|
![]() |
#1 | |||||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
dziękuję
![]() Cytat:
![]() no faktycznie, nie zwróciłam uwagi, że wyszła dziecięco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do pytania "po co ta szopka.." to mogę co nieco zdradzić ![]() otóż Dantego nie miało być w domu wuja ![]() jakies tortury gwoździarką? ![]() Cytat:
![]() na życzenie ![]() ![]() dziękiii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
haha, Dante oszpecił cały odcinek, rozwaliło mnie to ![]() Cytat:
![]() a kolejny odcinek pewnie gdzieś po bonusie, czyli na następny tydzień ![]() dziękuję ślicznie za komentarze, proszę o więcej! ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 02.06.2011 - 17:45 |
|||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
To teraz ja.
![]() ![]() No.. znowu się będziesz śmiała ![]() Najpierw Alię pochwale za teksty, to jak wyzwała Dantego i Em mnie rozwaliło na łopatki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Sama też dorzucę kilka nowych tortur
![]() Alia mnie naprawdę wkurzyła, bo Colin to dobry chłopak. Jak przeczytałam: "Pan Jensen" to padłam przy czytaniu odcinka ![]() Ach, Juri... Buźkę ma niezłą ![]()
![]() |
#4 | ||
Reputacja: 26
|
![]()
OK, to ja zacznę od wytknięcia tego, co mi się najbardziej rzuciło w oczy:
Cytat:
OK, co do treści - poza tym, że w sumie nie jestem już wkurzona na Mei ( ![]() ![]() Co do Dante'go... a co tam mówić, może ma jakieś ludzkie odruchy, gestapowcy i im podobni też mieli - i tak go nie cierpię. Ze złośliwą satysfakcją przyznam, że nie jest zbyt urodziwy (no co?), ale to raczej przez całokształt - niektórym do twarzy z garbatym nosem ![]() Em - kurczę, chyba poza jej ojcem... no, i może Maxem... e, nie będę kombinować, reszty nie znam. Tak czy inaczej, ona i Dante to jacyś psychopaci, zatem - parafrazując teksty z Sama i Maxa*: "Zamknijcie ich i wyrzućcie więzienie (...) zanim nas wszystkich pozabijają!" Aha, oczywiście muszę przyznać, że też lubię Colina, więc niech lepiej Alia go nie skrzywdzi <groźba w oczach>. Cytat:
Uff.... sporo napisałam, to już chyba wszystko. Mam przeczucie, ze wena mi wraca, lepiej pomyślę nad moim FS, choć nie jest nawet w połowie tak ciekawe, jak to. *sezon pierwszy; gra przygodowa produkcji Telltale Games. Serialu coś nie mogę dorwać... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no to wyszło na jaw kim naprawdę jest Alia i przestałem ją za to lubić, ot co. mam nadzieję, że jej się odmieni i przestanie widzieć w Colinie osobę, która może ją tylko i wyłącznie zaspokoić.
hmm... z tego co czytałem w poprzednich odcinkach to niby Colin rzadko się zabezpiecza... śmiesznie by było, gdyby się okazało, że Alia jest z nim w ciąży ![]() ![]() ![]() żal mi ojca Em, ale miałem przeczucie, że zginie z rąk Dantego (który swoją drogą psuje swoją kiepską imitacją twarzy cały ten odcinek), za to, że przez niego poszedł siedzieć. co do Em... jest jeszcze bardziej walnięta niż jej kochany kuzyn, Dante... mam nadzieję, że na zakończenie tego fs podarujesz nam prezent w postaci tragicznej śmierci Dantego ![]() ![]() no to czekam na kolejny odcinek i trzymam kciuki za Colina, żeby udało mu się uciec ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No proszę. Mroczna przeszłość Em. To było do przewidzenia, że ta dziewczyna miała jakiś ciemne interesy, ale że ona z Chrisem? Tego się nie spodziewałem. (Chociaż miałem rację, że Chris jeszcze się w tym wszystkim pojawi
![]() Co do porywacza, to teoria Li jest całkiem sensowna, chociaż prawdopodobnie jest nieprawdziwa. Em, jako że to wszystko uknuła a jednocześnie chciała być z Marco porwała sama siebie. Wiem, trochę bez sensu, ale trzyma się kupy. co do Dantego, to wiedziałem, że wydostanie się z więzienia. Co to byłoby z FS bez niego? ![]() Co do Alii i Colina, to szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to. Niech najlepiej wyjadą gdzieś do Ameryki i zaczną wszystko od nowa. Tu zaczyna się robić dla nich za ciasno. Trochę głupio, że Alia nie kocha Colina, ale mam nadzieję, że do się zmieni. Mam też nadzieję, że matka Li się dowie o tym, że Alia jest z Colinem, bo chciałbym zobaczyć jej reakcję ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Haha, Alia jest mistrzowska
![]() ![]() No i oczywiście odcinek genialny jak zawsze |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ale się pokomplikowało. Emanuelle od początku była dla mnie podejrzana i miałam rację... mroczne interesy, no proszę, proszę. A w to, że Alia nie kocha Collina nie wierzę . Na pewno go kocha, tylko nie dopuszcza do siebie tej myśli. Odcinek genialny, jak zawsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Odcinek genialny, jak wszystkie.
I... jak już skończysz to FS ( ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A zatem Em nie jest jednak grzeczną dziewczynką
![]() Li staro wygląda w krótkich włosach ![]() Alia jest durna i tyle, od początku jej nie lubiłam, a teraz jej sympatycy poznali jej prawdziwe oblicze. Jeśli chodzi o wizytę Colina w toalecie, to strażnik najpierw powinien te toaletę sprawdzić, a zatem: czy nie ma właśnie otwartego ona, jakiejś broni gdzieś specjalnie pozostawionej. No i po tym powinien rozkuć więźnia. Tak przynajmniej jest zwykle na filmach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|