![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, mam problemy:
1. Po kilkukrotnym zainstalowaniu theSims2 przestało mi wyskakiwać okienko kodu 2. Ściany i woda mi migają (ściany na czerwono, woda na niebiesko) i pomalowanie ścian nic nie daje... 3. Czasem sama gra nie chce się uruchomić, chociaż wszystko jest OK. Pomóżcie, proszę P.S. Wszystko jest moje własne, oryginalne, nie ma rys |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Podaj jaki posiadasz sprzęt i zrób standardowe operacje czyli sterownik do karty i aktualizacja directa .
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli masz program Cursor XP to go usuń, gdyż przez niego nie działa okienko kodów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mam CursorsFX to to samo?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To usnąć go musisz ,żeby działało
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Co do ściany i wody :
Zainstaluj nowa wersje directa i aktualizacje do sterowników. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hej! Otóż zainstalowałam sobie wszystkie części Sims 2 na laptopie, i wszystko chodzi pięknie. Ale jest jeden problem. Kiedy wciskam kombinację klawiszy Shift + Ctrl + C, okienko kodów mi się nie pojawia. Czytałam już wiele postów na ten temat i w wielu było także napisane, ze najpierw należy wcisnąć Shift + Ctrl + B, a dopiero potem Shift + Ctrl + C, ale to też nie daje żadnych efektów. Nie mam też zainstalowanych żadnych programów, które mogły by zakłócać działanie konsoli kodów.
PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |