![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Julietta trochę odbiega wyglądem od Twojego niekonwencjonalnego stylu. Przedstawiłeś ją zbyt stereotypowo. Oswoiłam się z przejaskrawioną urodą Twoich simów, a tej simce właśnie tego brakuje. Wyszedł Ci taki szablonowy rudzielec. Nie jest tak jak większość Twoich simów - "piękna inaczej"
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Co do wirusa, to jest na niego w miarę prosty sposób jak masz pojęcie o rejestrze, poczytaj w internecie, najdziesz bez problemu.
Simka ma na pewno typ urody za jakim nie przepadam, ale nie stwierdzę, że jest brzydka. Nie lubię piegów, ale to moja osobista preferencja i rozumiem, że jako "typowy rudzielec" musi takie mieć, bo jakże by inaczej ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie wiem sam, co mnie natchnęło z tymi soczewkami, chciałem zrobić stereotypową dziewuchę, ale wyszedłem poza swoje ambicję, cóż. Dziękuje wszystkim i każdemu z osobna za komentarze! W końcu uporałem się z całym wirusem, zrobilem piekny formacik, niebawem zainstaluje simsy i działam ponownie!
![]() Sophia wygląda tu między mężczyznami bardzo.. mesko, cieszy mnie to ![]() @ Libby: za duże zdjęcie! Ostatnio edytowane przez Libby : 24.10.2013 - 22:31 |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
Sim w okularach!!! Jest genialny!
|
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Czemu nie zauważyła nowego postu, to nie mam pojęcia.
![]() ![]() ![]()
#86 |
|
![]()
I jest! W końcu dziś po 3 próbach wracam. Za pierwszym razem wyskoczył mi error gdzieś pod koniec, gdzie wybierałem jej cechy. Za drugim laptop się przegrzał, sam się wyłączył i tak jakos nie zapisało mojej simki, teraz, za 3 jest - ale totalnie inna od pozostałych. Byłem już na maxa wkurzony robiąc po raz trzeci takiego samego sima, co będzie widać. Ale za to poświęciłem dużo czasu na zdjęcia
![]() ![]() No więc tak: Ma ona na imię Esmeralda. Nie poszerzałem(a nawet przeciwnie!) podbródka tym razem. Usta - nie wiem czemu, ale w CASie dolna warga była mniejsza i bardziej schowana - i to mi pasowało no ale cóż, nie narzekam. Moge się uczepić nosa, który niezbyt mi się podoba, no ale to chyba skutek tego, że byłem już zmęczony robiąc tyle simów pod rząd takich samych, gdzie dwie pierwsze próby się usunęły nie z mojej winy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak zwykle: oceniajcie, komentujcie co chcecie, ubior, morde, zdjecia, łotewa. Chciałem na kazdym zdjeciu ukazac ją ciut inaczej, nie wiem sam jak mi to wyszło. Troche tez chcialem pokombinowac z 'artyzmem' ale wyszedł raczej kiczowato ![]() xoxo, Love :* |
![]() |
![]() |
#87 |
Reputacja: 39
|
![]()
Co Ty masz do jej nosa, jest OK
![]() Podoba mi się jej kształt twarzy. Zazwyczaj jak ktoś robi simom okrągłe buzie, to wygląda to okropnie, ale u Esmeraldy to jak najbardziej pasuje. (Ale się napowtarzałam z "to", moja była polonistka za coś takiego by mnie zabiła ![]() Jak już mówiłam, z jej nosem jest wszystko OK, chociaż mógłby być ciut niżej. Co do oczu już się nie wypowiadam, bo bym musiała powtarzać to samo w każdym poście. Po prosu Twoje simy mają je bardzo podobne ![]() Usta mi się podobają, mają ciekawy kształt. Esmeralda najbardziej mi się podoba na fotkach w białej sukience. Na tych zdjęciach w spodniach (szczególnie na ostatnim) wygląda, jakby miała strasznie długi tułów, nie wiem czy to dlatego, że ma taką sylwetkę, czy to po prostu kwestia ubioru i perspektywy.
#88 |
|
![]()
Androgeniczny wygląd większości Twoich simów, w pierwszym odruchu nasuwa mi podsumowanie - sim/simka z przyszłości.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Kolejna z serii nieurodziwych, ale za to ciekawych simek. Nie można jej nazwać ładną, ale z całą pewnością wyróżnia się na tle simów. Jest po prostu ciekawa i inna.
|
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
To jest tak obrzydliwe, Że to usunĄŁem
Ostatnio edytowane przez Love : 02.12.2013 - 22:05 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|