Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.10.2013, 19:29   #71
Love

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Simowe Lowe

Dziękuje wszystkim za komentarze! :* Cieszy mnie to niezmiernie, że zauważyliście oryginalność moich Simów, naprawdę :-) To jest to, co chciałem osiągnąć. Mimo to, wciąż jestem na odkrywaniu swoich dalszych możliwości, więc mam nadzieję, że zaskoczę nie raz :-)

Widzę, że przypadły wam do gustu kolor oczu - to dosyć śmiesznie, bo miała ona mieć mega błękitne oczy, ale w końcu zdecydowałem się na ten kolor, co jest teraz :-) Wiem też, że mocno przesadziłem z brodą i z wargą. Ale - brodę chciałem taką uzyskać, ust - nie za bardzo. Żałuję, że w opcji Casu nie ma takiego max. przybliżenia jak na TAB po wgraniu jakichś tam modów, przez co z daleka niezbyt widziałem tej różnicy. No i oprócz tego, warga może się taka wydawać, bo na każdej pozie simka ma 'otwartą gębę'. Za pomocą suwaków schowałem jej dolną wargę za górną, jednak na niektórych opada a na jeszcze innych - widać zęby(boję się myśleć, co by było gdybym jej nie chował ). Mimo wszystko, jestem zadowolony z jej androgenicznego wyglądu :-) (choć czuję, że to nie ostatnia simka takiego typu ).

Muffshelbyna - niestety takie brwi uwielbiam. No po prostu nie mogę się oprzeć krzaczastym brwiom, są dla mnie idealne Cieszy mnie, że podoba ci się ostatnie zdjęcie (mi także najbardziej przypadło do gustu , trochę boli mnie ta zbyt jasna klatka piersiowa )

rawrvera - Och, dziękuje za komplement Moje pokraki są odjazdowe! Co do skina i soczewek - dziś się zaloguję i wszystko ogarnę, aczkolwiek będzie trudno, bo niektorych skinow nie mam podpisanych, soczewek także więc będzie trudno określić które to które

Senoy - staram się ;D Taka jestem artystyczna dusza

Letown - ten 'makijaż' to jeden wielki niewypał, jak wspomniałem - z mega przyblizenia to widac, jak robilem w CASie - niezbyt Co do fryzurek i grzywek - ja równiez! co widać, w sumie. A i te eyelashe.. No cóż, zaczęły mi działać, ale nie tak do końca, jak bym chciał

Yuki - Ach! O to mi chodziło. Nie lubię plastykowych simów, uwielbiam robić niepowtarzalne, gdzie ich mordy będziecie długo wspominać ;D

Mlecyk - ***a* duże cycuchy (joke, bez hejtu plax :< )

Się rozpisałem, to może w końcu przejdę do prezentacji jednego z moich nowo-starych Simów, którego zrobiłem dosyć dawno, chyba przed Dominicą, ale dopiero teraz gdzieś znalazłem jego zdjęcia i powrzucałem na tumblehrhrhra więc czas wrzucić tu. Jest to Hubi i jest kochany

Endżoyoyoyoy!

ps: kolejna wywalona broda na 2 kilometry, sorasy, dopiero wtedy 'trenowalem'

mój tumblr / / moj ig

Ostatnio edytowane przez Love : 15.10.2013 - 19:33
Love jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.10.2013, 20:05   #72
Królewicz Grudkowego Kosmosu

Avatar Królewicz Grudkowego Kosmosu

Reputacja: 10

Twój sim bardzo mi przypomina globtrover grovera z ulicy sezamkowej. To jego spojżenie z pierwszego zdjęcia przejrzało mnie na wylot. Zdjęcie w garniturze jest po prostu the best off... Bardzo fajne loczki.
Królewicz Grudkowego Kosmosu jest offline  
stare 15.10.2013, 20:06   #73
Hebe

Reputacja: 39

Ah, widziałam go na tumbie. Na 1. i 4. zdjęciu wygląda zacnie, tak na "fejma" Ma fajny nos i orginalne usta. Ma z to dziwne brwi, nie chodzi mi o poziom niewyskubania, ale o sam kształt, no i przydałyby mu się jakieś górne powieki. Poza tym spoko koleś.

PS Nie chodzi mi o to, że Sophia ma mieć cycki rozmiaru 90E, ale przydałyby się jakiekolwiek, serio
stare 15.10.2013, 23:27   #74
WhiteSugar

Boziu, nie umiem oceniać facetów, ale dobra, dzisiaj pojadę
Po pierwsze jest bardzo realistyczny (chociaż ta broda przypomina mi trochę pyszczek mini buldoga - nie wiem czemu xD)
Luuubię takie opadnięte oczy, takie zamulone, wyrąbane na wszystko i dodają takiego uroku, naprawdę.
W sumie jedyne co mi nie wpadło w gust to nos i brwi. Nos jest wielki (no wieem, faceci zazwyczaj mają większe nosy), no osobiście chociaż odrobinę bym zmniejszyła, ale zarazem nie wyobrażam go sobie z małym, delikatnym noskiem, mimo że kolo wydaje się być dla mnie taki trochę "słodziachny".
Co do brwi... no nie wiem, niby pasują, ale są dziwne takie.
Aha, loczków nigdy jeszcze w simsach nie widziałam i podobają mi się
WhiteSugar jest offline  
stare 20.10.2013, 13:19   #76
Love

Reputacja: 11

Mogłem przegiąc, oczywiscie ze moglem i cos czuje, ze nawet z tą broda sie tak stalo, ale mimo to uwazam, ze jest piekny

Nastal smutny okres... Mojego laptopa 'wziął' jakiś wirus (polizja, biuro sluzb kryminalnych - jbc, nie placic!) i niestety nie mogę jego uzywac. Mimo to, udalo mi sie uratowac czesc zdjec mojej ostatniej simki - Julietty. Zdjecia nie zachwycaja, mialem wobec niej o wiele wieksze projekty, no ale wyszlo, jak wyszlo. Mam nadzieje, ze szybko uporam sie z wirusem i powroce do was z nowymi projektami :-) Zobaczymy, jak to bedzie

A teraz, zapraszam do 'prezentejszyn':

Przepraszam raz jeszcze za fatalne zdjecia, ale korzystajac z laptopa matki - gdzie jest windows xp mialem dosyc wieksze trudnosci z ogarnieciem tych wszystkich sklejek itp mimo to, Endżoooy!

mój tumblr / / moj ig
Love jest offline  
stare 20.10.2013, 14:13   #77
Hebe

Reputacja: 39

Ty już lepiej zostaw w spokoju te szerokie podbródki, to już trzeci sim z rzędu z takim samym
Na pierwszym zdjęciu wygląda chyba najlepiej. Ah, ma cudny nos. I te opadające powieki Ale mam wrażenie, że ma za ciemne brwi w stosunku do koloru włosów. I lekko wywaloną górną wargę. Poza tym, Jul jak najbardziej na "tak".
stare 20.10.2013, 16:05   #78
Muffshelbyna

Jaki fajny rudzielec.
Podoba mi się, chociaż uważam, że duet - zielone oczy + rude włosy jest dość oklepany.
Tak czy siak, simka ładna, ma swój urok, a na 4. fotce wyszła bosko.

Co do wcześniejszego sima - baaardzo oryginalny... ale na plus.
Ja, co prawda, gustuję w dresach (), ale Hubi nie jest zły. Słodkie loczki.
Muffshelbyna jest offline  
stare 22.10.2013, 10:16   #79
WhiteSugar

Jejciu, jaka wspaniała Widzę, że tworzysz bardzo podobnych simów, ale to jest twój styl, lubię go. Ma bardzo mocne rysy no i te opadnięte oczy, też bym chciała tak umieć je robić
Na zdjęciu w kolorowej sukience wygląda ładnie, ale jak kończą się biodra to wydaje się, jakby miała krótszą lewą nogę, ale co to ma do tego, skoro jest wszystko świetnie
Usta są fajne, chyba mi się najbardziej podobają, są zniekształcone, ale w pozytywny sposób.
Po prostu ją uwielbiam!

Ostatnio edytowane przez WhiteSugar : 22.10.2013 - 10:21
WhiteSugar jest offline  
stare 22.10.2013, 18:50   #80
rawrvera

Wygląda jak siostra bliźniaczka "Hubiego". ^^ Bardzo podobają mi się jej oczy, piękna zieleń. I jeszcze te włosy. Najbardziej jednak urzekła mnie w tej kolorowej sukience, bo nie wygląda dzięki niej tak smutno.
A na powrót twojego laptopa czekam razem z tobą.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania