| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Oto mój pierwszy dom na forum.  

Jest zamieszkiwany przez Mikę, Haydena i Nicole Detainów.Hayden jest bogatym biznesmenem. Jego żona to ekscentryczna, sławna malarka i dekoratorka wnętrz. Ich córka, Nicole, marzy o karierze aktorki. Pan Hayden kupił ten dom dla żony i sam go urządził. Nie miał do tego talentu i Mika postanowiła go przebudować. Dom jest urządzony w pełni przez panią Mikę. Oto cała rodzina (jeszcze w domu przed remontem):  [/IMG] Dom z zewnatrz: [IMG]  [/IMG]  [/IMG] Przedpokój: [IMG]  [/IMG] Pomieszczenie z fortepianem:  [/IMG] Pracowinia Miki:  [/IMG]Kuchnia: [IMG]  [/IMG]Jadalnia: [IMG]  [/IMG]  Salon: [IMG]  [/IMG] Aneks gabinetowy: [IMG]  [/IMG]Łazienka dolna: [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG]  A teraz pierwsze pietro Korytarz: [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG] Pokój Nicole: [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG] Łazienka Nicole: [IMG]  [/IMG] Sypialnia rodziców: [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG] Łazienka rodziców: [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG] Drugie piętro: Korytarz: [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG] Salonik wypoczynkowy: [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG] Na trzecim piętrze jeszcze jest łazienka, ale dość mała i nie potrafię zrobić jej zdjęcia. A na koniec jeszcze ogród: [IMG]  [/IMG] [IMG]  [/IMG] Rzuty Parter: [IMG]  [/IMG] Pierwsze piętro: [IMG]  [/IMG] Drugie piętro: [IMG]  [/IMG] Przepraszam wszystkich, że nie dałam wszystkich zdjęć od razu, ale na początku żadne nie chciało sie wyświetlić i nie zdążyłam poprawić wszystkich od razu. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Fiorella : 24.04.2008 - 14:22  | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

Ee... nie żebym się czepiał ale gdzie są fotki??

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

| 

No właśnie.. nie widać fotek !

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

z zewnątrz mi się tak średnio podoba, ale w środku jest ładnie  

9/10
		 | 
| 

| 
		#5 | 
| 

Reputacja: 14 

| 

Dom jest bardzo duży więc spodziewałam się też dużej ilości zdjęć i czuję się rozczarowana ;(  

Z zewnątrz nie widać domu zbyt dokładnie, ponieważ pokazałaś go tylko z daleka. Jednak nawet z daleka widzę, że użyłaś dwóch różnych, nie pasujących do siebie ogrodzeń. Płotek połączony z domem, to zdaje się jest taka drewniana przeplatanka, zaś ogrodzenie podwórka wygląda na szklane. Sądzę, że to właśnie z niego powinnaś zrezygnować, ponieważ nie tylko nie pasuje do drewnianego ogrodzenia, ale też w ogóle nie pasuje do tego domu, ani kolorystyką, ani też stylem. Do wnętrz nie mam zastrzeżeń. Choć nafaszerowane dodatkami z internetu i urządzone zupełnie nie w moim guście, są naprawdę ładne i przytulne. Pozdrawiam   Irbis

OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

| 

Ee... No to tak:    

![]() Nie podoba mi się tylko łazienka, reszta bardzo ładna. Moim zdaniem w łazience nie pasuje kolor podłóg ![]() I ta umywalka... 9/10 Zapraszam do mnie  

Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : )  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

Na tych zdjęciach nic nie widać. Bryła jest katastrofalna, zupełne przeciwieństwo środka. Jest wielka, żadnych bajerków itp. Masz ładne dodatki ale stawiasz je tak na 'odwal się'. Nie jest przytulnie. Zimno i nieco pusto. Będę surowa, stawiam 4/10. 

Oczywiście to moja opinia, nie obrażaj się ![]() Pozdro  | 
| 

| 
		#8 | 
| 

| 

Generalnie mi się podoba. Jest może klika rzeczy , ktore tu mi nie apsują, ale to akurat zależy tylko od gustu  

9/10Skąd masz meble do kuchni i sypialni Nicole? 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

Po: 

1. za małe fotki ;/ nie mam za zadanie sie domyslać co tam jest 2. Za duże pomieszzcenia... 3. Świeci pustką - szczególnie jadalnia ;/ ale podoba mi sie ze wszytsko ejst dobrae kolorystyczne za co gratuuje ![]() 8/10 pzdr. od Shebay  
		Ostatnio edytowane przez Sheba : 24.04.2008 - 13:48  | 
| 

| 
		#10 | 
| 

Mod emeryt 

Reputacja: 9 

| 

Ze wnętrz nie podoba mi się mogłaś zrobić trochę mniejszy dom ale za to ogród większy w środku już jest lepiej 

Ogólnie7\10 

Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine  | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|