Zobacz pełną wersję : The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja tam jakoś specjalnie nie czekam na te Zwierzaki. Nie ma takiego szału jak na Pokolenia...
Master of Disaster
21.04.2011, 13:47
@up - heh, chyba mam NIECO podobnie. Choć to zabawne, bo nie tak dawno było odwrotnie... Cóż, zobaczymy, co będzie.
anie_1981
21.04.2011, 15:29
Oj wystarczyłoby, gdyby twórcy gry wydali kilka oświadczeń w sprawie zwierzaków i sypnęli garścią screenów i filmików... a o Pokoleniach niewielu by mówiło. Ja nawet teraz kupiłabym w ciemno zwierzaki, pomimo tak nikłych o nich informacjach. Wolałabym dostać zwierzaki teraz, a Pokolenia potem. Co nie oznacza, że Pokolenia mi się nie podobają. Podobają mi się i je kupię. Ale zwierzaki podobają mi się bardziej...
malinka215
21.04.2011, 17:59
A czy w zwierzakach w 2 kupowało się dla nich karmę w sklepie? Bo nie miałam dodatków do 2
z tego co pamiętam, w dwójce były miski i sim nasypywał do nich karme którą brał z powietrza.
malinka215
21.04.2011, 18:26
mam nadzieję, że w tym dodatku tak nie bd i trzeba bd kupowac karmę w sklepie, mógłby dojśc sklep zoologiczny w którym będą karmy, klatki, zwierzęta, akcesoria dla nich itp.
The Sims 3: Zwierzaki (oryg. Unleashed) - Piąty ofcjalny dodatek do The Sims 3. Simowie będą mogli hodować własne zwierzęta! Oprócz standardowych psów i kotów pojawią się także konie, węże, szopy, jaszczurki, jelenie, skorpiony i wiele więcej ! Oprócz tego będzie można nadawać zwierzakom cechy charakteru tak jak u simów.
Skorpiony i jaszczurki :O
The Sims 3: Zwierzaki doda takie opcje jak np. możliwość wyprowadzania psów na smyczy, przygarnięcia ich prosto z ulicy czy też jazdę konno.
Ciekawi mnie ta jazda konno
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i.ytimg.com/vi/C-A-X1mnqrk/0.jpg&imgrefurl=http://wn.com/sims_3_pets&usg=__wTK4z5OfPlnjtCtvzpi-i4ytL0Q=&h=360&w=480&sz=13&hl=pl&start=0&sig2=-uB6f659_1UMDm-q39LZ_A&zoom=1&tbnid=GIctiPiAecG1TM:&tbnh=126&tbnw=168&ei=OUuxTcrKB5G08QO4lsWWDA&prev=/images%3Fq%3Dthe%2Bsims%2B3%2Bpets%26hl%3Dpl%26biw %3D1024%26bih%3D681%26gbv%3D2%26tbm%3Disch0%2C177&itbs=1&iact=hc&vpx=724&vpy=303&dur=3282&hovh=194&hovw=259&tx=249&ty=128&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:19,s:0&biw=1024&bih=681
Filleable
22.04.2011, 11:38
@up
Ten napis "Pets" to żywcem z dwójki. Nie postarali się zbytnio.
Czytałam, że w Pokoleniach dojdą moje ukochane wspomnienia! Jeśli już ktoś o tym wspomniał to sory. Nie czytałam całego tematu.
a ja właśnie nie mogę się tego doczekać :)))) to będzie takie urzeczywistnienie .
hellraiser
22.04.2011, 14:22
@up
Ten napis "Pets" to żywcem z dwójki. Nie postarali się zbytnio.
To na pewno nie jest oficjalne logo Zwierzaków. Na to przyjdzie jeszcze czas.
Czytałam, że w Pokoleniach dojdą moje ukochane wspomnienia! Jeśli już ktoś o tym wspomniał to sory. Nie czytałam całego tematu.
Pokolenia to Pokolenia, tutaj jest temat o Zwierzakach.
malinka215
22.04.2011, 15:00
ja bym chciała żeby można iśc z psem do lekarza na np. wizytę kontrolną, odrobaczenie itp. Nie tylko z psem
Zwierzaki, super, super.
Ale ja tam się najbardziej cieszę, że będą koty ^^
Wreszcie będę mogła zrobić w grze moje dwa kochane mruczki ^^
Ciekawe czy dadzą węże ...
Master of Disaster
23.04.2011, 11:28
@up - ee... przecież zawsze w dodatku do simsów ze zwierzakami były koty, więc nie do końca rozumiem... niby teraz mieliby ich nie dać? :|
Mnie nadal interesuje, czy będziemy mogli robić konie. I czy będę z konia mogła zrobić wielbłąda i wrzucić go na Al Simharę jako jeden ze środków transportu :D
@up Muffi chodziło o to, że najbardziej się mu/jej podobają koty. Nie rozumiesz tego, że ktoś pisze o rzeczy, która najbardziej zadowoli go w tym dodatku? Co z tego, że dodawali w TS2? Teraz mowa o trójce, w której na razie nie ma żadnych zwierząt. To są dwie inne gry. Ja też się cieszę, że koty dodadzą, a mogliby przecież tego nie robić i w ogóle nie tworzyć tego dodatku.
Z konia wielbłąda... chyba nie. Mało kto teraz hoduje konie. Twórcy skupią się na normie, czyli na zwierzakach domowych. Chociaż fajnie byłoby mieć na własność swojego, zrobionego w CAA (Create an Animal - mógłby się tak nazywać ten tryb ;p) konia.
Tak poza tym. Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom :)
Ja tam się cieszę ze wszystkiego co będzie. Ale najbardziej chciałabym szczury <3 pewnie nie będzie , ale zawsze można pomarzyć ;) zrobiłam bym moje ukochane misiaczki ^^ no i oczywiście konie, albo tak, jak pisze KathySelden - wielbłądy.
anie_1981
24.04.2011, 15:41
Cóż nie wiem na ile informacje w necie są wiarygodne, ale jest niby jedno, niepotwierdzone oświadczenie EA, według którego na koniach będzie można jeździć, ale nie będzie można ich mieć na własność. Pożyjemy zobaczymy...
@up - A skąd to zdobyłaś ?
malinka215
24.04.2011, 17:08
@up ktoś na tym forum o tym pisał
anie_1981
24.04.2011, 19:26
No właśnie, ktoś o tym pisał, ale bez źródła. Nie doszukałam się takiej informacji ani na Centrum Simów, ani nigdzie indziej.
Ja i tak jak wyjdzie ten dodatek to sobie "kupię" z ((tajna informacja)) :D
Polsko droga.... Czyżby z torrentów? ;p
Ciii ! Może nikt nie się nie skapnie ; D Może sobie sam na dzień dziecka "kupię" ^^ NAJWYŻEJ jak mi się spodoba to pójdę do empika i kupię;x (Daleko jak nie wiem co normalnie =.= A tak poważnie to tylko z kilkaset metrów mam do empika z domu~~ :))
Ale ja nie krzyczę! Ja też wolę jak najtańszą formę zakupów XD
Widzę,że w jednej kwestii się zgadzamy :3
Najwyraźniej tak :)
Ja i tak bardziej czekam na Zwierzaki niż na Pokolenia.
Blagam! Ludzie! Rozmowy o piractwie są na forum zakazane! (a przynajmniej zawsze tak było, a leci mi już tu 6 rok)
@up ale o co chodzi. Nie róbmy z piractwa tematów tabu bo i tak wiadomo że mnóstwo ludzi z tego forum ma pirata tylko się przyznac nie chcą.
Ja od zwierzaków tylko oczekuję :
-dobrej grafiki
-wiele zwierzątek
-u tych klatkowych (chomik itp.) żeby było więcej interakcji np. wypuść z klatki,na spacer xd
-żeby nie było bugów (PZ to dopiero mi kopa dało...)
- i tam parę rzeczy ; )
Ale nawet przy perfekcyjnym planie EA coś tam zepsuje ;x
I tak już sporo kasy wydałam na gry nie mając z tego żadnej korzyści, a potem żałując i wywalając je do śmietnika, bo za dużo miejsca zajmują i nie wiem gdzie książki poustawiać. Gry się nudzą. Rozumiem płacić abonament za jakąś zarąbistą grę, w którą gralibyśmy bardzo długo, ale kiedy nie ma się pewności, że gra nie znudzi lepiej ją przetestować za darmo, a potem ewentualnie kupić. Ja zazwyczaj w jedną, nową grę gram maksymalnie dwa tygodnie (do tego czasu wliczając wiele innych zajęć i szkołę). Nie jestem maniakiem gier. Mam inne hobby, które są bardzo kosztowne i sądzę, że wiele jest takich osób na tym forum. Dajmy sobie spokój i skorzystajmy z rady Trykuu. Skoro większość ludzi piraci, to trzeba się do tego dostosować. TAK WIĘKSZOŚĆ. Muzyka, filmy, książki, gry, programy. Nie ma osoby, która nigdy niczego nie ściągała. Ja za Simsy płacę i wymagam, ale ostatnio się zawiodłam na dodatkach, bo moje wymagania nie są spełniane. Jeden, wielki bug.
@up. To, że EA coś zepsują jest prawie pewne. Co do grafiki. Ja oczekuję o wiele lepszej niż na zwiastunie i możliwości posiadania na własność koni.
Chyba nie będzie można mieć własnych koni ;x Mnie i tak nie interesują konie,tylko koty :D nyaa~~
miłośniczka zwierząt
26.04.2011, 12:03
mnie interesują koty, konie i psy, a reszta jak chomiki czy świnki morskie mało mnie interesują i tak, nigdy z takich zwierząt nie korzystałam w the sims 2 więc, i tutaj zapewne nie będę z nich korzystać.
miłośniczka, nie bądź tego taka pewna, że nie będziesz skorzystać z chomików itp, bo może się okazać, że będą z nimi jakieś fajne interakcje (marzę o tym) :)
miłośniczka zwierząt
26.04.2011, 12:29
no mogły by być ale, o tym to właśnie możemy sobie pomarzyć . W the sims 2 podobało mi sie to że koty i psy mogły zarabiać na swoje utrzymanie ciekawe czy tutaj też tak będzie.
anie_1981
26.04.2011, 14:32
Ja tam nie powiem, psy lubię, kotów nie cierpię. Ale dla mnie najfajniejsze zwierzaki to właśnie te "drobiazgi", ptaki, gryzonie i ryby. Dlatego nawet jeśli nie będzie z nimi żadnych nowych interakcji (ponad jedynkę i dwójkę), to i tak będę miała je w każdym domu, a psa niekoniecznie. Kota może z raz kupię (żeby obejrzeć), ale długo u mnie nie pobędzie, bo naprawdę nie cierpię kotów. Oczywiście jeśli będzie można mieć konie na własność, to niemal każda rodzina będzie je miała. No na pewno Ćwiry! Jak dla mnie, to konie bardzo pasują do rodziny Ćwir, a tylko oni mają dość duże podwórko, żeby jakiś kopytny stwór mógł się wyhasać :P
Ja właśnie nigdy za gryzoniami nie przepadałam. Wolę mieć na co patrzeć, a nie wytężać wzrok, aby ujrzeć takie małe zwierzątko. Może i są słodkie, ale ja wolę te większe, a jeszcze bardziej młode większych.
Ja się cieszę , że będą konie. Ciekawie czy będzie można tresować koty lub psy..
Mam nadzieje że na tych koniach będzie można jeździć, np do miasta czy na zakupy..
Heh.. ;D Parkingi dla koniaA ^^
Beatrice
27.04.2011, 11:16
O tak ! Nareszcie najbardziej oczekiwany dodatek wyjdzie xD jak zawsze są nadzieje na małą ilość bugów i dobrą jakość, bylebyśmy się nie zawiedli :)
miłośniczka zwierząt
27.04.2011, 19:28
tak mam tylko nadzieję że i z tym dodatkiem dadzą chociażby karierę weterynarza albo, chociażby karierę odnośnie tresury zwierząt no, i fajnie by było jakby były jakieś konkursy dla zwierząt. Chociaż o tym to zapewne możemy tylko pomarzyć.
ooo tak konkursy wystawy dla psów dla Dogów Niemieckich i buldożków :D ach i och i mam nadzieje że będą podobne do prawdziwych a nie że Dog bedzię sięgać do kolan :D
I tak przed dodatkiem, będą pewnie akcesoria tak, pewnie w sierpniu/wrześniu
anie_1981
30.04.2011, 16:02
Nie wiadomo, może nie. Chociaż fakt, to by było odejście od tradycji trójki. Wydają dodatki i akcesoria na zmianę.
malinka215
01.05.2011, 09:17
Mogło by dojsc w zwierzakach takie coś, że jak nas ugryzie np. w parku dziki pies, który ma wściekliznę to nasi simowie są chorzy
Ciekawe, czy jak już Zwierzaki wyjdą, to czy też będzie tyle wpisów na forum :D
anie_1981
01.05.2011, 11:31
Pewnie więcej. W jedynce i w dwójce zwierzaki były moimi ulubionymi dodatkami. W domu też mam zwierzyniec.
theqatrick
01.05.2011, 14:56
Ja mam tylko pieska a i w simsach nie lubiłem zwierząt.
Raczej zadowole się tylko większymi możliwościami gry, jak coś to 1 sim i 1 zwierzak.
Tanaliffy
01.05.2011, 16:41
@up: ja chyba też :D
@up2
mi też tylko pasuje 1sim i 1zwierzak.. w 1 miałem 3psy i 2simów.. to masakra.. w 2 miałem 1sima 2psy i 1kota.. też masakra..
a w 3 zrobię se sima i kucyka ;d jeszcze się zastanowię nad pieskiem/kotkiem.. ;D
theqatrick
01.05.2011, 18:15
Widzę, że mamy podobny problem z pilnowaniem zwierząt itp. Jeden sim i mało dodatków jest nudno, cała rodzina, ok jak nie zbyt duża, ale to i zwierzaki to nie zbyt przyjemna gra. Zero odkrywania i innych ciekawych zajęć.
Jak mam PZ, WP i K to mi wystarczy 1 sim.. jak zaczynałem grać, to myślałem że um na 10poziomie to dla mnie nie do wykonania.. a teraz to z łatwością zdobywam 10poziom.. ;p
gram na kodach, ale to mi się mega nudzi.. muszę se lekarza zrobić, niech zarobi na domek ;D
theqatrick
01.05.2011, 19:37
Ja lubię grać bez kodów i z kodami - tu i tu mi się gra nie nudzi, jednak lepiej się czuję grając bez kodów (cóż czasem kusi, a potem się żałuje :P ).
:)
Kulusia81
02.05.2011, 07:40
Ja to bym chciała żeby np.:jak suczka albo kotka urodzą to żeby mogły karmić mlekiem maluszki (albo simy będą karmić je z buteleczki).A i można byłoby wybierać w opcjach czy chcemy sterować zwierzakiem czy nie.
Co ma wspólnego granie z kodami do Zwierzaków ..???
A co do nich,mnie jedno ciekawi - czy będzie można z nimi na Podróże wyjeżdżać : D
theqatrick
02.05.2011, 08:46
Porando - nie sądzę :(
anie_1981
02.05.2011, 13:14
Tresowany rottweiler do mordowania mumii... Byłoby nieźle...
heh ;p.. A potem ze szczątków papier toaletowy ;x
@anie_1981
Też o tym myślałem :D Mwhahaa albo salonowy york vs. mumia ^ ^ . Może być też jakiś wielki pies (labrador czy coś tam) i wstawia kamienny klucz ;p
anie_1981
02.05.2011, 18:39
Od tak dawna nie byłam moimi Simami na wakacjach, że się nawet zastanawiam, dlaczego w ogóle instaluję te Podróże. Poza tym słyszałam, że ludzie mają błędy po tych wyjazdach, więc nawet boję się kimś pojechać. No i dla mnie to wyjazd na wakacje kojarzy się z wylegiwaniem na plaży, szukaniem muszelek i ogólnym lenistwem, a nie z bieganiem po zatęchłych grobowcach... Że nie wspomnę o tym, że bez sensu jest jechać kilkoma Simami, bo i tak gra się tylko jednym, reszta się nudzi.
No a wracając do tematu, to naprawdę tęsknię za zwierzakami. Nawet bym sobie dwójkę zainstalowała, gdybym miała podstawkę, ale sprzedałam prawie całą dwójkę, tylko zwierzaków nie udało mi się sprzedać, bo już wszystkie znajome simomaniaczki miały zwierzaki. Pamiętam, że podobała mi się ta papuga w klatce, można było ją wyciągać z klatki, uczyć mówić czy zostawiać klatkę otwartą, żeby sobie polatała. Ale ciężko było ją utrzymać przy życiu. Karmiłam ją i sprzątałam, a i tak często umierała nieraz już na drugi dzień po kupnie. Mam nadzieję, że w trójce lepiej to rozwiążą.
heh.. ;p papugi naprawdę cie lubiły. ;p
anie_1981
02.05.2011, 20:46
No lubiły... Uczyły się mówić, siadały Simom na ramieniu. To jakieś niedopracowanie w grze. Skoro papuga miała pełną miskę, czystą klatkę i mogła latać, to w realu byłaby to szczęśliwa papuga, a nie martwa... Nie zauważyłam jednak na trailerze ani jednej papugi. Jeśli posiłkować się tym trailerem, to będą tylko psy, koty, rybki (już są), wąż i koń. Mówię o zwierzakach udomowionych, no bo będą też te dzikie, jak szop, skunks czy sarna. Ale miejmy nadzieję, że będzie więcej zwierzaków. To był trailer na konsole i do tego, jak sądzę (a raczej mam nadzieję) "trailer roboczy".
