Zobacz pełną wersję : The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Strony :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
22
madziara0126
17.10.2011, 09:21
u nas nie ma MM niestety ;/ a do empiku jade za jakies 3 godzinki ;p
Rosemarie
17.10.2011, 09:43
Ja na allegro zamówiłam w piątek. Mam nadzieję, że już za kilka dni sobie pogram. :P
anie_1981
17.10.2011, 09:48
Ja kupiłam na Allegro. Facet pisze w opisie aukcji, że wysyła w dniu premiery lub na drugi dzień. Możliwe, że do piątku już zdąży dojść moja gierka... Taaak się doczekać nie mogę, że normalnie jak nigdy. Za żadnym dodatkiem tak nie czekałam...
madziara0126
17.10.2011, 09:52
jak wyszly simsy 3 podstawa to od poczatku modlilam sie zeby pierwszy dodatek to byly zwierzaki i pory roku potem a teraz im blizej tym gorzej ;p
anie_1981
17.10.2011, 10:12
A najgorsze jest to, że w niektórych sklepach na świecie, można już kupić dodatek... Nawet już w Rosji można go kupić :P
i najgorsze będzie to jak w innych miastach w MM lub Empiku bedzie gra na półkach a u mnie nie :P
Rosemarie
17.10.2011, 10:17
u mnie to juz w ogole bym w mieście nie kupiła, wiec pozostaje mi zamawianie
anie_1981
17.10.2011, 10:24
Ale mi jest przykro... Taki Rosjanin jeden z drugim już ma, a ja nie... ;)
EDIT: Ale fajnie off-topujemy :P
distractme
17.10.2011, 10:32
ja kupie w moim miescie, jutro jade zobaczyc do sklepu bo miala byc od 18 :D
hehe no to są przedpremierowe dyskusje obawy przed tym że ktoś inny dostanie gre przed nami i rozmawiamy o zwierzakach dalej :D
Anka a Ty jedziesz do MM czy Empiku?
A w Stanach gra już jest?
Rosemarie
17.10.2011, 10:47
nie mam pojęcia, ale pewnie jest :D
skoro w Rosji jest to w USA na bank :) bo to by było dość dziwne...
Media Markt z Olsztyna mi odpisał
"Dostawy z grą The Sims 3 Zwierzaki spodziewamy się we wtorek 18.X i tego samego dnia gra trafi do sprzedaży."
Ok jutro po pracy jade do Olsztyna :D tylko pytanie o której bedzie dostawa hmmm....
anie_1981
17.10.2011, 11:01
Ja chyba przy następnym dodatku zrezygnuję z Allegro i spróbuję zamówić grę w miejscowym sklepie komputerowym. Nie wiem tylko jak to będzie cenowo. W małych miasteczkach to raczej panuje drożyzna... No ale zobaczy się. Podejrzewam, że tak może być szybciej. Ja razem z wysyłką zapłaciłam za Zwierzaki 100 zł. Wydaje się drogo, ale w moim mieście w normalnym sklepie to i tak taniej mieć nie będę.
zapytałam sie Pana z MM odpowiedział że dostawe mają miedzy 10 a 13 i podał mi nr tel zebym dzwoniła i sie pytała jeszcze :)
Annie Ty jak masz taniej przez all to nie przepłacaj , byle gra do Ciebie doszła cała i sprawna.
Rosemarie
17.10.2011, 11:15
oo, to szybko bedziesz miala zwierzaki. ja to pewnie dopiero w weekend.
no ciesze sie bardzo ze juz jutro będe miała w swoich łapkach Zwierzaki :D dlatego nie lubie zamawiać przez allegro czy tam empik bo ja nie lubie czekać he
Rosemarie
17.10.2011, 11:24
u mnie planowana wysylka 19, wiec moze pogram w weekend, ale zobaczymy. nie moge sie doczekac, juz nawet rodzine sobie stworzylam :D
ja to nawet odinstalowałam gre i od nowa wgrałam bez żadnych dodatków z neta bo mi fiksowała gra i elegancko teraz działa ,rodzinke stworzyłam i teraz tylko czekać :D
distractme
17.10.2011, 11:34
no czasem dostawa jest z rana lub dzien przed wieczorem :)
anie_1981
17.10.2011, 11:36
Ja sobie gry bez dodatków z neta nie wyobrażam... :P Obiekty typu meble, czy coś takiego, to jeszcze EA wychodzą, ale odzież i fryzury.... Masakra... moi Simowie w 90% składają się z nieoficjalnych dodatków. A gra działa dobrze. Podejrzewam, że działałaby płynniej bez tego typu dodatków, ale co mi tam. Jak świat światem, Simsy się cięły, tną się i ciąć się będą... ;)
Rosemarie
17.10.2011, 11:37
ja mam straasznie dużo dodatków z internetu: domu, fryzury, ubrania... wszystko, ale pousuwałam połowę, bo zwierzaki będą zamulać.
dobra, bo offtop się robi :P
<oby dostawa byla z rana>
no u mnie gra działa płynnie z dodatkami ale co jakiś czas się wyłączy gra niestety i to mnie wkurza no mnie najbardziej smucą fryzury miałam taką fajną fryzure dla simki i niestety musiałam skasować i teraz nie moge znaleźć tej fryzurki ;( nawet ta jedna nieoficjalna rzecz dała by mi tyle radości heh no cóż
dobra koniec offtopu ;)
Jak bedziecie mieli Zwierzaki to odrazu relacje opowiadać he
madziara0126
17.10.2011, 11:54
no ludzie to wyjezdzam do empiku zobaczyc czy jest ;p mam nadzieje ale w sumie watpie ;d;d
Pakiet 3: Opieka nad końmi, jazda konna, centra hippiczne i zachowanie zwierzaków:
Centra hippiczne:
Obejrzyj konie na sprzedaż! Każdy z nich ma niepowtarzalny wygląd i zestaw cech. Jeśli nie znajdziesz takiego, który by Ci odpowiadał, wróć później — cały czas pojawiają się nowe konie! Im lepszy koń, tym więcej trzeba za niego zapłacić. Oczywiście Ty także możesz skorzystać na tej prawidłowości... Jeśli masz na sprzedaż wspaniałego konia, możesz zarobić na jego sprzedaży naprawdę ładny grosz.
Masz już więc konia i zastanawiasz się, co z nim zrobić. A może by tak wystartować w zawodach? Rozpocznij od uczęszczania do szkółki jeździeckiej, gdzie będziesz pracować nad swoją umiejętnością jazdy konnej. Kiedy Ty pracujesz nad swoimi zdolnościami, koń doskonali swoje umiejętności — ściganie się i skoki. Wyższa wartość umiejętności otwiera przez Tobą więcej zawodów w centrum hippicznym. Dzięki tym zawodom zobaczysz, jak dobrze współpracują koń i jeździec — no i możesz zarobić trochę pieniędzy. Możesz też przyjść z rodziną i przyjaciółmi, aby tylko obejrzeć zawody i dobrze się bawić!
Opieka nad końmi:
Konie to wspaniałe zwierzęta, ale potrzebują dużo troski. Zanim przybędzie Twój koń, upewnij się, że posiadasz boks, bieżąca wodę i wystarczająco wiele siana, by nie głodował. Twój nowy zwierzak może potrzebować towarzystwa. Zapewnij mu swój czas, by go oswajać. Konie szczególnie lubią biegać i skakać. Jeśli zaniedbasz swojego konia, pojawi się pracownik towarzystwa opieki nad zwierzętami i go zabierze. Doglądaj więc swojego zwierzaka i rozwijaj więź między wami.
Jazda konna:
Umiejętność jazdy konnej obejmuje zarówno zdolność Sima do utrzymania się w siodle, jak i do trenowania wierzchowca. Jej celem jest nagrodzenie oddania miłośników koni. Wraz ze wzrostem tej umiejętności pojawiają się nowe interakcje dostępne dla Sima.
Jest kilka sposobów na zdobywanie umiejętności jazdy konnej. Można zacząć od czytania książek o jeździectwie, które są do nabycia w lokalnej księgarni, albo od uczęszczania do szkółki jeździeckiej w centrum hippicznym. Jeśli Twój Sim ceni sobie doświadczenia z pierwszej ręki, może nauczyć się jeździć sam, wskakując po prostu na siodło i jeżdżąc po okolicy. Inne interakcje, takie jak trenowanie skoków, czy trenowanie do wyścigów, również podnoszą wartość tej umiejętności.
Jazda konna to zupełnie nowy, wspaniały sposób podróżowania. Zwierzęta te jednak, w przeciwieństwie do Simów, nie mogą wejść wszędzie. Koń nie wejdzie, ani nie zejdzie po schodach, nie skorzysta z windy i nie przejdzie przez drzwi. Jeśli polecisz Simowi udać się w miejsce, do którego koń wejść nie może, udadzą się razem do najbliższego miejsca, do którego wierzchowiec da radę dotrzeć, gdzie Sim będzie musiał zsiąść z konia i kontynuować podróż pieszo.
Kiedy Sim jeździ konno, dostępne stają się pewne interakcje, które można wykonać z siodła. Interakcje, do których nie trzeba zsiadać, oznaczone są w menu interakcji ikoną konia lub Sima. Jeśli jakaś interakcja nie jest tak oznaczona, oznacza to, że do jej wykonania Sim będzie musiał zejść z siodła.
Nie wszystkie konie mają od początku ochotę słuchać swoich właścicieli. Konie, które mają cechę „nieujeżdżony”, wymagają silniejszej więzi z Simem, zanim pozwolą mu się dosiąść, albo nawet tylko założyć sobie siodło. Im więcej czasu Sim spędza na próbach osiodłania lub jeżdżenia, tym prędzej koń stanie się ujeżdżony.
Zachowanie zwierzaków:
Zwierzaki zachowują się na różne sposoby, z których nie wszystkie muszą być koniecznie aprobowane przez Simów. Oczywiście można starać się powoli kształtować zachowanie swoich zwierzaków. Należy chwalić pozytywne zachowania, dzięki czemu zwierzak zorientuje się, że takie zachowanie Simom odpowiada. Jeśli jakieś zachowanie powiązane jest z konkretną cechą, to chwaląc pupila za nie, możemy pomóc mu zdobyć tę cechę.
Oczywiście można również nakrzyczeć na zwierzaka za nieodpowiednie zachowanie. Jeśli uważasz, że zwierzę nie powinno się zachowywać w dany sposób, nakrzyczenie na nie da mu do zrozumienia, że nie jest to akceptowane zachowanie. W końcu zwierzak pozbędzie się cechy, która powoduje nieodpowiednie zachowanie.
1 (http://www.simowie.info/images/games/sims3ep5/screens/special/04.jpg)
2 (http://www.simowie.info/images/games/sims3ep5/screens/special/05.jpg)
anie_1981
17.10.2011, 13:08
Fajne info, podoba mi się. No jeszcze parę dni i sama będę mogła bawić się w szkolenie koni, nie będę musiała o tym czytać...
distractme
17.10.2011, 13:14
ja byc moze juz jutro bede szkolila moje koniki :D
BlueDinosaur
17.10.2011, 13:18
Fajna ta informacja.
Nie będę oryginalna i też powiem że nie mogę się doczekać!
Fajnie, że pozostawili z dwójki system karania i nagradzania zwierzaków. Lubiłam to :)
W Bydgoszczy w MM będą jutro:)
distractme
17.10.2011, 14:00
w dusseldorfie tez :D
czemu dziś nie jest jutro:D
distractme
17.10.2011, 14:25
bo wtedy jutro by bylo po jutrze i by nie bylo tych emocji z powodu czekania na simy :P
no wiesz zawsze można czekać na następny dodatek;):P
madziara0126
17.10.2011, 14:30
u mnie nadal nie ma ;/ sprawdze jutro znowu ;p
madziara a ja tak czekałam na dobre wieści od ciebie:P
Hej jestem nowa tu , już nie mogę się doczekać zwierzaków ^^ mam zamiar je kupić , z skąd wiecie że wy dostaniecie jutro już??? bo w moim mieście to jak wychodzi jakiś dodatek to dzień wcześniej , więc chciałabym się zapytać . :D
Aaaa w Opolu jutro już będą ; ) nie moge się doczekać!!!!!!!!!!!!
Ja muszę czekać najprawdopodobniej do poniedziałku. Chyba, że empikowi ludzie wyślą grę jutro, to pojutrze już powinna być...
A ja już mam ciepłe i pachnące prosto z MM :)
a ja nic nie kapuje xDD , premiera miała być 21 a tu widzę że już jutro nie którzy będą mieć xD
Reni ja wiem, że będzie jutro u mnie w MM bo pytałam :P
Xometr a z jakiego jesteś miasta?
Z Łodzi. Są dostępne w galeri łodzkiej w MM. Byłem pierwszym nabywcą. Wyjęte wprost z kartonu
ja kupuję w empiku , nawet jest już taka duża reklama :) , a wiecie czy edycje limitowaną będzie można kupić normalnie w sklepach?
Tak w Empiku jest pudełkowa wersja limitowana. W tej samej cenie co normalnie
madziara0126
17.10.2011, 14:49
A ja już mam ciepłe i pachnące prosto z MM :)
a z jakiego miASTA jestes?
aha juz widze Łódź ;p
O to super :D liczę że będzie , heh jak do tej pory jest the sims 3 kariera edycja specjalna xDD
Dodam że za rejestracje gry jest jakiś zestaw dla zwierzaków z motywem ery atomu.
Z pewnością zarejestruję ^^ , mam prośbę dla tych co będą mieli już grę żeby nie wypaplali wszystkiego (bo nie będzie nie spodzianki) :P
anie_1981
17.10.2011, 14:56
xometr, życzę sobie obszernej recenzji gry... :P Chcę zobaczyć koniki!
ale lipa w MM łodzi i Gdańsku tylko jest:((
distractme
17.10.2011, 15:05
czyli w dusseldorfie tez juz sa :D jutro z samego rana po nie lece :D
VoyageFun
17.10.2011, 15:07
Jaaaka wtopa -.- w dortmundzie juz od wczoraj w sklepach a ja musze do czwartku do urodzin czekac .. Jaaaa :-(
Ok. Pierwsza czesc recenzji ;p Musimy zaktualizować grę aby rozpocząć instalację. Potem instalator prosi nas a raczej zaleca instalację orginu :) Jak przejdę dalej to napisze więcej.
anie_1981
17.10.2011, 15:17
Gdy ja dostanę grę w swoje łapki, to większość z Was będzie już ją miała... :( Zdecydowanie, przy następnym dodatku, muszę sobie uciąć pogawędkę z kolesiem ze sklepu komputerowego... Może nie miałby tak drogo. Kupowanie przedpremierowo, oznacza otrzymanie gry "najpóźniej ze wszystkich"... :/
Xometr a gdzie kupiłeś ??? w Orginie?
anie_1981 jak będziesz grzeczna to przy następnym dodatku może zakupię Ci jeden egzemplarz i podeślę na wskazany przez Ciebie adres.
W MM w Łodzi. Widziałem o 15 pudełka z grą ale gry jeszcze nie było. Na półki wystawili o godzinie 16.
,,Aaaa w Opolu jutro już będą ; ) nie moge się doczekać!!!!!!!!!!!!"
__________________________________________________ _____
Dzięki za news :D
Ok. Pierwsza czesc recenzji ;p Musimy zaktualizować grę aby rozpocząć instalację. Potem instalator prosi nas a raczej zaleca instalację orginu Jak przejdę dalej to napisze więcej.
__________________________________________________ ________
Jak możesz daj screeny :D jestem ciekaw jak wygląda Apolopssa Plains (nie wiem czy dobrze piszę) okiem gracza ;)
anie_1981 Jak dostaniesz później grę to nic się nie stanie, będziesz mogła oglądać w tym czasie screeny z gry i gameplay'e :D
Jak by co to mnie jutro na forum nie będzie aż do piątku ;D
Haha będziesz czekać na premierę Polską ? Czy będziesz grać ? :D
TheSimka3
17.10.2011, 15:28
Mam pytanie:
Podobno w te sims 3 zwierzaki na xbox (nie wiem jak to się pisze :D) można sterować głosem za pomocą Kinecta... Czy na PS3 też jest to możliwe ?
Mam pytanie:
Podobno w te sims 3 zwierzaki na xbox (nie wiem jak to się pisze :D) można sterować głosem za pomocą Kinecta... Czy na PS3 też jest to możliwe ?
Tak sterowanie głosem będzie dostępne tylko za pomocą Kinecta.
TheSimka3
17.10.2011, 15:32
Tak sterowanie głosem będzie dostępne tylko za pomocą Kinecta.
Dzięki, ale mi chodzi czy na PS3 też będzię można sterować głosem :D...
Będę czekać na premierę oraz trochę wypróbować xD
Super, że już niektórzy mają. Wstawiajcie zdjęcia ludzie! :D
Zdjęcia i filmy z dodatku można dodawać w tym temacie ;)
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61882
Prooooszę, tylko nie to. :(
Czyli to znaczy, że bez aktualizacji nie mam szans na granie? :|
BlackBerry
17.10.2011, 15:39
Ja czekam cały czas na listonosza.. ciekawe czy przyjdzie dokładnie w dniu premiery czy kilka dni przed :D ? Zdarzało się też, że nawet na grę czekałam tydzień po premierze :<
Z kolejnych newsów moge dodać to iż jeśli gramy w SV,BP etc gra zapyta nas czy chcemy umieści nowe parcele. Jest ich 4 ale to już pewnie wiecie. Parcela dla koni jest tak duża że odpowiadają jej tylko 2 miejsca w SV, oczywiście jeśli gramy bez modów na parcele. Sa to ratusz i takie jakby jeziorko z mostem.
anie_1981
17.10.2011, 15:41
Prooooszę, tylko nie to. :(
Czyli to znaczy, że bez aktualizacji nie mam szans na granie? :|
A czy kiedykolwiek było inaczej? Zawsze trzeba było zaktualizować podstawkę, żeby zainstalować dodatek... norma.
Na czas czekania polecam nowe zdjęcia (http://www.simsplanet2.com/forum/viewtopic.php?p=355859#355859)
BlackBerry
17.10.2011, 15:43
ale przesłodkie te zdjęcia *.*
nie mogę się doczekać, niech ten listonosz się pospieszy :D
anie_1981
17.10.2011, 15:44
Ależ aktywne to forum! :D Chyba nawet oficjalne nie jest tak aktywne.
beata18ns
17.10.2011, 15:47
sprawdze dzisiaj w tesco, mm, carrefourze itp w nowym saczu, ciekawe, ciekawe ;] watpie ale pomazyc sobie mozna
Beatrice
17.10.2011, 15:49
Jak będziecie widzieć grę w Empiku czy innym sklepie to napiszcie czy były i w jakiej ilości te Edycje Limitowane ;) chociaż pewnie i tak kupię normalna, to wole wiedzieć :D
Którego dnia gra ma się pojawić w Tesco? :D Bo moja mama jutro jedzie do Ddz, a tam jest, to może bym ją poprosiła .
Ten kot z 1 zdjęcia... Masakra, jaki nierealistyczny -.-'
e; jednak to jest słit <333333 (http://img803.imageshack.us/img803/7267/beestenbende168.jpg)
TheSimka3
17.10.2011, 15:53
Nie nadążam nad czytaniem postów.
Hmmm... Jednak wolę żywe zwierzęta, które da się pogłaskać własną ręką. Jednak, jednak pograć tez bardzo lubię :D.
Narutoman
17.10.2011, 15:57
Nie wiem o co wam chodzi z tym kotem, wygląda dobrze :| i bardzo podoba mi się papuga :3
41 użytkowników czyta ten temat i piszcie wolniej bo nie nadążam :P
Też się dziwię jak patrzę na ilość osób czytających ten temat xD. Według mnie kotki wyglądają bardzo ładnie :3 Na początek na pewno wezmę sobie Savannah, cieszę się, że zrobili tę rasę. Moim ulubionym zajęciem będzie zapewne łapanie bezdomnych kociaczków xD
Rosemarie
17.10.2011, 16:05
fajne te info, od razu jak już zainstaluję zwierzaki to stworzę sobie konia i simkę, ewentualnie młode małzeństwo.
wam to i tak fajnie, ja pewnie dopiero w piątek/sobotę będę mieć zwierzaki.
Ja niestety w sobotę i jestem bardzo zła -.- Róbcie filmiki błagam! Najlepiej z kotami ;( xD
aaa juz nie moge sie doczekać jutrzejszego dnia :D
ja planuję wygrać Zwierzaki w tym konkursie z 50.000 lubie to na fejsie : >
Narutoman
17.10.2011, 16:08
Wy marudzicie że dostaniecie grę w sobotę ja muszę czekać jeszcze z 3 tygodnie :/
Mam kolejne wieści z gry. Jak po każdej aktualizacji gra lekko zaczeła zmulać. Mamy dwie możliwości adopcji zwierzaka. Adoptuj zwierzaka z okolicy i adoptuj zwierzaka ze schroniska. W schronisku sa 2 koty, 2 psy i 2 konie. Nie wiem jak w AP gdyż ja gram swoją rodziną w SV. Swoją drogą niezłe nazwy mają te zwierzaki. Koń nazywa się "Odpał"
Narutoman
17.10.2011, 16:15
czemu musisz tyle czekać?
Bo jadę na wakacje do Polski na 3 tygodnie zwierzaki zdobędę dopiero jak wrócę :(
PS
Ogólnie do simów nie będę miał dostępu więc liczę na wiele zdjęć i filmików ze zwierzaków :)
distractme
17.10.2011, 16:22
a ja bede miala juz jutro :D ale tez sobie nie pogram duzo bo jade do pl pod koniec miesiaca na wszystkich swietych :(
No piszcie piszcie, co tak cicho ? :D A to schronisko to jakaś królicza nora, czy można wejść i wszystko widać ?
To coś jak szkoła z internatem. Istnieje tylko w telefonie lub komputerze. A co do tego małego zwierzaka z ogonem to oficjalnie potwierdzam iż jest to wiewiórka.
Mam kolejne wieści z gry. Jak po każdej aktualizacji gra lekko zaczeła zmulać. Mamy dwie możliwości adopcji zwierzaka. Adoptuj zwierzaka z okolicy i adoptuj zwierzaka ze schroniska. W schronisku sa 2 koty, 2 psy i 2 konie. Nie wiem jak w AP gdyż ja gram swoją rodziną w SV. Swoją drogą niezłe nazwy mają te zwierzaki. Koń nazywa się "Odpał"
Tak samo było w przerobionym demie, jedynie nie było opcji adoptuj zwierzaka z okolicy ale dzięki za te informacje. Czekamy na screeny :D
Tak się zastanawiałam, czy po mieście będą chodziły same rasowe kotki, czy może takie pomieszane rasy ?:D to 2 byłoby lepsze xd
Po SV biegają dzikie konie. Biegają normalnie po ulicach jak samochody. Oczywiście jak to w simsach bywa samochody i konie przenikaja się wzajemnie. Pod dom podjechała mi lodziarka i stoi tam już dobę ;p Po uruchomieniu dodatku nie wiem czy to błąd aktualizacji czy samego dodatku ale mam dwie sprzataczki. Przyjeżdżają razem jednym samochodem jednak kończą o różnych porach. Rzecz jasna kasują obie osobno ;p Trzymając małego zwierzaka w wyposarzeniu po pewnym czasie dostajemy komunikat że zwierzak uciekł i będzie biegał po domu. Możemy go spowrotem włożyc lub wypuścić na wolność.
anie_1981
17.10.2011, 17:18
Pokaż zdjęcia ptaków, małych i dużych , proszę... :P
A to, jest pies a nie kot!
http://img803.imageshack.us/img803/7267/beestenbende168.jpg
Anie, no, było. :D
Przynajmniej przy Pokoleniach nie robiło mi problemów z tym, że nie chciałam aktualizowac gry. Poza tym - jeśli ktoś w ogóle nie ma Internetu - to nie może już grac w simsy? Wydaje mi się, że byłby to strzał we własną bramkę twórców gry.
Anie właśnie patrzałam zdjecie tego psiaczka małego normalnie słodkości!
Rosemarie
17.10.2011, 17:25
xometr, to Ty już masz zwierzaki? :o
Narutoman
17.10.2011, 17:27
Ja nie mogę teraz się zastanawiam czy na pewno chce zwierzaki :/
Jak mi dzikie konie mają biegać ulicami a samochody jeszcze przez nie będą przenikać...
xometr ale w PL kupiłeś/aś?
Narutoman nie marudź i kupuj :P a mnie wkurzają paparazzi :/ i myśle czy nie usunąć ten dodatek ale tam fajne ciuchy są
Rosemarie
17.10.2011, 17:28
no tak, irytujące i nienaturalne, gdy dzikie konie po ulicy biegają XD
anie jak mam tylko duże ptaki ;p A tak poważnie to zaraz zobaczę co mają do zaoferowania. Z małych zwierząt są po 3 gatunki. 3 węże, 3 jaszczurki, żółwie oraz jako gryzonie:szczur, wiewiórka i coś trzeciego, nie pamietam co to było. Po występowaniu domyślam się że są również jakieś dzikie gatunki. Jeszcze tego nie sprawdzałem. Sprawdzę też rozsiewacze czy jest coś więcej niż mieliście w demie.
Tak kupiłem w pl dokładnie w Łodzi. Pisałem o tym kilka stron wcześniej
@MOD: Nie piszemy posta pod postem!
a mnie wkurzają paparazzi :/ i myśle czy nie usunąć ten dodatek ale tam fajne ciuchy sąSkoro chcesz usunąć dodatek, to znaczy, że Osobistości nie potrzebujesz, więc po prostu zainstaluj sobie najzwyklejszy Nraas MasterController i zawsze, gdy Twoi Simowie zdobędą gwiazdki, kasuj je, wtedy paparazzi nie przyjdą.
nmin taak tylko ja sie boje że gra bedzie mi fiksować :/ tak samo jak sciągnełam sobie dodatki nieoficjalne typu ubrania i fryzury to mi się gra co 30 min wyłączała i boje sie ze z tym Nraasem bedzie tak samo...
xometr zazdroszczę ! ja jutro jade po pracy kupić i siedze do wieczora ,dobrze ze narzeczony ma na drugą zmiane to nie bedzie mi truć gitary ze non stop siedze :D juz ma dosyć tych simsów hi hi
Acha nim zapomnę. Anie na mrówki niestety można tylko patrzeć, brak jakichkolwiek innych interakcji oprócz "ogladaj"
Ja dziś byłem w warszawskiej Arkadi. Nie ma w niej zwierzaków w rzadnym ze sklepów. Ale w saturnie babka mi mówiła że mają dostawę albo jutro rano lub popołudniu tego samego dnia :)
Ale i tak kupię pewnie w piątek bądź sobotę :)
Po SV biegają dzikie konie. Biegają normalnie po ulicach jak samochody. Oczywiście jak to w simsach bywa samochody i konie przenikaja się wzajemnie.
Jaka bzdura. Tego się właśnie obawiałam.
Nie wiem jak Wy, ale ja niechcę by lodziarka mi stała pod domem parę dni jakby mnie ktoś śledził :O
anie_1981
17.10.2011, 17:52
Ja tam się modów nie boję, jakoś mi gry nie zepsuły dotąd i gra się z nimi znacznie wygodniej. Tak więc poczekam sobie z graniem moimi zapisami, aż zbiorę kolekcję funkcjonalnych modów. I tak będę grała w AP, żeby przetestować dodatek, więc zapisy sobie spokojnie poczekają na dysku, w zupełnie innym miejscu niż gra.
Co Was najbardziej ciekawi jak wchodzicie pierwszy raz do nowego miasta w simsach? :) Bo ja zaczynam od patrzenia opisów rodzin i parcel a potem każdą po kolei oglądam :D Na ostatni ostrzał idzie podziwianie okolicy miasta :)
Narutoman
17.10.2011, 17:58
Ja co najwyżej czytam opis miasta ale opisów rodzin już mi się nie chce :D Potem oglądam sobie całe miasto
Właśnie włączyłem grę żeby ostatni raz przed wyjazdem sobie pograć i wyskoczyło mi okienko że muszę zaktualizować grę
Podobno w podziale na pokoje rzeczy dla pupili będą w dziale "pokój dziecięcy" :| Jakby nie mogli jeszcze jednego pokoju dla nich dać ;)
I czy macie pewną informację czy buydebug nie przepada ze zwierzakami?
Bo widziałem że w podziale funkcji na miejscu "?" będzie łapka i akcesoria dla zwierząt. :|
TheSimka3
17.10.2011, 18:04
Hmm simsy będę w moich łapkach może.... W piątek, lub sobotę :).
Pojawiła się już nowa aktualizacja :D !
Możesz teraz używać Kolekcji, a także tworzyć je i zmieniać w trybie sklepu, aby łatwiej sortować i porządkować przedmioty o wspólnym motywie przewodnim.
Dodatkowe poprawki błędów i usprawnienia istniejących funkcji.
Wymarzone podróże
Umiejętność „Fotografia” została rozszerzona i obejmuje teraz kolekcje fotografii z dodatków do gry The SimsTM 3.
Kariera
Po zmroku
Pokolenia
Przed zainstalowaniem aktualizacji gry The Sims™ 3, dodatku lub pakietu dobrze jest zastosować się do poniższej listy czynności w celu zapewnienia optymalnego działania gry.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania w związku z poniższymi krokami, odwiedź forum pomocy technicznej w oficjalnej społeczności The Sims™ 3 dostępne pod adresem http://forum.thesims3.com/jforum/forums/show/10.page.
Krok 1: wyłącz materiały modyfikowane
Materiały modyfikowane to wszystkie obiekty, które nie pochodzą z oficjalnych aktualizacji gry The Sims™ 3, The Sims™ 3 Store, dodatku lub pakietu. Materiały modyfikowane zostały stworzone przez osoby trzecie i nie są kontrolowane przez Electronic Arts lub zespół projektantów The Sims™ 3 oraz mogą nie działać z nowymi aktualizacjami. Materiały modyfikowane mogą spowodować nieprzewidywane zachowanie gry lub uniemożliwić jej działanie.
Aby wyłączyć materiały modyfikowane, cofnij wszystkie czynności, które doprowadziły do zainstalowania tych materiałów, w celu przywrócenia stanu gry bez modyfikacji. Jeśli materiały te zostały umieszczone w folderze z grą The Sims™ 3, przenieś je do innego folderu znajdującego się poza folderem z plikami The Sims™ 3. Folder z plikami The Sims™ 3 możesz znaleźć porównując ze ścieżkami dostępu podanymi poniżej:
Folder z plikami Windows: C:\Documents and Settings\UŻYTKOWNIK\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3
Folder z plikami Mac: Użytkownik/Dokumenty/Electronic Arts/The Sims/
Po zainstalowaniu oficjalnej aktualizacji możesz ponownie włączyć materiały modyfikowane. W razie wystąpienia problemów wyłącz je ponownie, aż ich projektant zaktualizuje materiały, aby działały z oficjalną aktualizacją, dodatkiem lub pakietem.
Krok 2: wykonaj kopie zapisanych plików
Zawsze warto wykonywać kopie zapisanych plików przed zainstalowaniem dodatku, aktualizacji lub pakietu. W tym celu skopiuj foldery „.sims3”, znalezione w folderze Saves, na pulpit lub do innego folderu.
Folder z zapisanymi plikami The Sims™ 3 możesz znaleźć porównując ze ścieżkami dostępu podanymi poniżej:
Folder z plikami Windows: \Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
Folder z plikami Mac: Użytkownik/Dokumenty/Electronic Arts/The Sims/Saves
Po zainstalowaniu aktualizacji uruchom grę, aby sprawdzić, czy zapisane gry nadal działają poprawnie.
Krok 3: poczekaj na zakończenie aktualizacji
Aktualizacje bywają dość duże i ich pobranie oraz zainstalowanie może potrwać dłuższą chwilę. Anulowanie aktualizacji przed jej ukończeniem może spowodować niespodziewane problemy, zawsze więc lepiej jest pozwolić na jej całkowite dokończenie. Nie zamykaj programu startu, dopóki nie pojawi się informacja o zakończeniu instalacji, ponieważ spowoduje to anulowanie aktualizacji.
Ja dziś byłam w empiku i powiedzieli, ze może być dzień lub dwa przed premierą. Jutro już pójdę, aby sprawdzić :D
Przepraszam bardzo autora poprzedniego tematu.
Nic nie szkodzi :)
Ja już nie mogę się doczekać by w Stadninie rozświetlonej zamieszkało małżeństwo z koniami i beaglem (moim zdaniem ta rasa im wyszła jako jedna z najlepszych małych) :)
BlueDinosaur
17.10.2011, 18:22
xometr, mógłbyś nam pokazać jakieś screeny. Np. Te konie i samochody?
Mnie tam konie biegające po ulicach nie przeszkadzają.
Podobno w podziale na pokoje rzeczy dla pupili będą w dziale "pokój dziecięcy" :| Jakby nie mogli jeszcze jednego pokoju dla nich dać ;)
I czy macie pewną informację czy buydebug nie przepada ze zwierzakami?
Bo widziałem że w podziale funkcji na miejscu "?" będzie łapka i akcesoria dla zwierząt. :|
A jakoś bardziej po polsku można? Rzeczy dla zwierzaków są w nowej kategori z łapą. Tam znów jest podział na psy, koty, konie, 3 kółka oraz znaczek nieskończoności czyli wszystko razem
xometr, mógłbyś nam pokazać jakieś screeny. Np. Te konie i samochody?
Mnie tam konie biegające po ulicach nie przeszkadzają.
Jak biegną ulicą czy jak przenika przez samochód?
A jakoś bardziej po polsku można? Rzeczy dla zwierzaków są w nowej kategori z łapą. Tam znów jest podział na psy, koty, konie, 3 kółka oraz znaczek nieskończoności czyli wszystko razem
A jak wpiszesz kody testingcheatsenabled true a potem kod buydebug on
to masz w tej zakładce z łapą jeszcze jakieś inne opcje? :|
Narutoman
17.10.2011, 18:26
[...]Jak biegną ulicą czy jak przenika przez samochód?
i to i to :)
A jak wpiszesz kody testingcheatsenabled true a potem kod buydebug on
to masz w tej zakładce z łapą jeszcze jakieś inne opcje? :|
Założę się że jak masz włączony BuyDebug to jest znaczek zapytania a jak nie to jest łapka :)
Dobra już sprawdzam. Sprawdzę odrazu rozsiewacze i spróbuję złapać konia jak przenika przez samochód.
Też bym z chęcią na to popatrzyłam. Szkoda jeśli BuyDeBug'a nie będzie. Naprawde szkoda. Muszę nakupić wtedy dużo rzeczy z niego xD
Czemu drugi raz usuneli wątek opowiadamy jak sobie gramy skoro są już osoby które zwierzaki posiadają? :O:|
No to jeszcze gorzej. Nie można miec włączonego BuyDebug i łapki!!! ): Nie!BuyDeBug'a używam nałogowa, a teraz mam wybierać pomiędzy akcesoriami dla zwierząt a innymi obiektami.
PS.Narutoman nie zauważyłam (albo nie przeczytałam) >Założę się że...<
PRZYPOMINAM, ŻE TEN TEMAT SŁUŻY WYŁĄCZNIE DO DYSKUSJI NA TEMAT 'ZWIERZAKÓW'. WSZELKIE INNE WIADOMOŚCI SĄ TRAKTOWANE JAKO SPAM. W TYM TEMACIE TAKŻE OBOWIĄZUJE REGULAMIN FORUM (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2135), DO KTÓREGO PROSZĘ SIĘ STOSOWAĆ. OD TEJ PORY NIE BĘDZIE JUŻ NIEPUNKTOWANYCH OSTRZEŻEŃ A BANY, NAWET JEŚLI ZBANOWANA ZOSTANIE POŁOWA FORUM.
Gingers nie wiem o co Ci chodzi skoro w tej chwili rozmawiamy na tematy związane ze zwierzakami ;)
Maszka ale można wpisywać Buydebug on lub off zależnie od potrzeby ;):)
Buydebug jest tylko że jest on gdzie indziej trzeba go znaleść
TheSimka3
17.10.2011, 18:53
Nic nie szkodzi :)
Ja już nie mogę się doczekać by w Stadninie rozświetlonej zamieszkało małżeństwo z koniami i beaglem (moim zdaniem ta rasa im wyszła jako jedna z najlepszych małych) :)
Uff... Już się bałam, że będziesz miał do mnie jakieś pretensje ;).
Ale mam planów na rodziny :)... Ahh zwierzaki jeszcze 4 dni, no w sumie to 3.
Uff... Już się bałam, że będziesz miał do mnie jakieś pretensje ;).
Ale mam planów na rodziny :)... Ahh zwierzaki jeszcze 4 dni, no w sumie to 3.
Ja bardzo wyrozumiały człowiek jestem, awięc bez obaw :)
Mój Beagle będzie się wabił Schoobi :D:P
Juhas wiem, ale nie chce mi się co pięc moniu wpisywać on lub off.
Ciekawi mnie jedynie kiedy u mnie będzie dostawa zwierzaków :D gostkowie powiedzieli, że może być trochę wcześniej. no to przecież mogli powiedzieć kiedy :P
I szkoda, że konie przenikają przez samochody... :(
Ile jest rodzin w skrzyni, w których już są zwierzaczki?
Muszę zacząć grać nową rodzinką, bo poprzednią szlag trafił :/
Uwaga uwaga mam nowe wieści. Co do buydebug to niestety jest on nadal ;p po wpisaniu kodu pytajnik pojawia sie ponad hudem na wysokości pierwszego sima patrząc od dołu. Jedziemy dalej. Są po 4 rozsiewacze z każdego gatunku czyli 4 dla gryzoni, 4 dla węży itd. A tu mam screeny
http://img839.imageshack.us/img839/5840/screenshot2ly.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/839/screenshot2ly.jpg/)
prześladowca w lodziarce ;p
A tu ptaszki dla anie
http://img847.imageshack.us/img847/894/screenshot3ef.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/847/screenshot3ef.jpg/)
http://img88.imageshack.us/img88/1636/screenshot4xz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/88/screenshot4xz.jpg/)
Wiecej nie chciało mi się robić. Co do jednorożców to po kliknieciu na skrzynkę i opcji chcę znać wszystkich poznajemy jednego przynajmniej tyle wynika z jego obrazka gdyż podpisane jest koń jednak ma on róg. Co do dzikich zwierzat to na koniach za bardzo się nie znam jednak psy i koty są rasowe. To narazie tyle chyba że sa jeszcze jakieś pytania
Screeny mi nie wyświetlają się na forum, a więc komu nie działa to daje linki źródłowe:
http://imageshack.us/photo/my-images/847/screenshot3ef.jpg/
http://img847.imageshack.us/img847/894/screenshot3ef.jpg
http://img847.imageshack.us/img847/894/screenshot3ef.jpg
TheSimka3
17.10.2011, 19:16
Hmm, macie fajnie możecie używać buydebuga np. żeby mieć unikalne rzeczy... A ja nie :( ! Od razu psuja mi grę, wyłącza się co pół godziny, nie zapisuje i klapa.. Miałam do zwierzaków stworzony cudny dom, ale simsy się psuły i aktualizacja komputera, czy jakos tak.. Dom usunął się.
TheSimka3
17.10.2011, 19:22
Hmm ta furgonetka wydaje się być dobrym pomysłem na urozmaicenie gry. Ale będzie mnie prześladować i znowu moja simka przez buga będzie spała z otwartymi oczami (koszmary :D).
anie_1981
17.10.2011, 19:27
xometr, a możesz mi te ptaki wysłać pocztą? :D A tak szczerze, to zazdrość normalnie. Ja też już chcę zwierzaczki! :P No ale swoje trzeba odczekać. Podobno czekanie uczy cierpliwości, ale na mnie się ta zasada absolutnie nie sprawdza... Muszę czekać do piątku lub nawet do poniedziałku lub wtorku, więc czeka mnie weekend bez zwierzaków.
Narutoman
17.10.2011, 19:30
A w Bridgeport jest coś podobnego, też jakiś wóz tylko że zjedzeniem i on nie stoi ci przed domem tylko am swoje wyznaczone miejsca do stania
Następnym razem pamiętaj o mojej propozycji a co do samej gry to ja osobiście się zawiodłem. Małe zwierzaki zostały bardzo zmarginalizowane. Mimo że mają kilka opcji interakcji to jednak jest ich zdecydowanie za mało. Według rozsiewaczy nie doszły nawet żadne robaki czy motyle ba nawet nie ma nowych skał a to chyba nie wymagało zbyt wielkiego nakładu pracy.
A w Bridgeport jest coś podobnego, też jakiś wóz tylko że zjedzeniem i on nie stoi ci przed domem tylko am swoje wyznaczone miejsca do stania
Wiem ale on nie pojawia się w SV a lodziarka jak widać odrazu zaatakowała. Gra już troche mniej zmula gdyż wygnereowane zostały bezpańskie zwierzaki i teraz jest już prawie ok. Tak samo było jak generowały się wampiry także nie zrażajcie się pierwszym uruchomieniem.
Lodziarka mi się podoba, ma swój charakter :) Ale nie chcę agentów od loda pod swoją posiadłością! :D:P
Ptaszki cudne, nieważne usterki graficzne liczy się to że są :)
Mnie czekanie uczy często wyrywania włosów z nerwów :P
Xometr jutro jeśli mogę to zamawiam screny z AP :D
Fajne screeny ^^ Lodziarnia ma klimat... lodziarni? Ptaszki nawet, nawet. Rozbroił mnie drugi screen - jak duch wampira obserwuje ptaszka :D
no i pewnie wóz z lodami będzie jeździł tylko po tej okolicy tak jak było z po zmroku
anie_1981
17.10.2011, 19:47
A widzieliście te fotki?
http://www.simsplanet2.com/forum/viewtopic.php?p=354403#354403
A nie da się tej lodziarni czym usunąc? :D
Bo ja podejrzewam, że jeśli mnie spotka takie auciszcze to będę zdolna się stamtąd w ogóle wyprowadzic.
Sebi właśnie nie, Xometr robił te screeny w SV ;)
Dobrze że lodziarnia nie ma swoich placówek jak barek z PZ.
Narutoman
17.10.2011, 19:48
Ja nie mogę :/ już to sobie wyobrażam te wszystkie konie... pff... myślałem że nie będzie ich w centrum miasta :/ że twórcy bardziej się postarają :((
Xometr czy jest naprawdę aż tak źle? :(
A widzieliście te fotki?
http://www.simsplanet2.com/forum/viewtopic.php?p=354403#354403
Te screeny były już u podawane :P
Hej, był ktoś w Empiku już ? Bo na stronie sklepu edycja limitowana jest cały czas w przedsprzedaży i czekają do 21. ale normalna wersja jest już dostępna, także myślę, że ta jest już na półkach ;)Ktoś to może potwierdzić?
Jutro jadę do Empika :)
Ja dziś byłem w empiku. Nie ma jeszcze zwierzaków ;)
Coś czuję, że jutro nie pojadę na darmo :)
Narutoman nie wiem czy jest aż tak zle. Napisałem tylko jakie są moje odczucia może wam będzie się podobać. Ja ogladając zajawki miałem strasznego smaka na zwierzaki teraz kiedy je mam jakoś nie czuję żeby ogrom opcji mnie przytłoczył. Fakt fajnie jest jak się kot kręci po domu jednak on tylko albo chce drapać albo spać od czasu do czasu coś zje. Poza tym pisze że opieka nad zwierzakami to wielka odpowiedzialnosć jednak koty/psy/konie dobrze radzą sobie same tylko musza mieć uzupełnioną michę jednak i to moza obejsc gdyż jest miska za punkty szczescia ktora nie wymaga uzupelniania
anie_1981
17.10.2011, 20:11
Na Pewno nie kupię takiej miski. Tak samo jak nie kupię koniom nagrody, dzięki której mogą paść się na każdej powierzchni. Mnie interesuje coś innego, oczywiście dotyczy to koni. Czy muszą mieć trawę z dodatku, jako farbę terenu, czy też mogą się paść na trawie z podstawki lub któregoś innego dodatku?
madziara0126
17.10.2011, 20:12
Coś czuję, że jutro nie pojadę na darmo :)
ja też ;p :).
Ja tylko obawiam się jednej rzeczy. Że koń będzie mi się wałęsał po podwórku jak kot... I tak go raczej przymknę na padoku, no ale mimo wszystko.
anie_1981
17.10.2011, 20:14
A co innego ma zrobić konik? Albo Ci się wałęsa po podwórku\padoku, albo nie kupujesz konia i tyle :P
Olson ja zrobiłem taką parcelę że koń nawet może się paść przed domem.
Ja mam tylko nadzieję że nie będzie się paść na terenie pomalowanym skałami lub piachem :O
madziara0126
17.10.2011, 20:15
ja planuję zrobić jak w rzeczywistości stajnia i wyjście na ogrodzoną łąkę przed dom nie wpuszcze ;p
anie_1981
17.10.2011, 20:18
No i tak powinno być. Wbrew pozorom, podwórko nie jest dla koni bezpiecznym miejscem. Mogą się o coś skaleczyć, na coś nadziać. Albo się spłoszyć i wybiec na ulicę. Odpowiedniej wielkości padok\okólnik, to najlepsze rozwiązanie :)
madziara0126
17.10.2011, 20:19
hmm szkoda ze te yorki takie nie podobne ;/
A ja jestem ciekaw tego zestawu za rejestracje. Na ulotce jest facio w bluzie z rękawami w tygrysie paski a obok niego pies przerobiony na tygrysa. Ciekawe czy to będzie to czy to podpucha
anie_1981
17.10.2011, 20:28
Jak ja dostanę grę, to się wstrzymam z instalacją nagrody za rejestrację. Nagroda od Pokoleń, była najpierw zepsuta, nie pojawiała się słuchawka od telefonu.
Wracając do tworów generowanych przez grę to jest o niebo lepiej niż z simami. Simy są niemal klonowane co pokolenie czasem w jednym pokoleniu jest kopia kopi. Ze zwierzakami narazie jest tak że jest i po jednej rasie z każdego gatunku nawet kolory u koni się nie powtarzają mam nadzieję że tak pozostanie
anie_1981
17.10.2011, 21:02
A ja mam pytanie, czy do domów sąsiadów gra samowolnie dodaje zwierzęta?
Narazie poprostu stworzyła zwierzaki ale pewnie doda tak jak bylo to z wampirami. Część zwierzaków ma w statusie bezpański a część nie ale nazwisk tez przy nich nie było więc nie wiem dokladnie
Jest już dostępny prezent za rejestrację gry. Twórcom mogę powiedzieć tylko %#$%$^$^#$ wasze prezenty. Myślałem że telefon z pokoleń to był pomysł jakiegoś miejscowego idioty ale teraz przeszli samych siebie
http://store.thesims3.com/setsProductDetails.html?categoryId=&scategoryId=13146&index=0&productId=OFB-SIM3:39045&pcategoryId=12858&ppcategoryId=12490
Ktoś zapyta skad to oburzenie. Ano stąd że czasem darmowe zestawy zawierają więcej elementów niż 2. A prezent za rejestrację gry za 90 pln powinien być odrobinę bardziej adekwatny do ceny jaką zaplacilismy. Wolałbym żeby nie dali nic jak w przypadku rejestracji akcesoriów niż dali taki chłam.
no no już mamy wtorek po 14 śmigam do MM :D
a co do prezentu za rejestracje hmmm....nic ciekawego :D oni jak coś wymyślą to masakra
News od simowie.info
Na ten dzień czekaliśmy od czerwca 2009 roku, kiedy swoją miejsce miała premiera gry The Sims™ 3. Już wtedy na całym świecie rozmawiało się o dodatkach do gry, a głównie o rozszerzeniach wprowadzających do simowego życia zwierzęta i pogodę. Dzisiaj ziściło się marzenie tych, którzy niecierpliwie wyczekiwali tego pierwszego. Właśnie dzisiaj, 18 października 2011r, do sklepów trafia gra The Sims™ 3: Zwierzaki!
Gra The Sims™ 3: Zwierzaki pozwala na opiekowanie się czworonożnymi milusińskimi. Obok psów i kotów pojawiły się również konie, wcześniej niespotykane. Nutkę fantazji nadają jednorożce. Obok tych zwierząt pojawiają się również między innymi ptaki, zwierzęta akwariowe, płazy, czy gryzonie, np. chomik.
Twórz miłe lub niegrzeczne zwierzaki dla swoich Simów: zaciekłe psy strażnicze, niszczycielskie kociaki albo ufne konie. Ustalaj ich wygląd i cechy charakteru. Tylko w Edycji Limitowanej dostępny będzie ekskluzywny sklep z unikalnymi gadżetami dla Simów i ich zwierzaków. Wprowadź nowych członków do simowej rodziny i odkryj ciekawe sposoby pogrywania z życiem!
Życie jest lepsze gdy są zwierzaki!
Cechy gry:
Więcej zwierzaków to więcej zabawy! Twórz przeróżne rodzaje psów, kotów i – po raz pierwszy, w wersji na PC/Mac – koni! Czy Twój Sim da radę oswoić dzikiego konia?
Kontroluj zwierzaka: niech biega, kopie, przewraca przedmioty. Czy będzie doskonałym towarzyszem, czy wręcz przeciwnie: zasieje zamęt wśród Simów?
Zwierzaki mogą uczyć się nowych umiejętności. Koty i psy naucz polowania. Psy opanują sztukę odnajdowania okazów kolekcjonerskich i aportowania. Konie mogą uczyć się biegu wyścigowego i skoków.
Wyruszaj na przygody – Simowie mogą badać historię miasta, używając swoich zwierzaków do wywąchiwania skarbów, odkrywania tajemnic, łapania rzadkich zwierząt kolekcjonerskich, a może nawet szukania duchów.
Zwierzaki mają własne cechy – inteligentne, przyjazne i dumne albo zabawne, lubiące przygody lub agresywne. Ustalaj charakter zwierzaków.
Ekskluzywna zawartość Edycji Limitowanej!
- W wersji na PC/Mac znajdziesz sklep dla zwierząt pełen ekskluzywnych obiektów.
- W wersji na konsole otrzymasz 10 ekskluzywnych, unikalnych ras, takich jak psy tygrysie i skunksokoty.
Pogrywaj z życiem. Pogrywaj ze Zwierzakami!
beata18ns
18.10.2011, 06:25
kupic czy nie kupic o to jest pytanie
distractme
18.10.2011, 06:31
no baa pewnie ze kupic :D ja dzisiaj wieczorem bede miala juz gierke w domu ^^
beata18ns
18.10.2011, 06:45
kusi zeby kupic nie powiem :P ale jak czlowiek sam zarabia to szkoda kazdego grosika :P ile kosztuje dodatek tak wogole ?
ja tez zarabiam na siebie i mieszkanie własne a nie szkoda mi na gre :D bo zbierałam he no a cena zależy gdzie chcesz kupić czy Empik czy MM czy Saturn czy co tam jeszcze, ja na pewno do MM pojade i mysle ze z ok 80-90 zł bo MM jest drogi zresztą Empik też jest drogi
anie_1981
18.10.2011, 07:42
A wiedzieliście o tym?
http://forum.simy.bizserwer.pl/index.php?showtopic=28758&view=findpost&p=708390
Mi się nie daje pobrać, widać trzeba czekać aż zainstaluję i zarejestruję Zwierzaki.
hej:) i jak doszły dziś jakieś sklepy z grą? jakieś nowe miasta:D
w Olsztynie jeszcze nie ma :( mój tata akurat przy okazji był teraz i zadzwonił do mnie żeby ja do nich zatelefonowała czy już mają gre ale Pan z Media Markt powiedział że jeszcze nie ma ale do 16 powinna być już gra, wiec akurat po 15 sobie wyjade na spokojnie , oby tylko była gra:(
madziara0126
18.10.2011, 09:51
ja dzwonilam do empiku i babka gadala ze dzisiaj jechal do nich kurier ale mial wypadek i nie dojechal i jutro beda od rana masakra jakas ;/
A ja nadal się nie dowiedziałam czy są jakieś nowe rodzinki ze zwierzakami gotowe do wprowadzenia do domku.
beata18ns
18.10.2011, 10:13
chyba nikt jeszcze tego nie wie
madziara0126
18.10.2011, 10:14
A ja nadal się nie dowiedziałam czy są jakieś nowe rodzinki ze zwierzakami gotowe do wprowadzenia do domku.
ja ci nie powiem bo nie mam jeszcze gry ;(
ja mam tylko nadzieje że do 16 bedzie gra :( i że dzisiaj będzie...bo jutro nie mam jak jechać :(
madziara0126
18.10.2011, 10:18
napewno dzisiaj bedziecie mieli gre bo dzis jest rozsylana do sklepow tylko ja mam takiego pecha ze akurat kurier nie dotarl super ;/
anie_1981
18.10.2011, 10:19
A ja mam pytanie do tych, którzy już grę mają, jaką ma płyta pojemność? I jak dużo miejsca zajmuje po instalacji?
chyba nikt jeszcze tego nie wie
xometr już ma grę i już niebawem dołączy do Niego/Niej kilku innych użytkowników.
anie_1981
18.10.2011, 10:38
Yeah... Ja też dołączę, jak dostanę list z grą... Czemu ja mieszkam na zadupiu...
Rosemarie
18.10.2011, 10:39
anie, ja też mieszkam na zadupiu :{ może, będę w czwartek/piątek dopiero mieć.
zaraz 14 boje sie dzwonić do MM :( może na ślepo pojade? he
Narutoman
18.10.2011, 11:26
Ja, jakbym mógł to wziąłbym śpiwór i plecak i czekał przed sklepem tak długo aż nie dostałbym zwierzaków :D
anie_1981
18.10.2011, 11:35
Ogłaszam, że muszę mieć zwierzaki teraz, zaraz, bo inaczej zwariuję, od tego czekania! :D Dlaczegóż to los jest dla mnie tak okrutny?! :P I co tak mało osób wstawia niusy i foty, hę? Ja chcę informacji...
Rosemarie
18.10.2011, 11:36
Ja też :{ muszę sobie jakoś czekanie umilić.
Justyna0307
18.10.2011, 11:37
Ogłaszam, że muszę mieć zwierzaki teraz, zaraz, bo inaczej zwariuję, od tego czekania! :D Dlaczegóż to los jest dla mnie tak okrutny?! :P I co tak mało osób wstawia niusy i foty, hę? Ja chcę informacji...
im bliżej tym każdy bardziej wariuje :D oh a kiedy ja do sklepu pojadę? jeszcze mam w tym tyg. utrudniony dostęp do miasta :(
Gra zajmuje około 2 GB a płyta ma 5,9 GB tylko nie wiem po co komu waga płyty ;p
Narutoman
18.10.2011, 11:44
xometr no daj trochę zdjęć no! Wszyscy czekamy na twoje opinie! :P
anie_1981
18.10.2011, 11:45
Z ciekawości. Ale, bardziej mnie interesują w tej chwili fotki koni. O i jeszcze jedna rzecz. Jak masz konia, to może mieć samą uzdę lub uzdę i siodło, a czy da się swojego konia całkowicie rozsiodłać, żeby nie miał ani uzdy, ani siodła?
@up skomplikowane pytanie :P xd
zaraz nie wytrzymam! niech już będzie te 50.000 fanów bo nie wytrzymam! ^^
anie_1981
18.10.2011, 12:05
Proste ja drut, czy konia da się całkowicie "rozebrać", tak by wyglądał jak Dziki Koń...?
Dobra już odpalam i cyknę kilka fotek. Co do koni to narazie nie mam żadnego gdyż trzymam miejsce dla jednorożca który jak na złość narazie nie chce się pokazać.
Narutoman
18.10.2011, 12:09
Nowe filmiki!
Ta fryzura naprawdę mi się podoba!
gk1n9ULACc0&feature=feedu
Koń może mieć dziecko z jednorożcem!
lS6ICcYfPyE&feature=feedu
Ja nie mogę xd
ynhk_fD9aWw&feature=feedu
Bara - bara, bara - bara, tiki - tiki, tak, jeśli masz ochotę daj mi jakiś znak! :D
nCogCaG7EF0&feature=feedu
PS
Jest lepiej niż xometr mówił, jakoś nie wiedzę tych koni na ulicach D:
anie_1981
18.10.2011, 12:12
Filmiki świetne! Podsycają apetyt.
Znowu te bara-bara, co mi się tak strasznie podoba:)
Ja chcę już mieć dodatek, by móc rozmnażać moich simów na sianku :P
anie_1981
18.10.2011, 12:16
Ja też! A muszę czekać do piątku! A może i poniedziałku... :( Zaraz się popłaczę...
Narutoman
18.10.2011, 12:19
Ja muszę czekać 3 tygodnie (-_-')
ja już mam:) kupiłam w Empiku w Bydzi, w Fokusie
Rosemarie
18.10.2011, 12:50
to czekamy na relację :D
miłośniczka zwierząt
18.10.2011, 13:03
Ja może dzisiaj będę miała a jak nie to jutro ;).
No to lecimy ze screenami.
szop zainteresowany koszem na śmieci. Przyłazi do tego kosza od kilku dni.
http://img802.imageshack.us/img802/9884/screenshot5gs.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/802/screenshot5gs.jpg/)
simka ciągle wyjmuje coś z klatki/terrarium i oto skutek
http://img16.imageshack.us/img16/2936/screenshot6mu.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/16/screenshot6mu.jpg/)
a tu śpiący wąż
http://img444.imageshack.us/img444/1157/screenshot7qg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/444/screenshot7qg.jpg/)
kolejny raz prześladowca w lodziarce
http://img207.imageshack.us/img207/5825/screenshot8zf.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/207/screenshot8zf.jpg/)
śpiący szop
http://img443.imageshack.us/img443/822/screenshot9f.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/443/screenshot9f.jpg/)
śpiący kot
http://img43.imageshack.us/img43/4905/screenshot10rc.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/43/screenshot10rc.jpg/)
i zabawa kota z szopem
http://img266.imageshack.us/img266/3158/screenshot11xr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/266/screenshot11xr.jpg/)
http://img560.imageshack.us/img560/1599/screenshot12pl.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/560/screenshot12pl.jpg/)
Narutoman
18.10.2011, 13:17
Ale fajnie! nie wiedziałem że będą interakcje szopa z kotem!
hahaha można robić bara bara w sianie :D i zwierzęta śpiewają przy gitarze
Kot może się z nim bawić, obwąchać go, syczeć na niego, przepędzić lub gonić go.
Hej tylko na chwilę weszłam zapytać się czy są skunksy i wilki? (skunksy nie mylić ze szopami to te które pryskają ) (oraz wilki nie wilkołaki )
Narutoman
18.10.2011, 13:25
A są jakieś interakcje między szopami - psami, końmi jeleniami - psami,kotami, końmi?
Narazie nic takiego mnie nie odwiedziło. Przyłazi tylko ten szop. Nawet żaden jeleń/łoś się nie pofatygował ;p
A są jakieś interakcje między szopami - psami, końmi jeleniami - psami,kotami, końmi?
Każdy sterowalny zwierzak ma interakcje z innym zwierzakiem nawet z papugą. W przypadku kota jest to upoluj ale jakoś nie miałem serca użyć tej opcji ;p Swoją droga po zakupie klatek/terrariów kot sam poszedł obejżeć wszystkie nowe zwierzaki jednak nie zapolować na nic (narazie)
TheSimka3
18.10.2011, 13:26
Mam nadzieję że zwierzaki pojawią się chociaż jutro w pobliskim markecie :P...
anie_1981
18.10.2011, 13:33
Ja chcę filmik z jazdy konnej! :P Wiem, wymagająca jestem.... Nie ma ludzi idealnych! ;)
Jej *.* Właśnie aktualizuję grę i zaraz zacznie się instalacja. Myślałam, że w moim mieście będą dopiero w dniu premiery,a tu taka niespodzianka.
http://www.simprograms.com/35951/101811-9-images-from-the-sims-3-pets-for-pc/
Fotki dla zainteresowanych :D Naprawdę ładne.
BlackBerry
18.10.2011, 14:18
Jest! Jest! Kurier już dzwonił i doczekam się wcześniej dodatku !
Narutoman
18.10.2011, 14:24
Ten mały jednorożec (*_*)
Uwaga, Sims 3 Zwierzaki już na półkach Empika :D
Byłem i się przekonałem, jednak cena 99 zł , za duża jak dla mnie. Zaraz lecę do MM ;)
Moja gra została wysłana kurierem wczoraj. Mam nadzieję, że dojdzie jeszcze dzisiaj wieczorem... Albo jutro.
anie_1981
18.10.2011, 14:33
A mojej kopii jeszcze nawet nie wysłano... :(
hellraiser
18.10.2011, 14:34
http://www.flickr.com/photos/simprograms/6257345270/in/photostream
Matyldo, ale słitaśne ;***88
Ja także czekam na Zwierzaki :P
Wrzucajcie screeny ile wlezie! :)
Rosemarie
18.10.2011, 14:36
A mojej kopii jeszcze nawet nie wysłano... :(
mojej tez :((:(( wy już macie, a ja czekać musze :(
BlueDinosaur
18.10.2011, 14:44
Uwaga, Sims 3 Zwierzaki już na półkach Empika :D
Byłem i się przekonałem, jednak cena 99 zł , za duża jak dla mnie. Zaraz lecę do MM ;)
Tak drogo?! Co to jest?!!
Jednorożce są zbyt słodkie błee...
Nie mogę się już doczekać kiedy położę moje łapska na tej grze.
xometr dawaj więcej zdjęć! yhh ja musze czekac do listopada ; (
A ja jeszcze raz chce się zapytać (bo nikt mi nie odpowiedział) czy są skunksy (nie szopy tylko te które pryskają) oraz czy są wilki? Dziękuję
No tak, gra zainstalowana, wszystko cacy, a tu mi gra się wyłącza. Drugi raz. Myślicie, że to może mieć jakiś związek z aktualizacją?
Ano drogo, drogo.
W sumie nie wiem , czy dobrze zrobiłem nie kupując.. Drogo ale bym już je chociaż miał :D
Nowe zdjęcia
1 (http://farm7.static.flickr.com/6224/6257654748_6ab2d7204c_b.jpg)
2 (http://farm7.static.flickr.com/6226/6257653940_1db0d92ee4_b.jpg)
3 (http://farm7.static.flickr.com/6162/6257124697_0da2ae2259_b.jpg)
4 (http://farm7.static.flickr.com/6048/6257654498_be0b43f9c5_b.jpg)
5 (http://farm7.static.flickr.com/6042/6257124541_ff3c08786f_b.jpg)
6 (http://www.simy.pl/typo3temp/pics/f519d51d55.jpg)
7 (http://www.simy.pl/typo3temp/pics/61d46f1b6e.jpg)
8 (http://www.simy.pl/typo3temp/pics/fa0d5a3f76.jpg)
9 (http://www.simy.pl/typo3temp/pics/dfe29b9278.jpg)
10 (http://www.simy.pl/typo3temp/pics/a7ef4514de.jpg)
Artykuł 1 (http://translate.google.pl/translate?sl=en&tl=pl&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.platinumsimmers.com%2F2011%2F10 %2Fsims-3-pets-hands-on-not-as-easy-as-you-would-think%2F%3Futm_source%3Dsimsnewsbot&act=url)
Artykuł 2 (http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fwww.simsnieuws.nl%2Fde-sims-3-pc%2Fde-sims-3-pc-uitbreidingen%2Fde-sims-3-pc-beestenbende%2Fpreview-de-sims-3-beestenbende-door-xelles%2F)
Zdjęcia + filmiki (http://simsvip.com/?p=3362)
Electronic Arts wraz z firmą IAMS - producentem pokarmów dla zwierząt - przygotowała zestaw ekskluzywnych obiektów, które będzie mógł pobrać każdy gracz, który kupi, a następnie zarejestruje oryginalną kopię dodatku Zwierzaki.
http://www.simy.pl/uploads/pics/register-stuff.jpg
W skład zestawu wchodzi buda dla psa, miska, zabawka oraz leżanka dla simowych pupili.
Ejak, Annie już mówiła o tych obiektach :)
Zaraz obejrzę te linki od Ciebie :)
fajne te obiekty B) xd
buda super ;D
Obiekty są faktycznie ładne :)
Szczególnie mi się podoba ta leżanka (posłanie dla psa) :)
mam greee :) zapłaciłam 89 zł teraz instaluje jupiii
Justyna0307
18.10.2011, 15:52
wy już macie?! ojej mnie tu aż nosi!
Zazdroszczę Wam :) Ja przy najlepszym układzie będę miał w piątek, chyba że się jakiś cud stanie i będę miał czas się wcześniej przejechać :D
Może jutro? :D:D Naprawdę się boję o siebie i swój obecny stan :D:P
Rosemarie
18.10.2011, 15:53
wy już macie?! ojej mnie tu aż nosi!
mnie tez :{ liczę chociaż na jakieś Wasze szczegolowe relacje ;D
Anjanka zamawiam godzinne przedstawienie fotograficzne :D:P
A na poważnie dasz troszkę screnów z otoczenia itp.? :):)
Ja czekam na kuriera, możliwe, że jeszcze dzisiaj przyjedzie, bo na przykład wczoraj o tej porze jeden przyszedł do mnie ze sweterkiem z allegro :).
Sprawdzałem na swoim profilu na empik.com... Przyjdzie jutro. Do jutra to ja się pos*am.
TheSimka3
18.10.2011, 16:24
Ja prawdopodobniej dostanę zwierzaki jutro :D.
Hmm ten jednorożec na zdięciu jest całkiem ładny.. Ładniejszy od tego kolorowego...
Narutoman
18.10.2011, 16:24
Nowy filmik: (te kotki są słodkie :3)
rFPU1Rbn3Uo&feature=feedu
Rosemarie
18.10.2011, 16:26
prześliczne kotki :3
Kotki słodkie bo Savannah! xD Achh.. Wy macie szczęście, że już posiadacie tę grę :D (co niektórzy) wczoraj byłam taka zła, że muszę czekać do soboty, że pobiłam łóżko o_O
Simbelmyne
18.10.2011, 16:29
Wy to macie szczęście. Ja nie mam ani MM ani Empika w swoim mieście. Ewentualnie dwa-trzy sklepy komputerowe, w których wszystko jest o 10-20 zł drożej :/
TheSimka3
18.10.2011, 16:29
Wiecie jaki mam problem dotyczący zwierzaków... Musze wymyślić rodzinkę, ponieważ nie zacznę grać od byle czego :D. No i nie mogę się zdecydować ! Tyle mam pomysłów, że się w głowie nie mieści... Dodatkowo muszę wykonać projekt podwórka, domu, stajni itp. A to nie takie łatwe.
Narutoman
18.10.2011, 16:32
[...]wczoraj byłam taka zła, że muszę czekać do soboty, że pobiłam łóżko o_O
Nawet nie wiesz jak ja bym chciał mieć zwierzaki w sobotę! :(
Musze czekać jeszcze 3 tygodnie! :((
Współczuję :/ Ja to bym 3 tygodni nie wytrzymała, ledwo teraz wytrzymuję... Niestety mieszkam we wsi i najbliższy Empik jest 50 km ode mnie we Wrocławiu .. ;/
TheSimka3
18.10.2011, 16:36
Ja jakoś wytrzymuję, ale na myśl o konikach dodaje mi entuzjazmu :).
OMG, olaf, uspokój się :|
to tylko graaaa . -.-'
e; widział ktoś grę w Saturnie, w olsztynie ?
Narutoman
18.10.2011, 16:40
Ja nie mogę :/ Chce oglądać zdjęcia i info o zwierzakach ale jednocześnie nie mogę bo zaraz mi się przypomina kiedy je dostanę :((
OMG, olaf, uspokój się :|
to tylko graaaa . -.-'
Ja traktuje to bardziej poważnie
... moje ludziki cierpią tam beze mnie
Simbelmyne
18.10.2011, 16:40
A ja mam pytanko czy można grać samymi zwierzętami, bez simów?
Narutoman
18.10.2011, 16:41
A ja mam pytanko czy można grać samymi zwierzętami, bez simów?
Nie, niemożna :)
Simbelmyne
18.10.2011, 16:42
;( Trudno, coś wymyślę. Sim będzie się sam sobą zajmował, a ja będę grała tylko zwierzakami :)
Ktoś zadawał pytanie czy będą skunksy. Nie nie będzie ich. Co do wilków nie jestem pewien.
*Potrafimy rozróżnić szopa od skunksa ;).
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.