![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakoż, iż mój wcześniejszy temat został usunięty, zakładam nowy, ze starymi simami i 1 nową simką
![]() Stare: Carolina ![]() ![]() Ubranie codzienne: ![]() Ubranie wizytowe: ![]() Pidżama: ![]() Sportowe: ![]() Kostium kąpielowy: ![]() Klaudia ![]() ![]() Ubranie codzienne: ![]() Ubranie wizytowe: ![]() Pidżama: ![]() Sportowe: ![]() Kostium kąpielowy: ![]() Arek ![]() Ubranie codzienne: ![]() Ubranie wizytowe: ![]() Pidżama: ![]() Kostium kąpielowy: ![]() Przepraszam najmocniej za brak screenów profilu twarzy i stroju sportowego, ale nie mogę znaleźć tego screena ![]() A teraz nowe! ![]() Katrine ![]() ![]() Ubranie codzienne: ![]() Ubranie wizytowe: ![]() Pidżama: ![]() Sportowe: ![]() Kostium kąpielowy: ![]() Oceniajcie ![]()
![]() |
#2 |
|
![]()
Simy podobają mi się w takiej kolejności :
Oczywiście na pierwszym miejscu Arek, mi się nigdy nie udaje zrobić takiego ekstra chłopaka w simach ![]() Później Carolina, m,a fajne ciuchy i kolor włosów. No i rysy twarzy Potem Katrine choć ona może ma trochę za daleko osadzone oczy A u Klaudii Nie podoba mi się czoło ale ma ładny kolor oczu i dobrze dobrane usta ![]()
#3 |
|
![]()
Najbardziej podoba mi się Catrine.
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
LolaSims, simsomanka30 - dzięki za komentarze.
Ale co tak mało? ![]() Nowa: Mary ![]() ![]() Ubranie codzienne: ![]() Ubranie wizytowe: ![]() Pidżama: ![]() Sportowe: ![]() Kostium kąpielowy: ![]() I jak? ![]()
#5 |
|
![]()
Ooo fajna fryzura , a tak po za ty to zdjęcie piżamy mi się
wyświetla więc reszty ocenić nie mogę . Wydaje się fajna xd |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Piękna twarz i ładnie dobrana fryzurka
![]() Ma niezłą piżamkę ![]()
#7 |
|
![]()
Liza*** - kurcze, nie mam pojęcie czemu Ci się nie wyświetla
![]() LolaSims - dzięki, starałam się ^^ Co tak słabo komentujecie? ![]()
#8 |
|
![]()
Katerine jest śliczna, taka naturalna. Jedynie mogę się przyczepić do tego, że wydaje mi się, ze ma za bardo napudrowaną twarz
![]() Mary na pierwsze rzut oka skojarzyła mi się z KE$hą ![]() ![]() Resztę simów komentowałam w tamtym temacie (a propos dlaczego został skasowany? ) |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeżeli dobrze widzę to używasz skórki z gry? Tak mi się wydaje, nie mam pewności co do ostatniej simki. Jak na simy zrobione na skórce z gry są ładne i każde z nich inne, najbardziej podoba mi się Klaudia (mimo za długiego podbródka) i Mary (w tym przypadku nos jest nieładny).
Sim Arek ma za małe usta, co daje taką grzeczną minkę, chyba, że tak miało być ![]() U Katrine przeszkadza mi kształt oczu, trochę za okrągłe ale ogólne wrażenie dobre ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
O ja, nie wiedziałam że jeszcze ktoś tu zajrzy
![]() Nie pamiętam, ale chyba tak to są skórki z gry [głowy uciąć nie dam]. Cieszę się że simy ogólnie się podobają. Niebawem może wstawię coś nowego ;]
|
|