trzepanie kasy. Mam tylko serię The Sims 2 i jest to naprawdę dobra symulacja, trójka wydaje mi się zbyt przedobrzona i chaotyczna, by poświęcać jej czas. Zakupiłam dwójkę dwa lata temu, bo trójka nie poszłaby mi na mój ówczesny komputer, a poza tym była droższa. Nie żałuję, że nie odczekałam trochę i nie kupiłam trójki, bo teraz, o proszę, już czwórka za rogiem! Nie wiem, czy kupię, ale śledzę zainteresowaniem rozwój serii, odrzuca mnie tylko myśl, że miałabym później kupować coś w STORE, nie dość, że te wszystkie expansion packi, to jeszcze światy, internetowe Sim Points... Czułabym się tym osaczona ze wszystkich stron i nic mi po tym, że byłoby to opcjonalne, bo ja chcę mieć pełną grę, a nie bawić się w coś takiego. Niestety twórcy coraz bardziej się rozdrabniają, no ale poczekamy... Ciekawie będzie zobaczyć czwórkę na sklepowych półkach i być może... naiwnie dać się w to wkręcić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
widzieliscie nowego mhrocznego kosiarza? tutaj jest zdjęcie na DOTsim
sims.arhn.eu/2013/09/czwarty-mroczny-kosiarz/ według mnie wygląda świetnie ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|