![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam już swoją fabrykę w TS3, a teraz mam już i w TS2
![]() Jak się pewnie domyślacie(lub nie) będę tu zamieszczać swoich Simówi i Simki ^_^ Jako pierwszą, zaprezentuję Simkę stworzoną jakieś 30 minut temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jak? ![]()
![]() |
#2 |
|
![]()
Zbytnio na stylu w ts2 nie znam się, ale mogę powiedzieć, że jest nawet ładna
![]() Tylko oczy coś mnie męczą i nie dają mi spokoju. Hmm... 8/10 tak na początek ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
jest słodka
![]() twarz ma bardzo przyjemną, lecz ma trochę za szpiczasty nochal ;D włosy są ok, ale ich kolor jest zbyt połyskliwy, postaw na coś w stylu Maxis Match ubranie tak samo, jest brzydkie i plastikowe, postaw również na Maxis Match mocne 7/10 w dwójce o wiele lepiej tworzysz ;D
#4 |
|
![]()
Podoba mi się. Simka jest ładna i taka... ciepła. Ma się wrażenie,( a przynajmniej ja mam) że simka jest przyjazna i miła. Włosy akurat mi się podobają. Tylko ubranie wygląda jakoś plastikowo, nierealistycznie. Ogólnie to dałabym 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Jeśli JA miałabym Ci coś polecić, to włosy z teksturami od pooklet. Prawdziwy MM ma Simgaroop, ale jeśli chcesz grać w stylu bardziej realistycznym, to odpada. Zazazaza, to co masz "ode mnie" jest zaiste, ale reszta tak średnio ![]() Nie lubię tekstur z coolsims, wiec minus za włosy. Oczy są dziwne... Jak dla mnie za duże ![]() I wysiliłbyś się na prezentację, bo to, co nam pokazałeś, to luźne fotki z gry. Nie cierpię, gdy coś jest niedopracowane. 5/10 Polecam stronki alternatywne z GOS na czele. Ostatnio edytowane przez Liv : 07.01.2012 - 17:51 |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Cóż, średnio Ci wyszła. Mogłeś ją lepiej dopracować. Najbardziej podoba mi się, oczywiście, imię ![]() Ma jakiś niefajny nosek. Moja ocena: 8/10. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Głowa jest zdecydowanie za długo ;d
No, ale tak poza tym to muszę przyznać, ze w dwójce robisz ładne simki, bo ta mi się podoba. Kocham jej usta ![]() Włosy są w porządku. Nie ma rewelacji, ale nie można powiedzieć, ze są brzydkie. Tak więc przejdą. ![]() ![]() 9/10
![]() |
#8 |
|
![]()
Dzięki wszystkim
![]() Wyróżnię tylko Liv - chodzi o prezentację - Mefisto też dzisiaj dodała nowych Simów, nie użyła póz do prezentacji a jednak jej nie skrytykowałaś. Wiem, że moje zdjęcia do jej się nie umywają, ale gdzie tu sprawiedliwość?
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Przeczytaj proszę jeszcze raz, ale ZE ZROZUMIENIEM mój komentarz przy ostatnich simach Tenzi.
Nie trzeba paczek z pozami, żeby robić superhipermegapiękneiwogólecudowne prezentacje. Wystarczy mieć możliwości (a Ty je masz, bo z grafiką u Ciebie jest OK), pomysł i przykładać się do roboty. A z tym jest najciężej ;] |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - paczek nie trzeba, ale pomagają; w sumie wystarczy tylko jedna podstawowa - ta od decorgal (MTS). Pozwala na kontrolowanie mimiki Sima, naprawdę przydatna sprawa. Poza tym, skoro już podaję przydatne linki, tutaj znajdziesz fajna reteksturę fryzury, którą dałeś tej Simce, właśnie z teksturami od Pooklet. Ja też średnio przepadam za oryginalnymi teksturami z coolsims.
A co do Simki - nie jest zła, jak na początek, choć mnie, podobnie jak moim poprzednikom, zgrzytają maxisowe brwi i mesh ubrania. Podobnie jak Liv - polecam GoS i blogi/strony twórców skupionych wokół niego. Czepię się też prezentacji, a konkretnie tła - jest bardzo ubogie. Radziłabym zrobić plan zdjęciowy (po zrobieniu zdjęć można go zdemontować). |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|