![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od jakiegoś czasu jak gram w simy to po kilkunasty lub kilkudziesieciu minutach restartuje mi sie komp lub gra sie zawiesza i tez konieczny jest restart kompa.A zaznaczam ze ustawienia gry mam takie aby wszystko plynnie chodzilo wiec raczej grafiki nie przeciazam.
Ma ktoś pomysł jakie moga byc powody takiego zachowania? Z góry dzięki za odpowiedz |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wyłącz wszystkie chodzące rogramy w tle. (WINAMP(!), gg, program antywirusowy...) powinno byc dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmmm możesz mieć za duzo dodatków, albo jakiś błąd w plikach z grą. Często tak miałam i jedynym wyjściem jest reinstal gry :con:
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
juz probowalem wylaczac wszystko w tle i nic.poza tym chodziły mi juz simy przy dzialaniu innych programow.Dodatków mam sporo ale najciekawsze jest to ze te problemy mi sie zaczely po zainstalowaniu rozrywki rodzinnej.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Widzę, że ostatnio wiele osób skarży się na rodzinna rozrywkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Spróbuj zainstalować patch'a. Zobaczymy czy pomoże, jak nie to musi być coś w dodatkach, przeskanuj antyvirusem i Clean Installerem.
Link do patch'a. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
x tina - wielkie dzieki za patcha, nie wiedzialem o nim.ale odinstalowałem już ta rozrywke rodzinna przywrociłem poprzedni zapis gry i jest to samo.przejade jeszcze clean instalerem ale obawiam sie ze to sa błędy w moim sytemie.
dziekuje wszystkim za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
winna moze tez byc temperatura. Zainstaluj ten program jajak znowu ci sie zresetuje to po wlaczeniu sprawdz temperature (jak by co to jest w Komputer--->czujnik). Mialem podobny problem tylko ze dodatkowo resetowalo mi sie wkazdej grze, okazalo sie ze wina temperatury procesora(64*C teraz mam 51*C jak duzo gram
![]() ![]() Mam nadzieije ze i tobie pomoze ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
może i faktycznie temperatura.sprawdze tym programem ale co do odkurzania wiatraczków to raz w miesiacu to robie wiec to by dziwne było.
dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Też tak miałem. Po zmianie karty graficznej, dźwiękowej, zmianie wiatraczka (tamten się zepsuł) i kilku innych poprawkach dźwięk nadal się zawieszał, ale bez wyłączenia się gry i tylko na chwilę
![]() Tak jak wyżej, to przez wiatraczek. Tylko że wtedy był brudny, a mój zepsuty ![]() Ostatnio edytowane przez Vivatte : 07.05.2006 - 10:31 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|