Zobacz pełną wersję : The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
No tak :).
W tej większości, która kupi znajduję się również ja, ale chyba rozumiecie dlaczego się tak bulwersuję :P?
Karel myślisz ze ja sie nie bulwersuje? tez bym chciała wszystkie dodatki w jednym pudełeczku ale to nie mozliwe a tak sie wydaje kase :) no cóż...ale i tak wiemy ze kupimy kazdy oficjalny dodatek :D
Mi nie chodzi o to, że mają zrobić wszystko w jednym dodatku, tylko, że jak już jakiś robią o danej tematyce, to niech ja wyczerpią do końca, a nie tworzą kilka dodatków.
W empiku można już zamawiać zwierzaki:
http://www.empik.com/the-sims-3-zwierzaki-pc-mac-maxis,p1043837631,multimedia-p
http://www.empik.com/the-sims-3-zwierzaki-x360-maxis,p1043837640,multimedia-p
http://www.empik.com/the-sims-3-zwierzaki-ps3-maxis,p1043837659,multimedia-p
Screen:
http://imageshack.us/f/28/gallerybig5192055687zwi.jpg
Nie zdaje mi się żeby ta lista była prawdziwa, chociaż bardzo bym chciał...
Zainteresowała mnie "matka natura", (chyba to jest tak na polski) "cel nauki" czy coś takiego.. i to o tym biznesie.. :] A te wakacje, bez sensu, ale mogą być mega, gdy się postarają. ;]
anie_1981
14.06.2011, 12:35
Trochę mi ulżyło, myślałam, że to "Fairy Fals" czy tak jakoś to jakiś dodatek o wróżkach, a to tylko dodatkowy świat. No cóż, pewne jest, że nie kupię... Ciężko mi powiedzieć czy podoba mi się coś szczególnego z tej listy. Na razie jestem za zwierzakami, zawsze chciałam, by w Simsach były konie i teraz na reszcie będą! No i ciężko jest dostać porządną grę o konikach. Z reguły są to gry o żenującej grafice, bądź fabule, bądź sterowaniu końmi, opiece nad nimi, bądź wszystko na raz. A jak będę miała połączenie Simsów z grą o konikach, to już w ogóle od kompa nie odejdę :P
Beatrice
14.06.2011, 13:10
anie - to tak jak ja xD
Ciekawe ile będzie można mieć zwierząt ? ;) zrobię prawdziwą stadninę :D
Pewnie będzie można mieć tyle co w Sims 2 ;) Chyba 6 albo 7 można było mieć. Ja ciekawa jestem jakby to schronisko wyglądało? Była mowa gdzieś o schronisku. Czy to będzie tak, że widzimy te zwierzaki w jakiś wybiegach, czy tylko znów ,,magicznie" sim sobie znika.. ? ;/
Z tego co słyszałam, jeden dodatek w stylu wesołych miasteczek, czyli pewnie te 'Wakacyjne Przygody'.
A Schronisko czasem nie miało być w Edycji Kolekcjonerskiej ? ^^
Jakiś sklep zoologiczny chyba miał być ;D w Kolekcjonerskiej xd
Tak, sklep zoologiczny z dodatkowymi akcesoriami - w edycji kolekcjonerskiej.
A Szkoda. ;[ ..
Przydałby się jakiś, ale ciekawe czy to jest tak, jak w "P. Z." że jak coś tam kupisz, to masz dodatkowy bar dla wampirów, ale i bez tego posiadasz je w mieście. ;]
anie_1981
14.06.2011, 17:17
Koniki rządzą! Chociaż martwi mnie brak informacji o małych zwierzętach. Wszak nie każdy mój Sim będzie mógł mieć psa\kota\konia, dla niektórych będę chciała coś mniejszego, np. papugę, bądź chomika.
Ptaki będą. Jest o tym na oficjalnej stronie.
Beatrice
15.06.2011, 04:05
No a poza ptakami to o niczym więcej nie mówią z tych małych zwierzątek :(
Mam nadzieję, że one są, tylko ujawnią to dopiero później, bo jak nie to będę baaaaardzo zawiedziona...
http://www.simowie.info/News:3_tapety_od_Cidade_dos_Sims_14.06.11
Nowe trzy tapety na pulpit.
http://www.simcookie.com/2011/06/14/les-sims-3-animaux-cie-edition-limite/ Pokazali nam sklep zoologiczny z limitowanej edycji.
anie_1981
15.06.2011, 10:55
Ja bym wolała zobaczyć ten sklep od środka, no chyba, że to królicza nora.
muffindance
15.06.2011, 11:05
le, nie podoba mi sie ten sklep D: wyglada jak chatka z piernika.
A mnie się tam podoba. Chociaż rzeczywiście podejrzewam, że to będzie nora... Szkoda.
mrakad133
15.06.2011, 11:47
nom, na pewno to będzie królicza nora.. twórcom nie chciałoby się robić sklepu zoologicznego, takiego żeby było widać co w nim jest. przecież zajmie im to za dużo czasu.. :/ a zakupy w nim bd pewnie wyglądać tak jak w księgarni czy w spożywczym.
Dlaczego? W Wymarzonych podróżach są zrobione sklepy, do których można zajrzeć. Tak samo w karierze ten dom handlowy czy coś takiego...
A mi się zdaje że ten zoologiczny nie będzie króliczą norą. ;]
Bo pisze, że będzie tam można spędzić czar z innymi simsmi w mieście.. czy coś takiego. ;]
Hmm, a co do tego sklepu zoologicznego, to będzie go można nabyć tylko poprzez kupienie edycji kolekcjonerskiej, czy w store też może być?
Jest napisane Lubie, jest napisane :).
Oczywiście mudlymy się (jak to mówi nasz miejscowy proboszcz) o to, aby to nie była królicza nora.
Sklep ten można nabyć jedynie z edycją kolekcjonerską.
Mam dysleksje, więc wiesz. ;]
Szkoda, że w edycji kolekcjonerskiej jest dodatek z podstawą, bo nie będę kupował każdej edycji kolekcjonerskiej, jaka wyjdzie, bo mam podstawę.. :/
To nie ma nic do dysleksji, a z tego co widzę to piszesz bezbłędnie.
Dodatek kolekcjonerski będzie bez gry podstawowej.
anie_1981
15.06.2011, 14:28
Edycja kolekcjonerska chyba właśnie jest sprzedawana z podstawą. Ale odchodzę od tematu. Podobno na głównej stronie Simsów jest napisane coś o ptakach w tym dodatku. Niczego takiego tam nie znalazłam, mógłby ktoś podać źródło takiej informacji?
Edycja kolekcjonerska do tej pory była z podstawą... Więc nie sądzę żeby było inaczej.
Właśnie niedawno czytałem, że te ptaki będą, ale gdzie, to nie wiem, bo dobrych 6 stron przeszukałem. :d
(do dysleksji, patrze na czerwone kropeczki pod wyrazami, dlatego czasami bezbłędnie piszę.. Kończę Offtop)
More pets mean more fun! Create a wide variety of unique dogs, cats, and—for the first time ever—horses! Build a collection of lizards, turtles, snakes, and birds. Think your Sim has what it takes to tame a wild horse?
Jeśli umiesz angielski to doszukasz się słowa ,,ptaki".
anie_1981
15.06.2011, 15:54
Hmm... Cała heca polega na tym, że chciałabym znać źródło, gdzie jest tak napisane, bo na razie to o ptakach itd dowiaduję się czytając cudze posty.
EDIT:
Po zmianie języka głównej strony na angielski, znalazłam w końcu ten tekst. Polacy przetłumaczyli opis dodatku niekompletnie. Wygląda, że będą jaszczurki, węże, żółwie i ptaki. O gryzoniach i królikach ani słowa :(
Proszę. :
http://www.simowie.info/News:Co_nowego_w_Zwierzakach_12.06.11 <-- informacje zebrane w "kupę"
http://www.simowie.info/News:Podsumowanie_tygodnia_35_12.06.11 <-- podsumowanie "simowego" tygodnia [tygodniowe inf. o simsach. ]
(w podsumowaniu masz parę "pod informacji" :d
takie jak, : Zdjęcia CAS zwierzaków, nowe foty i 2 filmy. ;]
Anie, przepraszam, że nie podałem linka, ale chwilę mnie nie było w domu :).
Zdaje mi się, że gryzoni nie będzie w ogóle. Inaczej już dawno by o nich wspomnieli tak jak o ptakach.
@up. Prawda, tych gryzoni nie będzie. ;c Szkoda... :/ Ale dobrze że chociaż są ptaki, węże i żółwie.. (z tego co zrozumiałem, one będą do kolekcjonowania, czy jak. ?? )
Tak, było to już tutaj poruszane.
Czyli typu motyl, żuk. ?? Jak tak to dziękuję.. (akurat wtedy śledziłem pokolenia xd)
Tak, typu żuk...
A teraz powtórzę moje pytanie, co być chciał robić z takim wężem, oprócz karmienia czy oglądania? Może głaskać? To nie jest świnka morska czy pies. To jest dzikie zwierzę, którego nie da się oswoić.
Też prawda, ale szkoda że nie można go np. trzymać na rękach, albo straszyć małe dzieci że ten oto wąż ich zje jak będą niegrzeczne, będą się źle uczyć lub nie posprzątają w pokoju. ;]
Hahaha, chyba rozmawialiśmy już na temat twórczości EA?
No tak. :d Ale zawsze pomarzyć można... Ciekawe co by było, gdyby oni byli graczami... Mogę się założyć, że tylko co 10/20 twórca gry gra w swoją produkcje.. :/
hellraiser
15.06.2011, 17:36
albo straszyć małe dzieci że ten oto wąż ich zje jak będą niegrzeczne, będą się źle uczyć lub nie posprzątają w pokoju. ;]
Nowy rodzaj śmierci gotowy! :D
Huh, ależ jestem sadystyczny, mam wrażenie że ja gadam tylko o śmierci simowej ;o
Trochę szkoda, że prawdopodobnie nie będzie chomików. Tak czy siak, dla mnie byłyby one na jeden raz (i te węże, jaszczurki, ptaki i coś tam jeszcze), ale inni będą nieco zawiedzeni. Ważne, że są konie, na które czekam od dawna.
To jest najważniejsze... Nawet już mam pomysł na grę. ;]
Owl Finch
15.06.2011, 18:14
Obejrzałam sobie nowe zdjęcia ze zwierzaków i muszę przyznać, że kotki są urocze, a w psach podoba mi się, że na zdjęciach robią fajne pieskie rzeczy, np. śpią przy łóżku w tej jakże karkołomnej pozie :D Mistrzowski jest kot siedzący na nagrobku ;)
Też mi się te kotki podobają, a najbardziej ten kociak (taki puchaty że aż za. ) co wącha nos psa (czy coś takiego). On jest taki sweet że to bajka. To będzie na pewno mój pierwszy kot. ;] A w psach podoba mi się "Czał Czał" (nie wiem jak się pisze)
Spectrum
15.06.2011, 18:43
Tak, koty wyglądają ładnie mogą mieć dłuższą sierść z tego co zdołałem dostrzec oglądając nagranie zamnikniętej prezentacji CreateAPet
i Dostrzegłem maine coon'a , wyglądał bardzo realnie ;)
mrakad133
15.06.2011, 19:45
na razie podali tylko kilka ras zwierząt, które będą w grze. nie mogę się doczekać pełnej listy ras.
Na serio chodzi Ci o rasy np. psów i kotów, czy pomyliło Ci się z gatunkami :)?
Albus Dumbledore
16.06.2011, 09:43
Ciekawe czy będzie dało się odtworzyć Puszka :D, Ale wątpię, zbyt mugolska jest ta gra aby tworzyć trójgłowe psy :), Co nie zmienia faktu że nie mogę się doczekać ! A to jeszcze sporo czasu do Października :/
Może z modami odtworzymy Puszka?
Wróćmy do tematu kreatury... Ciekawe jaka będzie teraz.
Jeśli wilkołak, to będzie można zrobić Lupina Albusie :).
mrakad133
16.06.2011, 10:09
karel13, chodziło mi o rasy psów, kotów itp. no ale spis gatunków też chciałabym zobaczyć ;)
Nie tylko Ty, nie tylko Ty :).
mrakad133
16.06.2011, 10:30
a wgl. ten dodatek ma się ukazać na początku czy na końcu października?
Jeszcze nic nie wiadomo o dokładnej dacie premiery. Nawet nie wiemy czy to rzeczywiście będzie w październiku. Wszędzie piszą i mówią, że to będzie tej jesieni...
anie_1981
16.06.2011, 12:41
Jeżeli nie będzie istotnie gryzoni... to ja się naprawdę zdenerwuję.... W każdym dodatku muszą iść po najmniejszej linii oporu... W jedynce i w dwójce w każdym domu miałam chomika, ptaka, najlepiej wszystko co się da, ale nie w każdym miałam psa czy kota, bo wymagają zbyt dużo uwagi. Czy naprawdę nie da się w pełni dopracować choćby jednego dodatku... :(
Ja w 2 zawsze miałam koty i psy ;D i tylko ich wymagam, reszta może sobie być, ale mnie nie zależy :d
Dobrze że w ogóle taki dodatek jak "zwierzaki" wychodzi. ;d
a wgl. ten dodatek ma się ukazać na początku czy na końcu października?
Gdzieś było podane, że 27 października.
Też tak gdzieś czytałam, że 27 października, więc zdziwiłam się, kiedy Karel13 napisał:
Jeszcze nic nie wiadomo o dokładnej dacie premiery. Nawet nie wiemy czy to rzeczywiście będzie w październiku. Wszędzie piszą i mówią, że to będzie tej jesieni...
Właśnie najlepsze (jak dla mnie) zwierzęta w tym dodatku to psy, konie i koty (podane w tej kolejności).
Dobrze że w ogóle taki dodatek jak "zwierzaki" wychodzi. ;d
Zgadzam się w zupełności ;).
Przepraszam, nie upewniłem się, a napisałem :P.
-małe zwierzęta .jak ptaki lub węże,będzie można trzymać tak,jak rybki
Źródło: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=60531
Jeżeli mają być ptaki, to węży nie powinno być, bo albo ptaki albo węże (jak jest napisane w temacie, do którego podałam link). Poza tym, jeżeli można je trzymać, jak rybki, to nie spodziewajcie się cudu; zwykłe głaskanie, karmienie i chyba tyle :(
Jak będzie TYLKO głaskanie i karmienie to będę miałam na nich focha ;] .ja koocham wężyki!Sweetaśne one sa, tak samo jak zółwie (tylko niech żyją długo naet bez kilku dni karmienia), bo jednego kiedyś miałam. A kotki to w ogóle PUSZYSTE CUUUDO! Rudy, niebiedkooki będzie słodki :) .Psy również.Ale ciekawi mnie jedno, a mianowicie "Czy będą jamniki czy coś w tym rodzaju?W rodzaju długiej,chudej i bieagającej na czterech krótkich łapkach parówki?"
Źródło: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=60531
Jeżeli mają być ptaki, to węży nie powinno być, bo albo ptaki albo węże (jak jest napisane w temacie, do którego podałam link). Poza tym, jeżeli można je trzymać, jak rybki, to nie spodziewajcie się cudu; zwykłe głaskanie, karmienie i chyba tyle :(
W tym kontekście to tutaj lub niczego nie wyklucza.
Verdi, tu nie chodzi o to, że będą albo ptaki albo węże, tylko o to, że takie zwierzęta jak np. ptaki lub węże, kapejszyn xD?
Rosemarie
16.06.2011, 16:22
ciekawią mnie jakie będą rasy psów.. ja mam słodkiego maltańczyka i bardzo chciałabym w simsach takiego stworzyć.:D
Narutoman
16.06.2011, 16:39
ciekawią mnie jakie będą rasy psów.. ja mam słodkiego maltańczyka i bardzo chciałabym w simsach takiego stworzyć.:D
http://www.simowie.info/News:Co_nowego_w_Zwierzakach_12.06.11 - Beda dalmatyńczyki
Nie dalmatyńczyk tylko MALTAŃCZYK Olafie :).
anie_1981
16.06.2011, 16:49
Mi już nawet nie zależy na tym, żeby były jakieś mega czaderskie opcje dla drobnych zwierząt, tylko o to, żeby jakieś były (nie jak z owadami)... Rybki są zrobione dobrze, moim zdaniem. Co innego można z nimi robić, ponad oglądanie czy karmienie? Ale po pierwsze, chcę mieć ptaki, gryzonie, gady i jakieś nowe gatunki rybek. Po drugie, nie chcę, żeby one funkcjonowały jak owady, tzn. można je będzie gdzieś postawić i tylko na nie patrzeć, ewentualnie wypuścić. Chcę brania na ręce, głaskania i możliwości otwierania ptakom klatek, żeby mogły sobie polatać po domu.
Nie obraź się Anie, ale Ty sobie możesz chcieć...
My wszyscy możemy, ale i tak gó**o z tego będzie.
anie_1981
16.06.2011, 16:59
To jest temat o spekulacjach, domysłach i analizowaniu strzępków informacji znalezionych w internecie. I bynajmniej nikomu kto pisze "ja bym chciał żeby...", nie chodzi o to, że on tak chce, to tak ma być. Jako 15-latek powinieneś już o tym wiedzieć.
Narutoman
16.06.2011, 16:59
Jeszcze w to nie graliście, nie wiecie jak to będzie a oceniacie! I to na podstawie własnych domysłów!
anie_1981
16.06.2011, 17:00
@UP Dokładnie. Kłócić się o to kto czego chce w dodatku jest totalnie bez sensu.
Ale ja się nie chciałem kłócić. Tylko piszę jak jest.
Przepraszam za swoje zachowanie, jeśli mogło kogoś urazić, wkurzyć... Bądź nie wiem co.
anie_1981
16.06.2011, 18:19
Nic nie szkodzi, :) Po prostu zabrzmiało to tak, jakbyś uważał, że w tym temacie nie wolno w ogóle pisać o tym czego się oczekuje od dodatku. Ja piszę czego bym chciała, ale wiem dobrze, że połowy z moich oczekiwań i tak nie będzie. Np. oczekiwałam, że wózki w Pokoleniach będą fajnym urozmaiceniem, a zrobili je... do niczego. Przez większość spaceru i tak Sim nosi dziecko na rękach. Jak nie będzie gryzoni, albo w ogóle interakcje z drobną zwierzyną będą zrobione byle jak, to się wścieknę. Ale i tak jestem zachwycona, że w ogóle robią taki dodatek i że będą koniki! :D
mrakad133
16.06.2011, 18:36
hmm, poszukam w internecie, gdzieś na anglojęzycznych stronach czy coś, a może i znajdę jakieś informację o gryzoniach ;)
EDIT:
znalazłam coś: http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://compsimgames.about.com/od/thesims3/p/The-Sims-3-Pets.htm&ei=RlH6TfvYOcLrOYDrgLQE&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=4&ved=0CFMQ7gEwAw&prev=/search%3Fq%3Dthe%2Bsims%2B3%2Bpets%2Brodents%26hl% 3Dpl%26biw%3D1920%26bih%3D918%26prmd%3Divnsfd
tam na samym dole jest napisane, że będą i gryzonie :D z resztą na angielskiej wikipedii, też jest tak napisane ;)
miłośniczka zwierząt
16.06.2011, 18:42
ja tam się ciesze że będą psy koty i konie a reszta to może być albo, może jej nie być ja i tak, nie korzystałam z takich zwierząt w the sims 2.Ważne żeby dodatek miał mało błędów.
mrakad133
16.06.2011, 18:49
wyczytałam też na pewnej stronie, że sklep zoologiczny nie będzie króliczą norą :)
anie_1981
16.06.2011, 21:42
Trzeba poczekać na więcej informacji, na razie nie jest źle. A na początku, jak info o zwierzakach wyciekło do sieci, była taka plotka, że koni nie da się mieć na własność. A tu proszę, można je nawet stworzyć, jak sima, psiaka czy kota :D
TheSims3Fan
17.06.2011, 06:56
O będą gryzonie.... :D Ja wiem, że stworze mini zoo w jakimś pomieszczeniu i będzie miejsce z gadami wszystkie oddzielone małym murem (Ten mur pół na pół) jaszczurki, węże i żółwie. W następnym pomieszczeniu będą wszystkie ptaki i papugi, następny to akwarium/oceanarium, a w jeszcze następnym gryzonie. Psy na dworze, kot (ponieważ chce miec jednego) będzie przebywał w domu, a konie w stajni i na wybiegu :D I jak to wszystkie zrobię wstawię fotki :D :D :D
A ja sobie zrobię mini zoo <3 (Przynajmniej się postaram) :D i jakąś stajnie też może xd
Bardzo czekałam na zwierzęta. Dla mnie to chyba ulubiony dodatek. Wystarczyłyby mi koty i psy:)
anie_1981
17.06.2011, 08:04
Jest jedna rzecz, której jestem bardzo ciekawa. No bo koń, to nie rower... jest duży i ma duże wymagania. Pominąwszy już nawet fakt, że nie w każdym domu znajdzie się miejsce na stajnię, choćby miniaturową, to jest to nieetyczne trzymać konika bez dużego wybiegu... Coś mi się wydaje, że będzie w mieście coś w rodzaju stadniny, gdzie będzie można trzymać swojego konika. No bo inaczej to byłoby to trochę dziwne. Na pierwszym trailerze jest babka na koniu, a potem pokazują ją w jej domu z psem i kotem. Nie wydaje mi się, żeby w tym domu miała stajnię.
mrakad133
17.06.2011, 08:31
anie, no i chyba tak będzie, bo piszą, że zrobią specjalne ranczo dla koni w mieście :)
Ale to chodzi o to, że będzie taki jakby park dla koni, tak jak chodzisz z psem do normalnego parku, to z koniem też będziesz mogła. ;d
Ranczo a. rancho (hiszp. rancho) – wielkie gospodarstwo rolne, zwykle hodowlane, w Ameryce Północnej i Środkowej. Na ranchach hoduje się głównie bydło na wołowinę. :)
Informacja z Cioci Wikipedii.
Tam będzie się trzymało konie.
mrakad133
17.06.2011, 11:41
tak myślałam :D
anie_1981
17.06.2011, 15:45
To już wiem, gdzie moje Simy będą spędzać większość życia... :P
Na SimPrograms pisze, że będą fretki, króliki i chyba jaszczurki! :D
Narutoman
18.06.2011, 09:17
Na SimPrograms pisze, że będą fretki, króliki i chyba jaszczurki! :D
Podasz link? pls
Podasz link? pls
Też chcę poczytać. Anie 1981 z Pokoleń weź śpiwór i nocój na tym rancho :D Ciekawe czy będą jamniki?Ja bym sobie zrobiła takiego jamniczka, 2 kotków- rudego niebieskookiegi i takiego jak w tym zwiastunie szarego,konika tez szarego, papugę i jakiegoś chomiczka czy coś.Takie małe,domowe zoo <3
Narutoman
18.06.2011, 09:41
A ja bede miał kilka koników, jednego psa i mnóstwo kotów
http://www.simprograms.com/31323/abc-news-10-the-sims-3-pets-e3-impressions/
To link, ale strona jest po angielsku! :>
Ja stworzę farmę :D
Mam nadzieję, że pojawi się jakiś mod na zwiększenie ilości osób i zwierząt na parceli. W mieście kilkuosobowa rodzina będzie miała psa lub kota, albo i dwa zwierzaki - ok, ale co, jeśli w tym nowym otoczeniu, zapewne przypominającym wieś, zechcę mieć kilkuosobową rodzinę i każdej osobie dać własnego konia, a do tego jeszcze pies czy kot?
Ciekawa jestem, czy dzieci będą mogły jeździć, mam nadzieję, że tak.
Narutoman
18.06.2011, 10:25
Mam nadzieję, że pojawi się jakiś mod na zwiększenie ilości osób i zwierząt na parceli. W mieście kilkuosobowa rodzina będzie miała psa lub kota, albo i dwa zwierzaki - ok, ale co, jeśli w tym nowym otoczeniu, zapewne przypominającym wieś, zechcę mieć kilkuosobową rodzinę i każdej osobie dać własnego konia, a do tego jeszcze pies czy kot?
Ciekawa jestem, czy dzieci będą mogły jeździć, mam nadzieję, że tak.
Chyba raczej nie :/
Nastolatki to na pewno, ale nie umiem sobie wyobrazić dziecka na koniu
Chyba raczej nie :/
Nastolatki to na pewno, ale nie umiem sobie wyobrazić dziecka na koniuMoże będzie jakaś możliwość. Umywalka też jest dla dziecka za duża, a jednak podczas mycia rąk automatycznie pojawia się stołeczek, na którym może stanąć. Albo może na źrebaku ;)
Narutoman
18.06.2011, 11:01
Może będzie jakaś możliwość. Umywalka też jest dla dziecka za duża, a jednak podczas mycia rąk automatycznie pojawia się stołeczek, na którym może stanąć. Albo może na źrebaku ;)
Konie są o wiele wyższe, i nie sądze żeby na źrebaku można było jeździć
EDIT:
No może że bedzie jakaś mała drabinka ;)
Mogłaby być opcja "poproś dorosłego o podsadzenie na konia" i warunek, że koń dla dziecka nie może być narowisty, albo że dziecko nie może wyjechać na koniu bez dorosłego... Tak sobie marzę ;)
mrakad133
18.06.2011, 12:03
jeszcze lepiej by było gdyby były kucyki, wtedy dzieci bez problemu mogłyby na nich jeździć :)
anie_1981
18.06.2011, 12:35
Fajnie, że będą te drobne stwory, ale z tego co przeczytałam, szynszylę muszę sobie złapać sama... :P Bo biegają luzem po mieście, czy tak? Tego ostatniego zdania nie bardzo zrozumiałam. Mogę adoptować fretkę np, ale coś z tą fretką.
"Also, real life pets these days are no longer commonly restricted to just the three genus that are included in the game. Pet lovers that would like to adopt ferrets, chinchillas, rabbits, and others are being left out of the fold."
Żródło (http://www.simprograms.com/31323/abc-news-10-the-sims-3-pets-e3-impressions)
anie_1981, mój angielski nie jest wybitny, ale rozumiem to mniej więcej tak: "W realnym życiu zwierzęta nie są ograniczone tylko do trzech gatunków zawartych w grze. Miłośnicy zwierząt, którzy chcą adoptować fretki, szynszyle, króliki i inne, zostaną pominięci".
Miejmy nadzieję, że się mylę ;)
DiamentowaSimka
18.06.2011, 17:39
Właśnie zwierzaki sims 3 będą bardziej rozbudwane czyli np: jazda konna,cechy dla psów,gekony jaszczurki i takie tam gady,będą zajefajnie
anie_1981
18.06.2011, 20:36
nmin, tego się właśnie obawiałam, ale nie byłam pewna swojego tłumaczenia. Z reguły wyrażenie "Left of the..." znaczy mniej więcej tyle co "pozostawiony na zewnątrz.... "
TheSims3Fan
19.06.2011, 06:18
"Also, real life pets these days are no longer commonly restricted to just the three genus that are included in the game. Pet lovers that would like to adopt ferrets, chinchillas, rabbits, and others are being left out of the fold."
Ponadto, prawdziwe zwierzęta życia w tych dniach nie są już powszechnie ograniczona do zaledwie trzech rodzajów, które są zawarte w grze. Miłośnicy zwierząt, które chciałyby przyjąć fretek, szynszyli, królików i innych są poza fałdu. Cos takiego wyszło w translatorze :)
Ty nie tłumacz w translatorze bo widzisz co wyszło xd
Ucz się anglika. :P
anie_1981
19.06.2011, 10:08
Chodzi właśnie o to ostatnie słowo "fold", bo ma ono kilka znaczeń.
http://pl.bab.la/slownik/angielski-polski/fold
No i bądź tu mądry...
mrakad133
19.06.2011, 10:29
ja wszędzie szukam jakiś nowych informacji o zwierzakach, ale nic nie mogę znaleźć, bo piszą teraz tylko o tym miejskim życiu... :/ a bardzo bym chciała się dowiedzieć więcej o zwierzakach, więc bardzo proszę, jakby ktoś coś na ten temat znalazł, mógłby dodać tu na forum :)
Dodatek wychodzi dopiero za cztery miesiące, pierwsza fala newsów przeszła i na pewno nie będzie nowych informacji co parę dni, bo nie byłoby już o czym pisać, a przed samą premierą też muszą nas czymś zaskoczyć, żeby zachęcić...
miłośniczka zwierząt
19.06.2011, 16:07
dokładnie na pewno pod koniec wakacji pojawią się nowe informacje na temat zwierzaków. Bynajmniej ja ma taką nadzieję.
http://www.youtube.com/watch?v=O5OMpvVwzIY&feature=relmfu
Nowy zwiastun, jeśli już został dodany to przepraszam, ale dawno nie wchodziłem na to forum.
Ejak: Najlepiej popatrzeć na datę dodania zwiastuna do youtube :).
Witam fanów The Sims! Naprawdę chciałem przekazać te informacje szybciej, ale był to szalony tydzień dla naszego zespołu. Dziękuję za cierpliwość :)
Ogłoszenie dodatku The Sims 3: Zwierzaki wzbudziło wiele ekscytacji w naszej społeczności, zrodziło również wiele pytań dotyczących Edycji Limitowanej, na które chcę udzielić odpowiedzi. Edycja Limitowana jak zawsze będzie zawierać więcej rzeczy niż wersja podstawowa. Cała ekipa The Sims chce tworzyć dla graczy jak najlepsze rzeczy, które wszyscy użyją w swych grach.
Gracze, którzy zakupią Edycję Limitowaną, dostaną fajne miejsce dla swych Simów, co uważamy za wspaniałą wymówkę do złożenia zamówienia przedpremierowego. Sklep zoologiczny będzie miejscem dla Simów, gdzie będzie można kupić obiekty tylko dla pupili, a nie zwierzęta. Natomiast jeśli wolisz czekać na recenzje i kupić grę na wyprzedaży, nie ominie cię cała zabawa - będziesz mógł kupić te obiekty z naszego katalogu. (Prawdopodobnie chodzi o Store).
Jako programiści/producenci mamy wielkie szczęście mając tak wielką grupę zwolenników, którzy dzielą się z nami swymi przemyśleniami i pomysłami. Jesteśmy pewni, że robimy wspaniały dodatek, w który każdy będzie miał szansę zagrać. Jesteśmy bardzo podekscytowani robiąc dodatek Zwierzaki dla fanów, którzy nas wspierają.
Dziękujemy za wasze wsparcie,
Graham - Producent Sims 3
Pytania i Odpowiedzi
Q: Co zawiera dodatek The Sims 3: Zwierzaki - Edycja Limitowana?
A: Edycja Limitowana zawiera:
- Sklep zoologiczny, który możesz umieścić w dowolnym świecie w Sims 3
- Kasę fiskalną, która pozwoli ci zmienić parcele społeczną w parcelę typu sklepu zoologicznego
- Pewną liczbę dodatkowych obiektów, o których chętnie porozmawiamy w przyszłości.
Q: Czy Edycja Limitowana kosztuje więcej niż zwykła wersja?
A: Nie, Edycja Limitowana kosztuje tyle samo co zwykła wersja.
Q: Czy sklep zoologiczny to tzw. "Rabbithole"? (miejsce gdzie Sim wchodzi i znika)
A: Nie, sklep zoologiczny to w pełni funkcjonalny, otwarty budynek. Możesz widzieć swych simów w środku, będzie tam kasa fiskalna i sprzedawca, który sprzeda ci potrzebne rzeczy. To pozwala ci tworzyć twój własny sklep według twych wytycznych.
Q: Jeśli nie kupię Edycji Limitowanej, czy będę mieć w grze wersję alternatywną tego sklepu, np. sklep zoologiczny typu "Rabbithole"?
A: Nie, jedyny sposób by zdobyć ten sklep to zakup Edycji Limitowanej. Nie będzie takiego sklepu w standardowej wersji dodatku Zwierzaki.
Q: Czy jeśli nie kupię Edycji Limitowanej ze sklepem zoologicznym, to nie będę mógł mieć zwierząt?
A: Nie martw się; na pewno będziesz mógł mieć zwierzaki w grze. Podczas gdy nie ogłosiliśmy jeszcze wielu nowych funkcji związanych z dodatkiem Zwierzaki, owy sklep zoologiczny to taka alternatywa, dzięki której będziemy mogli zdobyć nowe obiekty w grze. Będzie bardzo wiele sposobów na zakup zwierząt i obiektów dla nich przeznaczonych. Pamiętajcie, by obserwować przyszłe informacje w poszukiwaniu nowych szczegółów.
Q: Czy mogę dzielić się sklepem zoologicznym lub światem, który będzie go zawierać, z ludźmi, którzy nie będą posiadać Edycji Limitowanej?
A: Tak, możesz dzielić się sklepem zoologicznym lub światem, który go zawiera z innymi graczami. Jeśli drugi gracz nie będzie posiadać Edycji Limitowanej, to każdy sklep zoologiczny automatycznie zamieni się w tym parceli "Zakaz wstępu dla odwiedzających" i nie będzie działać jako sklep.
Q: Czy mogę dzielić się zapisanymi grami ze światem, w którym jest taki sklep zoologiczny z kimś kto nie ma Edycji Limitowanej?
A: Tak, możesz dzielić się tymi plikami. Jeśli twój sim przebywał w czasie zapisu w owym sklepie, to po wczytaniu gry u gracza, który nie ma Edycji Limitowanej, zostanie on automatycznie zresetowany w swym domu.
Q: Słyszałem o dodatkowych 10 rasach zwierząt; czy są one dostępne jedynie w ,i>Edycji Limitowanej?
A: Te 10 dodatkowych ras dostępnych jest tylko w wersji na konsolę Xbox360; nie są one dostępne na PC.
Q: W jakich regionach Edycja Limitowana będzie możliwa do kupienia?
A: Jeszcze nie zaznaczyliśmy w jakich regionach Edycja Limitowana będzie dostępna, z czasem będziemy dodawać więcej regionów przy współpracy z dystrybutorami naszych gier. Proszę sprawdzajcie nasz sklep Origin lub punkty waszych ulubionych sprzedawców, by sprawdzić, czy dodali oni ofertę Edycji Limitowanej.
Q: Zauważyłem, że strona Origin w moim regionie wspomina o Edycji Limitowanej, czy to znaczy, że będzie dostępne w moim całym regionie?
A: Edycja Limitowana będzie dostępna na normalnych zasadach przedpremierowych zamówień. Jeśli zamówisz u swego sprzedawcy, który sprzedaje Edycję Limitowaną, to spodziewaj się, że ją otrzymasz.
Q: Kiedy mogę powiedzieć, że Edycja Limitowana jest w sprzedaży w moim regionie?
A: Zwracaj uwagę na nowe informacje, w czasie gdy my współpracujemy z naszymi dystrybutorami, by dostarczać Edycję Limitowaną jak najdalej. Jeśli zamówisz i zauważysz, że sprzedawca oferuje Edycję Limitowaną, to wiedz, że ją dostaniesz.
Q: Skąd mam wiedzieć, że zamawiam Edycję Limitowaną, skoro strona podaje The Sims 3: Zwierzaki?
A: Tytuł niekoniecznie nawiązuje do Edycji Limitowanej. Jeśli sprzedawca poda w informacji, że jest to Edycja Limitowana, to oznacza, że jest to ta specjalna wersja.
Q: Czy Edycja Limitowana będzie dostępna na PC i Mac?
A: Tak, Edycja Limitowana będzie dostępna na PC i Mac.
Q: Czy Edycja Limitowana będzie dostępna w formie elektronicznej i pudełkowej?
A: Tak, Edycja Limitowana będzie dostępna w formie elektronicznej i pudełkowej.
Q: Czy Edycja Limitowana będzie dostępna tylko dla strony Origin (własność EA)?
A: Nie. Chociaż bardzo byśmy chcieli, żeby gracze korzystali z naszego sklepu, to Edycja Limitowana nie jest wyłączna dla Origin. Będzie ona możliwa do zakupienia u zwykłych sprzedawców, jeśli zechcą ją sprzedawać. Proszę ciągle sprawdzać ich strony w celu chęci zakupu Edycji Limitowanej.
Q: Czy mój ulubiony sprzedawca będzie sprzedawać Edycję Limitowaną?
A: To zależy tylko i wyłącznie od sprzedawcy. Proszę sprawdzać strony swych ulubionych sklepów w celu chęci zakupu Edycji Limitowanej. Jeśli nie ma jej na stronie, to spróbuj się z nimi skontaktować i wyjaśnić, że chcesz kupić ją właśnie u nich.
Q: Czy muszę kupić Edycję Limitowaną przez Internet?
A: Nie. Edycja Limitowana będzie dostępna w dwóch formach - także w pudełkowej.
Q: Jeśli kupuję wersję pudełkową, skąd mam wiedzieć, że kupuję Edycję Limitowaną?
A: Pudełko będzie zawierać informację na swej zewnętrznej stronie.
Q: Czy muszę złożyć zamówienie przedpremierowe, by dostać Edycję Limitowaną?
A: Złożenie takiego zamówienia to najlepszy i gwarantowany sposób, by dostać Edycję Limitowaną.
Q: Po zakupie Edycji Limitowanej jak mam uzyskać dostęp do zawartości, którą zawiera ta wersja?
A: Edycja Limitowana będzie zawierać instrukcje, jak zdobyć specjalne obiekty.
Q: Jeśli wybiorę wolniejszą dostawę lub kupię Edycję Limitowaną w sklepie po pierwszym dniu, to czy będę w stanie otrzymać specjalne obiekty?
A: Jeśli kupisz Edycję Limitowaną nie będziesz musiał pobierać zawartości w jeden dzień.
Q: Słyszałem o Edycji Specjalnej, która będzie droższa od Edycji Limitowanej, co to za wersja?
A: W pewnych regionach, kiedy sprzedajemy nowy dodatek, na półkach pojawia się kompilacja podstawowej wersji The Sims i nowego dodatku - w celu zachęcenia nowych graczy.
TheSims3Fan
20.06.2011, 05:36
Q: Czy muszę złożyć zamówienie przedpremierowe, by dostać Edycję Limitowaną?
A: Złożenie takiego zamówienia to najlepszy i gwarantowany sposób, by dostać Edycję Limitowaną.
Q: Jeśli wybiorę wolniejszą dostawę lub kupię Edycję Limitowaną w sklepie po pierwszym dniu, to czy będę w stanie otrzymać specjalne obiekty?
A: Jeśli kupisz Edycję Limitowaną nie będziesz musiał pobierać zawartości w jeden dzień.
1. Czyli trzeba złożyć zamówienie czy nie ?
2. Nie będę musiał pobierać w jeden dzień to w ile ?
ja sie zastanawiam czy u nas wyjdzie ta edycja limitowana...a tak poza tym to glupota skoro edycja bedzie kosztowala tyle samo co normalna to po jakiego grzyba ta edycja????
http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.229351900
Link do edycji limitowanej The Sims 3 Zwierzaki.
Ogrodniczek
20.06.2011, 12:17
A gdzie można zamówić wersję limitowaną PUDEŁKOWĄ?
Jeszcze nie wiadomo. Szukałem na empiku, to jeszcze nie ma.
anie_1981
20.06.2011, 12:50
Ja bym chciała kolekcjonerską, skoro kosztuje tyle samo. Nigdy jednak nie kupowałam edycji kolekcjonerskiej, czy pudełko wygląda inaczej? Ja mam tylko zwykłe edycje i nie chcę, żeby kolekcjonerska wyróżniała się jakoś szczególnie na półeczce.... Mi chodzi o ten sklep akwarystyczny, bo to jedyne takie miejsce i nie będzie "sklepu zastępczego" w grze. Zawsze łatwiej zdobyć coś bez szukania po całym mieście.
mrakad133
20.06.2011, 12:53
moim zdaniem to trochę dziwne i nie fair, żeby sklep zoologiczny był tylko w edycji limitowanej.. zawsze było normalnie, czyli ten sklep był też w zwykłej edycji. ciekawi mnie jak będzie się kupowało zwierzęta i akcesoria dla nich bez sklepu zoologicznego.
ciekawi mnie jak będzie się kupowało zwierzęta i akcesoria dla nich bez sklepu zoologicznego.Pewnie tak, jak w dwójce - zwierzęta przez adopcję albo tryb tworzenia rodziny, akcesoria typu legowiska i miski przez tryb kupowania, a obroże przez edycję wyglądu, jak ozdoby Simów.
Anie, chodziło Ci o sklep zoologiczny, nie akwarystyczny, prawda? :P
anie_1981
20.06.2011, 13:31
@UP Dla mnie to to samo :P
Mnie interesują drobne zwierzęta, czy da się je kupić, czy trzeba mieć jakieś specjalne umiejętności i je łapać, jak ryby np.
Np. Ryby już od podstawy można kupować w sklepie, więc węże i jaszczurki pewnie też będzie można kupić.
W sumie dziwne by było takie kupowanie jaszczurki w sklepie spożywczym.
A złotą rybkę kiedyś w spożywczaku widziałaś?
mrakad133
20.06.2011, 15:09
w spożywczaku są tylko ryby do zjedzenia. takich akwariowych rybek nie ma przecież w spożywczaku o.O więc jaszczurek itp. też się nie kupi w tym sklepie.
ale wiem jak to chyba będzie wyglądać. teraz żeby kupić złotą rybkę itp. trzeba kliknąć na tą kulę akwariową lub na akwarium. a w zwierzakach żeby można było kupić sobie np. chomika będzie trzeba kupić klatkę i wtedy wyskoczy okno "kup chomika".
Nie rozumiesz mnie...
W simowym spożywczaku można kupić złotą rybkę, więc węża też będzie można widocznie kupić... Wiem, że to dziwne, ale na to wygląda.
@up, nie wydaje mi się ;)
Podejrzewam, że twórcy umieścili złotą rybkę w spożywczym, ponieważ nie było sensu tworzyć nowego sklepu tylko i wyłącznie dla rybki. Zauważ, że znajdują się też tam płyn do kąpieli, kaczuszka i świeczka.
Mógłby być jakiś sklep zoologiczny :)
Powinien być, a nie "mógłby być".
miłośniczka zwierząt
20.06.2011, 18:23
no powinien być no ale, go niestety nie będzie nad czym ja też ubolewam i to bardzo ;(. Ale pewnie będzie można przygarnąć zwierzaka jakiegoś z ulicy i może w końcu mi się, to uda bo w the sims 2 ani razu nie miałam takiego przygarniętego z ulicy.
Nie "Powienien być" tylko MA BYĆ :D
A takw ogóle ta Edycja Limitowana różni sie tylko sklepem zoologicznym.To jest głupie.Że co?!W 'zwykłych" zwierzakach nie ma sklepu zoo i np. nie ma czegos na rodzaj klatki, takiego czegoś w czym w 2 sprzedawali bodajże kotólw.Takie duże podło i na górze takie kilkucentymetrowa ścianka.Chyba takie coś.Gdybym JA była na miejscu EA to bym nie zrobiła ŻADNEJ edyzji limitowanej.Niech wszystko będzie w jednym bez żadnych edycji.
miłośniczka zwierząt
20.06.2011, 18:40
no właśnie to jest nie sprawiedliwe ale, podobno edycja limitowana ma kosztować tyle samo co zwykła więc, ja może kupię limitowaną o ile będzie w empiku bo tylko tam kupuje dodatki i akcesoria do the sims 3.
A to tez jest dziwne bo w Limitowanej jest zoologiczny, a w 'zwykłych' zwierzakach nie ma zoologicznego.Więc jesli w Limito coś jest a w innej wersi tego nie ma to Limitowa musi kosztowac drożej.Ale sie ciesze że nie myślą jak ja :P
Pewnie będzie kosztować więcej tylko teraz tak mówią, a później zmienią zdanie. Niech zrobią schronisko.
Ja i tak mam ten ich sklep gdzieś, skoro będzie tam można kupić tylko akcesoria dla zwierzaków.
anie_1981
21.06.2011, 09:05
W sumie... W wywiadzie powiedziano, że te akcesoria dla zwierząt można też dostać inaczej, nie tylko w sklepie, więc myślę, że to będzie tylko taki "gadżet". A poza tym, od czego jest buydebug....
Beatrice
21.06.2011, 09:55
A poza tym, od czego jest buydebug....
Myślisz, że będzie to wszystko w buydebug ? :/
Bardzo bym chciała, ale wątpię w to ;)
muffindance
21.06.2011, 09:56
alez ja jestem wsciekla na te edycje limitowana :(( po co im to? pewnie kiedys powstanie jakis mod na posiadanie sklepu zoologicznego bez edycji limitowanej... bez sensu, zeby dla kilku obiektow wydawac lepsza wersje dodatku :) ale watpie, zeby to wszystko znalazlo sie buydebug... bo to tez byloby bez sensu. xD
ale ja chyba zdecyduje sie na ta limitowana.
anie_1981
21.06.2011, 10:16
Ojej, tutaj nie chodzi o sklep. Sklep pewnie będzie miał jakieś nowe okno, czy ladę, ale tutaj najważniejsza jest specjalna kasa fiskalna, to jej nie ma oryginalnie w grze i to ją (głównie) będą zawierać gadżety z edycji limitowanej. Mi chodziło o coś innego. W sklepie można kupować gadżety dla zwierząt, no np gumową kość. Facet w wywiadzie powiedział, że sklep nie jest jedyną dostępną w grze formą zdobycia takiej "kości". Więc może da się ją zdobyć z kodem buydebug, a wtedy sklep nie jest do niczego potrzebny....
alez ja jestem wsciekla na te edycje limitowana :(( po co im to? pewnie kiedys powstanie jakis mod na posiadanie sklepu zoologicznego bez edycji limitowanej... bez sensu, zeby dla kilku obiektow wydawac lepsza wersje dodatku :) ale watpie, zeby to wszystko znalazlo sie buydebug... bo to tez byloby bez sensu. xD
ale ja chyba zdecyduje sie na ta limitowana.
Też wątpie że to będzie w BuyDebug ale gdyby było to by było fajnie :) . Ja też chyba kupię tą całą Limitowaną. Przecież tam jest zoologiczny z ... KASĄ ! :D I będzie fajnie :D ;)
anie_1981
21.06.2011, 11:13
Mnie by urządzała sama kasa...
Beatrice
21.06.2011, 11:51
Tylko kupienie takiej to nie lada wyzwanie niestety :/
A nie lepiej po prostu kupić edycję kolekcjonerską, zamiast się męczyć narzekaniem na to, że nie ma kasy fiskalnej w podstawowym dodatku?
Spectrum
21.06.2011, 12:52
@Karel13
Ja kupię, ale inni nie mogą sobie pozwolic na edycje kolekcjonerską
No cóż, naciągają nas ci tworcy simów ;)
W ogóle po gó**o robią Limitowaną jeśli tam będzie tylko kasa [lub jeszcze coś ale baardzo mało tego innego czegoś]. Nie lepiej w 'zwykłych' Zwierzakach umieścić wszystko? Bo teraz większość będzie Limitowaną kupować, a 'zwykłych' Zwierzaków prawie, że nikt nie kupi. Głupio to EA wymyśliło z ta Limito >:(
miłośniczka zwierząt
21.06.2011, 13:18
tak też tak uważam że głupio to wymyślili no i to jest niesprawiedliwe ale, cóż To świadczy tylko o jednym że im zależy na kasie.
Einarr, Ci co nie mogą mieć edycji kolekcjonerskiej, nie mogą mieć również podstawowej wersji dodatku, ponieważ one kosztują tyle samo.
TheSims3Fan
21.06.2011, 14:46
Einarr, Ci co nie mogą mieć edycji kolekcjonerskiej, nie mogą mieć również podstawowej wersji dodatku, ponieważ one kosztują tyle samo.
Ale nie wszędzie będzie można to kupić :D
Na szczęście mamy piękny i cudowny ynternet...
Przyznajcie, w dzisiejszych czasach trudno natrafić na rodzinę, która posiada komputer bez internetu.
anie_1981
21.06.2011, 15:29
Czy ja wiem, czy ciężko. Ja mam internet może od dwóch czy trzech lat, ale wcześniej nie miałam, bo na moim osiedlu się po prostu nie dało. Męczyłam się jakiś czas z radiówką, masakra, w kółko się rozłączało. Teraz mam neo 6mb bo zrobili jakąś wymianę kabli czy coś.
A wracając do tematu, to mi tam w sumie kolekcjonerska edycja niepotrzebna. Zobaczę czy trudno jest dostać akcesoria dla zwierząt bez tej kasy fiskalnej i najwyżej kupię to coś w Store. No bo podobno ma być też w Store ten zestaw, który dodają do kolekcjonerskiej.
Ale skoro edycja limitowana ma kosztować tyle co zwykły dodatek, to po jakiego grzyba wydawać pieniądze na store'owe przedmioty?
Anie, 2-3 lata temu, a teraz już jest o wiele łatwiej mieć internet.
anie_1981
21.06.2011, 15:59
Ja nie mam takiego super dostępu do sklepów, jak ludzie z dużych miast, więc mogę mieć utrudnienia z dostaniem edycji limitowanej. Jeśli chodzi o zakupy przez internet, to kupuję tylko na Allegro. No i to tylko gra, więc zasugeruję się głównie ceną ;)
No to mówię, po co masz wydawać pieniądze na SimPoints (chyba, że masz te darmowe) skoro możesz mieć te przedmioty od razu, bez dodatkowych wydatków?
Spectrum
21.06.2011, 16:03
@Karel13
Aaa! To kosztuje tyle samo... Jeżeli tak to troszkę bez sensu, że nie dodadzą tej kasy w normalnym dodatku
Już nie mogę się doczekać tych zwierzaków! ;)
Ja tam na pewno kupię. Zwierzaki w simsach to coś, czego mi brakowało.
Teraz świat będzie bardziej...''żywy'' :D
anie_1981
21.06.2011, 16:10
Ty mnie wciąż nie rozumiesz. Skoro mogę NIE MIEĆ DOSTĘPU do wersji limitowanej, to skąd mam ją wziąć? Czarować nie potrafię... ;) I nie bądź taki zasadniczy... :P
A wracając do tematu, to już się nie mogę doczekać koników...
Ale mi chodzi o to, że skoro masz dostęp do internetu, to masz i dostęp do edycji limitowanej :P.
Ale skoro nie kupujesz nigdzie poza allegro to już Twój wybór prawda :).
Beatrice
22.06.2011, 04:08
Aby zdążyć kupić limitowana edycję (bo jest limitowana!) trzeba zamawiać wcześnie za cenę ok. 100 złotych + 10 zł przesyłka.... A gdy będzie premiera można znaleźć okazję tańszych, np. 80 złotych w Realu... Więc nie mów mi, że cena taka sama. Wiadomo, że przed premierowe wszystkie wydania tyle kosztują, ale jednak w tym listopadzie, powiedzmy, będzie już taniej, a dostanie limitowanej wtedy będzie trudne...
Masz rację :).
Zapomniałem o tym.
Kiedy kupiłem pre-order do podstawy simów, to w dniu premiery okazało się, że niepotrzebnie, bo był do kupienia razem z edycją kolekcjonerską więc może edycję limitowaną zwierzaków też będzie można gdzieś dostać?
Mnie w ogóle wersja kolekcjonerska nie zainteresowała. Ma inne pudełko, więc odróżniała by się od pozostałych płyt. Wolę mieć wszystko jednakowe.
mrakad133
22.06.2011, 07:41
ja chyba zdecyduję się na zakup edycji limitowanej. a w ogóle jest możliwość kupienia tej wersji poza internetem? :)
Ona nie będzie miała innego pudełka. Będzie zapakowana w inne, ale po wyciągnięciu będzie taka jak normalne.
anie_1981
22.06.2011, 13:39
Ja raczej zostaję przy zwykłej edycji. Jakoś mnie nigdy te limitowane nie ciągnęły. A z cenami bywa różnie. Sami widzicie jakie są cenowe różnice pomiędzy zwykłą edycją w jednym sklepie, a w innym. Niektórzy zapłacili 100 zł. za Pokolenia, inni 80, jeszcze inni jeszcze inaczej. A mi na paru dodatkowych obiektach nie zależy.
Ja najpier wyślałam, żeby kupić Limito, ale zobaczyny jak to będzie.może na allegro cos się pojawi ale ... nie wiem :/ .Pożyjemy, zobaczymy :D
hellraiser
22.06.2011, 17:18
Hm, skoro w zwykłej wersji nie będzie tej specjalnej kasy, to jak będzie można kupić zwierzaka? Może będą jakieś osobne kasy na akcesoria i na zwierzęta? :| W ogóle dziwnie to zrobili z tymi edycjami.
Narutoman
22.06.2011, 17:38
Hm, skoro w zwykłej wersji nie będzie tej specjalnej kasy, to jak będzie można kupić zwierzaka? Może będą jakieś osobne kasy na akcesoria i na zwierzęta? :| W ogóle dziwnie to zrobili z tymi edycjami.
Myśle że zwierzaka bedzie można kupić przez telefon lub komputer, a po za tym ci z EA powiedzieli że bedzie wiele rożnych sposobów.
mrakad133
22.06.2011, 19:42
ja już w ogóle nie rozumiem tych twórców. co za problem dać sklep zoologiczny do zwykłej wersji..
Owl Finch
22.06.2011, 19:57
ja już w ogóle nie rozumiem tych twórców. co za problem dać sklep zoologiczny do zwykłej wersji..
Szczególnie, że twierdzą, że cena jest taka sama O_o
Beatrice
22.06.2011, 20:00
Dokładnie w tym rzecz, żeby kupić przedpremierową wersję za 100 zł, bo potem może nie być Limitowanej Edycji :P to są cwaniaki xD a jak chcemy kupić zwykłą to poczekamy powiedzmy miesiąc od premiery i już stanieje, a jak przed premierą to drożej ;)
anie_1981
23.06.2011, 08:13
Ja olewam edycję limitowaną :P Mam trochę punktów, najwyżej je wydam na zestaw "zwierzakowy", bo podobno ten sklep ma być w Store. Ale najpierw sprawdzę w grze, czy rzeczywiście jest mi ta kasa fiskalna potrzebna.
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/aa17100405.jpg
Oficjalna.
Wg mnie będzie najlepsza okładka z dodatków :]
Zajesuperaśna! Najlepsza ze wszystkich!
Do tej pory najlepsza była pokoleniowa.
miłośniczka zwierząt
23.06.2011, 09:52
ładna ta okładka lepsza niz poprzednie ;).
anie_1981
23.06.2011, 09:58
Najlepsza jest konna kostucha... :P Ale dlaczego nie pokazali ani jednego drobnego zwierzaka... Chcę zobaczyć tył okładki! :D
miłośniczka zwierząt
23.06.2011, 10:02
tak, konna kostucha jest niezła i już sie niemoge doczekać tegododatku. ;). Mozliwe że, chcą nas chymś zaskoczyć i dlatego nie ma drobnych zwierzat na okładce.
Beatrice
23.06.2011, 10:23
Albo ich w ogóle nie będzie... :( oby nie, ja chcę małe zwierzątka ! ;)
Ha ha... EA nas może zaskoczyć tylko tym, że dodadzą instrukcję :).
Miejmy nadzieję, że dadzą, bo w Pokoleniach nie dali :(( W zwierzakach chyba na pewno dadzą bo tam [w tej instrukcji] może bedą te wszystkie rasy psów i kotów...
anie_1981
23.06.2011, 11:40
Podobno ma już nie być w ogóle instrukcji w pudełku, co najwyżej instrukcja instalacji. Ale mi osobiście nie zależy na instrukcji. Niby wiem, że będą drobne zwierzęta, ale na okładce też powinny się znaleźć. Może będzie tylko wzmianka o nich z tyłu opakowania.
Ja koocham czytac te instrukcje gdzie jest np. jakie są nowe meble lub cos takiego. Znienawidziłabym EA gdyby nie zrobiła instrukcji do Zwierzaków :((
Misza555, ale dlaczego mieliby dać w Zwierzakach, skoro w Pokoleniach nie dali? Dodatek to dodatek. Jak już raz przestali dawać, to nie ma się co łudzić, że instrukcje jeszcze wrócą. No chyba, że postanowią nas mile zaskoczyć, ale wiadomo, jak jest.
Skoro okładka jest niby oficjalna, to dlaczego nie ma na niej obiecanych węży i ptaków? Wydaje mi się, że to może być po prostu niezła fanowska okładka.
Ale i tak byłoby mi miło gdyby dorzucili instrukcję :) I tak znielubiłam ich za to, że w pokoleniach nie dali a teraz to... W każdym razie @nmin może to jest już oficjalna okładka [wątpię, bo za wcześnie, ale może...].Przecież na okładce nie umieszczą prawie że wszystkiego. Im zależy by pokazać jak zmienili psy i koty że się od 2-kowych różnią. W każdym razie 50% na 50% że to fanowska.
Wątpię, żeby to była fanowska.
Skąd niby mieli artwork'a kostuchy na koniu i całej reszty? Musieliby to wszystko rysować
Och, nie zobaczyłam jeszcze tamtą ;) tylko teraz ja zobaczyłam wczesniej jakoś tu nie wchodziłam w każdym razie na wczesniejszą stronę.Ta fakt. 8-90/100 że prawdziwa
Ona jest prawdziwa na więcej niż 100% Misza.
Ale żyby kilka miesięcy przed premierą już okładkę podawać? Zrozumiałabym gdyby jakieś informacje, może wywiady na temat zwierzaków dawali ale żeby JUŻ okładke oficjalna?no niew wiem, nie wiem... :|
miłośniczka zwierząt
23.06.2011, 13:19
ja sądzę że jest to w 100% oficjalna okładka ;). Ja tą okładkę widziałam na Centrum simów więc, na pewno jest to oficjalna okładka zwierzaków.
No tak, ale Misza, to jednak Misza :).
A co do tych instrukcji:
Sądzę, że ich nie dodają, ponieważ dbają o środowisko. Tak samo jak wszystkie pudełka na płyty mają wygrzany napis ,,BioBox", czyli, że są z przetworzonego materiału - bynajmniej mi się tak wydaje :).
mrakad133
23.06.2011, 13:41
fajnie by było gdyby podali jakieś nowe informacje lub screeny ;)
miłośniczka zwierząt
23.06.2011, 15:09
ni fajnie by było ale na pewno nowe informacje pojawia się w Sierpniu albo pod koniec lipca ;).
Nie podoba mi się ta okładka, bo nie ma małych zwierzątek! :(
anie_1981
23.06.2011, 20:25
Mi też się nie podoba, z tego samego powodu, co Searle. Najlepsza była ta stara fanowska okładka, ta w stylu okładki podstawki.... :P Tyle, że o ile pamiętam, nie było na niej koni.
Właśnie tamta okładka była ohydna.
muffindance
24.06.2011, 07:30
fajna jest, ale szkoda, ze nie ma na niej gryzoni i ogolnie mniejszych zwierzakow - tak ja juz wspomniala Searle. ale ta jest lepsza od poprzedniej, to trzeba przyzanc :>
mrakad133
24.06.2011, 07:57
zamiast okładek, mogliby dać zdjęcia, na których są gryzonie :/ bo wspominają o nich, a nikt ich nawet nie widział. mam nadzieję, że wkrótce coś więcej o nich powiedzą.
anie_1981
24.06.2011, 08:48
Właśnie tamta okładka była ohydna.
Ja mówię o jeszcze starszej, nie tej z koniem stającym dęba. Ta zupełnie pierwsza okładka, którą fani narysowali niedługo po wydaniu podstawki. Na okładce podstawki mamy dużo kryształków i tamta pierwsza fanowska została narysowana też w tym stylu. Właśnie ona, według mnie (moja subiektywna ocena) była najładniejsza.
Nie wiemy jeszcze jak wygląda tył okładki, może tam będą obrazki, lub chociaż wzmianka o drobnych zwierzątkach. Podoba mi się bardzo idea wprowadzenia koników do gry, ale boję się, że ptaki\gryzonie\gady zostaną potraktowane po macoszemu.
Anie, dokładnie wiem o którą chodzi i właśnie ona była ohydna (moim skromnym zdaniem) :).
No ja się cieszę ,że będzie ten dodatek , szkoda ,że dopiro w pażdzierni9ku...no ale jeśli ma być dopracowany, to lepiej ,żeby był zrobiony do końca.
Słyszałam,że w dodatku ze zwierzakami sąaż 2 masta !
A żeby nie było ,że jest tam mało psów ( chociaż się na długowłose w necie nie natknęłam) , wypisuję rasy , jakie widziałam na zdjeciach i o jakich czytałam w necie.Dodam też ,że jest w tym dodatku 100 ras psów i kotów oraz 5 ras koni.
No to są takie rasy :
-owczarek australijski,
-doberman ,
-jamnik,
-bulterier,
-dalmatyńczyk,
-jamnik,
-i chyba beagle...
Można też tworzyć własne rasy psów i kotów , a na konsoli czy na czymś tam można nawet tworzyć nowe rasy koni ! Na konsolach czy czymś tam są też unikalne zwierzęta :
-panda-chow,
- tygrys-pies,
-skunso- kot birmański...
Te unikalne zwierzaki widzoiałam na zdjeciach , ale nie wiem, czy to prawda...
A teraz zdjęcia.
http://the-sims3.org/wp-content/uploads/2011/06/the-sims-zwierzaki.jpg
Na powyższym zdjęciu widać dobermana i ( chyba) szczenię bulteriera.
http://bi.gazeta.pl/im/7/9740/z9740977X,The-Sims.jpg
Walka jamnika z kociątkiem ( chcę kociatko !! chcęje! chcę je! )
http://3.bp.blogspot.com/-xKbx9nUtwrQ/TenzeucHvbI/AAAAAAAAAIQ/R8Ilzlr-wlk/s1600/kids.png
Słodkie :*
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/6cd402127a.jpg
Powyżej widzimy koy w łazience ( wiem, baaaaaaaaaaaardzo ciekawe).
http://pu.i.wp.pl/k,NjM4MTIwMTYsNDYyMDQwNjM=,f,824335_The_Sims_3_Pet s_Trai_medium.jpg
I znów szczenię bulterira, tym razem screen z zapowiedzi wideo.
http://pu.i.wp.pl/k,NjM4MTIwMTYsNDYyMDQwNjM=,f,129989_screen_sims_3_ pets_3_medium.jpg
Śmierć na koniu ( powyżej).
Niektóre z powyższych screenów da się zobaczyć na zapowiedzi wideo na YouTube.
http://bi.gazeta.pl/im/8/9740/z9740978X,The-Sims.jpg
Jak widać powyżej , mając psa ( niekoniecznie dobarmana) ,nie trzeba przejmować sie włamywaczami.
Wszystko co podałaś już wiemy od bardzo dawna
A poza tym, jeśli chcesz pisać posta pod postem, to lepiej tego nie rób. Edytuj poprzednie posty.
Aha, chyba nie rozumiesz o co chodzi w tym, że będziesz mogła się wcielić w zwierzęta...
Mianowicie, będziesz mogła nimi sterować, a nie wejść w nie simami :).
a tak na marginesie te pieski nie za bardzo mi się podobają. są takie .. gładkie?
ALE KOTKI SĄ ŚLICZNE!! :P
Musiałam nadrobić straty i skomentować oficjalny trailer.
kiniusia1 , chc3sz więcej kotków? ( jakieś się znajdzie ).
http://4.bp.blogspot.com/-q_K3tIPoImo/TejexLDmWeI/AAAAAAAAAHI/9JbXkD1B9SY/s320/5792926611_a5d9848bc1_o.png
powyżej koń i jezdziec
Znalazłam tez w necie ( nie wiem, czy już było) screeny z gry w wersji na konsolę.
http://1.bp.blogspot.com/-CkvfVi4iZRI/TekFLkU1htI/AAAAAAAAAHo/EgrhQv1_dAU/s200/5793125067_97d8c075d3_o.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-ocvPRy_Jcts/TekFRtiIq9I/AAAAAAAAAH4/mpC4CZ1eIys/s200/5793684804_ff52146599_o.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-6x1lhjMsJTg/TekFR9l7YTI/AAAAAAAAAH8/NKPK1yLv6_8/s200/5793684832_ca47299879_o.jpg
Jak widać na drugim od góry screenie beaglejest na 100 % , i to bardzo podobny.
To teraz screeny z tworzenia zwierzaków.
Zdaje się owczarek niemiecki
http://4.bp.blogspot.com/-sNJrOBIJH5k/TekFRJt38dI/AAAAAAAAAH0/IpTUMJjK0Eo/s1600/5793198835_d06113305a_o.jpg
Kot syjamski
http://2.bp.blogspot.com/-pyKuYvyPabM/TekFQUQFX3I/AAAAAAAAAHw/T_QnJiV-FKY/s1600/5793198785_672b1f610b_o.jpg
Jakiś agresywny , puszysty , długowłosy ( huuuuuuuuuurrra! ) kot.
Jak widać screeny zostały zrobione w czasie wybierania zwierzętom cech.
Ja żegnam, a wy komentujcie :)
Wciąż tylko powtarzacie, że na okładce nie ma nic o gryzoniach, a czy ktoś widział o nich cokolwiek w zapowiedziach? Ja widziałam tylko, że będą ptaki i gady. O gryzoniach ani słowa.
Mari777, rozumiem że jesteś nowa, a temat jest długi, ale posty z ostatniego miesiąca mogłabyś przejrzeć, bo nie napisałaś niczego nowego, a powtarzaniem tego, co już było wprowadzasz niepotrzebny zamęt.
Wciąż tylko powtarzacie, że na okładce nie ma nic o gryzoniach, a czy ktoś widział o nich cokolwiek w zapowiedziach? Ja widziałam tylko, że będą ptaki i gady. O gryzoniach ani słowa.
Spokojnie, gryzonie muszą być. Twórcy gry nie odstawaliby takiej chały. Ja myślę, że na razie skupili się na tych, których będzie można tworzyć w CAP. Pewnie tylko wystawiają naszą cierpliwość na próbę, a już niedługo podadzą informacje o tych małych zwierzątkach.
mrakad133
24.06.2011, 14:21
Spokojnie, gryzonie muszą być. Twórcy gry nie odstawaliby takiej chały. Ja myślę, że na razie skupili się na tych, których będzie można tworzyć w CAP. Pewnie tylko wystawiają naszą cierpliwość na próbę, a już niedługo podadzą informacje o tych małych zwierzątkach.
no oby tak było :)
Narutoman
24.06.2011, 14:23
Nie w CAP tylko w CAS ^^
mrakad133
24.06.2011, 14:25
Olaf, jak się będzie tworzyło zwierzaka to zamiast CAS będzie CAP czyli Create A Pet ;)
Mari czy to są screeny z gry na konsole? :> no,bo mi się tak wydaje . stronka z newsami o zwierzakach na konsole: http://www.missingstudios.com/index.php?error=404
edit.
i jeszcze przy okazji z dodatkami.
anie_1981
24.06.2011, 16:26
Pożyjemy zobaczymy, ale bez gryzoni będzie to po prostu kolejny dodatek, który EA zrobili na szybko, bez dbałości o szczegóły, nazwałabym to ostrzej, ale nie będę się wyrażać... :P
Ja też mam nadzieję, że będą gryzonie. ^^
Zdaje się, że u psów będzie więcej ras niż w sims 2 bo tam raczej wszystkie psy były do siebie podobne. Skoro się o to postarali to gryzonie muszą być! :D
I oby można było kierować zwierzętami, a nie jak w dwójce.
