Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.06.2011, 17:32   #1
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Piękne zdjęcia !
dziękuję
Cytat:
Wiedziałam, że jesteś złą kobietą ! Alia nie kocha Colina? Nagrabiła sobie...
Na zdjęciu z profilu(gdzie jest tak gładko zaczesana) wygląda jak dzieciak
haha wiedziałam, że tak będzie
no faktycznie, nie zwróciłam uwagi, że wyszła dziecięco
Cytat:
Ciekawa jestem, czy Chris zdradzał dalej Mei po tym, jak go niby oświeciło, że ją kocha...
tutaj to mogę powiedzieć jedynie tyle, że... nic nie mogę powiedzieć
Cytat:
Em jest tak samo szurnięta jak Dante. Nie ma co, niezła rodzinka. Sami psychole.
poprawka kochana, Em jest bardziej szurnięta od Dante, zresztą zobaczysz
Cytat:
Fuu! Dante! Już zapomniałam, jaki on jest szkaradny! I te gąsienice na pierwszym planie i garbaty nos... Zmora!

Cytat:
Jakoś do końca nie wierzyłam, że zabije wuja. Myślałam, że brak mu jaj(wszystkie wiemy, że brak !). W każdym razie nie wiem, po co to cała szopka z porwaniem Em, skoro i tak zabił staruszka... Chyba, że Em nie ma interesów z tlenionym, ale w to akurat jakoś nie chce mi się wierzyć.
ha ha no tak, masz rację co do jaj
co do pytania "po co ta szopka.." to mogę co nieco zdradzić
otóż Dantego nie miało być w domu wuja
Cytat:
Biedny Colin, taki zapatrzony w Alię... Jak go skrzywdzi, to ja skrzywdzę ją !
jakies tortury gwoździarką?
Cytat:
Hmmm, czy ten strażnik nie powinien wejść z Colinem do łazienki...? Mimo wszystko mam nadzieję, że ucieczka się uda .
no przecież moja droga nie pisze, czy wszedł czy nie wszedł
Cytat:
I chcę fotę Juriego .
na życzenie

Cytat:
Napisał muffindance Zobacz post
MEGA fotki!
dziękiii
Cytat:
Kurcze nadal mysle, kim moze byc ten porywacz. Napisalas, ze dobrze sie kieruje, ale wiecej pomyslow nie mam...
w następnym odcinku wyjdzie kto porwał Marco
Cytat:
A jednak Mei potrafi byc przebiegla w stosunku do Emanuel, no, no! To mi sie w niej podoba
nie chce już jej jako szurniętej, poza tym musiałam pokazać ją również od dobrej strony
Cytat:
ALIA NIE KOCHA COLINA????? ojojoj, mam nadzieje, ze sie jej odmieni - bo sa dla siebie stworzeni : D
z odmianą to nie jest takie proste, nawet mimo tego, że jest to FS
Cytat:
Co do Em... jej usprawiedliwienia i przekonania, ze sie zmienila od poczatku mi nie pasowaly! Jak juz jestes Lambertem to z gesi woda...... no i Dante, oszpecil ten odcinek. Niech szybko znika, albo sama go postrzele Po co zabija wujka, skora porywa Emanuel? Moze nie chce, zeby Em na niego doniosla? Chociaz wkopalaby i siebie, ale za to odzyskla Marco czy cos (M. pewnie by zamkneli)
no Em pokazała po części prawdziwe oblicze :>
haha, Dante oszpecił cały odcinek, rozwaliło mnie to
Cytat:
Biedny Colin, mam nadzieje, ze Alia sie otworzy i beda ze soba. No i niech ta ucieczka sie uda.
co do ucieczki, to będzie wiadomo już w kolejnym odcinku, natomiast co do Alii, to w jeszcze kolejnym
Cytat:
Podoba mi sie! Licze na wiecej wyjasnien w nastepnym odcinku ^^
a kolejny odcinek pewnie gdzieś po bonusie, czyli na następny tydzień

dziękuję ślicznie za komentarze, proszę o więcej!

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 02.06.2011 - 17:45
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.06.2011, 17:46   #2
Gold_Chocolate

To teraz ja. Po tym odcinku odnajdzie się pewnie kolejne 378937 sposobów jak zabić Dantego,osobiście wymyślę kilka, bo sobie znowu nagrabił. Ciekawie się porobiło, Chris zdradzał Li, Emmanuelle (jak się pomyliłam w pisowni to wybacz) w to wszystko zamieszana..wiedziałam,że to zołza xD.
No.. znowu się będziesz śmiała najważniejsze :
Najpierw Alię pochwale za teksty, to jak wyzwała Dantego i Em mnie rozwaliło na łopatki No ale jej zdanie o Colinie.. narobiła sobie,narobiła,jestem na nią zła, popsuła mi nasze idealne podobieństwo .Na bonus i odcinek czekam z niecierpliwością super jak zawsze
stare 02.06.2011, 20:45   #3
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Sama też dorzucę kilka nowych tortur !
Alia mnie naprawdę wkurzyła, bo Colin to dobry chłopak. Jak przeczytałam: "Pan Jensen" to padłam przy czytaniu odcinka .
Ach, Juri... Buźkę ma niezłą Kiedy prezentacja z nim :>?
stare 02.06.2011, 20:45   #4
Master of Disaster

Reputacja: 26

OK, to ja zacznę od wytknięcia tego, co mi się najbardziej rzuciło w oczy:
Cytat:
biegnąć
Może i ta forma jest poprawna nie jestem na 100% pewna), ale brzmi jakoś tak... dziwnie, bo ja wiem, po prostu zgrzyta mi w tym, naprawdę dobrym skądinąd, tekście. Słowo biec znacznie lepiej by tu pasowało.
OK, co do treści - poza tym, że w sumie nie jestem już wkurzona na Mei ()... No nie wiem, co się tak czepiają różnicy wieku... Poczekają trochę i to będzie żadna różnica ale serio - w tym przypadku to jest akurat drobiazg.
Co do Dante'go... a co tam mówić, może ma jakieś ludzkie odruchy, gestapowcy i im podobni też mieli - i tak go nie cierpię. Ze złośliwą satysfakcją przyznam, że nie jest zbyt urodziwy (no co?), ale to raczej przez całokształt - niektórym do twarzy z garbatym nosem
Em - kurczę, chyba poza jej ojcem... no, i może Maxem... e, nie będę kombinować, reszty nie znam. Tak czy inaczej, ona i Dante to jacyś psychopaci, zatem - parafrazując teksty z Sama i Maxa*:
"Zamknijcie ich i wyrzućcie więzienie (...) zanim nas wszystkich pozabijają!"
Aha, oczywiście muszę przyznać, że też lubię Colina, więc niech lepiej Alia go nie skrzywdzi <groźba w oczach>.
Cytat:
Hmmm, czy ten strażnik nie powinien wejść z Colinem do łazienki...?
No bez przesady, do kabiny mu przecież nie będzie właził. Może okienko jest właśnie w kabinie? Nie no, żart.
Uff.... sporo napisałam, to już chyba wszystko. Mam przeczucie, ze wena mi wraca, lepiej pomyślę nad moim FS, choć nie jest nawet w połowie tak ciekawe, jak to.

*sezon pierwszy; gra przygodowa produkcji Telltale Games. Serialu coś nie mogę dorwać...
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.06.2011, 06:57   #5
quesper
Guest

