Zobacz pełną wersję : The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
ja chcę świnki morskieeee ! :D a kto ma świnkę morską ? bo mam pytanie i zadam je na priv
anie_1981
30.05.2011, 08:44
Ja mam chomiczka... No raczej Panią Chomiczkę, o imieniu Misia. Słodziara.... Jakby dali chomiczki do zwierzaków.... Miodzio. Ja najwięcej zawsze w simsach miałam tych drobiazgów. A dwójkowe zwierzaki miały może lepiej rozwiązane psy i koty, ale resztę potraktowali po macoszemu. Dlatego ja wolę, żeby wzorowali się na jedynkowych zwierzakach.
ja mam do chomiczki , fajnie by było mieć takie w zwierzakach ^^
DiamentowaSimka
31.05.2011, 11:14
Ja się nie mogę doczekać będą: Jelenie,Szopy,Konie i Inne Zwierzaki o 9000000% lepsze będą od zwierzaków od dwójki
TheSims3Fan
02.06.2011, 05:11
Na tym trailerze......... WOW Jeleń jak pieknie zrobiony, i psy, koty..... I fajne jest jak ryba machała kotu xD
A tak z innej beczki wie ktoś jakie zwierzęta można chodować a jakie tylko, że tak powiem odwiedzac i widziec na dworze ??
TheSims3Fan
02.06.2011, 18:27
Zgodzę się z tobą Diamentowa :) I wracam do pytań :) A będzie można sprzedawać przy domu psy i koty jak w dwójce ? :)
hellraiser
02.06.2011, 18:41
Przy tak zdawkowej liczbie informacji na temat Zwierzaków, szczerze wątpię, aby ktoś umiał odpowiedzieć Ci na to pytanie. Osobiście myślę, że nie będzie się dało, dlatego iż nie można zakładać przedsiębiorstw, a co za tym idzie, sprzedawać zwierząt.
octavessens
02.06.2011, 20:10
jelen jest wyczesany ;D ale pewnie bedzie tylko przychodzil czasami rozwalic simom śmietnik lub zjeśc kapustę z ogródka
Owl Finch
03.06.2011, 04:17
@up: ale możliwe, że za pomocą jakiegoś kodu będziemy mogli dołączyć go do rodziny :D
Jest nowy trailer Zwierzaków !
http://www.youtube.com/watch?v=BHFMTB3f4V8
TheSims3Fan
03.06.2011, 14:12
Super była ta śmierc na koniu, te zawody konskie i wogule wszystko. Planowałem miec kota lecz jak zobaczyłem, że zjadł rybę i drapie sofe to już nie chce :)
o właśnie obejrzałam nowy zwiastun, ojej ślicznie ja chce już święta jak dostanę zwierzaki :) od babci z innego działu :)
miłośniczka zwierząt
03.06.2011, 15:23
no ja też już się nie mogę doczekać a zwiatsun jest naprawdę świetny . Najbardziej spodobały mi się, koty i psy konie jak na razie wyglądają trochę, plastikowo według mnie no ale, może jeszcze to dopracują.
Zwiastun zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Logo też jest super - najładniejsze, jakie do tej pory widziałam.
Biedny błazenek :(
Szkoda, że nie pokazali więcej zwierzątek.
Czy tam przed kopalnią był wilk? Chyba jednak dadzą wilkołaki.
DiamentowaSimka
03.06.2011, 16:00
Konie! O Mój Bo....Zachamuje się powiem jescze raz
Konie!! Ja nie wierze W Sims 2 Konie trzeba było pobrać z www.modthesims.com a ja nie umiem modów instalować no cóż.
@Watchman ja też się dziwie żę dopiero w październiku :O
A o co chodzi z 4 pory roku w 2012 mają być 4 pory roku ?
Jeziu, jakie słodkie kotki < 3333333
miłośniczka zwierząt
03.06.2011, 16:24
tak kotki wyszły im naprawdę słodkie , psy tez nie są najgorsze jak dla mnie powinni jeszcze trochę dopracować konie .
A dla mnie pieski powinni troche urealnić :)
karolajn
03.06.2011, 17:26
czy ktoś wie, czy w tym dodatku będą w końcu pory roku?
Owl Finch
03.06.2011, 17:34
łołołołołoł! właśnie obejrzałam sobie najnowszy zwiastun i muszę powiedzieć, że jestem zauroczona. Zwierzątka są prześliczne, fajnie się zachowują i... Czyżby wyścigi konne? ;)
Mroczny na koniu jest super, ale i tak najlepsze są kapcie-koty :P
hellraiser
03.06.2011, 19:24
Mi też się ten zwiastun podoba; faktycznie - Mroczny na koniu najlepszy :P wkońcu spełnił swoje marzenie o byciu "Jeźdźcem apokalipsy"! :D chyba będzie to drugi dodatek, który wogóle kupię.
muffindance
03.06.2011, 19:47
te konie sa MEGA! ciekawe, jakie beda gryzonie :>
A o co chodzi z 4 pory roku w 2012 mają być 4 pory roku ?
Gdzie to wyczytałaś? Następny dodatek po Zwierzakach powinien w sumie wyjść jakoś marzec/kwiecień 2012.
Byłabym w siódmym niebie, gdyby były to Pory Roku.
hellraiser
03.06.2011, 19:55
Konie są świetne, ciekawe czy i one będą dzielić się na różne rasy :P Nie sądzę, ale fajnie by było.
Co do gryzoni, to obstawiam świnkę morską. A ogółem z takich "klatkowych" zwierząt to obstawiam te same jak w The Sims 2.
@up, myślę, że EP6 możemy spodziewać się jak Pokoleń czy Kariery, czyli na początku czerwca.
muffindance
03.06.2011, 20:25
mogliby dodac tez jakies owady typu komary, pszczoly itp. ale to chyba troche za duzo.
wlasnie licze na takie, ktore pojawily sie w ts2. chociaz widzieliscie ta rybke w akwarium? normalnie chyba takiej nie ma w grze (?, nie orientuje sie)
@up, a akcesoria? ciekawe, czy jakies sie pojawia.
Owl Finch
03.06.2011, 21:18
@up: Ta rybka jest od podstawy simsów 3. Nazywa się*Tragiczny Błazenek.
Hahaha, czemu zrobili z błazenka prawdziwego błazna? xD
A koty i psy są urocze! Konie też mogą być, chociaż rzeczywiście są mniej dopracowane.
Fajnie te zwierzęta się zachowywały.
Ten śniący o czymś piesek był cudny.
Ciekawi mnie czy policja będzie chodziła z psami... Albo czy psy będą chroniły nasz dom przed złodziejem.
To wszystko przez te dobermany goniące złodzieja.
Fajna była reakcja zwierzaka na dzieci dokuczające jednemu chłopcu - ciekawe jak to będzie w rzeczywistości..
Ogólnie mi się bardzo podoba to, co zobaczyłam. Chyba kupię ten dodatek.
Wydaje mi się, że wtedy życie Simów będzie barwniejsze ;)
mogliby dodac tez jakies owady typu komary, pszczoly itp. ale to chyba troche za duzo.
Fuj, nie! Żadnych wkurzających owadów. Jak jeszcze będą bzyczeć, to bym musiała mieć wyłączony dźwięk, by mnie to do szaleństwa nie doprowadziło :P
Wooooow, świetny trailer :D Koty są urocze, i ten przestraszony szczeniak był fajny. Podobają mi się też dobermany goniące złodzieja - to na pewno będzie jedna z pierwszych moich ras, bo w dwójce miałam całą rodzinę dobermanów i mam do nich duży sentyment. Wygląda na to, że będzie można mieć własnego konia. Mnie na koniu nie zależy, ale to może być niezłe urozmaicenie.
Mam tylko nadzieję, że koty nie będą naprawdę zjadały rybek...
Jedno mnie niepokoi - to, że w trailerze są TYLKO koty, psy i konie.
Jedno mnie niepokoi - to, że w trailerze są TYLKO koty, psy i konie.
No właśnie też się nad tym zastanawiałam.
Bo to jest nowszy trailer a nie było nic o jeleniach, szopach itp.
A już większość osób się na nie nastawiła.
Ale może chcieli po prostu pokazać więcej szczegółów dotyczących zwierząt, które będzie można mieć w domu. Tzn. które będą mogły mieć jakieś cechy charakteru.
Chociaż i tak czarno widzę te pozostałe zwierzęta...
Mnie w sumie szopy i jelenie niepotrzebne, ale ok, będzie miło, jeśli gdzieś kiedyś mi jakiś przebiegnie ;)
Nie mam wielkich oczekiwań, ale mam nadzieję, że będą także mniejsze domowe zwierzaki - przynajmniej jeden ptak i jeden gryzoń. W dwójce rzadko takie kupowałam, ale dla urozmaicenia by się przydały. Po cichu liczę też na węża z pierwszego trailera. Najważniejsze jednak, żeby koty i psy były dopracowane.
No i jakieś nowe akwarium! To z NA jest fajne, a z Kariery efektowne, ale im więcej, tym lepiej.
Konie... z filmiku można wywnioskować, że będzie można je normalnie hodować. Ciekawie byłoby, gdyby były w jakimś Ośrodku Jeździeckim i można byłoby uczyć się jeździć, albo zabierać je stamtąd do domu lub na przejażdżki po mieście. Ach...
Ale to marzenia. Ciekawa jestem, jak będzie to wyglądać, jak dodatek pojawi się do kupienia.
A tak na razie można być prawie pewnym tego, że będą konie w simsach, tak długo oczekiwane przez wielu fanów gry.
Jeżeli chodzi o pieski i kotki, oczywiście, będzie to i tak duże urozmaicenie gry. W 2 fajnie było mieć zwierzaki i opiekować się nimi, a w 3 powinno być jeszcze więcej interakcji. Chociaż to też fantazje. Pewnie nie stworzą czegoś nowego, ale chcę się mile zaskoczyć.
mrakad133
04.06.2011, 15:23
widziałam wczoraj właśnie ten nowy zwiastun. ale na nim nie ma jeleni, szopów praczy, skunksów itd. a na tym pierwszym, nieoficjalnym były...
SuperMiss16
04.06.2011, 17:09
Mi się wydaje, że węże chyba jednak będą. Na jednym z atworków chłopiec trzyma węża
http://i55.************/9gdg5k.jpg
Sorry, że w takiej jakości, ale tinypic wszystko "jpg-uje", chociaż z atworkami to nigdy nic nie wiadomo :p A tak w ogóle to podoba mi się pomysł z weterynarzem. Np. nasz kotek sobie coś zrobi i trzeba z nim do weterynarza jechać. Albo, twój sim przechodzi ulicą, obok jakieś krzaki, a tu komunikat: "Ania słyszy, że w krzakach coś jakby mruczy. Czy ma to sprawdzić?" I do wyboru tak lub nie. Jeśli zaznaczyli byliśmy Tak, to sim wchodzi w krzaki i komunikat: "Ania znalazła małego kotka/pieska! Na pewno dobrze się nim zaopiekuje, a teraz może wizyta u weterynarza?" Wg mnie fajnie byłoby znaleźć takie małe, biedne zwierzątko. Ja mam akurat słabość, do małych piesków i kotków :D
Edit: W sieci pojawiła się oficjalna strona gry The Sims 3: Zwierzaki. Strona dostępna jest na razie jedynie w języku angielskim, jednak zapewne niebawem pojawi się również jej polski odpowiednik. W serwisie przeczytać można m.in., że oprócz psów, kotów i koni, w nowym dodatku dostaniemy również żółwie, jaszczurki, węże i ptaki. Na stronie widnieje też informacja, że edycja limitowana na PlayStation 3 oraz Xboxa 360 wprowadzi dodatkowe 10 ras zwierząt (np. psa pandę lub kota o wyglądzie skunksa).
Źródło: wirtualnesimy.pl
Czyżby nie było chomików/świnek morskich/tego co w ts2 zwano szynszylą?!
Chimcharo
04.06.2011, 17:53
http://llnw.thesims3.com/content/global/images/EP5Images/Packfronts/SIMS3PpcmacPFTukeng_ver840320.jpg
Na 90% okładka będzie miała takie tła :) W końcu informacje z oficjalnej strony to już coś :)
octavessens
04.06.2011, 17:53
nie ogarniam tego co robi smierc na koniu ;O
jakis inny wymiar czy cos ?
nie ogarniam tego co robi smierc na koniu ;O
jakis inny wymiar czy cos ?
Być może Mroczny Kosiarz będzie w ten sposób przychodził po ciała zmarłych zwierząt. Tak mi się wydaje :)
Ależ świetny trailer! Widać nowe drzewa, na pewno będzie nowe miasto bo w oddali widać nowy rodzaj Ratusza, a ten Kosiarz na koniu po prostu boski ^^
mrakad133
05.06.2011, 05:33
Mi się wydaje, że węże chyba jednak będą. Na jednym z atworków chłopiec trzyma węża
http://i55.************/9gdg5k.jpg
Sorry, że w takiej jakości, ale tinypic wszystko "jpg-uje", chociaż z atworkami to nigdy nic nie wiadomo :p A tak w ogóle to podoba mi się pomysł z weterynarzem. Np. nasz kotek sobie coś zrobi i trzeba z nim do weterynarza jechać. Albo, twój sim przechodzi ulicą, obok jakieś krzaki, a tu komunikat: "Ania słyszy, że w krzakach coś jakby mruczy. Czy ma to sprawdzić?" I do wyboru tak lub nie. Jeśli zaznaczyli byliśmy Tak, to sim wchodzi w krzaki i komunikat: "Ania znalazła małego kotka/pieska! Na pewno dobrze się nim zaopiekuje, a teraz może wizyta u weterynarza?" Wg mnie fajnie byłoby znaleźć takie małe, biedne zwierzątko. Ja mam akurat słabość, do małych piesków i kotków :D
Edit: W sieci pojawiła się oficjalna strona gry The Sims 3: Zwierzaki. Strona dostępna jest na razie jedynie w języku angielskim, jednak zapewne niebawem pojawi się również jej polski odpowiednik. W serwisie przeczytać można m.in., że oprócz psów, kotów i koni, w nowym dodatku dostaniemy również żółwie, jaszczurki, węże i ptaki. Na stronie widnieje też informacja, że edycja limitowana na PlayStation 3 oraz Xboxa 360 wprowadzi dodatkowe 10 ras zwierząt (np. psa pandę lub kota o wyglądzie skunksa).
Źródło: wirtualnesimy.pl
Czyżby nie było chomików/świnek morskich/tego co w ts2 zwano szynszylą?!
ooo, fajnie, że będą też inne zwierzęta ;D jeśli chodzi o ptaki to ciekawe czy będą papugi ;>
TheSims3Fan
05.06.2011, 06:36
EXTRA.. Wszystkie gady, a co do ptaków papugi będą na pewno nie wiem co do tych innych. Ciekaweile przetrzyma 3 the sims :) Ponieważ pierwsza część powstałą w 2000 roku, a ostatni dodatek w 2003. Przetrzymała 3 lata :) The sims 2 od 2004 do 2008, trzymało 4 lata :) The sims 3 od 2009 do teraz ok.3 lata ciekawe ile jeszcze przetczyma (mam nadzieje, że długo :)
Przepatrzyłam strone zwierzaków i znalazłam, że będą(oprócz psów, kotów, koni) jaszczurki, węże, żółwie i ptaki, a o gryzoniach jeszcze nic nie wyszukałam, ale mam nadzieje że tak czy siak będą w grze.
hellraiser
05.06.2011, 09:15
Być może Mroczny Kosiarz będzie w ten sposób przychodził po ciała zmarłych zwierząt. Tak mi się wydaje :)
W ogóle fajnie by było, gdyby po wszystkich przychodził właśnie na koniu. Mi się podoba taka opcja ;)
No, to jednak miła niespodzianka, że w grze pojawią się zwierzaki, tj. gady, ptaki. Simowy świat zaroi się od małych stworzonek i będzie jeszcze bardziej tętniło życiem ;P
A fajnie by było, gdyby psy i koty bał się wampirów i uciekały od nich, gdzie pieprz rośnie. Ale pewnie aż tak to się ea nie wysili. :)
SuperMiss16
05.06.2011, 11:30
Ja na początku byłam negatywnie nastawiona do zwierzaków, ale jak ujrzałam ten nowy trailer, to mnie zauroczyły te zwierzątka. Przy okazji znalazłam nową okładkę w necie:
http://www.flickr.com/photos/simprograms/5797263018/sizes/o/in/photostream/
Mam nadzieję że będzie nowe miasto, poniewarz tak jak jest w TS3 Pokolenia, że np w SV tylko jedna rodzina (moja) ma wózek i nowy plac zabaw.. ;[
hellraiser
05.06.2011, 12:15
Lubie, i tak prawdopodobnie będzie, że dodadzą nowe miasto. :P
Dobra informacja dla wszystkich tych, którym w grze The Sims 3 brakuje miejsca do mieszkania, lub obecne okolice po prostu się znudziły. Nadchodzący dodatek - Zwierzaki - wzbogaci grę o nowe miasto!
Jak donoszą nasi koledzy z serwisu Infinite Sims w opublikowanym przez 4Players.de artykule możemy przeczytać, że wydanie zwierzaków na PC/Mac wzbogaci naszą grę o zupełnie nową okolicę pełną parków dla psów, kocich dżungli oraz rancz dla koni.
Co więcej, w tekście możemy także znaleźć informację, na temat adopcji koni. Według serwisu, każdy sim będzie mógł adoptować konia, którego później może używać jako środek transportu. Konie mogą być także nauczone różnych sztuczek jak skakanie.
;)
mrakad133
05.06.2011, 12:51
oooo, to fajnie, że będzie można adoptować konia :D ja będę mieć wtedy stajnię pełną koni :>
a wgl. fajnie by było gdyby sim, który ma psa/kota/konia i będzie się nad nim znęcać czy w ogóle nie będzie się nim opiekować to przyjechała by policja dla zwięrząt w SV (czy w innych miastach) i odebrała mu zwierzaka, który potem trafi do schroniska.
wiem, trochę smutne, ale byłoby bardzo realnie.
i ciekawi mnie też czy będzie taki zawód jak weterynarz :D
Nowy screen:
http://web-vassets.ea.com/Assets/Richmedia/Image/ea_pets_announce_656x369.jpg?ver=723_pl_PL
Mam nadzieje, że zwierzęta będą miały dobre SI, a nie, że będą stały dopóki dopóty nie wyda im się poleceń.
No nie taki nowy. Widziałem już go dużo razy :P.
Spectrum
05.06.2011, 15:47
Fajnie, że będzie nowe miasto! Przeczuwałem to, bo te nowe parcele muszą się gdzieś pomieścić. Super jakby ) nowym miastem było to ukazane w zwiastunie ;0 bo jest bardzo realne i ma swój klimat
Dziwne, że tak wiele informacji podają na dłuugo przed premierą, bo przecież jeszcze 5,5 miesiąca ;)
Beatrice
05.06.2011, 17:18
Nowe miasto ! Jupi, na to czekałam :)
Wcześnie wiadomości są może dlatego, że dojdzie dużo opcji, więc po trochu zaczynają ujawniać... Tzn. bardzo bym chciała, żeby tak było :D
Konie - genialne ! Ciekawi mnie jakie jeszcze zwierzęta dojdą, bo ogólnie GADY do mnie nie przemawiają - z czasem może powiedzą konkretnie jakie :)
Ten dodatek kupie bez względu na wszystko, bo na niego od początku czekałam :)
Podobnie jak simowie, zwierzaki również różnią się między sobą cechami charakteru. Niektóre są przyjacielskie i uwielbiają towarzystwo ludzi, inne są agresywne, lub też bojaźliwe w stosunku do obcych. Poniżej prezentujemy szesnaście pierwszych cech charakteru, które prawdopodobnie będziemy mogli wybrać dla psów i kotów. Lista pochodzi z serwisu InfiniteSims.
The Sims 3: Zwierzaki
1) Łapczywy 9) Ryzykant
2) Bojaźliwy 10) Agresywny
3) Leniwy 11) Odważny
4) Niszczycielski 12) Nie lubi wody
5) Wyniosły 13) Tępy
6) Swawolny 14) Łagodny
7) Mądry 15) Szybki
8) Przyjacielski 16) Zwinny
http://www.wirtualnesimy.pl/cutenews/data/upimages/scr_zwierzaki_1.jpg
http://www.wirtualnesimy.pl/cutenews/data/upimages/scr_zwierzaki_2.jpg
Dodatek Sims 3: Zwierzaki pierwszy raz pozwala graczowi kontrolować życie twojego pupila - z potrzebami, marzeniami do spełnienia, czy cechami osobowości (np. niechluj/flejtuch, schludny,). Gdy tworzysz nowego sima w CAS (Create a Sim - przyp.), tworzenie kotów i psów to nowa opcja dla twojej rodziny. Możemy tu wyróżnić ponad 100 (!) różnych gatunków pupili. Jeśli jesteś wredny dla twych simów - uczulony na sierść to nowa cecha.
Oczywiście tzw. system Woo-Hoo (wiecie co mam na myśli :p) dla pupili został tak rozbudowany, by przetrwało jego pokolenie. Zwierzaki mogą mieć karierę - np. pies policyjny.
The Sims 3: Zwierzaki
Oprócz interakcji takich jak głaskanie (kto nie czuje się lepiej po zabawie z pupilem?) psy np. mogą pomóc załatwić ci randkę, gdzie uciekają oni w poszukiwaniu tej jednej jedynej kobiety. Oczywiście zwierzęta będzie można eksportować/importować z giełdy wymiany, można oczywiście dać małego kociaka w prezencie poprawiając relacje... (zapowiada się fajnie). Oprócz tego nasze simy będą mogły również rozwiązywać przeróżne zagadki z naszymi pupilami.
Masz Kinecta? Nie znosisz narzekających członków simowej rodziny? Za pomocą Kinecta możesz używać prostych komend dotyczących używania toalety, jedzenia i chodzenia w przeróżne miejsca.
Cóż należy czekać na następne wywiady, informacje oraz tzw. sneak peaks (małe przedsmaki) dotyczące rozszerzenia Zwierzaki. Gra zapowiada się naprawdę ciekawie - zwłaszcza dla posiadaczy konsoli XBOX korzystających z technologii Kinect. Czas pokaże...
http://www.wirtualnesimy.pl/up/news/915.jpg
http://www.wirtualnesimy.pl/up/news/914.jpg
W niemieckim serwisie 4Players.de pojawił się artykuł, z którego wyczytać można, że Zwierzaki rzeczywiście wprowadzą do trójki zupełnie nową okolicę, a wraz z nią parki dla psów, rancza dla koni i wiele innych parcel stworzonych z myślą o pupilach. Z artykułu dowiadujemy się również, że simowie będą mogli zaadoptować nie tylko psa czy kota, ale też konia. Końmi będzie można poruszać się po mieście, simowie będą mogli także nauczyć je różnych rzeczy, np. skakania przez przeszkody.
O mój Boże!
Ja już chcę ten dodatek :).
Pierwsze co zrobię to mojego świętej pamięci pieska Chucky'ego (Imię jak z horroru :)).
anjanka - wielkie dzięki za info! :)
Dodatek zapowiada się naprawdę ciekawie.
Już się nie mogę doczekać ^^
Czuję, że ten dodatek może być udany, jeśli się tylko postarają.
Chyba nie będę mogła sobie później wyobrazić życia Simów bez zwierzaków wałęsających się wokół ;)
Dobrze, że psy będą mogły pracować.
To z szukaniem randki dla Sima też wygląda ciekawie :3
Chyba jedyny dodatek do trójki, do którego jestem tak pozytywnie nastawiona :]
A, zapomniałam dodać, że bardzo fajnie, że dodadzą miasto stworzony z myślą o zwierzętach.
I można jednak mieć konie - moje wątpliwości zostały rozwiane. Będę jeździć na koniach, zamiast samochodem/rowerem/taksówką ^_^
I cieszę się, że będą żółwie i węże, bo nigdy w Simsach czegoś takiego nie miałam (do jedynki nie miałam dodatków).
To wszystko brzmi tak dobrze, że aż nieprawdopodobnie :D Ale nawet, gdyby zapowiadał się kiepsko, i tak bym go kupiła.
Dziwne, że tak szybko znamy już tyle szczegółów.
miłośniczka zwierząt
05.06.2011, 20:36
tak to rzeczywiście dziwne ale, ten dodatek z pewnością kupię zapowiada się ekstra ;). Już bym chciała Październik .
I to bardzo dziwnie!Przeciez jeszcze kilka miesięccy do premiery!Ale co mi tam ^^ wazne że juz na pewno wiemy że zwierzaki będę.Ja se stworzę rudego kotka z niebieskimi oczkami ^^ którego kiedyś miałam nazwę go... Kix. Ku Twojej Pamięcy ;[
W tej nowej okolicy wydaje się, że zaczyna się jesień (tak wiem, a ja znowu o tych porach roku), ale sami zobaczcie:
http://i.imgur.com/LU0X1.jpg
http://i.imgur.com/PwGrP.jpg
http://i.imgur.com/rp1eJ.jpg
Wątpie żeby one tez wraz z pogodą były :| może po prostu taki kolor drzew.Przecież w Bridgeport [jakos tal :P ] jest mgła i taki... ciemno jest ale to po prostu taki krajobraz.Może tak samo tu...
Mi się wydaje, że to po prostu taki rodzaj drze czy coś.
Ale gdyby dodali pory roku (i pogodę :P), to sprawiliby wszystkim niezwykle miłą niespodziankę ;)
Mam nadzieję, że zamierzają jeszcze dopracować zwierzaki, żeby było jak najmniej niedociągnięć, do których można by było się przyczepić.
Bo jeśli zaczęli ujawniać trochę Zwierzaki i to oznacza, że już nie zamierzają nic robić z nimi, to trochę mnie to rozczaruje.
miłośniczka zwierząt
06.06.2011, 09:15
pogody na pewno nie dadzą ale myślę że dodatek z pogoda wyjdzie w następnym roku w czerwcu ;). A co do zwierzaków mają jeszcze sporo czasu więc, na pewno je dopracują i mam nadzieje że dopracują konie bo jak na razie to te konie zbyt plastikowo jak dla mnie wyglądają.
Moim zdaniem koń z pierwszego zwiastuna wyglądał tak samo jak z drugiego. Za to koty i psy zmieniły się całkowicie i to na lepsze.
Tak, psy i koty się bardzo zmieniły. W (nie)oficjalnym zwiastunie wyglądały jak z dwójki, a w nowym - całkowicie nowy wymiar :D A kiedy dokładna premiera?
mrakad133
06.06.2011, 13:05
Twórz doskonałe – lub niedoskonałe – zwierzaki dla swoich Simów, od zaciekłych psów strażniczych i niszczycielskich kociaków, do ufnych koni i nie tylko. Ustalaj nie tylko wygląd zwierzaków Twoich Simów, ale także ich cechy osobowości. Mając różne nowe zajęcia i interakcje kontroluj te zwierzaki i poznawaj świat z ich perspektywy. Wprowadź nowego członka do rodziny swoich Simów i odkryj całkiem nowe sposoby pogrywania z życiem!
• Więcej zwierzaków to więcej zabawy! Twórz przeróżne rodzaje unikalnych psów, kotów i – po raz pierwszy – koni! Myślisz, że Twój Sim da radę oswoić dzikiego konia?
• Bądź zwierzakiem. Kontroluj zwierzaka swojego Sima. Biegaj, kop, przewracaj i nie tylko. Stań się doskonałym towarzyszem lub siej zamęt wśród Simów!
• Zwierzaki mają własne cechy! Od inteligentnych, odważnych i przyjaznych, do bojących się wody, płochliwych i niemądrych albo łagodnych, szybkich i zręcznych. Ustal osobowość zwierzaków Twoich Simów.
• Zwierzaki mogą uczyć się umiejętności. Koty i psy mogą uczyć się polowania. Psy uczą się znajdowania okazów kolekcjonerskich i aportowania sympatii dla Twojego Sima. Konie mogą uczyć się biegu wyścigowego i skoków.
• Simowie mogą wyprowadzać swoje zwierzaki! Zabierz Reksa do parku, weź Mruczka do biblioteki lub pojedź na Gwiazdce do nowego Centrum Jeździeckiego.
hellraiser
06.06.2011, 13:19
Tak, psy i koty się bardzo zmieniły. W (nie)oficjalnym zwiastunie wyglądały jak z dwójki, a w nowym - całkowicie nowy wymiar :D A kiedy dokładna premiera?
Wiadomo, że na jesień 2011 wyjdą, osobiście przypuszczam, że premiera będzie w okresie podobnym jak Po zmroku, czyli gdzieś pod koniec października.
Nie mogę się doczekać. Cieszę się, że będą konie. Świetnym pomysłem było nadanie zwierzakom cech charakteru
Wiadomo, że na jesień 20011 wyjdą, osobiście przypuszczam, że premiera będzie w okresie podobnym jak Po zmroku, czyli gdzieś pod koniec października.
Nightfall jesteś pewny że 20011,to chyba trochę poczekamy.:D
hellraiser
06.06.2011, 15:08
Nightfall jesteś pewny że 20011,to chyba trochę poczekamy.:D
Oj tam, oj tam :D Za dużo zer, pomyliłem się, wybacz. A to już mi się nie pierwszy raz zdarza :P
Fajnie, że dodadzą nową okolicę. Marzy mi się taka spokojna mieścina, gdzie będzie dużo parków, rancz itd. Po długiej grze w Bridgeport taka odskocznia byłaby miła :) Jeżeli okolica na zdjęciach mi się spodoba, to przeprowadzę tam moją rodzinę.
Jak dla mnie to dobrze, że będzie wieś. :D Po klubach, gwiazdach czas na spokojną mieścinkę! Zawsze o tym marzyłem.
No ja bym sobie nie wyobrażał konia w klubie dla gwiazd... Albo pudelka w spelunie . ;]
miłośniczka zwierząt
06.06.2011, 15:31
cóż ja tam się cieszę że będzie nowa okolica ;) . I powiem szczerze że ja na pewno stworze swojego kota w grze bo w the sims 3 będzie mi go łatwiej stworzyć. Koty w the sims 3 są takie słodkie, konie też nie są złe ale, może je jeszcze dopracują a jak nie to trudno pogodzę się, z tym ich plastikowym wyglądem.
To, że słodsze od dwojkowych, to nie znaczy, że łatwiej będzie sie ich tworzyło ;)
Ogólnie w trójce nawet simów się łatwiej tworzy.
Zwierzaki do trójki będą najlepsze ze wszystkich zwierzaków do Simów. Na zwiastunie widać jak kot ,,puka" do drzwi, żeby jego właścicielka mu otworzyła. Widać też, jakby siedział pod kanapą...
I moze bedą takie wejścia dla kotów/psów.W większości dla kotów...takie małe drzwiczki u dołu simowych drzwi.
Ale by było fajnie. :D
Kurcze, ja chcę jakieś screeny!
Narutoman
06.06.2011, 16:08
To najlepszy dodatek jaki powstał, już się nie moge doczekać gry tymi zwierzkami podobno mozna bedzie nimi sterowac jak simami! na pewno kupie sobie konia!
Heh, zawsze przed premierą mówimy, że to najlepszy dodatek. :D Ale później gdy gramy i patrzamy na ilość bugów to sobie darujemy :>
Nie zawsze kochany, nie zawsze :).
Narutoman
06.06.2011, 16:25
Darkus: Gram w TS3 już pół roku i jak narazie miałem tyko trzy bugi ;)
Gdzieś było już podawane - 27 października.
Olaf: Ja od premiery podstawy i chyba też ze trzy bugi.
TheSims3Fan
06.06.2011, 18:30
Nie podoba mi się, że się steruje zwierzakami ;/ Ja tam lubiłem ich samowowle, jak wykopał dół to sie go skrzyczało, a nie samemu wykopiesz ;/ To jest u mnie minus w żwierzakach.... lecz jedyny :)
Na 99% będzie można włączyć wolną wolę, a wtedy zwierzak będzie robił co chciał bez Twojej interwencji.
Narutoman
06.06.2011, 18:37
Poniżej moja strona na youtube z zwiastunami dodatków do TS3 (na początku włączy się ten ze zwierzakami).
http://www.youtube.com/user/Oliwaw15?feature=mhee
TheSims3Fan
06.06.2011, 19:26
Taka ale pewnie wolna wola działac będzie na wszystkich, a ja nie lubie jak simowie mają wolną wolę ;/
miłośniczka zwierząt
06.06.2011, 19:46
Mi się podoba sterowanie zwierzakami bo jak mi się, nie spodoba to co w danej chwili zwierzak robi wtedy anuluje mu i dam żeby robił co innego. Przynajmniej będę miała kontrolę nad tym co robią moje zwierzaki. ;) To jest największy plus tego dodatku ;) właśnie o tym, marzyłam żeby była możliwość sterowania zwierzakami ;).
Narutoman
06.06.2011, 19:46
Ja zawsze mam włączoną wolną wole, trochę głupio jak tak potem Simy ci stoją i nic nie robią :/
TheSims3Fan
06.06.2011, 19:48
Szczerze mówiąc ja mam włączoną ale dosc rzadko.
TheSims3Fan
06.06.2011, 19:54
Fajnie by było gdyby zamiast potczas twprzenia simów robiło sie zwierzaka to szło do zoologicznego i tam robiło i kupiło :) A są jakieś screeny z ras zwierząt ? Chodzi jak wyglądaja.
TheSims3Fan
06.06.2011, 20:07
Ja tez chciałbym żeby przychodził na koni. Fajnie na nim siedzi :) Szkoda, że koń też nie jest kościsty w pelerynie ( Jakaś czarna mgła na nim czy cuś) ale by było EXTRA :) Tak od kontekstu: JA jutro mam klasówkę i poprawę a nie śpię xD
Narutoman
06.06.2011, 20:13
Ja po prosty kocham Mrocznego, to moja ulubiona postać w TS3. Jeden raz jak mi mój wampir umarł z pragnienia to przyszedł (uwielbiam widzieć Mrocznego w akcji XD) i zamienił moje Sima w ducha. Zwykle potem albo ten duch podaje rękę Mrocznemu albo go błaga o życie a oni zamiast tego wyszli z pokoju pojechali na dół (miałem w domu widne) podeszli do drzwi i dopiera wtedy mój Sim zaczął go błagać XD
TheSims3Fan
06.06.2011, 20:15
xD ale ja też uwielbiam mrocznego kosiarza xD
Narutoman
06.06.2011, 20:16
Prawie spadłem z krzesła ze śmiechu na widok Mrocznego wciskającego guzik w windzie XD, spokojnie zjechali na dół jak gdyby nigdy nic a potem umarł!
TheSims3Fan
06.06.2011, 20:35
No to niezle xD :) Padsząc na polską wersję zapowiedzi z polzkim znaczkiem The Sims 3 Zwierzaki bardziej podoba mi się na tej obroży napis Pets :)
ak informują redaktorzy serwisu InfiniteSims, już 8 czerwca (tj. w najbliższą środę), o godz. 19:00 czasu polskiego, jeden z producentów w firmie Electronic Arts - Ben Bell - zaprezentuje na targach E3 grę The Sims 3: Zwierzaki. Prezentacja potrwa ok. 30 minut. Pokaz będziecie mogli śledzić na żywo, odwiedzając tą stronę już w najbliższą środę o godz. 19:00. Zapraszamy!
o to strona
http://live-event.ea.com/e3/chat/sims-pets
Na pewno będę oglądał. Postaram się nagrać filmik.
ak informują redaktorzy serwisu InfiniteSims, już 8 czerwca (tj. w najbliższą środę), o godz. 19:00 czasu polskiego, jeden z producentów w firmie Electronic Arts - Ben Bell - zaprezentuje na targach E3 grę The Sims 3: Zwierzaki. Prezentacja potrwa ok. 30 minut. Pokaz będziecie mogli śledzić na żywo, odwiedzając tą stronę już w najbliższą środę o godz. 19:00. Zapraszamy!
A zatem wygląda na to, że gra jest już skończona. Szybko się z nią uwinęli. Widocznie pracowali nad nią równocześnie z Pokoleniami.
Searle oni mogli dużo wcześniej pracować nad grą mogli rok temu.
A nie mogą zaprezentować niedokończonej gry?
miłośniczka zwierząt
07.06.2011, 10:32
jeśli gra jest już skończona to znaczy że już raczej te konie zostaną takie jakie są. cóż trudno jakoś to przeboleje ;).
mrakad133
07.06.2011, 11:40
fajnie by było, gdyby podali jakiś spis wszystkich raz psów i kotów.
a to, że te konie wyglądają "plastikowo" mi ani trochę nie przeszkadza. cieszę się, że wgl. zrobili konie :D
no i mnie dalej zastanawia to, czy będą skunksy, szopy pracze i jelenie ;)
Głupio trochę że ta prezentacja tych zwierzaków będzie w języku angielskim.. ;[
Lubie, bo w Polsce simsów się nie produkuje. o.o
Mi konie pasują.
mrakad133
07.06.2011, 11:43
nom, zgadzam się. mogliby dać już po premierze prezentacji napisy polskie.
@Darkus.
No co ty gadasz... Nie wiedziałem. ;O
:/
Ale chodzi o to, że mógłby być chociaż jakieś napisy, ale na pewno jakiś koleś doda to na YouTube z napisami pl. ;]
W dzisiejszych czasach bez angielskiego nie przeżyjesz, dlatego się uczę. W sumie uczyć się nie muszę bo raz usłyszę i później pamiętam :).
o to strona
a gdzie się odbywają te targi?
Spectrum
07.06.2011, 13:43
a gdzie się odbywają te targi?
One odbywają się w LOS ANGELES ;)
Cholerny Vlad: Chyba nie myślałeś, że w Polsce?
Wracając do tematu, to na nowym zwiastunie nie było prowadzenia psa na smyczy... Ostatnio nawet o tym nie wspomnieli.
TheSims3Fan
07.06.2011, 14:44
Też chciałbym mieć już przed sobą ten spis ras :) A jak dla mnie konie są lepsze od psó jak chodzi o grafikę ale i tak są super realistyczne ;) A ten pokaz na stronie będzie odbywał się na żywo ?? A jak będzie pokazywany ten pokaz to gdzie nacisnąć żeby widzieć ten filmik ?
Też chciałbym mieć już przed sobą ten spis ras :) A jak dla mnie konie są lepsze od psó jak chodzi o grafikę ale i tak są super realistyczne ;) A ten pokaz na stronie będzie odbywał się na żywo ?? A jak będzie pokazywany ten pokaz to gdzie nacisnąć żeby widzieć ten filmik ?
wszystko strone wczesniej dodałam ze pokaz bedzie na zywo i jest link
velocifero
07.06.2011, 15:15
Ach!! Mam nadzieję że ten dodatek przebije jedynkowe Zwierzaki :)
A ja jestem na razie ciekawa tego, jak będzie wyglądała ta prezentacja?
Po Zwierzakach można się wiele spodziewać. A jeśli już ea skończyła dodatek, to fani będą jeszcze długo czekać na premierę. Gdyby termin był bliżej rozpoczęcia roku szkolnego ;) Albo ea chce już teraz zachęcić fanów, by się rzucili na Zwierzaki, jak tylko wyjdą, żeby zbić więcej kasy. =]
Narutoman
07.06.2011, 15:53
Szkoda że ta prezentacja bedzie po angielsku, ale na pewno niedługo to przetłumaczą
Narutoman
07.06.2011, 15:57
Ale i tak sie nie przejmuje bo znam angielski :)
No właśnie. Na zwiastunie nie było prowadzenia psa na smyczy. Czyżby to było także na konsole tak jak jelenie i inne?
to ze nie bylo smyczy to nie znaczy ze nie bedzie, spokojnie oni nie chcą od razu kart odkrywac
TheSims3Fan
07.06.2011, 17:40
wszystko strone wczesniej dodałam ze pokaz bedzie na zywo i jest link
Wiem, że jest link ale czy nie będzie trzeba naciśkać cos takiego jak np: Odtwórz film, oglądaj czy cos takiego ?
Wydaje mi się, że będzie napis online (teraz jest offline) i wtedy trzeba będzie kliknąć na ,,play".
Ja już nie wytrzymuję, nie mogę się doczekać, kiedy stworze mojego kotka Pucia xD oraz kiedy będę mogła krzyżować te różne rasy ;) Myślę, że gdy dostane zwierzaki to nie będę mogła się oderwać od komputera... xd
Narutoman
07.06.2011, 18:40
Szkoda tylko że te konie mają takie dziwne żółte zęby...
Może nie wszystkie... A może będzie można to ustawiać?
Narutoman
07.06.2011, 18:52
I tak troche głupio :/
Jeśli zwierzaki są już skończone, to mam nadzieję, że jakaś łatka poprawi poruszanie się zwierząt, bo teraz się trochę zacinają.
http://img840.imageshack.us/img840/5792/pets1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/840/pets1.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img217.imageshack.us/img217/9817/pets2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/217/pets2.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Beatrice
08.06.2011, 11:09
No co Wy, nie ma szans, żeby dali pory roku w Zwierzakach. Dużo by na tym stracili, a kasa jest dla nich najważniejsza ;p Więc lepiej sobie nadziei nie robić... Zadowolić się trzeba pupilkami, na które tyle czekaliśmy :) tylko czekać na listę wszystkich zwierzaków...
Pierwsze zdjęcie, które dodała Mrufka przedstawia tworzenie psa na PS3, nie na PC.
EDIT:
Czy ten pokaz zwierzaków zacznie się punktualnie o 19:00?
Czas pokaże. Ale powinno być punktualnie, skoro pisało, że prezentacja odbędzie się o godz. 19.00
Skoro tak szybko ujawnili, że wyjdą Zwierzaki to może szykują dla nas jeszcze jedną niespodziankę? :)
Ale niestety EA są chciwi na potęgę, więc nie połącza tych dwóch dodatków :(
Olaf - edytuj posta zamiast pisać dwa pod rząd (strona 89).
I fajnie, że marudzisz, że prezentacja będzie w języku angielskim, a następnie piszesz, że się tym nie przejmujesz, bo go znasz :|
hipokryzja?
Jak nie zapomnę, to postaram się obejrzeć :)
Tylko czy naprawdę już skończyli nad tym pracę?
A może coś podczas prezentacji powiedzą o tym.
Haha xD
Nie sądzę, by dało się ustawiać kolor zębów konia i jak bardzo miałyby być żółte czy białe :P
Edit:@down: A znasz przysłowie: Darowanemu koniowi w zęby nie zaglądaj? :P
No, ale one wyglądają jakby były zepsute do cna, to wygląda okropnie! Przecież nie wszystkie konie mają takie zęby.
Miyoki zgadzam się z Tobą xd na pewno nie będzie można ustawić koloru zębów ;x Zwierzaki będą mogły się uczyć sztuczek (waruj, proś itd.) ? xd ciekawi mnie to troszku :d
Narutoman
08.06.2011, 15:09
Może będzie można myć koniom zęby, albo może te tańsze będą miały żółte a te droższe białe, fajnie by tak było ;)
@up.
Ale jest coś takiego jak regulamin forum... :]
Ale nawet fajnie że zęby są żółte, bo nie każdy właściciel chodzi i myje zęby koniowi, bo jak ktoś ma stadninę z 15 końmi. ?? A jest też ryzyko, że koń cię ugryzie w rękę podczas mycia mu zębów...
A ciekawe jak będzie wyglądało bara-bara zwierząt.. :]
To będzie bara bara zwierząt ?
osz nie wiedziałam
Narutoman
08.06.2011, 15:23
Może będą robiły bara-bara w budzie?
@wendea... A jak by się psy lub koty rozmnażały.??
Przez klonowanie, pączkowanie czy przez podział. ?? :]
hmmm pomyślmy :D
no tak zapomniałam rozmnażanie :D
mrakad133
08.06.2011, 15:55
raczej będzie w budzie, z resztą tak jak zawsze.
a jak szczeniaki się rodziły w poprzednich częściach, bo nie pamiętam?? :d
Wiem, że w dwójce wchodziły (koty i psy) do bud i tam kopulowały.
Może w trójkowych zwierzakach zrobią to tak jak z simami pod prysznicem? Całe zwierzaki będą okryte cenzurą, a pod nią będą robiły swoje? Tak by było moim zdaniem lepiej :).
TheSims3Fan
08.06.2011, 16:04
Jeszcze 45 min. :) Ja też nie pamiętam jak się rodziły ale to raczej było,że sie nagle znalazł obok matki szczeniak i już :) Nie sądzę aby EA chciało się robić tą animacje z cenzurą.
mrakad133
08.06.2011, 16:04
Karel13, nom, najbardziej realnie by tak było.
no bo psy czy koty nie wchodzą specjalnie do bud xd
Aha, chodziło o poród, sorry.
To było tak, że matka się kładła na podłodze/ziemi i wyskakiwał komunikat, ze zaraz się coś urodzi, po chwili czekania robią się przy matce fajerwerki, a z nich wybiega szczeniaczek/kociaczek.
TheSims3Fan
08.06.2011, 16:07
Aha to pomyliłem się z porodem xD
Jeszcze 15 minut. Wszystko nagram i postaram się wstawić na forum.
TheSims3Fan
08.06.2011, 16:52
Coś mam offline. Trzeba się logowac na tej stronie z targami ?
Nie, to znaczy, że jeszcze nie jest połączona kamera z internetem. Jeszcze nie nagrywają.
TheSims3Fan
08.06.2011, 16:55
Juz leci :) Połowy z tego nie jarze xD Ja lece :)
Spectrum
08.06.2011, 17:20
Mało informacji podali ;/ ale zawsze coś ;)
Pff, zapomniałam i zdąrzyłam jedynie usłyszeć, że zwierzęta będą mogły mieć jakieś akcesoria, jakieś skrzydła etc.
Jak stworzę podróbkę Paris Hilton albo jakiegoś króliczka Playboya, to może będę męczyć tym zwierzęta ;d
A może i nawet będę z tego korzystać.
Edit: @down: Możliwe :P Jak zaczęłam oglądać, to było o akcesoriach, więc nie wiem o czym mówili wcześniej i czy mówili o PC czy NDS czy o jeszcze jakiejś innej ^_^
Wszystko rozumiałem. Nic nowego nie mówili. Tyle, że będzie można rozwiązywać zagadki ze swoimi zwierzakami, że będzie można nimi sterować, będzie nowe miasto, ponad sto ras kotów, psów i koni, życie zwierząt będzie podzielone na etapy takie jak: szczeniaczek/koteczek/źrebaczek i dorosły. Także... Żal :P. Myślałem, że zaprezentują grę np. chodzenie ze smyczą...
Nie mówili nic o dzikich zwierzętach.
Wspomnieli tylko o wężach itp.
EDIT:
@Up O tych akcesoriach to było do nintendo 3DS
TheSims3Fan
08.06.2011, 18:42
Dośc marne to było ;/ Myslałem, że będzie bardziej o nowszych rzeczach i powiedza coś o tworzeniu zwierząt ;/ Szkoda, że nie wyjdzie w wakacje ;/
Przydałaby się konna policja ^^
A mogę znaleźć ten filmik gdzieś w necie teraz, bo wtedy zapomniałem obejrzeć.. ;]
??
Ja nagrałem, ale niestety bez dźwięku :)).
EDIT:
Tu macie linka z nagraniem (z dźwiękiem) :
Twórz miłe lub niegrzeczne zwierzaki dla swoich Simów: zaciekłe psy strażnicze, niszczycielskie kociaki albo ufne konie. Ustalaj ich wygląd i cechy charakteru. Tylko w Edycji Limitowanej dostępny będzie ekskluzywny sklep z unikalnymi gadżetami dla Simów i ich zwierzaków. Wprowadź nowych członków do simowej rodziny i odkryj ciekawe sposoby pogrywania z życiem!
Więcej zwierzaków to więcej zabawy! Twórz przeróżne rodzaje psów, kotów i – po raz pierwszy – koni! Czy Twój Sim da radę oswoić dzikiego konia?
Kontroluj zwierzaka: niech biega, kopie, przewraca przedmioty. Czy będzie doskonałym towarzyszem, czy wręcz przeciwnie: zasieje zamęt wśród Simów?
Zwierzaki mają własne cechy! Inteligentne, odważne i przyjazne. Bojące się wody, płochliwe i niemądre. Mogą być też łagodne, szybkie albo zręczne. Ustal ich charakter.
Zwierzaki mogą uczyć się nowych umiejętności. Koty i psy naucz polowania. Psy opanują sztukę odnajdowania okazów kolekcjonerskich i aportowania. Konie mogą uczyć się biegu wyścigowego i skoków.
Simowie mogą wyprowadzać swoje zwierzaki! Zabierz Reksa do parku, weź Mruczka do biblioteki lub galopuj na Gwiazdce do nowego Centrum Jeździeckiego.
From: http://pl.thesims3.com/game/ep5
Beatrice
09.06.2011, 14:03
Cały czas tylko psy, koty, konie. Ok, nie mam nic przeciwko tym słodziakom, ale ja chce wiedzieć coś tez o innych zwierzętach. Oni takie informacje banalne i wiadome podawać jeszcze z miesiąc czasu...
miłośniczka zwierząt
09.06.2011, 15:11
ja jestem ciekawa czy te jelenie pojawią sie bo w pierwszym zwiastunie były czy może z nich zrezygnowali no i też szopy i skunksy były a czy będą nie wiadomo.
Też się martwię o te jelenie, szopy i skunksy... Ani widu, ani słychu, a bardzo bym chciała, aby się pojawiły. ;x
Nie mamy też żadnych sprawozdań jeśli chodzi o ptaki i gady... Chociaż wiemy, że będą na pewno.
miłośniczka zwierząt
09.06.2011, 15:37
No ale, na pewno pod koniec wakacji będzie więcej informacji na temat zwierzaków.
I wtedy się więcej dowiemy ale, ja i tak nie zamierzam kupić edycji kolekcjonerskiej tylko zwykłą . Jakby nie mogli dać do zwykłej edycji tego sklepu z rzeczami dla zwierząt ;(.
Ja kupię edycję kolekcjonerską. Zawsze takie kupuję. Oczywiście jak są dostępne. Tylko nie mam wersji pamiątkowej ,,Kariery" bo nawet nie wiedziałem, że taka jest.
A te edycje kolekcjonerskie to kupuje się na stronie? Czy można na Allegro czy coś, bo niezbyt rozumiem? xd I jak dużo nowych przedmiotów zwykle się pojawia?
miłośniczka zwierząt
09.06.2011, 17:08
no ale w każdej takiej edycji to teraz dodają dodatek i podstawę także nawet mi si e nie opłaca tego kupować bo podstawę do the sims 3 mam a poza tym szkoda mi kasy.
TheSims3Fan
09.06.2011, 17:32
Jeżu czemu nie może to wyjśc w wakacje ? Dobra ale ja chciałbym żeby wstawili na neta jakieś coś co można tworzyc zwierzęta i by się zobaczyło. Tylko by sie tworzyło :(
miłośniczka zwierząt
09.06.2011, 17:40
wiesz oni już w czerwcu wydali pokolenia tak więc, zwierzaki będą w październiku tak, jak dodatek po zmroku. A poza tym ludzie musza się nacieszyć pokoleniami .
TheSims3Fan
09.06.2011, 18:19
Mogli dac na odwrót ;/ Bo ja w pokoleniach mało używam tych dodatkowych rzeczy ;/ Bo zobacz kiedys super wymarzone podróże byłem cały czas w podróży ale teraz prawie wogule nie jeżdze. Kariera strażak to wykorzystuje. Po zmroku wykorzystuje. A pokolenia tak pół na pół. Nudza mi się wymarzone, kariera, po zmroku i pewnie znudza pokolenia ale zwierzaki raczej sie nie znudzą bo tu sa zwierzaki itd...
Ja też właśnie nie używam tych pokoleń prawie wcale, dla mnie za mało ciekawych rzeczy dali, nie wiem jak dla was... A zwierzaki, to sądzę, że prędko mi się nie znudzą, bo wiem ile grałam w Sims 2 jak dostałam ten dodatek, a myślę, że do 3 będzie o wiele ciekawsze. W 2 zawsze krzyżowałam zwierzaki z innymi umaszczeniami, żeby zobaczyć jaki wyjdzie ;D
Ciekawe, czy w 3 też będą pomieszane umaszczenia, czy może będą się rodzić takie jak matka lub ojciec? Byle nie xd
TheSims3Fan
09.06.2011, 18:49
Zgadzam sie z tobą Jessica :D Przez tą grę nie chce wakacji. Co się ze mną dzieje. Nie poznaje się. AA!!!!!
Narutoman
09.06.2011, 20:20
TheSimsFan: Wiem jak sie tworzy zwierzaki!!! link: http://www.simowie.info/News:Zdjecia_zwierzat_z_trybu_ich_tworzenia_09.06. 11
TheSims3Fan
09.06.2011, 20:32
Ale fajnie sprawdziłem nie duzo widze ale szkoda że taka jakosc :(
Jak dla mnie młode mogą się rodzić nawet i fioletowe, byle była możliwość zmiany koloru. W dwójce miałam kiedyś hodowlę dobermanów i jeśli np. ojciec był czarny, a matka brązowa, to zdarzało się, że szczeniak jako dorosły pies dziedziczył dół po ojcu, a górę po matce, zawsze to zmieniałam. To samo w kociej hodowli devon rexów. Mam nadzieję, że w trójce nie zapomną o tym drobiazgu.
Jeśli o mnie chodzi, dodatek nie znudzi mi się pewnie nigdy, ale nie na zasadzie "gram cały czas w kółko", tylko na tej, że po prostu zawsze będę miała zwierzęta. W dwójce od czasu instalacji tego dodatku niemal nie miałam rodzin bez zwierząt :)
Jestem bardzo ciekawa, co to znaczy, że ptaki i węże będzie można trzymać tak, jak rybki. Dostaniemy dużą klatkę i będziemy tam wkładać ptaki z wyposażenia? A węże do terrarium? To mogłoby być nawet fajne, ale wtedy nie byłoby już papug latających po pokoju...
TheSims3Fan
10.06.2011, 05:31
Jeśli o mnie chodzi, dodatek nie znudzi mi się pewnie nigdy, ale nie na zasadzie "gram cały czas w kółko", tylko na tej, że po prostu zawsze będę miała zwierzęta. W dwójce od czasu instalacji tego dodatku niemal nie miałam rodzin bez zwierząt :)
To tak jak ja :D Tylko, że ja będę grał jedną rodziną któa będzię się rozbudowywac i jak będą umierac zwierzaki to będę kupował nowe albo będe miał szczeniaki itd...
Fajnie, że zwierzaków nie będzie się tworzyło w tym samym pomieszczeniu co simów-ludzi.
Chociaż dziwnie by to wyglądało kiedy koń by stał na środku pokoju :P.
Poniżej znajdziecie kilka najcenniejszych informacji dotyczących dodatku Zwierzaki, które pojawiły się na łamach serwisu iPlaySims.com, po wczorajszej prezentacji gry na imprezie E3 w Los Angeles. Informacje dotyczą Zwierzaków w wersji na pecety jak i na konsole.
Informacje ogólne:
- Zwierzaki mogą pójść do pracy, by zarobić na rodzinę. Na razie producenci nie zdradzili, jaką pracę mogą podjąć pupile.
- Tylko przy zakupie edycji limitowanej otrzymamy dodatkową, ekskluzywną zawartość do gry (np. nowe rodzaje zwierzaków).
- Dostępnych będzie ponad 100 ras psów i kotów. Możemy mieć np. pudla z kręconymi włosami.
- Gracz po raz pierwszy ma możliwość kontrolowania zwierzaków. Zwierzaki, podobnie jak simowie, będą miały swoje pragnienia.
- Zwierzakom można przypisać cechy charakteru. Zwierząt można nauczyć pewnych umiejętności, dzięki czemu będą mogły pomagać simom w różnych czynnościach domowych.
- Zwierzaki mieszkające "po sąsiedzku" mogą się zapoznać. Mogą się nawet w sobie zakochać. Zwierzaki mogą robić bara-bara oraz starać się o szczenięta/kocięta.
- Zwierzęce dzieci dziedziczą cechy wyglądu po swoich rodzicach.
- Zwierzęta również się starzeją. Szczenięta po jakimś czasie stają się dorosłymi psami, a potem psami-seniorami.
- Zwierzaki w wersji na PC wprowadzą nową okolicę, w wersjach konsolowych gry również pojawi się nowe miasto
Akcesoria dla zwierzaków:
- W wersji na 3DS pojawią się specjalne kapelusze (cylindry) dla zwierzaków, inną ciekawą ozdobą dla pupili będą... skrzydła nietoperza.
- W wersji na PC dostępne będą siodła dla koni, lśniące obroże, obroże z kolcami itp.
Wersja na PC:
- Dbając o to, by koń rozwijał swe umiejętności, możemy sprawić przykładowo, by stał się koniem wyścigowym.
- Możesz chodzić po mieście z twoim psem lub kotem, szukać nowych przedmiotów dla kolekcjonerów (kamyków, roślin, owadów itp.), a następnie umieścić je w domu, w terrarium.
- Edycja limitowana gry na PC, zawiera dodatkową unikalną zawartość.
Wersje konsolowe:
- Pojawią się nowe moce karmy i punkty dla zwierzaków.
- W edycji limitowanej gracze znajdą nowe, unikatowe zwierzaki jak pies-tygrys czy pies-panda.
- Nowe moce karmy mogą wywołać m.in. wpadanie zwierząt (lub simów) w szał.
- Gra wprowadzi jesienną okolicę pełną tajemnic do odkrycia.
- Dostępnych będzie wiele miejsc stworzonych z myślą o zwierzętach.
kolejne tłumaczenie artykułu na temat Zwierzaków od wolaka2302 :) Artykuł pochodzi z serwisu GameMarshal.com i dotyczy głównie procesu tworzenia zwierzaków. Zapraszamy do lektury :)
The Sims 3: ZwierzakiKiedy czekaliśmy przy stoisku EA, natknęliśmy się na Sims 3 Zwierzaki i porozmawialiśmy z King Choi z zespołu gry The Sims 3, który opowiedział nam co nieco o piątym już dodatku do Sims 3.
Niestety nie mogliśmy pograć w grę - ale w zamian poszaleliśmy w części Stwórz Zwierzaka, która pozwala ci na tworzenie i zmienianie twoich zwierząt. Pomówmy o rozgrywce. Pupile nie są już takim "dodatkiem" jak w poprzednich częściach. Teraz możesz nimi grać tak jak grasz swym simem. Będziesz mieć dużo nowych interakcji, także budowania związków z simami i innymi zwierzakami w społeczności. Np. staniesz się słodkim, małym psiakiem, który załatwi randkę swojemu panu? Jest mnóstwo nowych interaktywnych możliwości. Jest tu również mnóstwo ras do wyboru (około 100), my tworzyliśmy konia (najbardziej pożądany przez fanów), kota i psa.
Kiedy tworzysz swojego zwierzaka, możesz robić z nim co chcesz. Kiedy trudzisz się w zabawę w swatkę, by mieć małe pieski lub kotki, twój nowo stworzony zwierzak zawsze będzie w formie dorosłej. Producenci chcą wam dać jak najwięcej z gry zwierzęciem już od początku, a nie czekać na starość, gdzie najczęściej odblokowujemy wszystkie doświadczenia. Po "współżyciu" geny będą przekazywane z pokolenia na pokolenie, tak jak z simami. Naprawdę możesz eksperymentować z rasami i tworzyć najdziwaczniejsze rodzaje psów/kotów. I w razie gdyby ktoś się zastanawiał - tylko krzyżowanie wspólnych gatunków. Inne rodzaje, np. konio-psów niedozwolone.
Cały proces tworzenia zwierzaka jest rozbudowany. Wszystko od wyboru rasy do dwóch kolorów oczu, różnych wzorów sierści i wielu więcej... Możesz również próbować zrobić swoje prawdziwe pupile w grze lub zaszaleć i stworzyć coś zupełnie innego. Możesz wybrać mnóstwo kolorów dla np. psa, później dobierając cechy charakterystyczne i cechy charakteru. Wszystkie te cechy mają przypisane specjalne animacje, które urozmaicą rozgrywkę. Np. daj swojemu koniowi cechę "agresywny", a po pewnym czasie może on kopnąć sima w klatkę piersiową. Lub stwórz kota niszczyciela, który postara się zepsuć wszystko w domu. Wszystkie cechy, które wybierzesz dla pupila będą miały pewien wpływ na twoją rozgrywkę.
W przyszłości zespół The Sims będzie również dodawać rzeczy dla zwierzaków do The Sims 3 Store, które bardziej urzeczywistnią rozgrywkę. Dodatek Sims 3 Zwierzaki zostanie wydany tej jesieni.
Dwa newsy niżej opublikowaliśmy tłumaczenie zapowiedzi konsolowych Zwierzaków, która niedawno pojawiła się na łamach GameSpot.com, a już mamy dla was kolejny artykuł :) Tym razem jest to tłumaczenie tekstu z serwisu Sims3Gamer.com przygotowane przez jednego z gości naszej witryny - wolaka2302 - któremu bardzo gorąco dziękujemy! Tekst dotyczy tworzenia zwierzaków, dokładniej koni.
Amy z serwisu Sims 3 Gamer znajduje się na E3 i była taka miła, że podzieliła się z nami [simprograms] swoimi uwagami z dodatku The Sims 3 Zwierzaki. Nie mogła spędzić z grą dużo czasu, bo wielu innych ludzi chciało trochę pograć. Zwróciła ona szczególną uwagę na tworzenie koni w CAS.
The Sims 3: ZwierzakiJestem na targach E3 z KmartGamer i miałam trochę wolnego czasu. Dostałam szansę, by zagrać w najnowszy dodatek do The Sims 3 - Zwierzaki. Tak wiem! Zwierzaki! Czy wszystko było tak jak oczekiwałam? TAK!
Nie zaszłam dalej niż tworzenie zwierząt w CAS, właśnie tam zaczęłam swoją zabawę z pewnym kucykiem, który już znajdował się w grze. Jeśli chodzi o konie, to dostaliśmy kilka ras. Ja wybrałam rasę Paint ponieważ mam z nią związane pewne wspomnienia. Nie tylko można wybierać wzór dominującego wzoru, można również wybrać dodatkowy wzór dla naszego konia. Każda z warstw może być zmieniania kolorystycznie wedle życzenia. Mogłam wybrać między siodłem brytyjskim, a angielskimi i zmieniać je kolorystycznie.
Z tego co widziałam, opcja "zmień-każdy-możliwy-szczegół" była tu zminimalizowana. Mogłam zmieniać tutaj wygląd do woli, lecz było tego mniej niż w Sims 2. Wiem - na pewno zastanawiacie się "O co jej chodzi?". Ale kiedy to zobaczycie, to na pewno zrozumiecie. Jasne, że można zmieniać kolor i wzór sierści, ale z małej ilości czasu nie dostrzegłam np. dodania włosów na pęcinie. Pamiętacie, wybrałam rasę Paint, a nie Draft, która takie szczegóły posiada.
To co dzisiaj widziałam to koń... który wyglądał niesamowicie... a kilka sekund z kotem wyglądało jak kilka sekund z kotem z Sims 2.
Zapytałam się o nowe miasto zawarte w Sims 3 Zwierzaki, ale zamiast potwierdzenia dostałam info - "Musisz poczekać i zobaczyć..." co w języku EA znaczy "Jasne, że damy nowe miasto!". Ale nie bierzcie mnie za słowo, wszystko jeszcze przed nami.
Czy będę zamawiać dodatek Sims 3 Zwierzaki? JASNE!! Jutro spędzam trochę czasu z EA ponownie i zamierzam zadać wszystkie swoje pytania, na które mam nadzieję znajdą się odpowiedzi. Sprawdźcie jutro - może znajdziecie coś nowego.
Więc CAS kotów nie różni się prawie niczym od dwójkowego? Jeśli tak będzie, to będę zawiedziony. Myślałem, że to będzie bardziej rozwinięte.
miłośniczka zwierząt
10.06.2011, 09:10
ja też tak myślałam i pewnie jelenie szopy i skunksy będą tylko w edycji limitowanej a szkoda.
Na pewno nie w edycji limitowanej. Będą nawet w podstawowym dodatku. Inaczej to by było całkowicie bez sensu...
miłośniczka zwierząt
10.06.2011, 16:37
Na razie trzeba czekać na więcej informacji.
Ale nuuda, nie potrzebnie zapowiadali tak wcześniej, teraz zero informacji :(
miłośniczka zwierząt
10.06.2011, 17:23
nom był wysyp informacji ale pod koniec sierpnia będą pewnie jakieś nowe informacje.
TheSims3Fan
10.06.2011, 18:38
Czemu powiedzieli o tym tak wczesnie teraz kazdy czeka z napięciem ;/ Mogli po wakacjach.
miłośniczka zwierząt
10.06.2011, 18:49
oni powiedzieli pewnie dlatego żeby ludzie kupili ten dodatek bo każdy będzie na niego wyczekiwał i go kupi i pewnie dlatego.
TheSims3Fan
10.06.2011, 20:56
oni powiedzieli pewnie dlatego żeby ludzie kupili ten dodatek bo każdy będzie na niego wyczekiwał i go kupi i pewnie dlatego.
O ile ludzie nie zapomną xD
Beatrice
11.06.2011, 06:32
O ile ludzie nie zapomną xD
Święta racja xD te ich dziwne chwyty są straszne.... Oni przecież całkowicie olewają fanów. Tylko kasa. Jakby chcieli to by wydali nowy dodatek sierpień/wrzesień.
TheSims3Fan
11.06.2011, 07:17
Święta racja xD te ich dziwne chwyty są straszne.... Oni przecież całkowicie olewają fanów. Tylko kasa. Jakby chcieli to by wydali nowy dodatek sierpień/wrzesień.
Zgadzam się z tobą. Jakby wyszedł chociarz pod koniec Sierpnia to by było normalnie SUPER!!!
Oni przecież całkowicie olewają fanów. Tylko kasa. Jakby chcieli to by wydali nowy dodatek sierpień/wrzesień.Tylko kasa? Bo wydają dodatki co pół roku, a nie co kwartał? Gdzie jest jakikolwiek sens w tym, co napisałaś? W czerwcu wyszły Pokolenia, niektórzy jeszcze nawet nie zdążyli dojść po nie do sklepu, a Ty piszesz, że EA chce tylko kasy, bo nie wydaje kolejnego dodatku dwa miesiące po wcześniejszym, tylko co pół roku...?
No właśnie, nie zdążyli jeszcze kupić pokoleń, dlatego czekają sześć miesięcy, żeby zarobić na pokoleniach i wydadzą zwierzaki. A gdyby tak wydali zwierzaki od razu po pokoleniach to niektórzy stwierdziliby, że pokoleń nie opłaca im się kupować tylko kupią zwierzaki, a EA by nie zarobiło tyle ile chce.
Mają tylu fanów, którzy kupią wszystko, że spokojnie mogliby wydawać bubel co trzy miesiące, a i tak mieliby dobrą sprzedaż.
Nie tak dobrą jak po sześciu miesiącach :).
Co 3 miesiące nikomu nie chciałoby się ściągać 5GB z neta :D
Poza tym mają chyba strategów od marketingu i dobrze wiedzą co robią- jak najwięcej zarobić a się nie narobić.
Tak w ogóle, to jak tak patrze na te trójkowe zwierzaki, to np. koty wydają mi sie bardzo niedopracowane, gorsze niż te dwójkowe.
Nie gorsze, lepsze, ale bardzo podobne do dwójkowych.
Zgadzam się, ale większość zdjęć zwierzaków, które zaserwuje nam EA będzie wykonane w CAS, gdzie jak wiadomo, simy wyglądają przepięknie. Gorzej już jest podczas samej gry- nawet na max ustawieniach wszystko się rozmazuje :/
U mnie wszystko jest ok jak mam na najwyższych ustawieniach... Obraz się nie rozmazuje, tylko gra muli ;). Simy podczas gry są identyczne jak w CAS.
Gry jeszcze nie ma, ale można już kupować. Ciekawe, jak będzie wyglądać okładka.
Jednak poczekam aż wydadzą, raz kupiłam przed premierą i się zawiodłam bo gdy już wyszła okazało się, że na miejscu można kupić taniej (nie licząc przesyłki).
http://merlin.pl/The-Sims-3-Zwierzaki-dodatek-do-gry-PC-MAC_Electronic-Arts/browse/product/8,916260.html
A dokładnie premiera którego piździernika jest?
Ciekawa jestem, co to za "sklep dla zwierząt" w Edycji Limitowanej. Normalnie pewnie bym się nie skusiła, ale Zwierzaki to mój ulubiony dodatek i na pewno będę chciała mieć dla zwierząt jak najwięcej rzeczy, więc może kupię. Poczekamy, a pewnie się dowiemy, co będzie w tej edycji.
Pewnie dadzą kilka darmowych śmieci i zażądają ponad stu złotych. Ale jako fan serii i tak to kupię :).
Narutoman
11.06.2011, 13:59
A dokładnie premiera którego piździernika jest?
27 października
TheSims3Fan
11.06.2011, 14:27
Tylko kasa? Bo wydają dodatki co pół roku, a nie co kwartał? Gdzie jest jakikolwiek sens w tym, co napisałaś? W czerwcu wyszły Pokolenia, niektórzy jeszcze nawet nie zdążyli dojść po nie do sklepu, a Ty piszesz, że EA chce tylko kasy, bo nie wydaje kolejnego dodatku dwa miesiące po wcześniejszym, tylko co pół roku...?
To mogli pierwsze zwierzaki :D
http://www.simowie.info/News:Obejrzyj_zamknieta_prezentacje_Zwierzakow_na_ konsole_10.06.11 PREZENTACJA ZWIERZAKÓW NA KONSOLE.
http://www.simowie.info/News:Wywiad_z_Michael39em_Cox39em_producentem_Zwie rzakow_10.06.11 WYWIAD Z MICHAELEM COXEM.
http://www.simowie.info/News:Fani_opowiadaja_o_Zwierzakach_10.06.11 FANI OPOWIADAJĄ O ZWIERZAKACH.
TheSims3Fan
11.06.2011, 15:16
http://www.simowie.info/News:Obejrzyj_zamknieta_prezentacje_Zwierzakow_na_ konsole_10.06.11 PREZENTACJA ZWIERZAKÓW NA KONSOLE.
http://www.simowie.info/News:Wywiad_z_Michael39em_Cox39em_producentem_Zwie rzakow_10.06.11 WYWIAD Z MICHAELEM COXEM.
http://www.simowie.info/News:Fani_opowiadaja_o_Zwierzakach_10.06.11 FANI OPOWIADAJĄ O ZWIERZAKACH.
Dośc słaba jakośc pierwszego ale coś tam sie dąło obejrzec :D
Beatrice
11.06.2011, 15:49
Tylko kasa? Bo wydają dodatki co pół roku, a nie co kwartał? Gdzie jest jakikolwiek sens w tym, co napisałaś? W czerwcu wyszły Pokolenia, niektórzy jeszcze nawet nie zdążyli dojść po nie do sklepu, a Ty piszesz, że EA chce tylko kasy, bo nie wydaje kolejnego dodatku dwa miesiące po wcześniejszym, tylko co pół roku...?
Program "2 dodatki na rok" nie każdemu odpowiada, ponieważ nie każdy fan kupuje wszystkie dodatki, bo najzwyczajniej mu nie odpowiadają, szybko się znudzą albo dużo kosztują... Nie każdy śpi na forsie, żeby se kupować wszystko co wyjdzie. Dalej trzymam się swojego zdania, że najbardziej się liczy właśnie budżet, a nie oczekiwania nasze. Oni dobrze wiedza czego chcemy, ale robią tak jak im wygodniej. Czemu nie dali do Pokoleń kąpania dzieci w wannie albo innych bzdetów ? Bo po co. Nie mamy nie wiadomo jakich wymagań przecież. Zrobią byle co, byleby wyszło i kasę zgarnąć. I z całym szacunkiem, ale nie kłoć się, że tak nie jest.
TheSims3Fan:
Gdybym to nagrywał ja to zapewne byłoby lepsze ;P.
miłośniczka zwierząt
11.06.2011, 17:16
cóż szczerze to i tak, pewnie zwierzaki jak każdy dodatek do the sims 3 będą miały błędy mniejsze albo większe ale , będą .
cóż szczerze to i tak, pewnie zwierzaki jak każdy dodatek do the sims 3 będą miały błędy mniejsze albo większe ale , będą .
Niestety, można to przewidzieć. Błędy były, są, i będą. Nie ma co liczyć na ea, że postara się w Zwierzakach zrobić tak, żeby było idealnie. To przerasta ich siły. Nie przykładają się do pracy, leniuchy ;)
To ich nie przerasta, mogliby zrobić coś super. Nie chodzi o to, że im się nie chce tylko o to, że: ,,Po co mamy się narobić, jak na niczym możemy zarobić?".
Zrobią byle co, byleby wyszło i kasę zgarnąć. I z całym szacunkiem, ale nie kłoć się, że tak nie jest.A czy ja się kłócę, że tak nie jest? Akurat tego nigdzie nie napisałam. EA nie jest wielką organizacją charytatywną, tylko firmą, która chce zarobić na swoich produktach i nie przykłada się, bo wie, że i tak je sprzeda.
Niestety, można to przewidzieć. Błędy były, są, i będą. Nie ma co liczyć na ea, że postara się w Zwierzakach zrobić tak, żeby było idealnie. To przerasta ich siły. Nie przykładają się do pracy, leniuchy :)
To ich nie przerasta, mogliby zrobić coś super. Nie chodzi o to, że im się nie chce tylko o to, że: ,,Po co mamy się narobić, jak na niczym możemy zarobić?".
Podkreślone zdania z wcześniejszej wypowiedzi to ironia. W rzeczywistości uważam, że stać ich na przyłożenie się do pracy, ale wolą włożyć minimalny wysiłek w pracę, a i tak zarobić niezłą sumkę za to, że już wcześniej będą wychwalać dodatek, zachęcając przy tym fanów simsów do niecierpliwego oczekiwania. Tym sposobem chcą przyciągnąć uwagę na siebie, zrobić wokół siebie trochę szumu, sprawić, by fani w czasie premiery rzucili się do półek w sklepach i kupili produkt. Dlatego też stopniowo pokazują różne nowe informacje na temat dodatku. Bo jeśli co jakiś czas wspomną coś nowego o Zwierzakach, to ludzie tak szybko nie zapomną o EA.
Mam nadzieję, że dodatkowi nie będzie można nic zarzucić, wszystko będzie działać dosyć sprawnie, ale nie należy też ekscytować się na zapas, by potem przypadkiem nie żałować. Tyle, że akurat przy Zwierzakach większość fanów będzie zadowolona, bo w życiu simów zawsze znajdzie się miejsce na milusińskiego pupilka. :)
Nie trzeba być też pesymistą, bo po co sobie psuć humor? Na razie nie ma też co gdybać. Zobaczymy, jak będzie się grało po premierze dodatku. :P
TheSims3Fan
12.06.2011, 07:30
TheSims3Fan:
Gdybym to nagrywał ja to zapewne byłoby lepsze ;P.
No pewno. Ja to bym wolał byc na tych targach :D
Spectrum
12.06.2011, 07:45
Obejrzałem ten filmik z Cas'u wiem, że to na kaonsole ale z tego co zdołałem się dostrzeć koty ładnie się prezentują np maine coon
A widzieliście nowy screen ?
http://www.simy.pl/uploads/pics/06_32.jpg
Ja nie widziałem. Skąd go wytrzasnęłaś? Podasz stronę?
Też 1 raz widzę tego screena o.O Są może nowe filmiki dotyczące zwierzaków?
http://www.thesims3.com/content/en_US/promo/pets/pets.htm
Na tej stronie są nowe screenshot'y.
dla mnie te zwierzaki nie dopracowane są
A czego się po nich spodziewałaś :P?
Lepsze są te zwierzaki od dwójkowych, więc cieszmy się.
EDIT:
Ukazały się tapety na pulpit z tematyką Te Sims 3 Zwierzaki:
http://www.alalasims.com/index.php?subaction=showfull&id=1307887469&archive=&n=&ucat=2&
Nie wiem czy widzieliście tego screena:
http://imageshack.us/f/825/scrzwierzaki1.jpg/
Przecież od ponad 10 lat dodatki wychodzą średnio co pół roku. Cieszcie się, ze będziecie mieć wakacje, póki jeszcze je macie.
Jestem bardzo ciekawa, co to znaczy, że ptaki i węże będzie można trzymać tak, jak rybki. Dostaniemy dużą klatkę i będziemy tam wkładać ptaki z wyposażenia? A węże do terrarium? To mogłoby być nawet fajne, ale wtedy nie byłoby już papug latających po pokoju...
Mam nadzieje, że zwierzęta typu węże będzie można też łapać w okolicy jak motyle czy ryby a nie tylko brać ze sklepu.
Czemu nie dali do Pokoleń kąpania dzieci w wannie
Ja się wcale nie dziwię, ze nie dali. To są Stany Zjednoczone...
http://www.papilot.pl/zycie/10021/Oskarzenie-o-pedofilie-za-zabawe-z-wlasnym-dzieckiem/2.html
Pierwsze zdanie w artykule... W USA to masakra z tym jest, spróbuj wykąpać dziecko bez rękawiczek... Może dlatego zrezygnowali z tego, co w pozostałych częściach było oczywiste...
a simsy sa amerykanskie...
Poprawność na pierwszym miejscu (sic!) Z tego samego powodu nigdy do gry nie dadzą symboli religijnych.
Narutoman
12.06.2011, 16:02
Podobno nory dodatek do the sims 3 związany z pogoda wyjdzie w czerwcu następnego roku! Link: http://www.simowie.info/News:The_Sims_3_Weather_Days_nowy_dodatek_juz_w_cz erwcu_2012_12.06.11
Bedzie 8 nowych cech jak: lubi lato, nie lubi lato, lubi wiosne, nie lubi wiosne, lubi jesien, nie lubi jesien, lubi zime i nie lubi zime
TheSims3Fan
12.06.2011, 16:33
http://www.thesims3.com/content/en_US/promo/pets/pets.htm
Na tej stronie są nowe screenshot'y.
A gdzie te screeny znalesc ?
Spectrum
12.06.2011, 16:34
@Nayi
WoW! super mam nadzieję, że w grze będzie można jeździć konno w teren dalej od miasta! patrząc na piękne widoczki ;) jeszcze ok 5 miesięcy do premiery
Nie mogę doczekać się tego dodatku. Zachęciły mnie konie, w the sims 2 ich nie było...
http://www.papilot.pl/zycie/10021/Oskarzenie-o-pedofilie-za-zabawe-z-wlasnym-dzieckiem/2.html
Pierwsze zdanie w artykule... W USA to masakra z tym jest, spróbuj wykąpać dziecko bez rękawiczek... Może dlatego zrezygnowali z tego, co w pozostałych częściach było oczywiste...
Poprawność na pierwszym miejscu (sic!) Z tego samego powodu nigdy do gry nie dadzą symboli religijnych.
Ech, co za ludzie się robią na tym świecie, zbyt przewrażliwieni wszyscy itd. Jednak i tak szkoda, że nie ma kąpania dzieci w wannie, to było takie realne, a troskliwi simowie chcą zajmować się własnymi dziećmi, jak należy. ;)
A tak do tematu: konie to nowość w The Sims. ;) Dlatego wiele osób czeka na to, by je wypróbować. Widzę, że niektórzy już zaczynają odliczanie dni do premiery :D Mnie, oprócz w ogóle zwierząt, interesuje wygląd nowego miasta i te parki dla zwierząt. Ciekawe, jak ea to przygotowała? Czy na odwal, czy się trochę postarała?
Narutoman
12.06.2011, 19:57
Podsumowanie, co narazie wiemy o TS3 Zwierzaki:
http://www.simowie.info/News:Co_nowego_w_Zwierzakach_12.06.11
Spectrum
12.06.2011, 20:04
@up
kurczaki ;(! będę musiał kupić kolekcjonerską, bo dużo innych małych zwierząt będzie ;/ zawiodłem sie na EA żdziera kasę an tym dodatku. no trudno pewnie ok 150 zł będzie trzeba wydać aby mieć więcej zwierząt (zdenerwowałem się )
Taaa, inne zwierzęta w kolekcjonerskiej. Może się skuszę, jak jeszcze dadzą do niej gryzonie ^^
Kolekcjonerskie to nie znaczy chyba, ze będa w edycji kloekcjonerskiej, tylko, ze będzie mozna je kolekcjonować jak np. motyle czy zuki...
Wyraźnie jest napisane, że jaszczurka (kolekcjonerska), żółw (kolekcjonerski). Gdyby chodziło o edycję kolekcjonerską , nie odmieniali by słowa. Także zgadzam się z Mamełe, te zwierzęta będzie można znaleźć i kolekcjonować.
Szkoda , że nie wspominają nic o gryzoniach. Miejmy nadzieję, że jednak będą ;)
Beatrice
13.06.2011, 04:08
O kurka :D no to jestem zaskoczona po prostu :P Podsumowując: dzieci w USA chodzą brudne xD ale kąpanie dzieci dałam jako przykład, jest wiele innych nowych rzeczy, które jakieś wybitnie wymagające nie są, ale im sie nie chce... No niestety, trzeba się przyzwyczaić.
Tu nie chodzi o to, że te zwierzęta będą w edycji kolekcjonerskiej, tylko będą do kolekcjonowania. Nie mogą dodać do edycji kolekcjonerskiej dodatkowych zwierząt z dodatkowymi interakcjami, tak samo jak w storze nie dodają takich przedmiotów, które wprowadzają całkowicie nowe działania.
To bardzo fajnie, że te zwierzątka będzie można znajdować i dawać do np. terrarium. Czekam jeszcze na jakieś informacje o chomiczkach :)
Spectrum
13.06.2011, 10:18
Karel13
Zabaczymy jak to będzie z tymi zwierzaczkami mam nadzieję że one będą w normalnej edycji dodatku Zwierzaki a nie w kolekcjonerskiej ;)
Track96: Na 100% będą w obydwóch.
Searle: Do tej pory nie było ani wzmianki na temat gryzoni, także wątpię, żeby je dodali.
Gryzonie muszą być :)
Swoją drogą , jeśli będzie można kolekcjonować węże , jaszczurki itp , wkładać je do terrarium i jedynie karmić, tak jak rybki , to będzie lipnie.
A co Ty chciałeś robić z żółwiem lub wężem :p?
Beatrice
13.06.2011, 13:13
A co Ty chciałeś robić z żółwiem lub wężem :p?
No wiesz, np. potrzymać w rękach, pogłaskać albo wypuścić na podłogę :P
Ja chcę gryzonie ! Żółw, wąż czy jaszczurka mi zdecydowanie nie odpowiada. Oni zawsze muszą coś schrzanić i zepsuć. Masakra istna...
hellraiser
13.06.2011, 13:27
Mi mniej zależy na gryzoniach, gadach, płazach itd. Nigdy nie przepadałem za tego typu zwierzętami, więc jeżeli nie będzie np. gryzoni, to płakać nie będę. Bardziej podobają mi się te "główne" zwierzęta, tj. konie, psy i koty. W Dwójce moi Simowie zawsze mieli psa czy kota; na mniejszych zwierzętach raczej się nie skupiałem, miałem w jednej rodzinie i nie spodobały mi się przez ograniczoną ilość interakcji. W sumie im więcej zwierząt dodadzą, tym lepiej, ale jak już wspomniałem, raczej nie zależy mi na mniejszych zwierzętach.
Tak w ogóle te nie powinni się skupiać na twierdzeniu, ze tylko psy i koty są na tyle mądre, żeby mieć rozbudowane interakcje. Przecież świnka morska też powinna chodzić wolno i można ją tresować.
Też mnie niezbyt interesują te mniejsze zwierzęta, najbardziej czekam na psy i koty, no i troszeczkę konie. Byleby się postarali i zrobili jakieś fajne zajęcia dla kotów i psów, bo w Sims 2 tylko umiały niszczyć meble i nic więcej -.- . Ciekawe, czy zwierze będzie mogło wyjść poza parcelę domową? Tak samodzielnie? xd
Też mnie to interesuje. Fajnie by było, żeby kiedy pomiędzy pupilem a właścicielem było źle, to zwierzak przestaje być pod naszą kontrolą i ucieka gdzieś w las pod miastem. Wtedy można by było go szukać :).
Na zwiastunie widać psa, który ma długi tułów i krótkie nogi, czyżby to był jamnik?
mam nadzieję, że te zwierzęta będą zróżnicowane. jak nie to będzie kiepsko. muszę odtworzyć w wersji simowej mojego pieska :P
Jak ja nie odtworzę swojego kota... Zagryzę ich, ale z tego co wiem niezbyt rozbudowane będzie CAP :/ Chociaż dla chcącego nic trudnego ~.^
Ja nawet w dwójce potrafiłem skopiować swojego (św. pamięci) Chucky'ego. W trójce pewnie nie będzie większych problemów.
Narutoman
13.06.2011, 19:32
Pełna lista dodatków i akcesori do the Sims 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na liście dodatki które wyszły i które wyjdą:
http://www.simowie.info/News:Pelna_lista_nowych_dodatkow_i_akcesoriow_do_T rojki_13.06.11
Ciekawe czy prawdziwa?
anie_1981
13.06.2011, 20:02
Przez te Pokolenia przestałam być w temacie ze zwierzakami. EA wydało drugiego trailera, 2 czerwca, sądząc po dacie zamieszczenia filmiku. Podoba mi się i wygląda na to, że będzie można mieć konie na własność. Przepraszam bardzo, jeśli to jest stary nius, ale nie chce mi się przekopywać tylu zaległych stron tego tematu, żeby sprawdzić, czy już ktoś o tym pisał...
http://www.youtube.com/watch?v=BHFMTB3f4V8&feature=related
EDIT:
Dobra, dokopałam się z 15 stron temu była mowa o drugi trailerze. Podoba mi się, koniki są słodkie i w ogóle jest fajnie. Muszę częściej tu zaglądać. Ale nie zauważyłam niczego innego poza psami, kotami i końmi. No chyba dadzą jakieś ptaki, gryzoni itd...
oo po Petsach Mother NAture czyli pory roku fajnie o ile to prawda a pozniej sądząć po tytule chyb studia jakieś Destination Education jezeli dobrze przeczytalam aaa to przed przed ostatnie coś tam Adventure to co to jest w Polskim tłumaczniu??? Wiem ze podroze ale jakie? Moze wakacje oby....
Beatrice
14.06.2011, 04:20
Wakacje ? Chyba bym ich zabiła ! Ja kupowałam WP z myślą, że to będą wakacje, a tu takie jaja se robią ? Masakra po prostu. Zwierzaki, Pory Roku, Wakacje czy te powiedzmy Studia to pewnie kupię :P ale w takim razie muszę sprzedać WP xd
no 3 od końca jest napisane Amusament (nie wyraznie jest napisane)Adventure aaaa właśnie przetłumaczyłam te słowo i to znaczy rozrywka,zabawa czyli że Wakacyjna Rozrywka? ojeju opalanie się mmm....
Adventure oznacza przygoda.
Oni sobie jakieś jaja robią... Mamy karierę, a oni robią Back to Business.
Z tego co widać na liście (nie wiemy czy nie jest ucięta) to będziemy mieć dziewięć ep do Simów.
Karel, ale biznes pozwoli nam na otwieranie sklepów i w nich sprzedawanie simowych wyrobów.
No tak, ale czy to nie powinno być w karierze? Pamiętacie dwójkowy własny biznes?
Karel ale Ty chyba nie znasz jeszcze twórców gry...np Pokolenia co nie ktore rzeczy powinny być w podstawowej wersji a nie ma, a Biznes oznacza swoj własny biznes oni specjalnie nie dali do kariery bo na takich głupich dodatkach zbijają kase bo i tak wiedzą ze większosc kupi tak czy siak
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.