|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej,
Nie wiem, czy zakładam temat w dobrym miejscu, ale nie mam pojęcia, gdzie o tym napisać ![]() Otóż zbudowałam solidny dom, spakowałam w grze parcelę i chciałabym ją umieścić w internecie. Już nie chodzi o to, że plik zajmuje 68 MB (!!!). Owszem, użyłam sporo rzeczy ściągniętych z internetu. Problem polega na tym, że gra wyeksportowała rzeczy, których aktualnie nie ma w moim domku! Wiem, że gra nie eksportuje recolorów mebli Maxisa, to i tak muszę dodać osobno, ale za to eksportuje wszystkie recolory obiektów ściągniętych, a co gorsza - również takie, które sobie na tej parceli przymieżałam, czy pasują, a następnie zmieniłam zdanie i je z domku usunęłam. Niektóre z nich są też płatne i, koniec końców, muszę część tych rzeczy usunąć z pliku. Ale nie wiem jak ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
W Clean Installerze zaznaczasz te elementy, które nie są ci potrzebne i lewym przyciskiem myszy klikasz 'Remove package' [czy jakoś tak], potwierdzasz i git.
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() Spróbuj zaznaczyć pliki, które chcesz usunąć i nacisnąć przycisk Delete.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Czy ktoś tu w ogóle od czasu do czasu wykonuje taką czynność z powodzeniem? Czy tylko ja mam wadliwego Cleana? ;p Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Oo, dzięki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Oj... no właśnie nie bardzo, nie ma tam "remove package". Klikam prawym i też nic się nie dzieje. Mam najnowsza wersję Sims2Pack Cleana...
![]() Ostatnio edytowane przez Alraris : 22.03.2009 - 22:55 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
U mnie wszystko działa.
Aha i sorry, że napisałam, że trzeba lewym - przejęzyczenie.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ok już wszystko wiem. Ale napiszę na wszelki wypadek jakby ktoś miał kiedyś taki sam problem: jeżeli w folderze downloads znajdują się jakiekolwiek pliki z nietypowymi znakami w nazwie, będą błędy przy zapisywaniu Clean Installerem. Trzeba pozmieniać sobie w downloadsach wszystkie błędne nazwy plików, czyli usunąć z nazw takie znaki, jak: "&", "%", "@", oraz wszystkie nieangielskie literki, czyli np. polskie ą, ę, ś, ć, ń itd, oraz wszystkie niemieckie umlauty i tym podobne. Jak się pozmienia te nazwy na nieszkodliwe, wszystko działa.
http://nene.modthesims2.com/showthre...8&page=1&pp=25 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|