Master of Disaster
03.05.2011, 01:42
@up - może nie miałaś patcha do Zwierzaków, na MTS radzą, żeby i w dwójce patchować każdy dodatek.
BTW, papugi to nawet w jedynce były. Jak w trójce je pominą... Mocno się wkurzę. I niby co z tego, że będą konie, jeśli papug nie będzie?
Ja bym chciała jeszcze chomiki i inne gryzonie.
Ale papugi obowiązkowo.
Owl Finch
03.05.2011, 09:00
A ja i tak chciałabym świnie, krowy i kurczaki :P Może kiedyś wyjdzie dodatek "The Farmers" :P
Tak! Tak!
The Sims 3 : Farmers :D
A ja bym zrobił Jolkę Rutowicz i różowego konia XDD
Dobry pomysł. ;D Różowy rządzi ;P
@Lubie
pisz trochę bardziej rozbudowane zdania,(bez urazy xd)
@topic
Jak ja w dwójce lubiłem,gdy mi koty właziły na kanapy,blaty,gdy gotowałem i na łóżka : 3 Mam nadzieję,żeby było trochę więcej opcji w interakcjach do tresury,a nie np. szczekaj,warcz ,turlaj się.Przydałoby się np. Merdaj ogonem czy coś. ^ ^ .Nie wiem czy w ogóle w dwójce zwierzaki merdały ogonami O.o
@UP.. nie mam jakoś weny w tym tygodniu.. ;p Postaram się. Jak wyjdzie ten dodatek, to sobie stajenkę zrobię.. ;D
hellraiser
03.05.2011, 17:22
Nie wiem czy w ogóle w dwójce zwierzaki merdały ogonami O.o
Merdały ogonami.
Btw, uważam osobiście, że komenda "Merdaj ogonem" jest co najmniej dziwna. Takie jak są w dwójce są okej.
@UP.. nie mam jakoś weny w tym tygodniu.. ;p
Tu nie chodzi o Twoją wenę do pisania postów, a regulamin forum. Z tego co pamiętam post musi mieć minimalnie 6 słów, chyba że jest określony przypadek.
Aha.. to przepraszam.. Od dzisiaj będę liczyć słowa, co do jednego.. (11 xd )
Nie słowa,co wyrazy ^^
@Nightfall
O.o Tego akurat nie pamiętam ; d
anie_1981
03.05.2011, 21:02
Ja wiem na pewno, że testując Zwierzaki, zacznę grę od nowa (na próbę tylko) w Sunset i zacznę grę Agnieszką Zadek. Kupię jej wszystkie zwierzęta dostępne w grze, żeby je przetestować. Przy okazji zobaczę jakie są bugi i czy łatwo jest ogarnąć takie mini-zoo. Mam nadzieję, że jej wielka willa będzie za mała na tyle stworów... :P
To jest ta gruba,czarne ciuchy - falowane,blond włosy? XD To ona zbytnio Pani Zadeckiej z dwójki nie przypomina,nawet jeśli to kłamstwa,że to nie to sama osoba *u*
@Nightfall
No może nie dosłownie "merdaj ogonem" tylko np. pokaż pazurki,kły xD
@up.. Ta, to chodzi o tą kobietę... Ja to sobie na 100% kupię tam koniaa.. Pieska i Kotka.. (ale kotek pod znakiem "?")
anie_1981
04.05.2011, 16:05
Agnieszka Zadek nie jest gruba! Proszę tutaj nie obrażać mojej pupilki! :P Skoro mąż sobie beztrosko umarł, to babka zasługuje na własne zoo...
HeH.. Kup jej 6 kotów i będzie szczęśliwa, a jak się rozmnożą.. :P He He.. :D
Czyniąca_Hałas
04.05.2011, 16:41
A ja to chyba zainwestuję w stadninę koni. Jak będzie można, oczywiście.
Lubie - Podejrzewam,że koni NIE będzie można kupić .Ale to tylko przypuszczenia
anie_1981 - no dobra,PULCHNA pani ZADEK xD Ale możliwe,że przez śmierć męża tak przytyła (albo schudła,już się boję ^ ^)
@up.. A co.. Sim urodzi. ?? :x
anie_1981
04.05.2011, 20:11
Porando, co Ty gadasz, gdzie ona jest gruba? Wstawiam jej zdjęcia w bikini... Ma normalną sylwetkę... Wy chyba ciągle mylicie Agnieszkę Zadek z panią Zadecką... A kotów jej nie kupię, bo ich nie cierpię. Tylko raz kupię jednego kota dla testu, ale nie potrafię się przełamać do tych wrednych futrzaków... Jeśli chodzi o wiek, to Agnieszka Zadek jest mniej więcej w połowie wieku młodej dorosłej, czyli stara też nie jest.
http://img101.imageshack.us/img101/4724/screenshotvjn.jpg
http://img810.imageshack.us/img810/4677/screenshot2ec.jpg
Nie zmieniałam jej figury, tylko strój kąpielowy, no i zdjęłam jej te obskurne okularki... :P Ona nie jest stara ani gruba, po prostu ustylizowali ją na zgorzkniałą starą pannę. Jak ja ją stylizuję, to wygląda jak wystrzałowa babka... No mam nadzieję, że utnie to dyskusję na temat mojej ulubionej Simki z SV...
A wracając do tematu, to mam nadzieję, że będzie więcej zabawek dla psów, bo w dwójce było ich stanowczo zbyt mało... Dla kotów to był prawdziwy raj, a psy potraktowano po macoszemu.
u mnie Agnieszka Zadek to żyleta :D wystylizowałam ją jak trzeba :D
PAni Zadecka była jej krewną tak wyczytałam na simspedia
@anie_1981
;O U mnie Zadek ma taki duży Zad,widziałem na publicznym basenie czy tam siłowni ^ ^ . Zdjęć zrobić nie zrobiłem,utopiła się sama O_o
anie_1981
05.05.2011, 12:03
Anjanka, ja też ją stylizuję na "żyletę", tylko teraz, to ona od dawna nie żyje, na moim zapisie z Sunset Valley (na chwilę zaczęłam nową grę w SV, żeby ją pokazać). Na moim zapisie wskrzesiłam jej męża i miała z nim dwoje dzieci. Teraz w tym domu mieszkają jej praprawnuki, ale straciłam zapał do Darlingów (nazwisko jej męża) po śmierci Agnieszki i nawet nie wiem kto dokładnie tam teraz mieszka. Bawię się Aleksandrem Ćwirem i jego rodziną.
A wracając do tematu, to gdy wyjdą już zwierzaki, to pewnie się przeniosę z powrotem do SV. Jakoś mi nie pasują tematycznie zwierzęta do Bridgeport. Może spróbuję przenieść Bardów do nowej wersji Sunset, ale cienko to widzę. Jest co prawda NRaas Porter, ale on się czasem wiesza. No i musiałabym to zrobić przed instalacją zwierzaków, za dużo zachodu.
koty nie są wredne :c
czytałam , że nie można będzie mieć koni na własność. ale nie było podane źródło, więc to nie jest pewne. mam nadzieję , że będzie można mieć stadninę :)
Koooty rządzą ;3 nyaaau . sumoii ma rację - koty nie gryzą,pokazują po prostu pazurki (chwali się ranami od kota przyjaciółki XD)
Nie no,ciągle mi nie chce wyjść z głowy pomysł - wyjść ze zwierzakami do jakiejś spelunki lub klubu xD i zwierzęta sobie na dwóch nogach tańczą ^ ^ . A,gdy nikogo w domu nie ma - parapetówa ! ;D Może tak jak w dwójce pod dom będą przychodzić bezdomne zwierzaczki *u*
bezdomne zwierzaki sama mam w domku przybłęde mojego Jopa i go kocham, więc fajnie gdyby w simsach mogla zrobić siebie taką, z pieskiem i miwako , bo to nasze pokolenie pójdzie.
A oto jak będzie wyglądać logo : the sims 3 zwierzaki http://img847.imageshack.us/img847/5508/logovf.jpg
Całkiem ładnee :P Ale mogło by być lepsze.. Ciekawe, czy będzie nowa okolica, bo już się na jednym dodatku zawiodłem.. :<
anie_1981
05.05.2011, 15:06
suomii, każdy ma prawo do własnej opinii i wyrażania jej, tak długo, dopóki nie próbuje na siłę przekonać innych do swojego zdania. To dobrze, że gusta są różne :P Ja mam wyłącznie negatywne doświadczenia z kotami, więc jak dla mnie to są wredne i ich nie cierpię... Ale cieszę się, że ktoś je lubi.
Ja marzę o jakiś nowych, realnych wiadomościach o tym dodatku, bo jak na razie to mamy tylko jedno, niepotwierdzone oświadczenie EA Games. Chcę już wiedzieć, czy w końcu będzie można mieć konia na własność, czy nie... Ile będzie zwierząt i jakie itd. Mamy tylko jeden niedopracowany filmik na konsolę i ogólną datę dodatku... Skoro już wyciekło info o dodatku do sieci, to mogliby coś na jego temat powiedzieć...
@up.. zgadzam się. Ciekawe, czy będą za kupienie tego darmowe SP.. :<
hellraiser
05.05.2011, 15:13
A oto jak będzie wyglądać logo : the sims 3 zwierzaki http://img847.imageshack.us/img847/5508/logovf.jpg
To raczej na pewno nie będzie oficjalne logo Zwierzaków. Najprawdopodobniej to grafika jednego z fanów serii.
ja bym się najbardziej ucieszyła z listy, w której napisza jakie zwierzątka będą. ^^
Będzie pewnie taka lista około premiery dodatku zwierzaki
długo coś... Mogło by być to trochę szybciej.. :P
hellraiser
05.05.2011, 15:26
@upup może nie tyle premiery, co oficjalnej zapowiedzi dodatku ;)
Beatrice
06.05.2011, 04:03
Hehe, zgadzam się :) zapowiedź by na pewno wszystkich zadowoliła :) widzę, że najwięcej simsomaniaków własnie na zwierzaki czeka xD myślałam, że to tylko ja mam świra na tym punkcie ;p
anie_1981
06.05.2011, 12:09
Wystarczyłoby jedno, malutkie oświadczonko, a mielibyśmy o czym dyskutować... Ale nie, muszą utruć graczy... :P
No racja,malutka informacja nikogo nie zbawi.Pewnie i tak zostałoby mnóstwo informacji np. cała lista zwierzaków.
@Lubie
Po co piszesz takie krótkie posty ? @.@ Przerażasz mnie. A jak już zaczynasz posta,to z dużej litery :DD
@up.. Ktoś mi mówił że post może mieć minimum 6 słów/wyrazów/czy coś w tym stylu.. :P
Shift'a nie chciało mi się przytrzymać :P
@Lubie
Tak,to był Nightfall :D
Może i nie ma miksturki na zakochanie,ale bodajże jest drink.Nie pamiętam jak się nazywał @.@
@edit
Mwhahaa,nie ten post w nie tym temacie XD To miało być w Pokoleniach...;x
Jest, Jest.. Ale ja tam w mikso. się nie bawię.. :P
Ale ja chcę mieć KOŃŃŃa
Spectrum
07.05.2011, 10:17
Mam nadzieję, że zwierzaki będą mogły mieć długą sierść bo chciałbym zrobić pekińczyka i było by też fajnie gdyby te psy i koty wyglądały naturalnie. Te na trailerze są ok, ale pokazane są tylko psy koty o krótkiej okrywie włosowej. Te warstwy w dwójce co można było dodawać elementy sierści to nie były udane i nie chciałbym aby zwierzaki do trójki były nieudanym dodatkiem tak jak wedlug mnie te z the sims 2 :(
anie_1981
07.05.2011, 10:45
A ja chce yorka... Długowłose psy w dwójce wyglądały okropnie. Mam nadzieję, że się w trójce do tego przyłożą. Co prawda i tak jak pewnie zwykle będę miała dalmatyńczyka, no ale jednak... Mógłby być jakiś wybór.
Owl Finch
07.05.2011, 11:11
Ja marzę o owczarkach niemieckich i beaglach! Co do wyboru, to zapewne będzie, bo już w dwójce całkiem dobrze rozbudowali CAP w dwójce. Obyśmy się nie zawiedli, bo zwierzaki można na prawdę dobrze zrobić. W poprzedniej części właśnie dobre było tworzenie czworonożnych przyjaciół, ale zajmowanie się nimi było zwyczajnie uciążliwe...
Spectrum
07.05.2011, 11:17
Mogli by zrobić jakiś suwak długości sierści dla każdego psa. I dla ras które sie strzyże dodatkowo będzie można dobierać kilka fryzur i np dla pudla będzie kilka ''uczesań'' tak samo dla maltańczyka, teriera.
Ale to prawie niemożliwe, aby twórcy simsów aż tak urealnili zwierzaki
(gdyby takie fryzury dla zwierzą pojawiły się w th3 zwierzaki to w internecie było by ich pełno) Marzenia ....
nOO.. Prawda... :D Ja tam chcę, aby mieć różowego pudelka ^^.
Pamiętam, że w dwójce, w zwierzakach przy tworzeniu psa były opcje odnośnie takich 'uczesań'.
http://www.youtube.com/watch?v=mwgPYQmnqWk&feature=related < - W tym filmiku, 0:57 sekunda. Tam wyżej są takie dwa obrazki, któryś z nich to była opcja co do sierści(sierść mogła być na pysku, na ogonie i w kilku miejscach). Więc to by było grzechem nie wprowadzić czegoś takiego do trójki.
Spectrum
07.05.2011, 13:46
@up
wiem ale chciałbym aby tych ''uczesań'' było więcej i po parę do każdej rasy
ale fajnie, że znalazłaś ten filmik to sobie to dokładniej Create A Pet przypomniałem :)
anie_1981
07.05.2011, 16:25
Pomyślcie, że może będziemy mogli mieć... zielonego psa, np. Już to sobie wyobrażam.... :P Ale żarty na bok. Jak znam życie, to gdy się napalę na maksa na dodatek, to będzie do bani. Tak było z WP... Czekałam na niego jak na zbawienie co najmniej a tu wtopa... Nie daruję im tych Podróży... Jak spaprają zwierzaki to ich zaskarżę :P
Owl Finch
07.05.2011, 17:05
Ja tam byłam miło zaskoczona WP. Najbardziej mnie rozczarowała Kariera... Ale najpierw okaże się jakie będą Pokolenia
aja chce mojego doga niemieckiego i buldożka francuskiego :) ach....napewno będą ale żeby były podobne...nie jak w 2
WP jest fajne,ale dla ludzi grających jednym simem.Bo tak praktycznie to jeden sim coś robi,a reszta czeka.Ale na szczęście można wybrać jednego sima do podróż lub więcej :d
@Xou. l Nic nie powiedziałaś o zwierzakach ^^
@anjanka l A JA a nie AJA :)
Od jakiegoś czasu dużo razy jakoś poprawiam ludzi O.o
Tak jak anie_1981,chcę,żeby można było zrobić Yorka :D I mu kucyki robić ^^
A ja w dwójce miałem najwięcej 2 psy i 2 koty i było w porządku :D ale z jednym psem i jednym kotem było łatwiej nie ma co ukrywać :P
patryk916
08.05.2011, 08:26
w dwójce jak bym miał 2 psy i 2 koty to razem zadrapałyby mój dom w 5 minut simowych
moim marzeniem ściętej głowy jest to aby w Zwierzakach były goldeny retrievery :)
Też bym chciał, żeby te złote pieski były... Są takie pusiowate :P
hellraiser
08.05.2011, 10:20
moim marzeniem ściętej głowy jest to aby w Zwierzakach były goldeny retrievery :)
Jak w Dwójce są, to i czemu miałoby nie być w Trójce? :|
anie_1981
08.05.2011, 12:02
Myślę, że będą wszystkie te rasy psów i kotów co w dwójce, a może dodatkowo czymś zaskoczą. Ale to tylko spekulacje. Jeszcze parę ładnych miechów do zwierzaków. A szkoda...
Zgadzam się z anie_1981.. Ale mam nadzieję, że będzie można zmieniać kolory sierści tak jak włosy w ts3.. (chodzi o te wszystkie kolory)
Ja myślę ze będzie to zmiana koloru sierści a jak nie będzie to nie gram!Będą mieli o jedną fanke mniej :P ale mam nadzieje że będą też np. że zielony lub niebieski pies/kot
W dwójce były różne kolory sierści to raczej w trójce to chyba będzie podstawa tak jak kolor włosów :) takiej kaszany chyba nie odstawią :D
anie_1981
08.05.2011, 19:59
Na pewno nie odstawią kaszany. Jak znam życie, to będzie można mieć nawet króliczka zielonego w białe ciapki, a psa na pewno :P Będę miała takiego króliczka i nazwę go Kiczuś...
@anjanka l A JA a nie AJA :)
oj się czepiasz :P i nie poprawiaj mnie bo tego nie lubię :P a poza tym czasami posty piszę w pracy i nie mam czasu na błedy
Ale jedyna rzecz jest wciąż dla mnie niejasna...mianowicie czy konie będa na własnosć?No bo w trailerze były cechy jak u tego konia i jak u psa i kota, a u 'dzikich' zwierzątek nie ma.czyli chyba na własność choc pare ludzi mówiło że nie, tylko one będą sie tak po prostu pojawiać.Ale i tak chce żeby były na jakieś wypasionej łące :P
hellraiser
09.05.2011, 12:32
Na pewno nie odstawią kaszany. Jak znam życie, to będzie można mieć nawet króliczka zielonego w białe ciapki, a psa na pewno :P Będę miała takiego króliczka i nazwę go Kiczuś...
...o ile będą w ogóle króliczki. :)
Kurde, mogliby już wypuścić te Zwierzaki, zamiast Pokoleń. Pokolenia mało mnie interesują. Trzeba jeszcze trochę poczekać na zapowiedź..
Jak nie będzie króliczków i myszek [może być szynszyla lub koszatniczka ;) ] to do nich przyjde i normalnie wpie*dole każdemu po kolei!To by była zniewaga dla kroliczka!A przecież "Ta zniewaga krwi wymaga"
anie_1981
09.05.2011, 13:46
Ale jedyna rzecz jest wciąż dla mnie niejasna...mianowicie czy konie będa na własnosć?No bo w trailerze były cechy jak u tego konia i jak u psa i kota, a u 'dzikich' zwierzątek nie ma.czyli chyba na własność choc pare ludzi mówiło że nie, tylko one będą sie tak po prostu pojawiać.Ale i tak chce żeby były na jakieś wypasionej łące :P
Misza555, ja też już tak o tym pomyślałam. Świeżo po wypłynięciu trailera do neta ktoś tu wstawił oświadczenie EA, że nie będzie można mieć konia na własność. No ale nie było źródła więc nie wiadomo, czy to prawdziwe oświadczenie, czy czyjś żarcik. Już jakiś czas temu pisałam, że to dziwne, że na trailerze koń ma cechy charakteru. Po co, skoro nie można go mieć na własność..? Więc ja tam czekam z marudzeniem na braki dodatku na jakiś pewny dopływ informacji.
miłośniczka zwierząt
09.05.2011, 16:21
no to pewnie informacje zaczną się pojawiać pod koniec lipca i na początku sierpnia albo, nawet pod koniec sierpnia odnośnie dodatku zwierzaki. Tak, jak to było z dodatkiem Po Zmroku.
http://thumbs2.modthesims2.com/img/1/4/1/0/5/1/MTS2_Dragon_Slave_659989_poses.jpg
chyba jednak konia mozna miec na własność
To są fotki z dwójki, konie można pobrać na MTS :>
Ta? Ok no to sorry za wprowadzenie w bład.Nastepnym razem musze zneleśc lepsze [z sims 3] foty
są gdzieś już jakieś oficjalne zdjęcia tego dodatku?
miłośniczka zwierząt
09.05.2011, 19:45
jeszcze nie ma bo ten dodatek ma wyjść dopiero w październiku wiec, tak jak pisałam koniec sierpnia powinny się pojawiać informacje i zdjęcia.
Jest wideo, ale EA w jego temacie nic nie powiedziało.
anie_1981
09.05.2011, 21:36
Myśleli, że wystarczy skasować filmik z youtube i gracze przestaną myśleć o zwierzakach. Z jednej strony, to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby ten trailer wypłynął celowo, ale z drugiej, to zrobili sobie niedźwiedzią przysługę. Teraz ludzie dużo o tym piszą na forach i interesują się każdym detalem trailera... Ale do października (czy kiedy to ma wyjść), zapał opadnie. Ja i tak to kupię, bo raz, że chcę mieć zwierzaki w Simsach, a dwa, kolekcjonuję Simsy.
Aniu dokładnie też tak mam - kolekcjonuję Simsy, a poza tym uwielbiam dodatek Zwierzaki i fajnie, jeśli będzie tak jak pokazują, że będzie można wychodzić na dłuższe spacery i będzie to widoczne normalnie :) jednak ja cały czas czekam także na cztery pory roku oraz na studiach :)
miłośniczka zwierząt
10.05.2011, 10:10
Tak ja kupie ten dodatek bo w the sims 2 miałam zwierzaki i teraz sobie nie wyobrażam żeby moje simy nie miały psa czy kota.
Ja to tam wyczekuję tylko "zwierzaków" i coś typu "cztery pory roku"... Ale zastanawiam się, jak te "cpr" będzie wyglądać w trójce . :>
miłośniczka zwierząt
10.05.2011, 17:45
tak ja sie zastanawiam czy psy będą miały budy ;). Sądzę że po zwierzakach powinny wyjść Cpr.
Ja myślę że cpr. będzie może latem [nastepnym] 2012.Bo po zwierzakach pewnie jakies akcesorie wyjda a potem dodatek itd.
miłośniczka zwierząt
10.05.2011, 18:50
no tak, pewnie tak będzie ze będą akcesoria i kolejny dodatek tak jest zawsze. ale jak na razie to nam pozostało tylko czekać aż ukaże się więcej informacji o dodatku. A informacje pewnie ukażą się w sierpniu.
Spectrum
10.05.2011, 18:59
Ja chce premiere zwierzaków 1 czerwca chociaż na pokolenia też czekam, lecz jednak za Zwierzaki dalbym sie pokroić ;)
anie_1981
10.05.2011, 20:33
Pogody troszkę jest w PZ, tzn. może nie tyle pogody, co nie zawsze jest czyste niebo. Mi się co ileś dni robi tak pochmurno, że koło 13 jest ciemno, niebo jest zachmurzone. Ale tylko w Bridgeport.
miłośniczka zwierząt
11.05.2011, 05:17
Ja nie mam Po zmroku i tak mi się robi w Twinbrook że nawet przez kilka dni mam pochmurno. Chociaż jak do tej pory to bardziej czekam na dodatek zwierzaki.
@anie: W Bridgeport to chyba smog jest, bo też to zauważyłam. Ale nawet pochmurne niebo mi nie wystarcza. Ja chcę deszczyk, śnieżek i burze. Pamiętam jak grając pierwszy raz w CPR, to aż ciarki mnie przechodziły jak słyszałam te grzmoty w grze :)
anie_1981
11.05.2011, 09:30
Mnie denerwowało w dwójce, że czasem to kilka dni deszcz lał. Wkurzało mnie to. Z reguły sterowałam pogodą taką maszyną za punkty aspiracji. Sama sobie wybierałam, kiedy ma być słonecznie, a kiedy nie...
No a jeśli chodzi o zwierzaki to już nie wiem co pisać. Jak dla mnie to wyciągnęliśmy z tego trailera wszystko co się dało. Teraz trzeba czekać aż EA się zlituje i wstawi jakieś info.
Mnie właśnie podobała się ta pogoda i te pory roku, np jak chciałam mieć Boże Narodzenie to taki był klimat, bo był śnieg itd, ostatnio chciałam pograć w 2, bo tam mam zwierzaki i na studiach i CPR ale grafika mnie dobija i to, że nie można przemieszczać się po mieście. Jednak człowiek szybko przyzwyczaja się do lepszego :P właściwie teraz mogłabym sprzedać całą 2 (a mam każdy dodatek i akcesoria), bo tylko leżą i się kurzą :P
Ja e tam kupuje wsztstkie dodatki i akcesoria to the sims 3!a mam nawet pomysl jak będzie CPR w 3 "The Sims 3 Pogoda' lub 'The Sims 3 Na Niebie' chociaż to 1 bardziej mi sie podoba :D
@up... Oby dwa tytuły słyszałem.. ;]
Ale się zastanawiam, jak to będzie z tą pogodą.. :P
Ja też sie zastanawiam nad pogodą tego mi brakuje w simsach 3 :D
A co do zwierzaków to może EA wreszcie się przyłoży do tego dodatku :P
Ciekawe czy będziemy mogli sterować naszymi zwierzakami :P
anie_1981
12.05.2011, 17:26
No nie wiem, u nich z "przykładaniem się" to raczej jest kiepsko... Ale mam nadzieję, że mnie zaskoczą pozytywnie...
Ja aż jestem w szoku, że już zapowiadają, pomimo że premiera dopiero w październiku. Chociaż Po Zmroku chyba też długo przed premierą ogłaszali. Już dokładnie nie pamiętam. Ale mam nadzieję, że Zwierzaki im się udadzą :)
Z tym czy można kierowć zwierzakami to ja normalnie nie wiem!Moze w sierpniu będą o tym mówić i EA cos nam wiecej powie.Pożyjemy zobaczymy :)
Oj czy dożyje nikt nie wie.. ^^
Jest jakieś 50% szansy że kiedyś, w najbliższej przyszłości, tak w sierpniu walnie we mnie auto na wstecznym.. ^^
Ja nie wymagam dużo od zwierzaków, ważne że będą :) fajnie, że oprócz kotów czy psów pojawią się konie itd :) chociaż i tak wolałabym Cztery Pory Roku czy też Na studiach :)
anie_1981
13.05.2011, 20:06
Ja naprawdę bym chciała rozmnażać ptaki\ryby\gryzonie itd. To by było takie.... FAJNE!
Też by było fajnie, ale mi naprawdę zależy na tych koniach.. ;]
Mi też na tych koniach mi zależy :D
anie_1981
14.05.2011, 10:23
Ja jestem konna maniaczką, więc nieważne nawet jak to będzie z tymi końmi, ważne, że będą i już jestem cała happy. Ja będzie można je mieć na własność, to już w ogóle będzie SUUUPER!
Z tym rozmnażaniem zwierzaków [małych np. ptaszki,rybki,chomiczki itd.] to było by SUPER!I mozna wtedy mieć hodowlę chomiczków! xD :D
Fajnie by było, gdyby można było mieć Małpę ;] Taki mały, włochaty człowiek by nam biegał po domu i skakał po meblach.. ;]
Hehe!I gdyby jeszcze ta małpa na innych simów wskakiwała!Ale marzenia...ach
To chyba musieliby stworzyć dodatek "The Sims 3 ZOO" ;)
Ja cieszę się z tego co twórcy The Sims dają, nie ma co wybrzydzać :D
Ale chodzi o to, że przydała by się taka "małpka" ;]
hellraiser
14.05.2011, 18:55
W sumie mogłaby powstać nowa parcela publiczna "Zoo" i tam byłyby te wszystkie małpy (które mogłyby być, czemu nie:P), węże, jaszczurki itd. Szkoda tylko, że to raczej niemożliwe.
no szkoda .
ale fajnie by było można było by kupować bilety , jakieś akcesoria i wgl
Idziesz do zoo, kupujesz karmę dla małpy, podajesz je małpie, ona wącha i cię nim rzuca, a ty dostajesz nastroik "zła małpa"... Małe dzieci mogłyby się "bawić" z małpami przez klatkę (wygłupianie się, robienie śmiesznych min.)... Nowa kariera jako opiekunka zwierząt, pracownik zoo.. ;] Było by śmiesznie i fajniee..
To raczej by był dodatek Sims 3 - ZOO a nie ? ? ?
Ale w Zoo są ZWIERZAKI, no nie. ?? ;] Ale może i też prawda ;]
Fajnie by było jak by był taki dodatek , napewno bym kupiła :D
Czyniąca_Hałas
15.05.2011, 09:58
Taak, kariery tego typu byłyby bardzo fajne. Tylko pytanie, czy to miałoby być coś na zasadzie opiekunki w Pokoleniach, czy też na zasadzie najzwyklejszej kariery?
anie_1981
15.05.2011, 10:56
Opiekunka, strażak. Inaczej nie miałoby to sensu. Ale pomysły z ZOO są super. Ja już mam w domu małe zoo (prawdziwym :P ). Nawet się zaczynam zastanawiać nad sprzedawaniem biletów... No mniejsza. Ja bym chciała, żeby była duża różnorodność zwierząt, większa niż w dwójce, bo w dwójce było za mało stworów.
Czyniąca_Hałas
15.05.2011, 16:04
Mam nadzieję, że nawet takie malutkie, milutkie stworzonka, typu króliki, myszy, szczurki i tak dalej, będą mogły drapać, gryźć lub kąsać Simów. Mnie ostatnio królik udziabał, to strasznie drapieżne zwierzęta.
ale ja bym chciała żeby np. simka kupiła np. królika lub myszke lub cos w tym rodzaju i ona może ja tresować a potem moze ta myszkę lub królika "napuscić" [rozkazać żeby ona ugryzła/nadpadła/podrapała :P ] na innego sima.To by było super :D
Ja jak dojdą zwierzaki, to simsy odsuną się na chwilkę... A będę grał "pokoleniami" zwierząt.. ;]
anie_1981
15.05.2011, 20:24
Rozamunda puściła się z Niuchaczem i urodziło się 7 małych króliczków... To by było coś ;)
Czyniąca_Hałas
16.05.2011, 08:18
A w ciągu trzech simowych tygodni króliczków będzie... 21. Plus Niuchacz i Rozamunda, co daje 23. Zakróliczony dom. Ja jednak myślę, że liczba samych osób na parceli się nie zmieni. Tzn., przecież zwierzętami też trzeba się zajmować.
miłośniczka zwierząt
16.05.2011, 12:42
No dokładnie czyli pewnie będzie tak jak w the sims 2 że jak masz 6 simow i 2 koty/ psy to razem jest 8 i więcej mieć nie będzie można.
Czyniąca_Hałas
16.05.2011, 14:54
Miłośniczko, tak samo jest w trójce. Ciekawe, czy wszystkie zwierzęta będą mogły się rozmnażać...?
miłośniczka zwierząt
16.05.2011, 15:39
koty i psy pewnie tak ale konie jelenie szopy i skunksy możliwe że tak, ale pewna nie jestem. Zresztą poczekajmy jeszcze te parę miesięcy aż, zaczną się pojawiać informacje na temat dodatku.
No dokładnie czyli pewnie będzie tak jak w the sims 2 że jak masz 6 simow i 2 koty/ psy to razem jest 8 i więcej mieć nie będzie można.
no właśnie i z tym bedzie lipa bo ja mam dużą rodzinę :( gdyby zwierzaki miały swój pasek wogole powinno być max 10 osób w rodzinie
Owl Finch
17.05.2011, 04:32
@up: ale wtedy niektórym wszystko mogłoby się baaardzooo zacinać... Poza tym już przy ośmiu jest straszny sajgon :P
no w sumie też prawda ja czasami mam sajgon :D ale zawsze coś wymyśle kogo jak się pozbyć he
Przy ośmiu członkach sajgon jest, ale są to simy. Jak będą np. 4 simy i 4 zwierzaki to już będzie lepiej, bo zwierzaczki będą żyły własnym życiem (chyba, że będzie możliwość sterowania zwierzakami).
Przypominam, że Nraas Master Controller pozwala na zwiększenie liczby członków rodziny :)
ooo dziękuje Searle nawet nie wiedziałam :) mam ściągniety ten program ale jakoś nie chciałam wgrywać to teraz wgram :) ja bym chciała żeby zwierzaki żyły swoim zyciem i można było nimi sterować :)
anie_1981
17.05.2011, 09:28
@up: ale wtedy niektórym wszystko mogłoby się baaardzooo zacinać... Poza tym już przy ośmiu jest straszny sajgon :P
No fakt, tylko, że jak dla mnie, to powinno być to opcjonalne. Jeśli ktoś ma słaby komputer, to sobie ustawia w opcjach niższą ilość Simów\stworów w domach. Ja np. uważam, że 10, to taka najlepsza liczba. Pasowałaby i dla zwierząt i ludzi. Ale to tylko moja subiektywna opinia. Ja nie mogę się doczekać najbardziej koników. Gdy miało wyjść Średniowiecze i okazało się, że nie będzie w nim koni uznałam, że w takim razie w Simsach nigdy ich nie będzie... No bo wyobrażacie sobie rycerza czy króla bez konika... Dlatego jak zobaczyłam Simkę jadąca konno na tym trailerze... To byłam w tym momencie najszczęśliwszą simomaniaczką na świecie i nikt mi nie przegada! :P
miłośniczka zwierząt
17.05.2011, 10:31
tak ja też jak zobaczyłam simkę jadąca na koniu to się ucieszyłam. W końcu jakieś nowe zwierzaki się pojawią i to mi się najbardziej podoba.
@up
Czysto mi sie też bardzo szopy podobały :P .Po prostu ich lubie chociaz koniki :D to jeszcze lepiej.Ciekawe czy mozna będzie np. za pomoca koda/moda [jesli po zwykłemu na własność nie będą] mozna będzie je dołączyć do rodziny sima?
A mnie ciekawi "SPECJALNA POSTAĆ", bo jak na razie w każdym dodatku była.. ;]
Mógłby być jakiś wilkołak, albo np. małpolud.. ;]
anie_1981
19.05.2011, 09:16
Oby to było coś takiego jak wyimaginowany przyjaciel, a nie jak wampir. Ja tych mutantów nie cierpię. Jeśli to by było coś takiego jak np. mumia czy ten przyjaciel, czy robot, słowem coś, czym nie musisz grać, bo gra do tego nie zmusza, no to byłoby super. Ale jeśli znowu pół miasta zamieni mi się w jakieś dziwadła... no to sorry, ale się wścieknę. Dużo czasu spędziłam na szukaniu moda wyłączającego wampiry. Dobrze, że ciągle jest Twallan i jego NRaas Industries, bo na bieżąco aktualizuje swoje mody, takie jak np. Story Progression. Ten mod zastępuje oryginalny postęp historii. Nie dopuszcza do generowania mutantów samoistnie, co ich nie wyłącza. Nadal można mieć wampirzą rodzinę, ale nikt nie stanie się wampem bez naszej wiedzy i zgody. Ja to nawet się pozbyłam tej wampirzej knajpy z Bridgeport, Plazma czy tak jakoś. W tamtym miejscu stoi teraz zwykły wieżowiec mieszkalny.
anie też mnie to wkurza jak połowa miasta staję się wampirami albo te gwiazdki i paparazzi o masakra tez musze ściągnąć moda
Z tym wilkołakiem byloby fajnie :P .albo [o tym już tu gdzieś czytałam] kotołak xD .Pól sims-pół kot :)
miłośniczka zwierząt
19.05.2011, 17:05
nie tylko nie kotołak to najgorsze co może być.
anie_1981
19.05.2011, 17:45
Ja wiem, niech nie będzie mutantów wcale, albo... centaury?...
miłośniczka zwierząt
19.05.2011, 18:57
to może jednorożce niech dadzą
Jednorożce to świetny pomysł. Podoba mi się :) Ale obawiam się, że teraz dadzą jakąś grywalna postać, czyli np. wilkołaka, z którym, moim zdaniem, pójdą na łatwiznę, bo zgapią go z dwójki.
Owl Finch
20.05.2011, 10:24
Ja chcę jakiegokolwiek "mutanta" byle by można było go rozmnażać z normalnym simem :P Mumie są ok, ale wkurza mnie, że nie może mieć dzieci :( uwielbiam bawić się w doktorka manipulatorka :D
Ja w 2 kiedyś zrobiłam simoroślo-wampiro-czarownico-zombie xD beka była xD
Hawajinka
20.05.2011, 12:48
Podobno zwierzaki zostały oficjalnie potwierdzone i premiera jest 27 października
anie_1981
20.05.2011, 12:48
Niech się rozmnażają z kim i z czym chcą, byle gra ich sama nie generowała, ani nie zmieniała w nich sąsiadów. Wampiry to taka niedoróbka w trójce, w dwójce ani razu żadnego nie widziałam... I tak powinno być, nie chcesz z czegoś korzystać, to nie musisz. Gdyby w Karierze zabrali wszystkie "zwykłe" zawody to też byśmy się wkurzali, no ja na pewno, bo się cieszę, że wysyłam Sima do pracy\szkoły i mam go z głowy na pół dnia :P
A nie lepiej, byśmy mogli być coś typu "spiderman" ;]
Witam,
Niecierpliwie wyczekuję tego dodatku, podobnie jak pór roku. Póki co bacznie śledzę Wasze rozmowy na forum :)
A tu przykładowa fanowska okładka .
http://imgs.simsdomination.com/galeria/larger/simsdomination-glr-1806.jpg
To na pewno fake, chociaż nie powiem , wygląda całkiem przyzwoicie :)
Spectrum
21.05.2011, 05:36
Witam,
Niecierpliwie wyczekuję tego dodatku, podobnie jak pór roku. Póki co bacznie śledzę Wasze rozmowy na forum :)
A tu przykładowa fanowska okładka .
http://imgs.simsdomination.com/galeria/larger/simsdomination-glr-1806.jpg
To na pewno fake, chociaż nie powiem , wygląda całkiem przyzwoicie :)
nie widziałem tej okładki...
hmmm ale to fake bo w na zwiastunie nic nie mówili o delfinach i jeszcze ten dodatek nazywa się z ang Unleashed ;) ale okładka fajna
anie_1981
21.05.2011, 07:47
Na 200% fake i moim zdaniem nie wygląda "całkiem przyzwolicie". Widać to "nakładanie elementów na tło". No i dodatek nazywa się Unleashed, a nie Animal Life...
Owl Finch
21.05.2011, 09:14
Poza tym o tej okładce już było na forum jakiś czas temu i wszyscy wiemy, że są na niej zwierzęta z dwójki...
okładka może być, ale to podróbka na 100%, bo np:
http://img710.imageshack.us/img710/6607/okadkazwierzakw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/710/okadkazwierzakw.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
1 i 2 są z okładki "wymarzone Podróże" a 3 bodajże jest na okładce "SimPoints Card"
anie_1981
21.05.2011, 11:46
Że się, komuś chciało w grafikę bawić. Ale najładniejsza okładka fanowska to ta zupełnie stara, gdzie są węże i króliki.
@up...
Ona była bardzo piękna, taka oryginalna.. Taka okładka jak tamta mogła by być.. ;x
juz był temat o tej okładce i ja pisałam że na okładce jest Hilary Duff ze swoim pieskiem
Okładka na 100% podróba.Do tego @Lubie zaznaczył/a te szczegóły gdzie widac że podróba.Lepsza ta z króliczkiem i wężem ta która wygląda na podstawę - http://th.interia.pl/30,b9aba8bea3977318/pu_i_wp.jpg
No tak, mówię , że to podróba . Ktoś lubi się w to bawić :)
Poza tym jest podzielona na 6 obrazków, jak ma to miejsce w trzeciej serii. Nie wiem o której Wy mówicie, ale jeżeli o tej co myślę to tamta kompletnie była "nie zgodna" z dotychczasowym szablonem okładek The Sims 3 .Aczkolwiek ktoś się naprawcował.
Mam nadzieję, że oryginalna okładka pobije te wszystkie ...
Pobić pobije, ale dopiero za pół roku.. ;]
anie_1981
22.05.2011, 10:13
A do tego czasu obejrzymy pewnie sporo fanowskich okładek.
I to jeszcze jak sporo!Wszyscy gracze czekali na TS3 Zwierzaki a jak do sieci wypłyneło [zwiastun] cos o nich to od razu robia ile popadnie.Chociaż ja nawet na te okładki lubię patrzeć :]
Niektóre są nawet fajne.. ;]
Ale ciekawi mnie, jak będzie wyglądać ta oryginalna.. ;]
miłośniczka zwierząt
23.05.2011, 14:55
no mnie tez ciekawi jak będzie wyglądać oryginalna okładka od zwierzaków w the sims 3.
Owl Finch
23.05.2011, 17:58
Przeczytałam właśnie wywiad, który "wyciekł" i jestem pod wrażeniem wersji na xboxa. Po pierwsze, że nie potrzeba podstawy, a po drugie, że włączyli do sterowania kinecta! oczywiście wersja na komputer również zapowiada się bardzo ciekawie, ale z tym kinectem to aż nie wierzę :P Co prawda z tego co wyczytałam reaguje tylko na głos, ale a nuż widelec... ;)
Lolita_ (-_-)
23.05.2011, 19:19
ciekawe dlaczego tego nie wydadzą w lipcu albo w sierpniu
mogli by wreszcie zrobic na studiach i 4 pory roku
ciekawe dlaczego tego nie wydadzą w lipcu albo w sierpniu
mogli by wreszcie zrobic na studiach i 4 pory roku
Właśnie,a nie jakaś szybka jazda,kariera(lecz kariera jest OK),ja bardzo oczekuję zwierzaków,cztery pory roku i pokoleń.
anie_1981
23.05.2011, 21:34
Xou, a może dałabyś linka, do tego wywiadu? Co prawda na XBoxa, ale jestem zdesperowana...
EDIT...
Dobra już znalazłam sama.
http://www.simprograms.com/30427/interview-with-ben-bell-on-the-sims-3-unleashed-pets/
Za dużo to się z tego nie dowiedziałam, nie powiedzieli ile i jakie będą zwierzęta. Ale konie chyba będzie można stworzyć! Tak dosłownie, to jakby to przetłumaczyć (tak roboczo) Ben powiedział:
"na Xboxie będzie można stworzyć lub wybrać psy i koty, a wersja na kompa zawiera też konie".
No i nie wiadomo, czy wspomnienie o koniach w kontekście "tworzenia", oznacza , że można będzie stworzyć i posiadać konia na własność, czy po prostu chciał się koleś pochwalić konikami.
@Ilona-tutaj masz w języku polskim http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1400578#post1400578
Owl Finch
24.05.2011, 04:36
Chyba będzie można stworzyć. I z tego co zrozumiałam możemy sterować zwierzakami. To byłoby super, bo w dwójce były straszne, nie dało się z nimi nic zrobić...
miłośniczka zwierząt
24.05.2011, 07:24
z tego co wczoraj wyczytałam to ponoć będzie można kontrolować zwierzęta. I mam nadzieję że tak, będzie zgadza się w the sims 2 były nie za fajne no i było ich mało a tutaj będzie ich więcej.
A mi się podobało to, że w 2 to zwierzaki "same żyły"... ;]
Ale też powinno być tak, że jak chcemy kierować zwierzakami, to możemy nimi kierować, a jak nie chcemy, to nie musimy... ;]
W wywiadzie umieszczonym na forum jest napisane, że po raz pierwszy będzie można sterować zwierzętami. Nie potrzebuję tego, ale i tak gram z największą wolną wolą, więc właściwie jest mi to obojętne, bo po prostu zostawię zwierzakom wybór. Prawdopodobnie będę sprawdzała ich potrzeby, ale nie będę wybierała im czynności, no chyba, że w wyjątkowych sytuacjach. Ciekawa jestem jednak, co zrobią ci, którzy grają bez wolnej woli - chociaż jak ktoś chce sterować Simami, to zwierzętami pewnie też ;)
Nie pisałam chyba jeszcze nic w tym temacie, więc napiszę tylko, że strasznie cieszę się z tego dodatku, najwyższy czas. Uwielbiam zwierzęta i moi Simowie w trójce zawsze mieli chociaż rybki w akwarium (swoją drogą, mam nadzieję, że pojawi się jakieś nowe). W dwójce każda moja rodzina miała przynajmniej jednego psa lub kota! Miło, że pojawią się konie, może się przydadzą dla odmiany, chociaż najbardziej pasowałyby mi do Riverview, a tam raczej nie gram. W trailerze widziałam chyba węża, to byłby czad, uwielbiam takie zwierzęta - nie dla każdego Sima, ale do niektórych na pewno by pasował. No, ale najważniejsze są psy i koty.
Nie oczekuję, że dodatek wprowadzi super opcje czy obiekty, bo dwójkowy był do niczego, gdyby pominąć zwierzęta. Ważne są jednak właśnie one, więc samo wprowadzenie ich sprawi, że dodatek kupię na 100% bez względu na zapowiedzi i nawet się nie zawaham :)
@up ja tez kupuje i mnie nie obchodzi co inny bedą mówić :D na 100000% kupie xD .Ja zwierzakami będę grałam bo w 2 też za pomocą kodu to robiłam.Ciekawe jeszcze czy koty tak jak w 2 będą drapać meble?Mam wielka nadzieje że nie bo tam to mnie juz wkurza.ło ;D
Przerobiłem nieoficjalne angielskie logo Zwierzaków na polskie! (http://swiat-simow.blogspot.com/2011/05/nieoficjalne-logo-ts3-zwierzaki-po.html)
Ciekawe jeszcze czy koty tak jak w 2 będą drapać meble?Mam wielka nadzieje że nie bo tam to mnie juz wkurza.ło ;DMiałam w TS2 kilkadziesiąt kotów i praktycznie żadnych zniszczeń, poza początkowymi kotami, gdy jeszcze nie wiedziałam, "z czym to się je". Kwestia tresury i upominania już po pierwszej próbie drapania.
Ja tak samo.Już mi bardziej psy psuły rzeczy,nawet,gdy miały pełną tresurę to raz na tydzień(simowy) sie zdarzało.
anie_1981
24.05.2011, 14:41
No mnie to bardzo denerwowało, tym bardziej, że nieszczególnie mi się chciało te stwory tresować. Jak miałam psa lub kota, to robiłam im kojec na dworze, nie wpuszczałam do domu.
anie_1981, trochę tego nie rozumiem, wyczekujesz dodatku Zwierzaki, w dwójce też go niby lubiłaś, a ani nie tresowałaś zwierząt, ani nawet nie wpuszczałaś do domu... :P U mnie każde miało swoje własne legowisko, a buda na dworze? Za nic!
a ja bym chciała i nie chciała sterować zwierzakami mam nadzieje że bedzie coś takiego jak włącz/wyłącz sterowanie zwierzakiem
miłośniczka zwierząt
25.05.2011, 07:34
ja tam chce sterować zwierzakami bo często w the sims 2 było tak, ze policja mi je zabierała bo głodowały a miski miały pełne tylko nie chciały jeść. Więc, teraz by już do takich sytuacji nie dochodziło.
Moim zdaniem powinien być osobno dla simów i zwierzaków wybór wolnej woli.
dokładnie ja nie widzę potrzeby kierowania zwierzakiem i simami jednocześnie jak bym chciała to bym sobie włączała kierowanie a jak nie chce to off
anie_1981
25.05.2011, 13:24
Ja to nie wiem szczerze mówiąc, normalnie w życiu nie można nimi "sterować". W dwójce niby był na to kod, ale ja z niego nie korzystałam. Wystarczał mi podgląd na potrzeby.
anie_1981, trochę tego nie rozumiem, wyczekujesz dodatku Zwierzaki, w dwójce też go niby lubiłaś, a ani nie tresowałaś zwierząt, ani nawet nie wpuszczałaś do domu... :P U mnie każde miało swoje własne legowisko, a buda na dworze? Za nic!
W domu mam 2 koty (niestety) i yorka i wiem ile to jest roboty. Ale mimo wszystko, moje stwory nie są tresowane, a jakoś obiektów nie niszczą. To mnie w dwójce denerwowało i dlatego pies i kot nie miały wstępu do domu. Moje Simy nie miały czasu, a ja ochoty na żmudne tresowanie czworonogów. Tresurę zatrzymywałam na załatwianiu się na dworze i do kuwety. Poza tym to tylko gra, więc jakoś nie mam wyrzutów sumienia, że trzymam psy i koty na dworze :P Poza tym, kojec i buda nie jest bestialstwem nawet w realu. Bestialstwem jest trzymanie zwierząt na łańcuchu w byle jakiej budzie, a moje simowe stwory miały wyłącznie najdroższe gadżety... :P Z resztą to psa czy kota miałam rzadko. Najbardziej kręcą mnie drobne zwierzęta jak ptaki, ryby, gryzonie czy gady.
Ja nie chciałabym, żeby była opcja sterowania zwierzakami. Wystarczy mi sterowanie nimi poprzez Sima.
Najwyżej jeśli kupiłabym ten dodatek, to zrobiłabym tak samo jak anie, czyli ustawiła wolną wolę i wio.
Czyli węże będą czy ich nie będzie? W trailerze rzeczywiście jest terrarium z tym gadem O_o
anie_1981
26.05.2011, 10:03
Jest terrarium więc chyba będą. Na mts ktoś napisał, że to terrarium może być tylko ozdobą, bo ten wąż się w ogóle nie rusza. Ale przecież żywe węże też mało się ruszają. Zapoluje sobie na myszkę i tydzień leży i trawi... :P
tak i tyje jak moja babcia, i skóre zrzuca, :D
No właśnie dlaczego nie przecież wężyki są takie słodkie?
@up zgadzam sie z tobą!Są sweet(aśne :P ) :D
anie_1981
27.05.2011, 18:05
Eee nie są słodkie. Są piękne, ale niebezpieczne. No nie zostawiłabym takiego switaśnego wężyka z moim chomiczkiem... Co do tego konika z trailera, to zastanawiam się jakiej mógłby być rasy i pasowałby mi do mustanga...
Pojawiło się nowe logo:
http://i.imgur.com/4h23C.jpg
Myślicie, że tym razem prawdziwe?
Wątpie żeby to było prawdziwe.Te białe literki jakies dziwne.Ale + że ktos się postarał i zrobił :D
Wiem kto to logo robił, ale nie mogę powiedzieć :P
Chociaż ładne jest, ładne... :)
anie_1981
28.05.2011, 11:41
Ciekawe, ale widać, że nieoficjalne... ;)
Mnie się nie podoba, bo nie ma nic wspólnego ze zwierzętami. Zwykła tabliczka z serduszkiem, to nawet nie wygląda na obrożę...
anie_1981
28.05.2011, 14:19
Ja już chcę zobaczyć prawdziwą okładkę, prawdziwą ikonkę, prawdziwy ekran ładowania... Zwierzaki rządzą... :P
muffindance
28.05.2011, 14:47
Lal, bardzo mi sie podoa : ) Tylko te tlo na serduszku zamienilabym na obroze, czcionka jest sliczna!
Jednak zgadzam sie z anie_1981, chce juz zobaczyc prawdziwa okladka (a mam na nia kilka pomyslow) ;>
anie_1981
29.05.2011, 11:13
Ja bym chciała, żeby w grze było tak duuużo zwierzaków, żeby się wszystkie na okładce nie zmieściły... :P
No!Np.jakies chomiki duużo chomiczkó!Potem jeszcze .. węze też kilka gatunków,papugi z 5 gatunków i kanarki =3 i koniki z 7 może 8 rodzajów i te szopy,jelonki i pasy i kotki.Byłoby extra.
octavessens
29.05.2011, 20:01
jak beda jakies chomiczki to i tak nawet nigdy zadnego nie kupie. Mnie interesuja konie
Każdy ma inne oczekiwania wobec zwierzaków. Ja np. nie musiałabym mieć koni, byleby były chomiki, dlatego uważam podobnie jak anie, że powinni dać bardzo dużo różnych zwierząt, by każdego zadowolić :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.