![]() |
#1 |
Sk±d: Kraków
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 14
|
![]()
Do pobrania na moim blogu: http://marandilescreations.blogspot.com/
Tam te¿ wrzuci³am linki do nieza³±czonych dodatków, prosze sie zapoznac ![]() Jo³ ![]() W³a¶ciwie domek to dosyæ radykalna przeróbka "Jeste¶ w ³odzi". Wziê³am siê za jego budowê zupe³nie spontanicznie, ze wzglêdu i¿ chcia³am sobie zagraæ, a nie mia³am ¿adnego przyzwoitego domu pod rêk±, no i tak powsta³o to co¶. Tak siê sprê¿y³am z urz±dzaniem, ¿e zrobi³am go zaledwie w 1 dzieñ, co normalnie nigdy mi siê nie zdarza. W efekcie po¶piechu parcelka nie jest a¿ taka wypieszczona, ale moim zdaniem prezentuje siê ca³kiem spoko, w ka¿dym razie przyjemnie mi siê gra ![]() ![]() Widoczny na rzucie pokój z biurkiem to potencjalny gabinet, do którego mo¿na sobie wsadziæ sprzêty wedle potrzeb waszych simów. Wkrótce dam domek do pobrania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz bêdzie siê trochê dzia³o ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 09.07.2013 - 14:51 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
Reputacja: 10
|
![]()
Ten domek jest cudowny! Taki kolorowy i przytulny, ¿e a¿ chce siê w nim graæ!
![]() Czemu w dwójce nie mo¿na zbudowaæ domu na wodzie T____T (mam na my¶li oczywi¶cie dom z typow± pla¿±). ¯aden trójkowy dom nigdy nie urzek³ mnie tak bardzo jak ten, naprawdê! Du¿y plus za te kolory ![]() Dyszka! ![]()
![]() |
#3 |
Sk±d: Polska ^^
|
![]()
Bardzo ³adny
![]() Bry³a ciekawa, ³adnie wygl±da od zewn±trz. Kolory tak jak powiedzia³a rudzielec - cudowne! Umeblowanie jest super, najbardziej mi siê podoba sypialnia. ![]()
#4 |
Sk±d: z Ziemi Obiecanej
|
![]()
Nie komentowa³am jeszcze w tym dziale, wiêc pora zacz±æ.
Domek bardzo mi siê podoba. Jest przytulny, a przede wszystkim kolorowy, co bardzo lubiê ![]() Równie¿ dajê 10! i czekam na linki do pobrania ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sk±d: z Ksiê¿yca
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 21
|
![]()
Dom jest cudowny!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sk±d: Poznañ
|
![]()
Piêkny. Z zewn±trz zwyczajny,a w ¶rodku têtni±cy ¿yciem. U¿y³a¶ dopasowanych do wnêtrza ozdób. Dajê 10/10 i czekam a¿ bêdzie do pobrania. Chocia¿ przyda³oby mi siê te¿ mieæ ten dodatek.
![]()
#7 |
Sk±d: Warszawa
|
![]()
Có¿ powiedzieæ, idealne pos³ugiwanie siê przestrzeni±, na takim ma³ym obszarze uda³o Ci siê stworzyæ cudowne wnêtrza!
![]() Kolorystyka ¶wietna, i¶cie wakacyjna i tropikalna, na bojarze morskie w sam raz ![]() 10/10 ![]()
#8 |
|
![]()
Ale ¶wietny! Szkoda, ¿e nie mam trójki bo na pewno bym pobra³. Urzek³y mnie te kolorowe wnêtrza. I wcale nie ma siê wra¿enia, ¿e jest pstrokato. Najbardziej podoba mi siê salon.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Sk±d: Kraków
Reputacja: 14
|
![]()
Dziêki za komentarze.
Link do pobrania jest ju¿ w pierwszym po¶cie ![]()
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Domek piêkny, dlatego go ¶ci±gnê³am, ale mam pytanie. Czy szafa w sypialni, narzuta na ³ó¿ko, wiêkszo¶æ mebli w ³azience na dole, to rzeczy ¶ci±gane p³atne? Bo u mnie w grze ich nie ma.
|
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|