Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.10.2013, 11:43   #81
cerastes

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simowe Lowe

Julietta trochę odbiega wyglądem od Twojego niekonwencjonalnego stylu. Przedstawiłeś ją zbyt stereotypowo. Oswoiłam się z przejaskrawioną urodą Twoich simów, a tej simce właśnie tego brakuje. Wyszedł Ci taki szablonowy rudzielec. Nie jest tak jak większość Twoich simów - "piękna inaczej" , tylko ładna w naturalny sposób. Pierwsze zdjęcie - śliczne.
cerastes jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.10.2013, 12:22   #82
Kestrel

Co do wirusa, to jest na niego w miarę prosty sposób jak masz pojęcie o rejestrze, poczytaj w internecie, najdziesz bez problemu.

Simka ma na pewno typ urody za jakim nie przepadam, ale nie stwierdzę, że jest brzydka. Nie lubię piegów, ale to moja osobista preferencja i rozumiem, że jako "typowy rudzielec" musi takie mieć, bo jakże by inaczej Nie podobają mi się natomiast tęczówki, mają nienaturalny kolor i nie wyglądają realistycznie. Podbródek jest za szeroki. Ogólnie, mimo że jak mówiłam to nie mój typ urody, robi raczej pozytywne wrażenie ogólne.
Kestrel jest offline  
stare 24.10.2013, 21:11   #83
Love

Reputacja: 11

Nie wiem sam, co mnie natchnęło z tymi soczewkami, chciałem zrobić stereotypową dziewuchę, ale wyszedłem poza swoje ambicję, cóż. Dziękuje wszystkim i każdemu z osobna za komentarze! W końcu uporałem się z całym wirusem, zrobilem piekny formacik, niebawem zainstaluje simsy i działam ponownie! Tak dla rozluznienia dam taką sklejke moich simów, znaleziona gdzies na 'pendrajwie'

Sophia wygląda tu między mężczyznami bardzo.. mesko, cieszy mnie to

@ Libby: za duże zdjęcie!

mój tumblr / / moj ig

Ostatnio edytowane przez Libby : 24.10.2013 - 22:31
Love jest offline  
stare 24.10.2013, 21:27   #84
Kestrel

Sim w okularach!!! Jest genialny!
Kestrel jest offline  
stare 26.10.2013, 23:30   #85
rawrvera

Czemu nie zauważyła nowego postu, to nie mam pojęcia. Ale cieszę się, że pozbyłeś się wirusa - z niecierpliwością czekam na kogoś nowego. Z tego całego zestawu najbardziej podoba mi się Sim w okularach - on jest piękny!! Nos i usta - IDEALNE!
stare 27.10.2013, 15:59   #86
Love

I jest! W końcu dziś po 3 próbach wracam. Za pierwszym razem wyskoczył mi error gdzieś pod koniec, gdzie wybierałem jej cechy. Za drugim laptop się przegrzał, sam się wyłączył i tak jakos nie zapisało mojej simki, teraz, za 3 jest - ale totalnie inna od pozostałych. Byłem już na maxa wkurzony robiąc po raz trzeci takiego samego sima, co będzie widać. Ale za to poświęciłem dużo czasu na zdjęcia

No więc tak: Ma ona na imię Esmeralda. Nie poszerzałem(a nawet przeciwnie!) podbródka tym razem. Usta - nie wiem czemu, ale w CASie dolna warga była mniejsza i bardziej schowana - i to mi pasowało no ale cóż, nie narzekam. Moge się uczepić nosa, który niezbyt mi się podoba, no ale to chyba skutek tego, że byłem już zmęczony robiąc tyle simów pod rząd takich samych, gdzie dwie pierwsze próby się usunęły nie z mojej winy Zapraszam teraz do galeryyyji!

Jak zwykle: oceniajcie, komentujcie co chcecie, ubior, morde, zdjecia, łotewa. Chciałem na kazdym zdjeciu ukazac ją ciut inaczej, nie wiem sam jak mi to wyszło. Troche tez chcialem pokombinowac z 'artyzmem' ale wyszedł raczej kiczowato D

xoxo, Love :*

mój tumblr / / moj ig
Love jest offline  
stare 27.10.2013, 17:22   #87
Hebe

Reputacja: 39

Co Ty masz do jej nosa, jest OK

Podoba mi się jej kształt twarzy. Zazwyczaj jak ktoś robi simom okrągłe buzie, to wygląda to okropnie, ale u Esmeraldy to jak najbardziej pasuje. (Ale się napowtarzałam z "to", moja była polonistka za coś takiego by mnie zabiła ).
Jak już mówiłam, z jej nosem jest wszystko OK, chociaż mógłby być ciut niżej.
Co do oczu już się nie wypowiadam, bo bym musiała powtarzać to samo w każdym poście. Po prosu Twoje simy mają je bardzo podobne
Usta mi się podobają, mają ciekawy kształt.

Esmeralda najbardziej mi się podoba na fotkach w białej sukience. Na tych zdjęciach w spodniach (szczególnie na ostatnim) wygląda, jakby miała strasznie długi tułów, nie wiem czy to dlatego, że ma taką sylwetkę, czy to po prostu kwestia ubioru i perspektywy.
stare 28.10.2013, 12:54   #88
cerastes

Androgeniczny wygląd większości Twoich simów, w pierwszym odruchu nasuwa mi podsumowanie - sim/simka z przyszłości. Esmeralda taka właśnie jest. Ładne zdjęcia. W każdym jest jakaś oryginalność. Dla mnie najładniejsze drugie od końca. Ładna buźka, fryzura niby nijaka, a jednak podkreśla charakter i niebanalną urodę tej postaci.
cerastes jest offline  
stare 28.10.2013, 13:15   #89
Kestrel

Kolejna z serii nieurodziwych, ale za to ciekawych simek. Nie można jej nazwać ładną, ale z całą pewnością wyróżnia się na tle simów. Jest po prostu ciekawa i inna.
Kestrel jest offline  
stare 03.11.2013, 12:09   #90
Love

To jest tak obrzydliwe, Że to usunĄŁem

mój tumblr / / moj ig

Ostatnio edytowane przez Love : 02.12.2013 - 22:05
Love jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania