![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
Wraz z likwidacją ostatnich sadów czereśniowych, które od ponad trzech stuleci sławiły okolicę na cały świat, unikatowy budynek targu owocowego, popadł w zapomnienie. Lokalna władza próbowała znaleźć budynkowi nowe przeznaczenie, jednak ich działania przyniosły więcej szkód, niż pożytku. Prowizoryczne przebudowy w latach 60’ tych mocno naruszyły dawny klimat budynku. Przez kolejne dziesięciolecia budynek niszczał i powoli chylił się ku upadkowi. Wydawało się, że już nic nie pomoże dawnej Giełdzie Owoców Krajowych. Jednak dwa lata temu budynek trafił w prywatne ręce i szybko podjęto próbę jego ratowania. W ten sposób powstała w nim Restauracja Orchard, łącząca tradycyjną, wiejską gościnność i prostotę z wieloma nowoczesnymi akcentami. Dziś jest to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji w okolicy, ciesząca się znakomitą opinią i szeroko znana w całym kraju. Warto odwiedzić Restaurację Orchard, aby poczuć klimat tego wyjątkowego miejsca.
Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:20 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
łał!!!świetna jest ta restauracja, nic dodać nic ująć 10/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nareszcie nowy domek Ulmille ;D jak zwykle perfekcyjny- 10/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
bARDZO FAJNY 10/10
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Noo... Już myślałam, że nigdy nie wystawisz czegoś nowego
![]() Supcio ![]() 10/10
#6 |
Guest
|
![]()
jeju jaka śliczna ta restauracja
![]() |
![]() |
#7 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dawno nic nie wstawiałeś na tym forum więc to miłą niespodzianka .
Dom prezentuje się świetnie bardzo podoba mi się kształt bryły oraz jego kolorystyka . Bardzo spodobał mi się staw który dodaje uroku restauracji . Wnętrze też piękne wszystko odpowiednio pasuje do siebie jedyne co mnie drążni te ten szary sufit moim zdaniem psuje nastrój ale to tylko szczegół nie obniżę tym mojej oceny Ocena 10\10 Ps. Jak zrobiłeś to że twój staw odbija światło jest to jakiś mod ?? bo u mnie tego nie widać chociaż gram na full detalach .
#8 |
Guest
|
![]()
oceniałem już ją na innym forum, ale zorbie to ponownie. Restauracja jest perfekcyjna. Panuje w niej wspaniały klimat. 10/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie no, nie wiem co powiedzieć. Restauracja jest przepiękna ;p.
Szczerze, mało brakuje Ci, abyś doszedł do perfekcji w budowaniu domków. W budynku, panuje wspaniały klimat. Jedynie jakoś mało przytulnie wydaje mi się być tam, gdzie są te stoliki, ale to taki drobiazg. A te jeziorko dodaje uroku. Wogóle, całe to podwórze jest takie...romantyczne ;p. Ocena: oczywiście, 10/10. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
fajna. zjadłbym tam obiad. i jeszcze w miarę clean ...
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|