![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc mam problem. Zrobiłam w simsach simkę, dorosłą z małym dizeckiem. Wprowadzilam je do domu, dziecko doroslo do nastolatki. Więc stwierdziłam, że tej matce i córce jacyś faceci by się przydali. Dorobiłam na inną parcelę ojca i syna, dorosły i nastolatek, do pary. Spotkałam tą kobietę i ffaceta, ożeniłam i bło ok. Ta nastolatka i nastolatek mieli już stałą sympatie, no bylo b. ok. Potem matka miała dziecko z tym facetem, ojcem nastolatka. Córka kobiety stała się dorosła, miłość do syna tego meza jej matki zniknela, nie pojawila ise nawet, kiedy syn stal sie dorosly. I od tej dorosłości jest problem - chciałabym ich znowu 'polaczyc' ale sie nie da, bo są traktowani jako rodzina, w sensie 'rodzinny pocałunek' itp, czyli zadnej milosci byc nie moze. I czy jakbym rozwiodła matkę z ojcem, to nie byliby już traktowani jako rodzina? Bo sobie kurczę poustawiałam kto z kim będzie, a oni mi to wszystko popsuli ;/
Mam mnadizeję, że coś zrozumieliście, bo jak to rzeczytałam, to sama nie bardzo rozumiem, lol |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
hehe tez mialam podobną sytuacje tylko najpierw ożeniłam ich dzieci a rodziców nawet nie zamierzałam bo mają aspiracje romansowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Meg.. miałam b. podobną sytuację
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |