![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś mógłby mi objaśnić krok po kroku jak urządzić przyjęcie weselne? Chodzi o to kiedy kupić łuk weselny, czy najpierw zaprosić gości itp. Czy takie przyjęcie można zrobić na parceli publicznej?
Ostatnio edytowane przez lithium : 11.08.2010 - 14:16 Powód: przeniesione z 'uwag' |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy można zrobić na paraceli publicznej, ale w domu robisz tak:
1. Simka/Sim, z którą/ym chcesz się hajtnąć musi być u Ciebie w domu (ewentualnie zaprosisz go wraz z gośćmi) 2. Kupujesz te wszystkie łuki, torty itd - co chcesz 3. Klikasz na telefon i pod interakcją 'Urządź przyjęcie" szukasz "Wesele" 4. Zapraszasz gości 5. Jak wszyscy przyjdą możesz od razu kliknąć na łuk i przeprowadzić ceremonię lub trochę potem - w zależności od tego jak chcesz je potoczyć 6. Po przyjęciu czeka Cię niespodzianka ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja dodatkowo do tego co mówi cheradine radzę dodać wieże stereo, oczywiście ją włączyć, jeżeli chcesz żeby wesele było na najwyższym poziomie, zabawiaj gości, dodaj jakieś atrakcje, np. zamów barmana
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kup szampana. O tak. Goście cały czas będą wznosić toast za nowożeńców.
![]() |
#5 |
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40118
Proszę o to kompletny poradnik na udane wesele (z irytowany) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ta niespodzianka to wyjazd na wakacje, tak? (ale to wtedy jak się wcześniej zamówi). Czy chodzi ci jeszcze o coś innego? Udało mi się w końcu zrobić przyjęcie weselne, nawet bardzo udane, ale niespodzianki oprócz ww nie było.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jest niespodzianka po udanym przyjęciu przyjeżdża po pare młodą limuzyna.
Możesz zrobić jeszcze miesiąc miody jeśli masz Podróże |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A na parceli publicznej i z udziałem księdza? Np. w kościele. Czy ktoś robił taki ślub? I jak to zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jest to niemożliwe. Jedynie można pobrać hacka na przyjęcia na parcelach publicznych i kościół z odpowiednim łukiem z internetu by opcja ślubu była możliwa, ale księdza nie znajdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() Czy ten hack na śluby na parcelach publicznych znajdę na modthesims.info? (pod jakim hasłem szukać? Może to oczywiste, ale ja nie jestem dobra "w te klocki" ![]() Z tym księdzem, to wymyśliłam, że wprowadzę taką postać, ubiorę w ubranie dla księdza i tyle. Głównie potrzebne jest mi to do zrobienia zdjęć. Gdzieś u kogoś właśnie widziałam księdza w kościele na ślubie, dlatego myślałam, że jest taka możliwość ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|