Narutoman
24.06.2011, 16:56
Okazuje się że tamta okładka nie jest jednak oficjalna :(
http://www.simowie.info/News:Zwierzakowa_okladka_nie_taka_oficjalna_24.06. 11
Nie mówcie, że nie zrobię sobie mojego chomiczka Frytka i króliczka Maciusia...
mam nadzieję, że pozory mylą. jeśli chodzi o zapowiedź.
Kloa, będziemy mogli sterować zwierzakami.
Olaf, wiemy to.
Ciekawi mnie, jak będzie wyglądać oficjalna okładka :D
mrakad133
25.06.2011, 07:07
mnie też właśnie bardzo ciekawi :) nie mogę się doczekać nowych screenów, gameplay'ów, informacji, artykułów a najbardziej listy wszystkich zwierząt
oraz ras psów i kotów :D
muffindance
25.06.2011, 07:12
szkoda, ze tamta okaldka nie jest oficjalna... no ale teraz bardziej niz okladki oczekuje oficjalnej listy zwierzat, tych malych jak i duzych ;>
Ciekawi mnie, jak będzie wyglądać oficjalna okładka :D
Na pewno będą na niej małe zwierzaki typu: gryzonie i gady :)
Poprawię Cię Searle: typu gady :).
Wczoraj zainstalowałem sobie dwójkę, żeby zagrać w zwierzaki. Już nie mogę się doczekać.
Jednak kiedy wyłączam dwójkę, żeby zagrać w trójkę, to zauważyłem, że nowsza wersja jest 100 razy lepsza.
mrakad133
25.06.2011, 08:35
Karel13, oczywiste jest, że nowsza wersja jest lepsza od starszej o.O
Nie zawsze tak jest...
Np. Stary wygląd Rihanny był lepszy :).
mrakad133
25.06.2011, 09:10
właśnie, że nie, teraz lepiej wygląda, oryginalniej :D
za to starsza wersja mario była lepsza :)
no ale wróćmy do tematu. może ea nas wkrótce zaskoczą i będzie taki zawód jak weterynarz :D
Mari czy to są screeny z gry na konsole? :> no,bo mi się tak wydaje . stronka z newsami o zwierzakach na konsole: http://www.missingstudios.com/index.php?error=404
edit.
i jeszcze przy okazji z dodatkami.
Tak, znalazłam to na stronce z wersją na konsolę , i bardzo się cieszę ,że to tylko na konsole , bo wolałabym,żeby panel sima-zwierzaka przypominał panel zwykłego , "ludzkiego" sima.
Po za tym jestem ciekawa, co będzie się działo ze zwierzakami, gdy ostatni "ludzki" sim w rodzinie umrze.No bo zwierzaki raczej same się nie nakarmią itd.
Ciekawe czy będą przenoszone wtedy do innej rodziny , czy jak ?
anie_1981
25.06.2011, 15:09
Tak jak w przypadku małoletnich Simów-ludzi. Będzie je "zabierać opieka".
anie 1981 , naprawdę dziękuję :)
to wiecie juz , jak prawdopodobnie będzie wyglądać ostateczna okładka ?
mrakad133
25.06.2011, 15:20
nie, nikt nie wie :)
A ja znalazłam na pewnej stronce okładkę .Podobno to ostateczna wersja,aleja im nie wierzę na słowo.
http://twojesimy.blogspot.com/2011/06/sims-zwierzaki-finalna-wersja-okadki.html#links
Tu są informacje , czy sądzicie,że to by mogła być finałowa okładka ? Na tej samej stronie internetowej przeczytałam, że w grze są chomiki , gdzieś tez coś o gadach...I chociaż ta okładka jest bardzo ładna, to dlaczego tych obiecanych gryzoni i gadów ? Bez sensu jest podawanie na tej samej stronce sprzecznych ze sobą informacji.
Narutoman
25.06.2011, 15:41
A ja znalazłam na pewnej stronce okładkę .Podobno to ostateczna wersja,aleja im nie wierzę na słowo.
http://twojesimy.blogspot.com/2011/06/sims-zwierzaki-finalna-wersja-okadki.html#links
Tu są informacje , czy sądzicie,że to by mogła być finałowa okładka ? Na tej samej stronie internetowej przeczytałam, że w grze są chomiki , gdzieś tez coś o gadach...I chociaż ta okładka jest bardzo ładna, to dlaczego tych obiecanych gryzoni i gadów ? Bez sensu jest podawanie na tej samej stronce sprzecznych ze sobą informacji.
Wszyscy dawno wiedzą że to nie jest prawdziwa okładka:
mrakad133
25.06.2011, 15:41
okazało się przecież, że jest fałszywa..
http://www.simy.pl/news/graham-nardone-dementuje-to-nie-jest-oficjalna-okladka/
trzeba czytać poprzednie strony, bo nikt nie będzie 100 razy powtarzać.
Wszyscy dawno wiedzą że to nie jest prawdziwa okładka:
no właśnie xd
Na jakie rasy psów oczekujecie ?
mrakad133
25.06.2011, 16:50
te najbardziej popularne, i żeby się różniły wielkością i wyglądem a nie tylko kolorem. fajnie by było gdyby dali rasę psa chihuahua :D
Narutoman
25.06.2011, 17:02
te najbardziej popularne, i żeby się różniły wielkością i wyglądem a nie tylko kolorem. fajnie by było gdyby dali rasę psa chihuahua :D
Skoro mówili że bedzie ponad 100 różnych raz psów i kotów to ten twój chihuahua na pewno bedzie ;)
Ten jej?
Ja go również wyczekuję! W dwójce sam sobie musiałem zrobić :).
anie_1981
25.06.2011, 18:56
Ja chcę yorka! :P
yyy ja chce mojego Doga niemieckigo Buldoga francuskiego i Boksera :D nie wspomne o mojej śwince :D
Z Dogiem będzie trudno. Wątpię, żeby zrobili trzy rozmiary psów.
Beatrice
26.06.2011, 05:28
Ja chcę owczarka niemieckiego długowłosego, więc chyba nie będzie z tym problemów :D
Fajnie by było, jakby dali też mopsa albo Husky'ego :)
Wolałbym mieć prawdziwego psa, ale cóż, muszę się zadowolić dodatkiem do simów :).
mrakad133
26.06.2011, 07:28
może będzie można ustawiać długość sierści, bym wtedy zrobiła małego, kudłatego kotka :)
a owczarek niemiecki długowłosy musi być! sama mam takiego, więc miło by było gdyby takiego zrobili :D:D:D
W dwójce były jakieś dodatki - dłuższa sierść na pyszczku, sierść a'la pudel. Powinni to srobić też w 3. :>
ja też bym bardzo chciała doga niemieckiego, ale raczej nie zrobią ;)
myślę, że gryzonie raczej będą, bo to raczej nie jest dla nich problem żeby zrobić jakiegoś chomika, który by sobie siedział w tej klateczce, a simowie będą dawali mu jeść i czasem tą klatkę czyścili ( no bo nie oszukujmy się raczej większych opcji z gryzoniami,o ile te będą, się nie doczekamy)
A ja chcę westy! Bez weścików to nie ma sensu! :D
Też myślę, że dadzą te gryzonie ale tyle funkcji pewnie będą miały ile w TS2. No skoro będą nawet szopy i jelenie!
Tylko, że rzecz w tym, że o:
-szopach,
-jeleniach,
-skunksach,
-wężach, jaszczurkach, żółwiach,
-kotach, psach, koniach
była jakakolwiek, choćby najmniejsza wzmianka, a o gryzoniach, ani jednej.
anie_1981
26.06.2011, 13:24
Było coś tam mówione na jakieś stronie, ale po angielsku i ciężko to przetłumaczyć. Zdanie nie było jednoznaczne.
Było coś tam mówione na jakieś stronie, ale po angielsku i ciężko to przetłumaczyć. Zdanie nie było jednoznaczne.Moim zdaniem było wystarczająco jednoznaczne, żeby się nie łudzić.
mrakad133
26.06.2011, 17:27
Będą gryzonie, oto dowód:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sims_3:_Pets
Jest napisane "On the trailer for this expansion pack it shows many new animals. Horses, Cats, Dogs, Rodents and Snakes."
Jak coś gryzonie to rodents.
Tłumaczenie tego co napisałaś
''Na zwiastunie dodatku jest pokazane wiele nowych zwierząt. Konie, koty, psy, gryzonie i węże". Problem w tym, że na zwiastunie nie bylo gryzoni.
Będą gryzonie, oto dowód:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sims_3:_Pets
Jest napisane "On the trailer for this expansion pack it shows many new animals. Horses, Cats, Dogs, Rodents and Snakes."
Jak coś gryzonie to rodents.Jak coś, Wikipedia to żaden dowód. Znajdź najpierw jakiegokolwiek gryzonia w którymś trailerze.
mrakad133
26.06.2011, 17:44
Dlatego sprawdziłam na zwiastunie, czy nie ma żadnych klatek dla gryzoni gdzieś w tle. Nic nie ma.. ale zauważyłam mysz zabawkę, może o takie gryzonie im chodzi? :/
Narutoman
26.06.2011, 18:04
ale zauważyłam mysz zabawkę, może o takie gryzonie im chodzi? :/
Przecież to na pewno zabawka dla kotów!
mrakad133
26.06.2011, 20:12
No wiem, że dla kotów, przecież psy się tego typu zabawkami nie bawią *.*
Narutoman
26.06.2011, 20:41
no wiem, że dla kotów, przecież psy się tego typu zabawkami nie bawią *.*
Fajnie, ale ty napisałaś że ta zabawka (nieważne dla kogo) jest gryzoniem :/
mam nadzieję że będą gryzonie. ale nie takie 'szynszyle' jak w 2 co wyglądały jak świnki morskie :/
To był pewnie jakiś błąd przy tłumaczeniu.
Dawno nie dostaliśmy żadnych newsów.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.