![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
simka1 to jest chyba ten http://nene.modthesims2.com/download.php?t=260480
caroline jest sliczna, fajny ma kolor oczu |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
O.M.g- Pierwsza!
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przepiękna simka .
![]() Szczerze przyznaję , że spośród wszystkich Twoich simów Nicole podoba mi się najbardziej . Ma śliczną twarz ! Pięknie dobrane dodatki . Wygląda bardzo czarująco . Niewielkie zastrzeżenie mam tylko do fryzury , która tworzy nienaturalną linię na czole , ale to w zasadzie bez znaczenia , bo fryzura jest ładna i simce bardzo pasuje . ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Reputacja: 10
|
![]()
Caroline to taka pozytywna simka, pełna dobrej energii. Ładnie dobrałaś jej ubranie i wszystkie dodatki. Cieszyłabym się, widząc ją w swojej grze. To samo tyczy się Nicole, która jest dla odmiany taka elegancka i kobieca. W każdym razie zaskakujesz mnie coraz bardziej (oczywiście na plus) i najchętniej pobrałabym obie simki - Nicole i Caroline.
#77 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nicole jest piękna, dziewczęca. Dobrałaś jej ładne oczka i ślicznie je podkreśliłaś makijażem. Kształt twarzy bardzo ładny.
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
A ja się [jak zwykle] uczepię tęczówek!
Wydaje mi się, że przez nie simka ma taki dziwny wyraz twarzy ^^ A ogólnie rysy bardzo udane : ) |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem Caroline i Nicole są bardzo ładne. Inne simki i simowie mają zawsze coś za małe albo za duże.
|
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
A mnie się najbardziej podobała Cami i Connie.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|