![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Niedawno oglądałam sobie japoński dom Martencji
![]() ![]() Pewna japońska para postanowiła przeprowadzić się do Polski lecz przyzwyczajeni do swego japońskiego domu, który mieli w ich kraju rodzinnym kazali wybudować im typowy japoński dom. Z zewnątrz jest on jak już pisałam typowo japoński natomiast w środku chcieli aby był urządzony dosyć nowocześnie zachowując w pomieszczeniach brązową barwę według której urządzone są japońskie domy. A o to i oni rodzina Iwasaki: Teraz osobno mama Makiko oraz córeczka Ania. Rodzice postanowili dać jej polskie imię bo odtąd to polska jest ich ojczyzną ![]() Mam nikłą nadzieję, że spodoba wam się mój dom ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:14 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domek ładny, aczkolwiek jak zauważę jakieś błędy to dopiszę. 8,5/10.
PS. 1 po raz 1 >3. Ostatnio edytowane przez Marei : 14.02.2006 - 19:50 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek. Czuć klimacik. Fajnie wygląda bryła i to, ze domek stoi nad jeziorkiem. Pokój dziecka lekko odstaje od reszty. 10/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
domek bardzo ładny, jedyne co mnie zdziwiło to to, że we wszystkich pomieszczeniach w oknach wiszą te same 'firany' ale i tak jest bosko
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Na samym poczatku zaznaczam ze absolutnie nie jestem fanka kraju wisni, japonskich samurajow itepe. Kultura zapewne oryginalna i bogata, ale mi nie lezy i juz. Wole europejskie bulwarowe kamienniczki
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez konwallia : 14.02.2006 - 21:19 |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Domek ładny acz nie lubię domków zapchanych dodatkami z neta (przez czystą zazdrość, bo ja nie mogę sobie pościągać =.=). Ogólnie jest dobrze, ale tej dobrości nadają właśnie te dodatki. To co mi się szczególnie nie podoba to rozmieszczenie okien. No dobra już się nie czepiam dostajesz 8/10. ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
naprawde domek pierwsze klasa
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuje wam za oceny^^! Co do firanek to jakoś tak wszędzie mi one pasowały. Pokój dziecka rzeczywiście nie pasuje do reszty ale nie chciałam dla dziecka robić ciemnego brązowego pokoju...
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Super
![]() Ostatnio edytowane przez Blue__Lagoon : 15.02.2006 - 09:38 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Domek ładny.Gustowny w japońskim klimacie.10/10 Mam pytanie udostępnisz?
PS Skąd masz skiny? ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|