Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.02.2006, 19:43   #1
JuStYnKa
Guest

Domyślnie Japońskie klimaciki... [BRAK ZDJĘĆ]

Niedawno oglądałam sobie japoński dom Martencji i także postanowiłam zbudować japoński dom. Pewnie nie jest on tak ładny jak jej ale to co przejdźmy do rzeczy
Pewna japońska para postanowiła przeprowadzić się do Polski lecz przyzwyczajeni do swego japońskiego domu, który mieli w ich kraju rodzinnym kazali wybudować im typowy japoński dom. Z zewnątrz jest on jak już pisałam typowo japoński natomiast w środku chcieli aby był urządzony dosyć nowocześnie zachowując w pomieszczeniach brązową barwę według której urządzone są japońskie domy. A o to i oni rodzina Iwasaki:

Teraz osobno mama Makiko oraz córeczka Ania. Rodzice postanowili dać jej polskie imię bo odtąd to polska jest ich ojczyzną

Mam nikłą nadzieję, że spodoba wam się mój dom

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:14

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.02.2006, 19:47   #2
Marei
Guest

Domyślnie

Domek ładny, aczkolwiek jak zauważę jakieś błędy to dopiszę. 8,5/10.
PS. 1 po raz 1 >3.

Ostatnio edytowane przez Marei : 14.02.2006 - 19:50

stare 14.02.2006, 19:48   #3
riannon
Guest

Domyślnie

Bardzo ładny domek. Czuć klimacik. Fajnie wygląda bryła i to, ze domek stoi nad jeziorkiem. Pokój dziecka lekko odstaje od reszty. 10/10

stare 14.02.2006, 20:06   #4
Mateo
Guest

Domyślnie .

domek bardzo ładny, jedyne co mnie zdziwiło to to, że we wszystkich pomieszczeniach w oknach wiszą te same 'firany' ale i tak jest bosko

stare 14.02.2006, 20:13   #5
konwallia
Guest

Domyślnie

Na samym poczatku zaznaczam ze absolutnie nie jestem fanka kraju wisni, japonskich samurajow itepe. Kultura zapewne oryginalna i bogata, ale mi nie lezy i juz. Wole europejskie bulwarowe kamienniczki Twoje nowe dzielo na moje nieszczescie, wyszlo bardzo japonsko. I to duzy plus dla Ciebie, gdyz taki wlasnie byl twoj zamiar i plan. A to juz wieksza polowa (mimo to ze polowy sa rowne) sukcesu. Bryla ciekawie ulozona, nad, albo i pod jeziorkiem, symetryczna. Dach pasuje do calosci. Bardzo przytulny a jednoczesnie nierzytlaczajacy salonik. Jednakze, skoro mowimy o japonskim stylu to jakos nie pasuje mi kuchnia. Wprawdzie nie mam zielonego pojecia jak wyglada taka tradycyjna japonska, ale wydaje mi sie ze nie jest na pewno w czerni... No i pokoik dziecka koliduje mi z caloscia. Wrazenie ogolne > typowo japonskie. Czyli pewnie super )

Ostatnio edytowane przez konwallia : 14.02.2006 - 21:19

stare 14.02.2006, 20:16   #6
nossace

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał mati91
w oknach wiszą te same 'firany'
Hurtem jest taniej

Domek ładny acz nie lubię domków zapchanych dodatkami z neta (przez czystą zazdrość, bo ja nie mogę sobie pościągać =.=). Ogólnie jest dobrze, ale tej dobrości nadają właśnie te dodatki. To co mi się szczególnie nie podoba to rozmieszczenie okien. No dobra już się nie czepiam dostajesz 8/10.

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

nossace jest offline  
stare 14.02.2006, 21:25   #7
Numack :)
Guest

Domyślnie

naprawde domek pierwsze klasa bardzo łądnie wkomponowany w tło przyrody , bardzo łądne zdjęcia ,jestem pod wreżeniem ,doceń to bo topowiedział : Numack-znawca mody i architektury

stare 15.02.2006, 06:12   #8
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

Dziękuje wam za oceny^^! Co do firanek to jakoś tak wszędzie mi one pasowały. Pokój dziecka rzeczywiście nie pasuje do reszty ale nie chciałam dla dziecka robić ciemnego brązowego pokoju...

stare 15.02.2006, 09:35   #9
Blue__Lagoon
Guest

Domyślnie

Super Lubię ten styl. Podoba mi się ta narożna wanna :p Jak już ktoś zauważył, to jest w nim ten "klimat"

Ostatnio edytowane przez Blue__Lagoon : 15.02.2006 - 09:38

stare 15.02.2006, 18:59   #10
Xsiver sim
Guest

Domyślnie

Domek ładny.Gustowny w japońskim klimacie.10/10 Mam pytanie udostępnisz?
PS Skąd masz skiny?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania