Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22

DavidO
18.09.2011, 17:08
Zastanawia mnie czy kreator zwierząt będzie miał pełny dostęp do urozmaiceń zwierząt, czy raczej taka demówka?

Levkoni
18.09.2011, 18:06
Śliczne foty. Jednak nadal mam obiekcje co do głowy źrebaka, jest nienaturalnie duża i niezgrabna...

anie_1981
18.09.2011, 18:19
Źrebak szybko dorośnie. Ale szczerze, to nie mam zbyt często okazji oglądać źrebaki, więc ja nie jestem taka pewna czy ta głowa jest faktycznie "nienaturalnie duża".

distractme
18.09.2011, 18:19
może zrebak na tamtym zdjęciu ma po prostu duży mózg? :P
Nie no żartuje, często widuje konie a takze zrebaki i tamte tez maja troche duze glowy wiec nie jest zle ;)

TheSimka3
18.09.2011, 18:22
Hmm od wtorku zaczynam pisać scenariusz rozgrywki, czyli mój rozbudowany pomysł na rodzinkę ze zwierzakami :). Przedstawię postacie, cechy i jak będzie wyglądał dom, no i jeszcze parę drobiazgów :D. Szkoda, że dopiero od wtorku, a to przez to że jestem chora, i mój mózg nie pracuje :D.Chociaż kolejne strony książki udało mi się napisać.

distractme
18.09.2011, 18:26
ja rozgrywki nie pisze, ale jak tylko zakupie zwierzaki i odpale plytke to cos czuje ze tak predko od komputera nie odejde wgl to uczucie tworzenia zwierzaków- koni, kotow, psow.. Juz czuje tą ekscytacje hehe :P

Ejak
18.09.2011, 18:31
Mi się wydaję, że źrebaki tak mają, tu jest nowo narodzone źrebię:
link (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Black_Filly.jpg)

distractme
18.09.2011, 18:33
No tak, własnie o tym pisalam, zrebaki maja juz takie łepki :)

Darkus
18.09.2011, 18:39
http://i53.************/2lj2sz5.jpg
cokolwiek to jest to ja sie zakochałem :x

distractme
18.09.2011, 18:42
to jest sarenka- łania jelenia, ale z tego co wiem to ich raczej nie mozna schwytac :(

Juhas
18.09.2011, 19:00
Tak to samiczka jelenia :) Szkoda że nie ma danieli bo piękne są :)
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://kolo32.pl/images/daniel.jpg&imgrefurl=http://kolo32.pl/viewpage.php%3Fpage_id%3D15&usg=__lkLGoh65uUfK5YNzzNoDf6b359s=&h=397&w=480&sz=150&hl=pl&start=8&zoom=1&tbnid=t-1bwVYoF5usnM:&tbnh=107&tbnw=129&ei=uEF2TqHxLu364QTrm9WbDQ&prev=/search%3Fq%3Ddaniel%2Bzwierze%26um%3D1%26hl%3Dpl%2 6sa%3DN%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1

Jessica
18.09.2011, 19:06
Też jestem zakochana w łaniach i jelonkach *_* achh :D Szkoda, że nie będą mogły dołączyć do rodziny, no ale cóż... Jak myślicie, jelonki same będą się "respiły" w grze, czy będzie jakiś rozsiewacz? ;p

Spectrum
18.09.2011, 19:06
Kurde ! Sarna (http://pl.wikipedia.org/wiki/Sarna) to nie jest samica jelenia (http://pl.wikipedia.org/wiki/Jele%C5%84_szlachetny) !!! brrr
Sarna i Jeleń to zupełnie różne gatunki
samica sarny to koza, a samiec rogacz lub kozioł
samica jelenia to łania ,a samiec to byk
:D
Ale ta sarna ze screena wygląda bardzo realistycznie

Juhas
18.09.2011, 19:10
Einar czemu podałeś link do obrazka z hmm..... ulicą? :|:D

Darkus
18.09.2011, 19:13
Jessica - wydaje mi się, że EA podawało rozsiewcze. :> bo gdyby wszystkie te zwierzaki łaziły po ulicach, klubach, komisach i innych to byłoby idiotycznie 8DD.

anie_1981
18.09.2011, 19:15
Ten źrebak, do którego linka dał Ejak jest słodki... W ogóle zwierzęta są słodkie. No poza pająkami, mam arachnofobię i kotami, bo ich nie lubię :D

Juhas
18.09.2011, 19:17
Ja najbardziej kocham świnki morskie :D:)

distractme
18.09.2011, 19:24
Jest slodziutki, tak tak daniele sa piekne http://www.qype.pl/place/12047-Wildpark-Grafenberg-Duesseldorf/photos/1588866 mam ten park naprzeciw domu to wiem ;) anie_1981 ja tez mam arachnofobie a co do kotow to uwielbiam je mam w domu 2, norweskiego leśnego i angore turecka to sa piekne koty, zanim je mialam tez nie lubilam kotow :P a co do ulubionego zwierzaka jak juz jestesmy przy tym.. moimi ulubionymi ptakami sa Kakadu i gwarek, potem juz leci.. fretki, kroliki, wiewiorki domowe, jeze domowe, iguana- legwan zielony, z rybek to wszystkie malawi, z psow golden retrivery a z koni? hmm rasa shire :D

DavidO
18.09.2011, 19:26
http://www.youtube.com/watch?v=irJdVCF31D4&feature=player_embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=0zWcA8u0Ui8&feature=player_embedded

Mam nadzieję, że nikt jeszcze nie był przede mną :P

distractme
18.09.2011, 19:36
ten pierwszy filmik Apoolossa plane swietny, miasteczko piekne :D a co do drugiego filmiku to juz na tym forum chyba byl pokazywany jednorozec piroman ;)

Levkoni
18.09.2011, 19:51
A ja lubię pająki, nigdy ich nie zabijam i je szanuję, jak mnie wkurza że mi zajmuje miejsce w domu to go przenoszę na dwór albo w jakieś zakamarki. A co do tego źrebaka jeszcze to na tym zdjęciu Einarra i tak inaczej wygląda niż w grze ta głowa... może jest dość spora, ale jest też bardzo wąska, a tam na screenach z TS jest jakby ciało źrebaka a głowa dużego konia :D Nie wiem, może czepiam się szczegółów, ale taki już jestem :P

distractme
18.09.2011, 19:54
hehe tez lubie czepiac sie szczegolow :P no to ta glowa moze wydaje sie taka duza w TS bo np.. byla pokazana akurat z takiego kąta widzenia? nie wiem.... bo przy np porodzie w TS kon ma normalna glowe, jak mama go uczy tam roznych rzeczy i biegania itp to tez ma normalna glowe jak na zrebaka :P

a co do pajakow.. ja tam ich nie zabijam tylko prosze kogos zeby to za mnie zrobil bo jak mowilam mam arachnofobie :P

Juhas
18.09.2011, 19:55
Pająk w domu to szczęście, choć w przesądy nie wierzę :D
Ja też nie zabijam tych stworzonek, ale nie lubię jak mi taki po łóżku łazi :O:D

distractme
18.09.2011, 19:56
po łóżku... własnie przez takiego krzyżaka w łóżku mam swoja fobie, dlugia historia hehe :P

Juhas
18.09.2011, 19:59
Dobrze skończmy temat, bo się przypomni historia i noc nie przespana :D:P

By nie offtopić- jakie zwierzęta podobają Wam się najbardziej patrząc na grafiki? :) Bo mi świnki morskie :D i ta ara niebieska :)

Levkoni
18.09.2011, 20:02
No tak, jak mi pająk po ręce łaził w nocy jak leżałem w swoim łożu to też odruchowo machnąłem ręką i PAC... ale z własnej woli to nie tłukę.

A zwierzęta to mi się podobają wszystkie, ot co! :P Ja jestem zwierzoholikiem więc ciężko mi wybierać. W realu to wiadomo jeśli chodzi o własne posiadanie to pies na pierwszy miejscu. Ale miałem i szczura i żółwia, chomiki, ptaki dzikie (głównie "kurujące" się u mnie). U rodziców mam dwa psy i kilka kotów :P

Juhas
18.09.2011, 20:06
Absolem no to widzę że masz to samo co ja :D:P
Ja widząc psa czy kociątko myślę sobie: jaki śliczny słodziak :D
Ogólnie kocham zwierzęta i uczyłem się o nich od dzieciństwa dzięki czemu zawdzięczam wiedzę o nich :)

distractme
18.09.2011, 20:09
to tak jak ja jestem zwierzoholiczka hehe u mnie tez na pierwszym miejscu oczywiscie psiak :) a w domu co mialam to glowa mala, kurujace sie przewaznie golebie, sikorki, wroble.. mam psa koty, krolika, kakadu, zako, gwarka, rybki, mialam chomiki, fretki, nimfy, kanarki dlugo by wymieniac :P a w TS jakie mi najbardziej przypadlo do gustu? hmm wiewiorka, papuzka kakadu, konie i psy :D a no i gady oczywiscie :P

anjanka
18.09.2011, 20:10
weźcie o pająkach nie mówcie....ja to krzycze na cały dom jak widze nawet małego...

Ja chce październik!!!

distractme
18.09.2011, 20:11
hehe anjanka to tak samo jak ja, panikuje nawet jak widze takiego wielkosci glowki od szpilki brrr dzis chyba nie zasne spokojnie :P

Juhas
18.09.2011, 20:12
Trzymajcie się przez te cztery dni a będzie dobrze :D

Dobranoc :)

distractme
18.09.2011, 20:15
to sie jakos da do tego 22 jak bedziecie wysylali nowe zdjecia na forum :P ja tez juz schodze,
Dobranoc :)

anjanka
18.09.2011, 20:20
anka91 jak miałam 14 lat i jechałam z rodzicami gdzieś tam i był pająk w aucie to ja chciałam wyskoczyć z auta :D furia niesamowita hehe

Dobranoc ;)

TheSimka3
19.09.2011, 07:53
Ja też nienawidzę pająków. Wiąże się z tym pewna nie miła historia... Też jestem zwierzocholiczką. Najbardziej lubię konie, psy, koty, burunduki, świnki morskie, króliki i SŁONIE :D.

anie_1981
19.09.2011, 08:53
No na słonia w Simsach, niestety, nie ma co liczyć. Ja lubię konie, psy, ptaki, ryby i gryzonie. W domu mam mini-zoo: Pies, dwa koty (niestety), dwie zeberki, dwie mewki japońskie, rybki (akwa 112 litrów), chomik dżungarski... Sporo tego, co nie? :D

Już się nie mogę doczekać Zwierzaków!

distractme
19.09.2011, 10:08
Sporo anie ;) u mnie nazbieralo sie tego nieco wiecej hehe, zaczynając od parki kanarkow, 3 nimf, 2 kotow norweskiego i angory tureckiej, az po rybki (malawi), raki florydzkie, gwarka, kakadu, 2 fretki, krolika baranka francuskiego :) pieska niestety nie mam, odszedl niedawno :( heh troszke tego jest no nie? ale nic nie poradze. Mam na imie Ania, jestem zwierzocholikiem :P Anjanka- Ty z samochodu chcialas wyskoczyc jak bylas mlodsza a ja? NIEDAWNO bylam ze znajomymi w aqua zoo i tam jedna ze znajomych pokazala mi terrarium ja patrze a tu wielki jak nie wiem co pajak wisi nie wiem jakis to byl gatunek wielkiego pajaka jaki on byl brrrr tak wrzasnelam ze az ludzie na drugim koncu sali sie przestraszyli hehe :P

Searle
19.09.2011, 10:51
Mimo, że dodali ślady łapek i kopyt do ekranu ładownia to i tak uważam, że czegoś tam brakuje. Jest po prostu zbyt skromne.

Spectrum
19.09.2011, 10:55
Mimo, że dodali ślady łapek i kopyt do ekranu ładownia to i tak uważam, że czegoś tam brakuje. Jest po prostu zbyt skromne.

Dokładnie, ekran mógłby mieć to 'coś' :D
Ale nie ma co narzekać i myślę (i mam nadzieję), że to będzie najlepszy dodatek do simsów. Widzę. że się postarali, dali nowe królicze nory itp.

distractme
19.09.2011, 11:18
No mogliby dac np... trawe i biegajace jaszczurki, albo moglby zolw chodzic po trawie do tego te lapki i kopyta i by bylo super :D

Spectrum
19.09.2011, 11:19
Królicze nory to budynki które nie są pokazane od środka :D Czyli ratusz, szpital itp.

distractme
19.09.2011, 11:20
Aaa to teraz rozumiem hehe troche zakrecona jestem bo pierwszy raz taka nazwe slysze ;)

TheSimka3
19.09.2011, 11:43
Nareszcie wiem co to królicza nora :].
Faktycznie ekran ładowania jest zbyt skromny. Mogły być na nim cienie różnych zwierzaków :).

Searle
19.09.2011, 11:55
Przypomniało mi się jeszcze coś, czego brakuje mi z dwójki: w bodajże Czasie wolnym doszła taka skrzynka na owady, w której można je było kolekcjonować i powiesić na ścianę. Mogli by dać coś takiego do Zwierzaków.

distractme
19.09.2011, 12:02
fajnie by tez bylo gdyby dali zewnetrzna woliere na wszystkie papugi i inne ptaszki by bylo bardziej realistycznie ;)

Spectrum
19.09.2011, 12:10
fajnie by tez bylo gdyby dali zewnetrzna woliere na wszystkie papugi i inne ptaszki by bylo bardziej realistycznie ;)

I w takiej wolierze były bo stadko ptaków, albo papug :)
Faktycznie mogliby to dodać.
Tak sobie pomyślałem, że mogliby dodać kury, zbierało by się jajka, a kurki chodziły by po wybiegu i skubały ziemię :D

distractme
19.09.2011, 12:15
Nooo mogliby dac kury, w simach 2 zwierzakach sciagnelam sobie taki mod na kury z internetu to bylo swietne, kury mialy zagrode, trzebabylo je karmic, znosily jaja jak jajek sie nie zjadlo to wukluwaly sie kurczaczki :D tez bym bardzo chciala zeby dodali kury do TS3 :)

Searle
19.09.2011, 12:17
Może kiedyś doczekamy się dodatku Farma?

distractme
19.09.2011, 12:19
takiego dodatku chyba kazdy by chcial, by byly tam owce, kozy, krowy, swinie, KURY, gołębniki, traktory itd swietnie by bylo :D

Kto wie.. moze juz EA mysli o stworzeniu takiego dodatku ;)

Spectrum
19.09.2011, 12:25
Może kiedyś doczekamy się dodatku Farma?

Kupił bym na 100% Lubię takie klimaty :)

A ciekawy jestem czy polubię CAP, bo w dwójce go nienawidziłem :((
No niedługo demo, już się nie mogę doczekać :)

distractme
19.09.2011, 12:27
hehe ja tez bym kupila na 100% taki dodatek :D no i co do dema to... chyba nikt sie doczekac go nie moze ;) jeszcze tylko 3 dni liczac od dzisiaj :P

Searle
19.09.2011, 12:34
Gdzieś czytałam, że jednak zwierzaki będą mogły kąpać się w jeziorach. Czy ktoś jeszcze to czytał?

distractme
19.09.2011, 12:35
Tak, ja czytalam, podobno psy beda mogly sie tak kapac ;) fajnie gdyby byla mozliwosc kapieli w jeziorze z koniem jak w realu :D

Juhas
19.09.2011, 12:46
Witam :)

Już w tej chwili ze zwierzakami dojdą traktory. Niestety bez kół, całe w rdzy i ogólnie niejezdne :D

Ejak
19.09.2011, 12:47
36 zdjęć (http://www.simy.pl/simowe-gry/the-sims-3/pcmac/dodatki-do-gry/zwierzaki/zwierzaki-w-warszawie-galeria/)

distractme
19.09.2011, 12:47
Witam Juhas :D hehe no to wiem ze dojda niejezdne traktory hehe widzialam na screenach ale takim nie da sie prowadzic farmy i wyrywac lasek na ulicach miasta :P

Juhas
19.09.2011, 12:51
No ale mogli się wysilić na traktorek :D:rolleyes: Chociaż taki malutki :D

Zaraz obejrzę zdjęcia :)

distractme
19.09.2011, 12:52
noo mogli chociaz na "Ursusa" malenkiego :P ja bym od razu kupila hehe, no a fotki wlasnie obejrzalam, swietne :D

Juhas
19.09.2011, 13:04
No zdjęcia ciekawe :) Ubrania mogą być :)

Searle
19.09.2011, 13:20
Fajnie, że małe zwierzaczki będą mogły spać. Mam nadzieję, że taki chomiczek będzie prowadził nocny tryb życia i na tym kołowrotku zapierniczał w nocy i budził simów :P

Karel13
19.09.2011, 13:22
Searle, nie fantazjujmy zbyt wiele :).

distractme
19.09.2011, 13:24
a ja sie dołączam do fantazji Searle- hehe fajnie jakby tak zapierniczal w koleczku i ich budzil ale jeszcze fajniej jakby to koleczko by musialo byc oliwione bo inaczej simowie by budzili sie przez piszczace kolko :P to by bylo cos :P aaalbo jak kameleon mial mozliwosc wtapiania sie w otoczenie i simowie byliby zdezorientowani i musieli go szukac po calej parceli :P

Searle
19.09.2011, 13:41
Dlaczego fantazjuję? W dwójce tak było, dlatego zawsze tę klatkę ze zwierzaczkiem umieszczałam poza pokojem, w którym spały simy :)

Levkoni
19.09.2011, 14:08
A te ekrany ładowania w trójce to w ogóle niedorobione, to już będzie 3 niebieski w tej części serii :D I fakt, jest skromny, na filmiku widać, że pojawiają się najpierw łapki psa chyba, potem jakieś jaszczurze, potem jeszcze jakieś i odciski końskich potków, ale to wszystko na zasadzie, że jedne ślady znikają i pojawiają się inne, a mogłyby nie znikać, wtedy ten ekran nie wydawałby się taki skromny. A co do źrebaków, to obejrzałem wczoraj filmik i teraz rezygnuję ze swojego stanowiska, wyglądał bardzo fajnie, widocznie to na zdjęciach się wydawał ten łeb jakiś duży :P

Co do ciuchów to średniaki. Jestem zły na EA, że od początku serii nie doszedł prawie ani jeden ciuch dla starych simów i tak też będzie pewnie tym razem. Jedynie w WP kilka przybyło, ale to charakterystyczne dla każdej wioski podróżniczej, a tak to kicha, a tam nic nie ma ciekawego dla tych starych żeby ich ubrać >:|

hellraiser
19.09.2011, 14:17
Co do ciuchów to średniaki. Jestem zły na EA, że od początku serii nie doszedł prawie ani jeden ciuch dla starych simów i tak też będzie pewnie tym razem. Jedynie w WP kilka przybyło, ale to charakterystyczne dla każdej wioski podróżniczej, a tak to kicha, a tam nic nie ma ciekawego dla tych starych żeby ich ubrać >:|

Zgadzam się. Ciężko ładnie ubrać emeryta, a twórcy nieoficjalni też ich nie rozpieszczają.
Ale tak btw, jeszcze oprócz WP, w Pokoleniach doszło parę nowych ciuchów dla staruszków, pań nie rozpieścili, bo chyba tylko jeden kostium, ale dla mężczyzn są niczego sobie, jako tako podobają mi się :P

Cieszę się, że wyjdzie to Demo, będzie można oswoić się z CAP i już będzie to realna namiastka Zwierzaków :D Na pewno jak się na to rzucę to z godzinę będę te zwierzaki tworzył.

Maszka
19.09.2011, 14:20
W Pokoleniach doszło parę ubrań dla emerytów. Ja zrobie mało hodowlę ... <myśli> owczarków niemieckich i jamniczka ^^ Nie obejdzie się bez kota i konika. Kotek będzie taki jasno-rudy i ma niebieskie oczka. Kiedyś miałam takiego :( Słodki był....

Ale żeby nie robic offtopu to ....eee.... ja to arachnofobii (czy jak to tam sie nazywa :D ) nie mam. Nie lubie pajączków, ale pogapić sie na nich (jeśli są na dworzu, a nie w domu) mogę. Ja moge sie jedynie pochwalic żółwiem, czterema koszatniczkami. Mało :( Ale kotow i psów nadal lubie ^^

anie_1981
19.09.2011, 14:25
Jest mało ubrań dla emerytów, a jak są, to jakieś koszmarne. Nie wszyscy emeryci lubią chodzić w powyciąganych swetrach, ale to szczegół...

A do tematu, to odzież przeciętna jak zwykle, ale podobają mi się takie ogrodniczki z krótkimi nogawkami dla Simek. I mam pytanie, najczęściej można kliknąć na obrazek PPM i wybrać Kopiuj adres obrazka, albo Zapisz obrazek jako..., ale w wypadku tej strony tak się nie da. Jak zatem niektórzy podają bezpośredni link do obrazka?

Searle
19.09.2011, 14:28
A w którym to dodatku doszły pająki? Ja jeszcze nigdy żadnego nie złapałam.

Misza, jak TY sobie radzisz z czterema koszatniczkami? Ja z dwiema mam urwanie głowy :)

TheSimka3
19.09.2011, 14:30
Hmm przepraszam że ubiegam od tematu, ale czy zauważyliście
, że wkurzający wszystkich użytkownik Jason_Bard przestał pisać posty ?
Ooo dodatek ,,Farma'' był by super, na pewno bym kupiła :)... Kto wie może EA nas zaskoczy ?

Maszka
19.09.2011, 14:31
Chyba w PZ... Pewna nie jestem :D

Oj, oj. jakos sie radzi :D jedna jest stara, niedługo odejdzie :( Dwie młode i jedna taka trochę. Trudności z nimi nie mam. Tylko jakoś raz w dwa tygodnie trzeba im sciółke zmieniac i jedzonko jak będzie pusto. Klatke trzeba myc a to dopiero...

Dwie to łatwizna ;) Jak matka po raz pierwszy kupowała do od razu dwie samiczki :)

anie_1981
19.09.2011, 14:34
Dobra już z grubsza wiem jak zdobyć link bezpośredni do obrazków, ale to jest uciążliwe, więc jeśli ktoś zna prostszy sposób, to proszę o info... Nakierowuję kursor myszy na zdjęcie i w lewym dolnym rogu okna przeglądarki wyświetla mi się link, trzeba go zwyczajnie przepisać... O zgrozo.

To właśnie jedyny ciuszek, jaki mi się spodobał, inne są bardzo przeciętne, a niektóre wręcz brzydkie.
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/8f6e28eef1.jpg

Searle
19.09.2011, 14:36
No właśnie pamiętam, że podobno doszły, ale nie wiem, czy mi się to przyśniło, czy co :) Poszukam więcej informacji na ten temat. Ciekawe czy dodadzą jakieś nowe rodzaje motyli i chrabąszczy?

Bard został zbanowany za mk :P

Ja ma dwa samczyki. Niesforne są :)

anie_1981
19.09.2011, 14:38
Ja sobie nie przypominam, żebym widziała pająki w grze, myślałam, że ich nie ma... Na pewno są? Jak przeglądam rozsiewacze z PZ, to nie widać żadnych pająków.

Karel13
19.09.2011, 14:42
Anie, ja po prostu przeciągam zdjęcie, które chcę otworzyć w nowej karcie w miejsce gdzie ma się otworzyć :).
Też słyszałem coś o pająkach, jednak żadnego nie widziałem.

Maszka
19.09.2011, 14:42
Wiem, że pajaki są, ale dokładnie nie pamietam w jakim dodatki doszły...

Ja samczyków nie mam... Chyba. Jak mi dwa lata temu urodziły się dwójka to dalej nie wiem czy to samiczki czy samczyki xD Myślę, że dwie samiczki, ale pewna nie jestem :D

Jessica
19.09.2011, 14:43
Tak pająki są na 100%, bo łapałam w BP. A mnie się właśnie podobają te ciuszki co będą w zwierzakach :D, chociaż i tak uważam, że w The Sims 2 były ładniejsze ubrania :/

Maszka
19.09.2011, 14:47
Ja tez właśnie łapałam w BridgePort i mi sie zdaje, że doszły w PZ...

anie_1981
19.09.2011, 14:48
Dzięki Karel, działa :) Jeszcze tylko 3 dni do dema! Już mi się śni po nocach :P

distractme
19.09.2011, 14:49
Koszatniczki mowicie? fajny temat, moj brat prowadzi prv. hodowle tych stworzonek, slodkie są a jakie brojki :P

Co do pajakow, to tak są pajaki, juz chyba od dodatku Po zmroku byly, nie pamietam dokladnie ale juz od dawna moi simowie chwytaja pajaki brrr :P

Searle
19.09.2011, 14:53
Ja w Bridgeport krótko grałam. Czy to możliwe, że są tylko tam?

distractme
19.09.2011, 14:55
Nie, ja teraz mieszkam w miescie z "Miejskiego życia" (nie pamietam nazwy :P) i tam tez są pająki :)

Karel13
19.09.2011, 14:59
Ja wiem, że doszły w Wymarzonych podróżach bo o nich czytałem.

Maszka
19.09.2011, 15:02
W WP? No nie wiem, nie wiem... Ja dalej myslę, że doszły w PZ :D Ale mozliwe jest, że dosżly w WP... chociaż jeśliby doszły w WP to bym ich w innych miastach wtedy widziałam, ale nie widziałam. Po raz pierwszy zobaczyła po zainstalowaniu PZ...
Ale żeby nie było offtopu to... nie moge sie doczekac zwierzaków :D

distractme
19.09.2011, 15:13
hehe nikt sie zwierzakow nie moze doczekac :D ja mam nowy pomysl co mogloby byc w zwierzakach. Np cos jak Maltpasta dla kota, ze trzeba bedzie mu to dawac zeby nie haftał kłakami a jak sie nie da to.. wiadomo :P no i super by bylo gdyby tak jak w realu zwierzaki futerkowe gubily siersc :D

Jessica
19.09.2011, 16:07
W miejskim życiu jest nowe miasto o_O? Mam te akcesoria i nie widziałam nowego miasta, chodzi ci o magiczne źródła? xd Ja w zwierzakach zrobie gromadke kotków < 3

Narutoman
19.09.2011, 16:30
Przecież miejskie życie to tylko akcesoria! Są w nim nowe budynki ale nie ma tam miasta!

Juhas
19.09.2011, 17:32
Też wątpię by w akcesoriach było miasto :)

Już mam koncepcję rancza dla koni z skromnym domkiem obok :)
Ciekawe jak to wyjdzie :)

anjanka
19.09.2011, 17:34
Nie ma miasta w Miejskim Życiu moze pomyliło sie z Magicznymi Źródłami czy coś takiego

Levkoni
19.09.2011, 17:46
Zgadzam się. Ciężko ładnie ubrać emeryta, a twórcy nieoficjalni też ich nie rozpieszczają.
Ale tak btw, jeszcze oprócz WP, w Pokoleniach doszło parę nowych ciuchów dla staruszków, pań nie rozpieścili, bo chyba tylko jeden kostium, ale dla mężczyzn są niczego sobie, jako tako podobają mi się :P

Cieszę się, że wyjdzie to Demo, będzie można oswoić się z CAP i już będzie to realna namiastka Zwierzaków :D Na pewno jak się na to rzucę to z godzinę będę te zwierzaki tworzył.

W Pokoleniach parę ubrań dla emerytów? Grałem ostatnio kilka dni temu, jak dobrze pamiętam to tylko jedna bluzka w kilku kolorach, która wygląda jak góra od szlafroka... A w kompletach? Nie przypominam sobie nic, chyba tylko ten garniak w wyjściowych... Nie wiem, może już nie pamięta :P

TheSimka3 Jason_Bard dostał bana :D

Narutoman
19.09.2011, 17:52
taa ten Jason_Bard też mnie wkurzał :P Ciekawe za co ten ban? :D

I naprawdę nie mogę się doczekać tego demo, bo jak powiedział Nightfall będzie już można oswoić się ze Zwierzami

Spectrum
19.09.2011, 17:56
Jason dostał bana za multikonto :O

Ja też mam już wizualizację rancza :) Chyba jak zaprojektuję to ranczo dla zwierzaków to pokażę go na forum :) Już się nie mogę doczekać

hellraiser
19.09.2011, 18:00
Ja wiem, że doszły w Wymarzonych podróżach bo o nich czytałem.

Nie, pająki doszły w Po Zmroku. Na sto procent :>
A znaleźć je można przy tych jeziorkach przy kurorcie "Buena Vista" bodajże, w dzielnicy willowej, zbudowałem tam dom i było duuuużo pająków :P

no i super by bylo gdyby tak jak w realu zwierzaki futerkowe gubily siersc :D

Myślę, że za dużo oczekujesz ;] Musieliby też chyba odkurzacze wprowadzić wtedy xD

W Pokoleniach parę ubrań dla emerytów? Grałem ostatnio kilka dni temu, jak dobrze pamiętam to tylko jedna bluzka w kilku kolorach, która wygląda jak góra od szlafroka... A w kompletach? Nie przypominam sobie nic, chyba tylko ten garniak w wyjściowych... Nie wiem, może już nie pamięta :P

Dawno nie grałem, nie pamiętam już tego :D

Levkoni
19.09.2011, 18:00
Już niejeden tu dostał bana za multi :P A tak w ogóle to czy ten CAP nie będzie okrojony, tak jak przedpremierowy Body Shop w TS2? Z tego co pamiętam to tam nie było wszystkich opcji, jedna fryzura damska i męska, po jednym ciuchu z każdego rodzaju itd.

Vallentina
19.09.2011, 18:02
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=pl&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=pl&u=http://sims.mixei.ru/the-sims-3-pitomtsy-stati-i-intervyu/nagrady-za-bally-schastya-v-qthe-sims-3-pitomczyq-pets.html&usg=ALkJrhgDSxHnLd4Wp7JIFqCm_NxP6OigiA

Jeśli było to przepraszam, ale teraz tyle nowości że mimo wchodzę bardzo często i tak zawsze coś się pominie :)

Levkoni
19.09.2011, 18:06
Było :D Aczkolwiek nie czytałem wtedy to poczytam teraz małe przypomnienie newsa nie zaszkodzi :P

A tak w ogóle to google świetnie tłumaczy :D "Pet-mądry facet", "Gigienator Pet", "Superlezhanka Pet", "Chrobrego konna", "Atomic pastwisko" :D

Vallentina
19.09.2011, 18:17
Było :D Aczkolwiek nie czytałem wtedy to poczytam teraz małe przypomnienie newsa nie zaszkodzi :P

A tak w ogóle to google świetnie tłumaczy :D "Pet-mądry facet", "Gigienator Pet", "Superlezhanka Pet", "Chrobrego konna", "Atomic pastwisko" :D

Dokładnie :D Najlepsze "Pet-mądry facet" Ale wole tego tłumacza niż ze słownikiem siedzieć ;)
Nie mogę się doczekać tego dema :D A gry już zupełnie ...

Ejak
19.09.2011, 18:21
Głupio, że kot będzie pił z ubikacji, a nie z kranu :(

Levkoni
19.09.2011, 18:22
Moje koty zawsze jak piły to albo z miski, albo z sedesu albo z garnka stojącego w zlewie :D

-anisia-
19.09.2011, 18:47
Co do dema,to skad bedzie mozna je miec. Bedzie na stronie thesims czy co ?

Narutoman
19.09.2011, 18:50
@up No właśnie, też się tak zastanawiam, ale gdzieś słyszałem że można sobie pobrać to demo ze strony głównej The Sims 3

Głupio, że kot będzie pił z ubikacji, a nie z kranu :(

A czy ten kot przypadkiem nie pije z kranu:

http://i.imgur.com/2Qpns.jpg

Jessica
19.09.2011, 18:52
to nie kran ! xD To jedzenie :D

Narutoman
19.09.2011, 18:54
O kurcze! <zawstydzony> Nie wiedziałem :D

Ponawiam :)

Ejak
19.09.2011, 19:14

Będzie najprawdopodobniej na Facebook'u.

Narutoman To jest zapiekanka ;)

Narutoman
19.09.2011, 19:17
O kurcze! <zawstydzony> Nie wiedziałem :D

No wiem, wiem :P

Karel13
19.09.2011, 19:24
http://www.simy.pl/ tutaj będzie je można pobrać.

Narutoman
19.09.2011, 19:26
http://www.simy.pl/ tutaj będzie je można pobrać.

Dzięki Karel13

(Już chyba trzeci raz za coś Ci dziękuje :O)

Spectrum
19.09.2011, 19:32
Ja też myślałem że to kran :)
Ale to fajnie, że kot będzie podjadał z talerza :)

Levkoni
19.09.2011, 19:43
Bo to w pierwszej chwili wygląda, jak brudny zlew ten talerz z zapiekanką :P W TS2 z tego co pamiętam też koty podjadały żarcie :)

Narutoman
19.09.2011, 19:46
Bo to w pierwszej chwili wygląda, jak brudny zlew

A zobacz tylko na tą kuchenkę :O

nmin
19.09.2011, 20:09
Gdzieś było napisane, że mieszkanie ze zwierzakami oznacza częstsze sprzątanie domu. Chyba w którymś z tych linków po francusku, czytałam to z pomocą translatora. Oczywiście, że mając zwierzaki sprząta się częściej, ale mam nadzieję, że w grze to "częściej" nie będzie oznaczało konieczności codziennego sprzątania WSZYSTKIEGO, co da się sprzątać, bo zrobi się to męczące :rolleyes:

Narutoman
19.09.2011, 20:10
Przynajmniej gra będzie bardziej realistyczna :P

nmin
19.09.2011, 21:10
Tyle, że sprzątnięcie całego dużego domu zajmuje Simowi kilka godzin, jakoś nie mam ochoty poświęcać tyle czasu na porządki ani zatrudniać regularnie pokojówki, a jak znam życie, jeśli gra uzna, że sprzęty mają się brudzić ciut częściej niż zwykle, to to "ciut częściej" będzie oznaczało "codziennie". Kuchnia łącznie z blatami i minimum jedna łazienka, no dziękuję bardzo. Mam nadzieję, że się mylę ;)

distractme
19.09.2011, 21:13
witam :P co do poprzednich postow tak pomyslilo mi sie chodzilo o magiczne zrodla, zbyt sie rozpedzilam z tamtym postem, a co do sprzatania domu... pewnie trzeba bedzie lazienke myc czesto bo psy i koty zapewne beda broily z wanna i kibelkiem a w kuchni z jedzeniem i koszem na smieci jesli ktos nie ma zgniatarki :P

anie_1981
19.09.2011, 21:26
Kurcze, mam nadzieję, że znajdę to demo bez problemów, bo znając siebie, to może być ciężko :P Myślałam, że to będzie na głównej stronie, bo średnia mi przyjemność rejestrować się na Facebook'u czy czymś w tym guście, tylko dla dema... Jak coś to będę upierdliwie domagać się linku! :P

Karel13
20.09.2011, 05:09
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/ba602cf4ab.jpg
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/5d3e1aa185.jpg
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/2eca1c9b8b.jpg
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/00f2b25bf6.jpg
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/16ee450d4a.jpg
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/5a9ea2458d.jpg
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/6b64b2696f.jpg
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/b754b12525.jpg
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/8648e63b4f.jpg

anjanka
20.09.2011, 06:31
http://www.simowie.info/News:Zwierzaki_w_Warszawie_screeny_20.09.11 nowe foty

exePATexe
20.09.2011, 06:35
koń z cenzurą podczas siusiania xd. Ciekawe czy koty i psy tez bedą miały?

Searle
20.09.2011, 07:23
Mnie się podobają te pchły. Ciekawe, czy zwierzaki będą je dostawały tylko jak będzie im spadać poziom higieny.

exePATexe
20.09.2011, 07:38
Mam nadzieję, że nie tylko. Fajnie by było gdyby przeskakiwały przy kontakcie z bezpańskim zwierzęciem

Amusiaa
20.09.2011, 08:12
Może to taki OT, ale tak się już napaliłam na zwierzaki, że aż mi się śnią ;o. A tak by nie było OT, powiem, że mam nadzieję, że pchły nie będą na simach. I tak nie będą, przecież aż tak nie urealniliby gry. Ale sądząc po "skrinach" z gry, to widzę, że EA się wreszcie postarało. Miejmy nadzieję, że to nie będzie tylko Dwójka z lepszą grafiką... Okaże się w praniu, chociaż juz na demo będziemy mniej więcej wiedzieć.

edit: nadużywam chyba słowa "mam nadzieję"

anie_1981
20.09.2011, 08:44
Będzie czyszczenie kopyt konikom! Bałam się, że nie potraktują końskiej higieny aż tak realnie, a tutaj proszę, mega-miła niespodzianka! :D I tak jak wielu przedmówców stwierdzam, że nie mogę się doczekać Zwierzaków!

Juhas
20.09.2011, 09:01
A ja jestem ciekawy co z skunksami i szopami :) Bo o jeleniach jest głośno, ale o tych dwóch stworzonkach zupełnie cicho :|

anie_1981
20.09.2011, 09:05
A widzieliście te 3 fotki?

http://realnesimy.cba.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1316424510&archive=&start_from=&ucat=15&

W końcu ładnie widać gryzonia! To chyba świnka morska, ale jakaś mała, więc może chomik

Juhas
20.09.2011, 09:22
Tak to świnka morska :) Widać ten charakterystyczny pyszczek :D:)

Searle
20.09.2011, 10:24
Świnka :) Co ten sim jej się tak wystraszył? Może go ugryzła? :D

anie_1981
20.09.2011, 10:27
Hey, a ileś stron temu Karel podawał link do kolejnego wywiadu na żywo o zwierzakach...

http://www.ea.com/1/the-sims-3-pets-digital-town-hall

Wywiad ma być 22 września o 9 rano czasu PDT (Pacyfic Daylight Time). Wygląda, że do naszego czasu to jest 9 godzin różnicy, więc to coś będzie o 18, dobrze rozumuję? Nigdy nie byłam dobra w tych strefach czasowych :D

distractme
20.09.2011, 10:48
Nie bylo mnie zaledwie noc i pol dnia a tu juz tyle nowych foteczek :D swietnie ze konie beda mialy czyszczone kopyta, dobrze by bylo gdyby trzebabylo tez zeby im czyscic, podkowy zakladac i grzywe osobno czesac no i suchym szamponem go kapac jak w realu :) a co do szopow i skunksow.. faktycznie chyba o nich zapomnieli bo bardzo dlugo nie widzialam fotek z ich udzialem :(

Maszka
20.09.2011, 12:06
Chyba EA już aż tak nas nie ucieszy i mycie koniów suchym szamponem, czyszczenie im zębów etc. nie będzie. Chociaż mi i tak by się nie chciało im tego wszsytkiego czyścić xD

A na tym zdjęciu http://farm7.static.flickr.com/6163/6160623967_ce8a213373_b.jpg ten piesek obok miski wygląda jak by się nie chciał dzielić! Żydzior z niego :D A świnka morska słodka ^^ Ciekawe czy jak się kupi takiego małego zwierzaka to będzie jak w dwójce, że ma sie tam chyba 6, np. chomików i sie wybiera kolor. Czy będzie sie po prostu edytowano go w CAP

distractme
20.09.2011, 12:13
oooo super by bylo gdyby mozna bylo je edytowac w CAP po swojemu :D je i inne małe zwierzątka :)

Scheiße
20.09.2011, 12:18
Galeria zdjęć od Centrum Simów: http://www.simy.pl/simowe-gry/the-sims-3/pcmac/dodatki-do-gry/zwierzaki/zwierzaki-w-warszawie-galeria/ ;)
Mi się najbardziej podoba te ubranie: http://www.simy.pl/typo3temp/pics/2f0868c730.jpg <3

Maszka
20.09.2011, 12:20
Mi sie podobało pare kobiecych strojów, góra. Spodnie takie tam :/ Da sie wytrzymać, ale mogło byc lepiej. EA (chyba) próbowało zrobić stroje pasujące do klimatów miasta. Czyli takie kowbojskie.

distractme
20.09.2011, 12:24
Mi najbardziej podoba sie 4 od dolu, 6 od dolu i 15 od dolu, tą bluzke z kotem ubiore Simowej córeczce, slodka jest :)

Amusiaa
20.09.2011, 12:33
oo, jestem pozytywnie zaskoczona damskimi ciuszkami. Niech dla dzieci i nastolatków też coś dojdzie ;)

distractme
20.09.2011, 12:43
Amusiaa napewno cos dojdzie, miejmy nadzieje ze i dla emerytów cos dojdzie a nie te ciuchy co teraz mają, fajnie gdyby kobiety kowbojki molgy miec kapelusze kowbojskie, buty kowbojskie afaratke itp :D jak prawdziwe kowbojki, widzialam na jakims screenie ze dzieci maja kowbojskie ubrania ale nie pamietam linku :(

Searle
20.09.2011, 14:16
W niektóre ubranka sama chętnie bym się wbiła :) Aczkolwiek bardziej niż na ubraniach zależy mi na nowych fryzurach.

Ejak
20.09.2011, 14:35
Moje ulubione zdjęcie z tych najnowszych:
http://www.simowie.info/images/games/sims3ep5/screens/68.jpg

Levkoni
20.09.2011, 14:38
Ten brązowawy koń na tych fotach jest prześliczny. Nie podoba mi się za to, że zwierzęta będą miały wspomnienia... Po co to potrzebne to ja nie wiem. A widać to na filmikach i jednym screenie, że będą miały.

Narutoman
20.09.2011, 14:58
A mi się podoba że będą miały wspomnienia :D

anie_1981
20.09.2011, 15:00
Ten brązowawy koń na tych fotach jest prześliczny. Nie podoba mi się za to, że zwierzęta będą miały wspomnienia... Po co to potrzebne to ja nie wiem. A widać to na filmikach i jednym screenie, że będą miały.

No trochę żal. Ja mam modem wyłączony cały ten system wspomnień i coś podobnego chciałabym dla zwierząt. Obawiam się jednak, że gra nie będzie się chciała uruchomić z moimi modami. Już widzę, że niektórych będę się musiała pozbyć. Mam np. moda na wyłączenie duchów, jest bardzo stary ale wciąż działa. Jednak po instalacji dodatku zapewne nie będzie już działał...

Fotka faktycznie fajna... Uwielbiam koniki!

Spectrum
20.09.2011, 15:00
Tylko, że te wspomnienia nic nie dają do rozgrywki i tylko przeszkadzają :)
Już nie długo demo :D

Maszka
20.09.2011, 15:30
http://www.youtube.com/simspolska

distractme
20.09.2011, 16:09
ooo relacja wideo z simow :) hehe nie wiem czemu ale wzrusza mnie to jak kon biegnie i ten piesek tak slodko patrzy ze zdziwieniem na niego :D jeszcze nie caly miesiac i.. ZWIERZAKI beda nasze :D a juz po jutrze Demo :P

Nie rozumiem czemu nie podoba wam sie ze zwierzaki beda mialy wspomnienia? W realu zwierzaki tez je maja to dlaczego nie moga ich miec w grze?

Narutoman
20.09.2011, 16:25
Nie rozumiem czemu nie podoba wam sie ze zwierzaki beda mialy wspomnienia? W realu zwierzaki tez je maja to dlaczego nie moga ich miec w grze?

Jessica
20.09.2011, 16:35
Ja nie mam nic przeciwko wspomnieniom dla zwierząt, ale uważam, że w ts2 wspomnienia lepiej wyglądały :x wolałam to w tamtej formie. W sumie ja się cieszę, że zwierzaczki będą miały :D

Narutoman
20.09.2011, 16:41
Co to jest to ''coś,, na drodzie? Robaki?

http://i.imgur.com/QpxTr.jpg

Jessica
20.09.2011, 16:44
Tak to robaki ;d pewnie jakies nowe :D

Karel13
20.09.2011, 16:45
Narutoman, tak robaki, a kot na nie poluje.

http://www.simy.pl/typo3temp/pics/b754b12525.jpg
W tle jest obraz z Nyan cat'em :).

BlackBerry
20.09.2011, 17:10
@up wow tego Nyan Cat'a nie zauważyłam :o

Jessica
20.09.2011, 17:13
ja tez nie xD Dopiero teraz xD Ale fajnie bo ja jestem fanka nyana, nawet zrobilam figurke na jego czesc, ale mi nie wyszla xD

Narutoman
20.09.2011, 17:15
ja tez nie xD Dopiero teraz xD Ale fajnie bo ja jestem fanka nyana, nawet zrobilam figurke na jego czesc, ale mi nie wyszla xD

Nyan cat w zwierzakach xd

(a z czego jest ta figurka? :D)

TheSimka3
20.09.2011, 17:21
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=tmpg&hl=en&langpair=ru|pl&rurl=translate.google.com&twu=1&u=http://sims.mixei.ru/the-sims/the-sims-3-pito-fan-screen/the-sims-3-pets-567 Pragnę zwrócić uwagę na tą fotke. Na zdięciu widać szczura i kota. Widać żę kot poluje na szczurka :P. Super będę urządzała polowania na strychu :D.

Narutoman
20.09.2011, 17:37
TheSimska3

A mogłabyś podać link do tego zdjęcia? Bo pisze że strony nie znaleziono a bardzo chciałbym to zobaczyć :(

Jessica
20.09.2011, 17:44
Z gliny xD Ale nie mam zbytnio talentu do robienia rzeczy z gliny : D

Searle
20.09.2011, 18:29
Narutoman, tak robaki, a kot na nie poluje.

Takie wielkie robaki? W sumie brakuje mi tych jedynkowych karaluchów :)

TheSimka3
20.09.2011, 18:33
TheSimska3

A mogłabyś podać link do tego zdjęcia? Bo pisze że strony nie znaleziono a bardzo chciałbym to zobaczyć :(

Postaram się.

nmin
20.09.2011, 19:00
Ja je znalazłam. Mam nadzieję, że będzie widać, bo strona często wyświetla błąd.

http://sims.mixei.ru/the-sims/the-sims-3-pito-fan-screen/img-the-sims-3-pets-5676.html

I jeszcze Simka z wężem na dokładkę :)

http://sims.mixei.ru/the-sims/the-sims-3-pito-fan-screen/img-the-sims-3-pets-5675.html

Spectrum
20.09.2011, 19:02
wow szczur, super jest, mam
nadzieje że będzie go można trzymać w klatce
;)

Levkoni
20.09.2011, 19:03

Te wspomnienia mi nie pasują, bo jak już ktoś wcześniej napisał nic nie wnoszą do rozgrywki, simowie na starość nawet wspominają tego, co zapamiętali. A zwierzęta tym bardziej nie będą wspominały, a poza tym po co komu to potrzebne :P

Gio
20.09.2011, 19:03
wąż jest ohydny :D A szczurek wygląda jak świnka morska z przerośniętym ogonem :d

Narutoman
20.09.2011, 19:05
Wow nie wiedziałem że w zwierzakach będą szczury :O Kolejna miła niespodziewana niespodzianka :P

(Absolem dzięki :))

nmin
20.09.2011, 19:13
Już nie mogę się doczekać świnki morskiej albo szczurka w pokoju dziecka :)

distractme
20.09.2011, 19:26
Super szczurki beda w simach :) bede miala cala hodowle tych stworzonek jesli da sie je łapać :P a propo... tak przy obiedzie myslalam o simach i mam pewien pomysl na to co by moglo byc- co urozmaiciloby gre (wg mnie) :P - otóż, mogliby wprowadzic cos jak wypadki, simowie po nich albo by byli nie widomi albo by jezdzili na wozkach i np taki niewidomy sim by mial psa przewodnika a takiemu na wozku by piesek zakladal kapcie i wgl :) no i mam pomysl do PZ- skoro beda zwierzaki to fajnie jakby byla mozliwosc wyboru- wampir ze zlymi zamiarami by pil ludzka krew a dobry wampir zwierzeca jak w Pamietnikach Wampirów ale by był czad hehe :D

anie_1981
20.09.2011, 20:21
Podoba mi się szczurek, ja go chce! :D A propos polowania, to już dawno twórcy gry mówili, że kot może nam przynosić żywe zwierzęta. W Średniowieczu są sokoły i można je wysyłać na polowania, ale przynoszą martwe zwierzęta. Może w trójce, jeśli byłby sokół, mógłby przynieść coś żywego... <marzy>.

distractme
20.09.2011, 20:28
Ooo to by bylo super bo tez slyszalam ze koty beda przynosily zwierzaki z polowan :D teraz w zwierzakach maja byc sokoly widzialam na jakichs screenach wiec moze kto wie ;)

Narutoman
20.09.2011, 20:29
<Sprowadza anie_1981 na ziemię :D> no nie wiem czy w trójce będzie sokół, a po za tym ptaki nie będą przynosiły małych zwierzątek tylko kot :)
Ale za to bardzo się ciesze że będzie można je uczyć mówić (ciekawe jak to wygląda). Mam nadzieję że można też je wypuścić z klatki żeby polatały po pokoju <marzy> ;)

Searle
20.09.2011, 20:32
Mnie te wspomnienia nie podobają się i mam nadzieję, że będzie mod, który pozwoli wyłączyć je również u zwierząt.

distractme
20.09.2011, 20:34
no halo, w trojce bedzie sokol, widzialam go na paru screenach wiec wiem :) ma byc w nowym miescie niby zamiast golebi :)

Juhas
21.09.2011, 08:54
A ja jestem ciekaw czy wraz z "Zwierzakami" gołębie z BP nabiorą wartości kolekcjonerskiej jak bracia z AP? :)

anie_1981
21.09.2011, 09:00
Wątpię.... Moim zdaniem trzeba będzie po prostu skorzystać z paru rozsiewaczy, żeby mieć prawdziwe gołębie w BP.

distractme
21.09.2011, 10:45
Zgadzam sie z anie :)

TheSimka3
21.09.2011, 11:11
A mi się wspomnienia podobają. Ale wkurzające jest to, że okienko ciągle wyskakuje jak tylko do sklepu pojadę. A modów nie używam ponieważ spowalniają mi grę :P.

Scheiße
21.09.2011, 12:26
hmm, konkurs jest!
http://swiat-simow.blogspot.com/2011/09/twoj-zwierzak-moze-zostac-celebryta.html

Spectrum
21.09.2011, 12:31
super dowiedziałem się, że demo wyjdzie w moje imieniny :)
A! za równo miesiąc oficjalna premiera :) Ale mam nadzieję, że uda mi się kupić trochę wcześniej ;)

Karel13
21.09.2011, 12:42
TheSimka3 - do tego nie są potrzebne mody... Możesz wyłączyć komunikaty do wspomnień w opcjach.

anie_1981
21.09.2011, 12:50
Już jutro demo! :D Nie mogę się doczekać...

http://www.simy.pl/news/bezplatne-demo-zwierzakow-juz-22-wrzesnia/

W opisie jest napisane, że do dyspozycji jest ponad 100 ras. Nie wiem ile jest w sumie tych ras w normalnych zwierzakach, ale możliwe, że nie będzie wszystkich ras w tym demie... Samych koni jest podobno 31 ras, a kotów i psów na pewno więcej.

Karel13
21.09.2011, 13:04
Ponad 100 ras więc może być 300 ;).

Gio
21.09.2011, 13:42
@up: to by napisali "prawie 300", albo "ponad 300" :d Ponad 100, znaczy około 101-130

Karel13
21.09.2011, 14:12
Gio, wiem, żartuję...

Jessica
21.09.2011, 14:18
Pisze też, że zwierzaka, którego stworzymy będziemy mogli przenieść do ts3 zwierzaki! Fajniee ^ ^

distractme
21.09.2011, 14:23
ooo super :) nie trzeba bedzie od nowa wszystkiego tworzyc ;) to juz jutro :D nie moge sie doczekac tego dema ;* hehe nie bede spala w nocy ;D

Justyna0307
21.09.2011, 14:36
też pobiorę z chęcią demo :D

kiedyś było takie demo do dwójki :) zanim się 2 pojawiła była aplikacja stwórz sima :) pamięta ktoś?

anie_1981
21.09.2011, 15:42
Ja pamiętam, nawet o tym pisałam :P Do trójki też była aplikacja Stwórz Sima.

Justyna0307
21.09.2011, 16:00
Ja pamiętam, nawet o tym pisałam :P Do trójki też była aplikacja Stwórz Sima.

o widzisz gapa jestem :P o a o trójce nie wiedziałam :D mam nadzieję że nas nie zawiodą z grą :D

-anisia-
21.09.2011, 16:08
Juz nie moge sie odczekac tego dema. A tak apropo, to bedzie je mozna pobrac po tej konferencji czy ono od razu do pobrania bedzie, bo troch sie pogobilam ??

TheSimka3
21.09.2011, 16:11
TheSimka3 - do tego nie są potrzebne mody... Możesz wyłączyć komunikaty do wspomnień w opcjach.

Wiem że można. Ale nie chce mi się wyłączyć :D.

Simbelmyne
21.09.2011, 16:20
Z niecierpliwością czekam na ten dodatek-Chyba najbardziej go chcę mieć z tych co dotychczas wyszły. Chciałabym sobie kupić od razu, jednak chyba poczekam na Wasze opinie. Nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto.

Spectrum
21.09.2011, 16:23
Wiele osób za pewne będzie troszkę narzekać na ten dodatek, bo na pewno jak w każdym znajdą się błędy mniejsze lub większe :D
Ale czy tylko mi się wydaje, że ten dodatek jest naprawdę dopracowany ?

distractme
21.09.2011, 16:23
ja o zwierzakach do TS3 marzylam jak juz mialam zwierzaki w TS2 i jeszcze samą podstawe TS3 :) dawno to bylo a jednak sie doczekalam zwierzakow ^^ nie wiem, zastanawiam sie jednak nad demem, sciagnac czy poczekac od razu za "normalnym" dodatkiem.. zobacze screeny z dema to zdecyduje :P

Karel13
21.09.2011, 16:35
TheSimka3 - mówisz, że byłabyś w stanie ściągnąć moda, gdyby tylko Twoja gra nie zamulała po jego zainstalowaniu, a nie masz siły kliknąć na ,,opcje'' i zaznaczyć ,,nie pokazuj komunikatu o wspomnieniach" (czy jakoś tak)?

Ciekawe czy to demo będzie oddzielne. Mam taką nadzieję.

guniaaxd
21.09.2011, 16:39
ciekawe czy będą wszystkie rasy w demie. mam nadzieje że tak :D jutro pewnie i tak nie bedę potrafiła tego pobrać ^^

distractme
21.09.2011, 16:45
w demie ma byc ponad 100 ras zwierzat a w oryginalnym dodatku 200 z kawalkiem :)

guniaaxd
21.09.2011, 16:52
czyli nie wszystkie :D z jednej strony to fajnie bo zostaną nam jeszcze jakieś "tajemnice" do odkrywania. nie wiecie może kiedy będzie to można pobrać? dopiero o 18?

distractme
21.09.2011, 16:54
no tak bo przeciez demo to ma byc tylko przedsmak zwierzakow ;)

Miscellaneous
21.09.2011, 17:32
Mnie jakoś zwierzaki nie interesuja...Nie mam pojęcia czemu.Kupiłam dodatekj do The sims 2 i jest STRASZNIE nudny...Ale to tylko w simsach.Tak na serio to kocham zwierzaki :D

TheSimka3
21.09.2011, 18:03
TheSimka3 - mówisz, że byłabyś w stanie ściągnąć moda, gdyby tylko Twoja gra nie zamulała po jego zainstalowaniu, a nie masz siły kliknąć na ,,opcje'' i zaznaczyć ,,nie pokazuj komunikatu o wspomnieniach" (czy jakoś tak)?

Ciekawe czy to demo będzie oddzielne. Mam taką nadzieję.

Hmm podejrzewam, że nawet gdybym mogła to bym nie chciała, nie lubię modów. Chodzi mi o to, że wolę mieć grę w, której wszystkie opcje są włączone a nie o to że jestem zbyt leniwa żeby nacisnąć głupi przycisk. Leniwa to ja jestem jeśli chodzi sprzątanie :D

Levkoni
21.09.2011, 20:59
Narutoman, a za co ty mi podziękowałeś kilka stron wcześniej? :P

Ja sam nie wiem, czy ściągnę to demo. Mam mało miejsca na dyskach, nie chce mi się usuwać żeby zwalniać miejsca, poza tym znowu będzie mi zżerać czas tylko :P No ale kusi mnie, nie powiem... :D

anie_1981
21.09.2011, 21:13
Ja to akurat miejsca na dysku mam sporo, bo wolę trzymać dane na płytach. Jakoś nie ufam dyskom. Już się nie mogę doczekać tego dema. Ciekawe, czy z moimi zdolnościami dam radę to ściągnąć w ogóle...

Karel13
22.09.2011, 04:50
Teraz czekać do 18... Tragedia.

Searle
22.09.2011, 07:08
To dopiero o 18? Masakra.
Swoją drogą ciekawe ile to demo będzie miejsca zajmować? Jak myślicie?

manika360
22.09.2011, 07:51
Do 18 !!!!nie wytrzymam, ja specjalnie udawałam żeby nie pość do szkoły tylko po to by
zagrać w demo :( echh no to trudno, tak myślę że będzie zajmować 2 mb ja się na tym nie znam.

BlackBerry
22.09.2011, 08:21
heh ja akurat mam takie szczęście, że przez chorobę siedzę 2 tydzień w domu
No cóż jakoś wytrzyma się do tej 18 's'

anie_1981
22.09.2011, 09:05
Ja chcę, żeby już była ta 18-sta! :D U Amerykańców jeszcze jest noc. Ta konferencja ma być u nich o 9 rano, a u nas o 18, bo jest 9 godzin różnicy. Te parę godzin to będzie katorga... :P

BlackBerry
22.09.2011, 09:20
Jakoś się wytrzyma te ok. 7 godzin ^^ oby szybko zleciało :D

Searle
22.09.2011, 09:25
Nie no, w sumie damy radę! Tyle czekaliśmy, to jeszcze parę godzin też poczekamy :)
Oby się tylko nie zawieść, bo wiadomo jakie są dema. Mogą być okrojone do granic możliwości.

Narutoman
22.09.2011, 09:36
Narutoman, a za co ty mi podziękowałeś kilka stron wcześniej? :P

Juz sam nie pamietam ;)

Justyna0307
22.09.2011, 10:00
cierpliwości :D oby tylko mi neta w tym czasie nie zabrali, bo obiecuje że pójdę i im ten internet rozwalę :P Co wy na to żeby później pokazać jakie zwierzaki stworzyliśmy :D ? jak było to jak zwykle przeoczyłam :P taka gapa :P

anie_1981
22.09.2011, 10:01
Przypominam linki... Już normalnie nie wytrzymuję, co 5 sekund odwiedzam to forum.... :P

http://www.simy.pl/news/bezplatne-demo-zwierzakow-juz-22-wrzesnia/

Z uwagi na moje... niskie pojęcie o szukaniu w necie czegokolwiek, to jak już będzie to demo i ten wywiad, ale w innych linkach niż te co wyżej przypomniałam, to proszę o wklejanie nowych, działających linków. Bo inaczej to ja na 100% nie znajdę :P

distractme
22.09.2011, 10:06
wszyscy czekamy za linkami do pobierania dema :D juz nie moge doczekac sie zeby stworzyc psiaki, kociaki i konie :) dzis bede caly dzien na forum hehe nic nie przeocze :P oby to demo bylo fajne co nam zajmie czas do 21 pazdziernika ;) a o miejsce na dysku sie nie martwie czy demo wejdzie bo mam 1 terabajt :D no a jakby co jest jeszcze przenosny 500 mega :P

anie_1981
22.09.2011, 10:14
Do 21 października to ja stworzę całe hordy futrzaków! :D Jak to wszystko potem wpuszczę do gry, to wszystko zdemolują :P

distractme
22.09.2011, 10:19
hehe ja tak samo, stado koni, z 7 psow, jeszcze wiecej kotow :D ciekawe czy te wszystkie zwierzaki wgl wejda mi na 1 parcele :P zrobie polowe przyjacielskich a polowe agresywnych haha niech demolują :P

edit.- stworze kazde zwierze z kadej mozliwej rasy na demo poki nie ma oficjalnego dodatku :P

Wstawiajcie nowe fotki zwierzakow jesli znalezliscie :) musimy jakos dotrwac do 18stej ;)

Searle
22.09.2011, 12:11
Ja stworzę po jednym z każdej rasy i pewnie na tym skończę, bo nie lubię tworzyć nowych zwierzaków.

distractme
22.09.2011, 12:13
a ja lubie tworzyc simy, domy i zapewne spodoba mi sie tworzenie zwierzakow wiec w tym tez troche "posiedze" :)

Lubie
22.09.2011, 13:01
Ja zrobie parę najciekawszych pomysłów z mojej głowy.. xd
Ale dręczy mnie pytanie, czy te demo w ogólcie mi pójdzie, i czy pobiorę to w mniej więcej 10min, bo dwóch godzin nie mam zamiaru czekać.. (słabszy net, orange)

hellraiser
22.09.2011, 13:09
Przypuszczam, że jak wszyscy rzucą się na te demo, to szybko to się nie pobierze :) Ja mam nadzieję, że z moim gruchotem będzie się pobierać z 4kb/s. Zwykle gdzieś tyle pobiera, na więcej się nawet nie nastawiam :D

Amusiaa
22.09.2011, 13:12
Zwierzaki, zwierzaki! Dopiero o 18?! <zgaszona> Dobra, poczekam. Tworzenie zwierzaków pewnie mi się już pojutrze znudzi, ale co tam.
@up: No nie wiem jaka masz szybkość neta, bo takie demo będzie "ważyć"z co najmniej 50 mb, na moje oko.

Karel13
22.09.2011, 13:16
http://www.simy.pl/news/ikona-zwierzakow/ Oficjalna ikona do zwierzaków.

Spectrum
22.09.2011, 13:24
Mi się wydaje, a nawet jestem pewny, że to demo może wazyć nawet z 500 mb jak nie więcej :)

hellraiser
22.09.2011, 13:27
Mi się wydaje, a nawet jestem pewny, że to demo może wazyć nawet z 500 mb jak nie więcej :)

Pewno tak, a wtedy to sobie mogę najwyżej pomarzyć o nim, bo prędzej osiwieję niż je pobiorę xD

Ikona nie podoba mi się, kiedyś jakiś fan stworzył taką różowo-czerwoną ikonkę, była może za słitaśna ale lepsza od oficjalnej. Tak samo ekran ładowania, zbyt blady, a moim zdaniem powinien być kolorowy i żywy jak na zwierzaki :)

Saphira
22.09.2011, 13:51
Dopiero o osiemnastej ?a ja przychodze ze szkoly, ju\z siadam przed kompem i chc\e pobierać...

Jessica
22.09.2011, 13:55
Mari777 ja tak samo... wrocilam 10 min temu i od razu chcialam sciagac, a tu piszecie ze o 18 :< Szkoda, ale wytrwam xD

anie_1981
22.09.2011, 14:30
Coś czuję, że zawalę dziś nockę... :P Zanim będzie ta konferencja, zanim wrzucą demo na stronkę, a ja znajdę linka, to jak przed północą będę miała demo, to się miło zaskoczę.

EDIT:

Słuchajcie, Demo już chyba jest, ale ja nie mam i nie chcę mieć konta na origin i instalować od nich jakiegoś programu do ściągania, jeśli komuś z Was udałoby się dokopać do dema, to napiszcie, OK?

http://store.origin.com/promo?promoID=88022500&linkid=free&easid=Origin-FreeGames_Web_Hero_Demos

EDIT 2:

Blondynka ze mnie, fakt, że mam konto na stronie głównej Simsów automatycznie daje mi konto na origin. Ściągam teraz program do ściągania, były EADM, obecny origin. Jeśli coś mi się uda zdobyć o tym demie, to dam znać.

operahouse13
22.09.2011, 14:48
spróbuję dostać się do dema, mam konto na origin :) jak coś więcej się dowiem, dam znać

anie_1981
22.09.2011, 14:56
Demo ma jeszcze status niewydane. Mam nadzieję, że gra mi się nie popsuje przez to, że zainstalowałam to ustrojstwo do ściągania. Ja od wieków tego nie instaluję, bo łaty pobieram z SimWiki, czy tak jakoś. Jeśli ten program będzie potrzebny do uruchamiania dema, to się solidnie wścieknę, zwłaszcza, że planuję uruchomić demo na drugim systemie (mam dwa Windowsy na jednym kompie, XP i 7 x64)...

operahouse13
22.09.2011, 15:03
faktycznie, jeszcze nie ma :( a ja już wpadałam w ekscytacje...

Amusiaa
22.09.2011, 15:10
podobno simy.pl ma udostępnić to demo. Tak słyszałam:|

Searle
22.09.2011, 15:14
O nie! Ja nie chcę dema pobierać przez Origin. Najchętniej bym to usunęła, bo to po prostu jakieś dziadostwo. Kompletnie nie potrafię z tego korzystać.

Spectrum
22.09.2011, 15:16
Włączyłem sobie ten głupi programik i wymusił oczywiście aktualizacje (jak ja tego nie lubię :[)
No niebawem demo :) Muszę dzisiaj stworzyć konia (araba oczywiście)

BlackBerry
22.09.2011, 15:27
Jeszcze tylko pół godziny :D ahh już nie moge usiedzieć na miejscu :P

Karel13
22.09.2011, 15:28
Co ma zrobić, żeby znaleźć w Origin'ie demo Zwierzaków?

anie_1981
22.09.2011, 15:31
Podawałam linka stronę temu.

Karel13
22.09.2011, 15:33
Dziękuję, rzeczywiście.
Czekam niecierpliwie do 18...

Narutoman
22.09.2011, 15:42
Jeszcze tylko 10 minut :D

anie_1981
22.09.2011, 15:44
Już jest info, że zaraz się zacznie. Ludzie już pytają o demo :P

Ejak
22.09.2011, 15:45
Prezentacja Zwierzaków na Xboxa 360 (http://www.youtube.com/watch?v=lIE4vxcgNXs&feature=player_embedded)
Kupowanie lodów (http://www.youtube.com/watch?v=FdGWNwbgQ4U&feature=player_embedded)
Czego nie będzie w wersji na PC (http://www.simowie.info/News:Co_w_limitowanej_edycji_Zwierzakow_na_konsole _22.09.11)

Spectrum
22.09.2011, 15:46
tutaj jest ta transmisja :)

anie_1981
22.09.2011, 15:48
Hey bo czegoś nie rozumiem:

"The demo will be going live in conjunction with this event."

To znaczy, że po konferencji nie będzie można bawić się tym programem?

Spectrum
22.09.2011, 15:53
Będę zły jak zrobią takie świństwo :(( Ale ktoś mówił. że będzie do pobrania
edit: zaczęło się

Karel13
22.09.2011, 15:54
Mi się demo już ściąga :) i oglądam transmisję.

Justyna0307
pobieram :D jak po konferencji? zanim ściągne to się skończy :/

Narutoman
zaczyna się :D

ps

pobieram już demo :D:D:D

BlackBerry
22.09.2011, 15:57
huh nie wiem gdzie pobrać x.x

Jessica
22.09.2011, 15:58
Podacie link do pobrania demo? ;D Proszeeee ;d

Searle
Ktoś wie ile ta transmisja potrwa?

manika360
Czemu dziś musiała mi się poczta zablokować bleee :(

Spectrum
skąd się sciąga karel?

Karel13
22.09.2011, 15:59
Einarr stąd http://store.origin.com/promo?promoI...Web_Hero_Demos.
Nie naoglądam się raczej tej transmisji bo mi się regularnie co kilka sekund zacina.

BlackBerry
22.09.2011, 15:59
Wyskakuje mi jakiś error o.x

Jessica
22.09.2011, 16:00
Error mi sie wyswietla :(

Karel13
22.09.2011, 16:01
http://store.origin.com/promo?promoID=88022500&linkid=free&easid=Origin-FreeGames_Web_Hero_Demos Spróbujcie teraz.

Searle
22.09.2011, 16:02
Czyli trzeba jednak pobierać przez Origin?

anie_1981
22.09.2011, 16:02
Ja też ściągam! Trzeba było od nowa uruchomić origin, żeby się odświeżyło to demo. Zaznaczyłam w opcjach origin, żeby nie kasowało plików dema po ściągnięciu i instalacji. Ciekawe, czy da się to zainstalować bez origin. Na pewno to sprawdzę.