|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nazywa to się tworzeniem stylu i można do tego przejść poprzez dwukrotne kliknięcie na części ubrania lub na kliknięciu specjalnej ikonki. Wtedy panel po lewej znika, a pojawia nam się nowy panel z prawej strony ekranu. Pierwsza część to właśnie tekstury. Mamy dość długą listę z wyborem rodzaju, np. Skóra i futro, Dywany itp.
![]() ![]() ![]() No to nie mam pojęcia :/. Przeprowadź rodzinę xD. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hej, od dłuższego czasu czytam forum, dziś postanowiłam coś napisać. Zamówiłam simsy na allegro (jeszcze czekam) i przygotowuje się psychicznie do gry ;pp
Mam kilka pytań, mam nadzieję, że ktoś życzliwy odpowie: 1.Jak to jest z wiekiem? Wchodząc w temat 'Przedstawiamy naszych simów' <czy jakoś tak> każdy pisze np. młody dorosły, 180 dni. O co w tym dokładnie chodzi? 2. Czy nie widać żadnej parceli publicznej?! Straszny krok w tył od strony twórców. Przecież nawet w podstawie 2 widac było wnętrze sklepów z ciuchami. 3.Czy grafika naprawdę jest taka kiepska? 4.Po co te całe misje? I co to dokładnie jest? 5.Czy naprawdę tak trudno się z kimś związać albo dostać awans w pracy? 6.Jak to w ogóle z pracą jest? Podobno można się zatrudnić w szpitalu, spożywczaku itp., ale czy jest też możliwość pracy tak jak w 2? Wyszukiwanie w kompie, apotem Sim sobie jeździ..bla bla bla. 7.Próbował ktoś zrobić karierę gwiazdy? Na jakimś filmiku na YT widziałam jak jakies nastolatki piszczały na widok jakiegoś kolesia, on rozdawał autografy i był na billboardach. 8.Czy Sims3 warte jest ceny? Dałam 107 z przesyłką XD No to chyba wszystko ;p Fenty_Fun jest nieaktywny Odpowiedź z Cytatem |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Możesz np. użyć kodu testingcheatsenabled true i kliknąć shift+lewy klawisz + duch ;D i 'wywołaj zmianę wieku' czy coś takiego. Pojawi się dopiero następnej nocy. Innego pomysłu nie mam... albo sprawdź pod fundamentami, może tam jest grób ;D
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
helena, dzieki wyprobuje
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ok,
1. Jak rozdawać autografy. 2. Jak zgubić mięśnie jakie się przez przypadek nabyło. xd
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mogę prosić o odpowiedź ?
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
1. Autografy możesz rozdawać gdy masz określony poziom w karerze muzycznej. Ja byłam Gwiazdą rocka i mogłam rozdawać
![]() ![]() 2. Sorrka ale nie wiem jak zgubić mięśnie xd |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy można wziąć chorobowe albo urlop w pracy ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie odnośnie dziwnych postaci. Czy w The Sims 3 występuje zombie itd?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A ja coś odkryłam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |