![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto mój pierwszy dom na forum.
Jest zamieszkiwany przez Mikę, Haydena i Nicole Detainów.Hayden jest bogatym biznesmenem. Jego żona to ekscentryczna, sławna malarka i dekoratorka wnętrz. Ich córka, Nicole, marzy o karierze aktorki. Pan Hayden kupił ten dom dla żony i sam go urządził. Nie miał do tego talentu i Mika postanowiła go przebudować. Dom jest urządzony w pełni przez panią Mikę. Oto cała rodzina (jeszcze w domu przed remontem): ![]() Dom z zewnatrz: [IMG] ![]() ![]() Przedpokój: [IMG] ![]() Pomieszczenie z fortepianem: ![]() Pracowinia Miki: ![]() Kuchnia: [IMG] ![]() Jadalnia: [IMG] ![]() Salon: [IMG] ![]() Aneks gabinetowy: [IMG] ![]() Łazienka dolna: [IMG] ![]() [IMG] ![]() A teraz pierwsze pietro Korytarz: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Pokój Nicole: [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() Łazienka Nicole: [IMG] ![]() Sypialnia rodziców: [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() Łazienka rodziców: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Drugie piętro: Korytarz: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Salonik wypoczynkowy: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Na trzecim piętrze jeszcze jest łazienka, ale dość mała i nie potrafię zrobić jej zdjęcia. A na koniec jeszcze ogród: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Rzuty Parter: [IMG] ![]() Pierwsze piętro: [IMG] ![]() Drugie piętro: [IMG] ![]() Przepraszam wszystkich, że nie dałam wszystkich zdjęć od razu, ale na początku żadne nie chciało sie wyświetlić i nie zdążyłam poprawić wszystkich od razu. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Fiorella : 24.04.2008 - 13:22 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|