![]() |
#81 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Odnośnie tych cech, Irbis miała rację. Po kupieniu odpowiedniej nagrody za punkty życiowej aspiracji, możemy ustalić NOWE pięć cech charakteru sima, albo po prostu wymienić tylko część z nich. Osobiście korzystałam z tej nagrody i zmieniłam swojej simce tylko dwie. Aguncja: Nie, tej simki nie ma w gotowych simach. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mnie również rodzina żadna nie zniknęła, ale rodzina ze skrzyni "podkleiła się" samoistne pod inny dom, nie ich. ;D Inne pytanie: jeśli gram jedną rodziną, a potem w trybie edycji miasta przełączę aktywną rodzinę (tą którą gram) na inną, wyskakuje mi okienko czy aby na pewno (utracę pragnienia i obietnice) - o co chodzi w obietnicach? Ktoś tego próbował? ![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 25.05.2009 - 20:49 |
|
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Czy można, tak jak w Osiedlowym życiu mieszkać w bloku lub kamienicy czy są tylko prywatne domy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
małe pytanie czy jest różnica TH3 na viscia 32 bitowej niż na 62 bitowej??
|
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
@rasmusek99, tylko prywatne ;d
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
czemu simsy3 kojarza mi sie z gta vice city i san andreas?
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Niet. Trzeba wprowadzić swojego sima w odpowiedni nastrój. Przy kontakcie z innym simem po lewej u góry pojawia się panelik. Przy bardziej intensywnych uczuciach simowi udostępniają sie dodatkowe opcje. |
||
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
A ja się zapytam o coś tak z innej beczki... Mortimer nie miał rodzeństwa, prawda? Cóż... Odkąd mam TS3, w ogóle nie wchodziłam do ich domu i niestety gra zrobiła mi WIEEEELKIEGO PSIKUSA - Gwidon i Kornelia samoistnie dorobili się kolejnego dziecka, którego nazwali... Edgardo! No i koniec z moimi planami grania zgodnie ze scenariuszem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() helena u moich Ćwirów urodziła się dziewczynka. Może z tym dzieckiem stanie się coś i nie dane mu będzie dorosnąć, skoro w TS2 Morti nie ma rodzeństwa? A co z córką pani Zade(c)k(iej)? Czy ktoś wiedział, że ona ma córkę?
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 26.05.2009 - 10:03 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|