no to wyszło na jaw kim naprawdę jest Alia i przestałem ją za to lubić, ot co. mam nadzieję, że jej się odmieni i przestanie widzieć w Colinie osobę, która może ją tylko i wyłącznie zaspokoić.
hmm... z tego co czytałem w poprzednich odcinkach to niby Colin rzadko się zabezpiecza... śmiesznie by było, gdyby się okazało, że Alia jest z nim w ciąży wtedy na pewno by jej się odmieniło co do Colina i jestem ciekaw co by zrobiła... no, ale nie fantazjujmy to w końcu twoje fs i zobaczymy jak je dalej rozegrasz, bo póki co bardzo mi się podoba
żal mi ojca Em, ale miałem przeczucie, że zginie z rąk Dantego (który swoją drogą psuje swoją kiepską imitacją twarzy cały ten odcinek), za to, że przez niego poszedł siedzieć.
co do Em... jest jeszcze bardziej walnięta niż jej kochany kuzyn, Dante...
mam nadzieję, że na zakończenie tego fs podarujesz nam prezent w postaci tragicznej śmierci Dantego Em najlepiej też, nie lubię jej od samego początku

no to czekam na kolejny odcinek i trzymam kciuki za Colina, żeby udało mu się uciec ^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.06.2011, 06:57   #6
Brutus

No proszę. Mroczna przeszłość Em. To było do przewidzenia, że ta dziewczyna miała jakiś ciemne interesy, ale że ona z Chrisem? Tego się nie spodziewałem. (Chociaż miałem rację, że Chris jeszcze się w tym wszystkim pojawi
Co do porywacza, to teoria Li jest całkiem sensowna, chociaż prawdopodobnie jest nieprawdziwa. Em, jako że to wszystko uknuła a jednocześnie chciała być z Marco porwała sama siebie. Wiem, trochę bez sensu, ale trzyma się kupy.
co do Dantego, to wiedziałem, że wydostanie się z więzienia. Co to byłoby z FS bez niego? Ale nie wiem dlaczego zabił wujka. Trochę to bez sensu, ale nigdy nie zrozumiem wariatów...
Co do Alii i Colina, to szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to. Niech najlepiej wyjadą gdzieś do Ameryki i zaczną wszystko od nowa. Tu zaczyna się robić dla nich za ciasno.
Trochę głupio, że Alia nie kocha Colina, ale mam nadzieję, że do się zmieni.
Mam też nadzieję, że matka Li się dowie o tym, że Alia jest z Colinem, bo chciałbym zobaczyć jej reakcję
stare 04.06.2011, 10:18   #7
Ana021
Guest

Haha, Alia jest mistrzowska Te teksty o Lambertach są genialne. Szkoda tylko, że ona nie kocha Colina, ale znając Ciebie jeszcze wszystko jest możliwe
No i oczywiście odcinek genialny jak zawsze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2011, 10:26   #8
Radioaktywna skarpeta

Ale się pokomplikowało. Emanuelle od początku była dla mnie podejrzana i miałam rację... mroczne interesy, no proszę, proszę. A w to, że Alia nie kocha Collina nie wierzę . Na pewno go kocha, tylko nie dopuszcza do siebie tej myśli. Odcinek genialny, jak zawsze . Ogromny plus za zdjęcia i teksty Alii ;D.
Radioaktywna skarpeta jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2011, 17:04   #9
Jelly oad
Guest

Odcinek genialny, jak wszystkie.
I... jak już skończysz to FS () to może zrobisz jakby drugą część tego?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2011, 07:38   #10
Searle

A zatem Em nie jest jednak grzeczną dziewczynką Ale dlaczego ją w takim razie porwali? Gdyby było to ukartowane, to raczej nie zabijaliby jej ojca. Ale w sumie to jest ona psychiczna, że zakochała się w "sobowtórze" swojej dawnej miłości.

Li staro wygląda w krótkich włosach
Alia jest durna i tyle, od początku jej nie lubiłam, a teraz jej sympatycy poznali jej prawdziwe oblicze.

Jeśli chodzi o wizytę Colina w toalecie, to strażnik najpierw powinien te toaletę sprawdzić, a zatem: czy nie ma właśnie otwartego ona, jakiejś broni gdzieś specjalnie pozostawionej. No i po tym powinien rozkuć więźnia. Tak przynajmniej jest zwykle na filmach

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania