![]() |
#71 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dziękuje wszystkim za komentarze! :* Cieszy mnie to niezmiernie, że zauważyliście oryginalność moich Simów, naprawdę :-) To jest to, co chciałem osiągnąć. Mimo to, wciąż jestem na odkrywaniu swoich dalszych możliwości, więc mam nadzieję, że zaskoczę nie raz :-)
Widzę, że przypadły wam do gustu kolor oczu - to dosyć śmiesznie, bo miała ona mieć mega błękitne oczy, ale w końcu zdecydowałem się na ten kolor, co jest teraz :-) Wiem też, że mocno przesadziłem z brodą i z wargą. Ale - brodę chciałem taką uzyskać, ust - nie za bardzo. Żałuję, że w opcji Casu nie ma takiego max. przybliżenia jak na TAB po wgraniu jakichś tam modów, przez co z daleka niezbyt widziałem tej różnicy. No i oprócz tego, warga może się taka wydawać, bo na każdej pozie simka ma 'otwartą gębę'. Za pomocą suwaków schowałem jej dolną wargę za górną, jednak na niektórych opada a na jeszcze innych - widać zęby(boję się myśleć, co by było gdybym jej nie chował ![]() ![]() Muffshelbyna - niestety takie brwi uwielbiam. No po prostu nie mogę się oprzeć krzaczastym brwiom, są dla mnie idealne ![]() ![]() ![]() rawrvera - Och, dziękuje za komplement ![]() ![]() ![]() Senoy - staram się ;D Taka jestem artystyczna dusza ![]() Letown - ten 'makijaż' to jeden wielki niewypał, jak wspomniałem - z mega przyblizenia to widac, jak robilem w CASie - niezbyt ![]() ![]() ![]() ![]() Yuki - Ach! O to mi chodziło. Nie lubię plastykowych simów, uwielbiam robić niepowtarzalne, gdzie ich mordy będziecie długo wspominać ;D Mlecyk - ***a* duże cycuchy ![]() ![]() Się rozpisałem, to może w końcu przejdę do prezentacji jednego z moich nowo-starych Simów, którego zrobiłem dosyć dawno, chyba przed Dominicą, ale dopiero teraz gdzieś znalazłem jego zdjęcia i powrzucałem na tumblehrhrhra więc czas wrzucić tu. Jest to Hubi i jest kochany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Endżoyoyoyoy! ps: kolejna wywalona broda na 2 kilometry, sorasy, dopiero wtedy 'trenowalem' ![]() Ostatnio edytowane przez Love : 15.10.2013 - 19:33 |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twój sim bardzo mi przypomina globtrover grovera z ulicy sezamkowej. To jego spojżenie z pierwszego zdjęcia przejrzało mnie na wylot. Zdjęcie w garniturze jest po prostu the best off... Bardzo fajne loczki.
|
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 39
|
![]()
Ah, widziałam go na tumbie. Na 1. i 4. zdjęciu wygląda zacnie, tak na "fejma"
![]() PS Nie chodzi mi o to, że Sophia ma mieć cycki rozmiaru 90E, ale przydałyby się jakiekolwiek, serio ![]()
#74 |
|
![]()
Boziu, nie umiem oceniać facetów, ale dobra, dzisiaj pojadę
![]() Po pierwsze jest bardzo realistyczny (chociaż ta broda przypomina mi trochę pyszczek mini buldoga - nie wiem czemu xD) Luuubię takie opadnięte oczy, takie zamulone, wyrąbane na wszystko i dodają takiego uroku, naprawdę. W sumie jedyne co mi nie wpadło w gust to nos i brwi. Nos jest wielki (no wieem, faceci zazwyczaj mają większe nosy), no osobiście chociaż odrobinę bym zmniejszyła, ale zarazem nie wyobrażam go sobie z małym, delikatnym noskiem, mimo że kolo wydaje się być dla mnie taki trochę "słodziachny". Co do brwi... no nie wiem, niby pasują, ale są dziwne takie. Aha, loczków nigdy jeszcze w simsach nie widziałam i podobają mi się ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Oryginał tak bardzo, że tym razem mam wątpliwości czy nie przegiąłeś.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mogłem przegiąc, oczywiscie ze moglem i cos czuje, ze nawet z tą broda sie tak stalo, ale mimo to uwazam, ze jest piekny
![]() ![]() Nastal smutny okres... Mojego laptopa 'wziął' jakiś wirus (polizja, biuro sluzb kryminalnych - jbc, nie placic!) i niestety nie mogę jego uzywac. Mimo to, udalo mi sie uratowac czesc zdjec mojej ostatniej simki - Julietty. Zdjecia nie zachwycaja, mialem wobec niej o wiele wieksze projekty, no ale wyszlo, jak wyszlo. Mam nadzieje, ze szybko uporam sie z wirusem i powroce do was z nowymi projektami :-) Zobaczymy, jak to bedzie ![]() A teraz, zapraszam do 'prezentejszyn': ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam raz jeszcze za fatalne zdjecia, ale korzystajac z laptopa matki - gdzie jest windows xp mialem dosyc wieksze trudnosci z ogarnieciem tych wszystkich sklejek itp ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Reputacja: 39
|
![]()
Ty już lepiej zostaw w spokoju te szerokie podbródki, to już trzeci sim z rzędu z takim samym
![]() Na pierwszym zdjęciu wygląda chyba najlepiej. Ah, ma cudny nos. I te opadające powieki ![]()
#78 |
|
![]()
Jaki fajny rudzielec.
![]() Podoba mi się, chociaż uważam, że duet - zielone oczy + rude włosy jest dość oklepany. Tak czy siak, simka ładna, ma swój urok, a na 4. fotce wyszła bosko. ![]() Co do wcześniejszego sima - baaardzo oryginalny... ale na plus. Ja, co prawda, gustuję w dresach ( ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Jejciu, jaka wspaniała
![]() ![]() Na zdjęciu w kolorowej sukience wygląda ładnie, ale jak kończą się biodra to wydaje się, jakby miała krótszą lewą nogę, ale co to ma do tego, skoro jest wszystko świetnie ![]() Usta są fajne, chyba mi się najbardziej podobają, są zniekształcone, ale w pozytywny sposób. Po prostu ją uwielbiam! Ostatnio edytowane przez WhiteSugar : 22.10.2013 - 10:21 |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Wygląda jak siostra bliźniaczka "Hubiego". ^^
![]() ![]() ![]() ![]() A na powrót twojego laptopa czekam razem z tobą. ![]()
|
|